07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.
Kh. Lene Bøg
Kh Lisbeth
Tak for en fantastisk tur på blomstermesse , det er da overvældende med alle de smukke blomster .
Det bliver spændende at følge med din kogebog også og din kostomlægning , den vægt er jo for mange af os et problem , for nogen hele livet og andre senere i livet når årene går , så sker der noget for os alle , men stort tillykke med de første kilo du har tabt , måske du ku lægge en opskrift på sådan en gang om måneden , bare til inspiration .
Ha en rigtig dejlig weekend til dig og alle andre
Kh Anita og Jørgen
Husk nu at spis fra hele paletten, det er kun kaniner der kan leve af salat. Held og lykke med det selv om du ser dejlig ud som du er.
KH
Mai-Britt
Spændende at se din video fra IPM-messen.
Jeg kunne godt tænke mig at høre, om det er muligt at købe frø til Isotoma - blomsterne.
Jeg har undersøgt om de gængse frøhandlere har frøene, men uden held.
Håber du kan hjælpe mig.
mvh Lotte Schou
Lige vil lige tillade mig at svare dig her.
Prøv at klik ind på Thompson & Morgan, den går under navnet Laurentia. Jeg har dyrket den flere år, og den er ret nem og god i krukker. Men pas på, at du ikke får plantens saft på hænderne og i øjnene. Det svier ganske frygteligt.
Vh Mathias
Super spændende billeder fra aktualitetens højborg. Ligesom mange andre, kan heller ikke jeg stå for franske anemoner. Særligt de blå, der kan gøre en i tvivl om, hvorvidt er farvelagt med fyldepen.
Jeg vil se frem til, at du bringer de bedste nyheder til Danmark. Ligesom du og mange andre, er også jeg faldet for trenden med abrikos, orange og brunlige farver på dahliaer, sommerblomster, stauder og buske.
Kh fra Mathias
Grønt er godt ..... men u d e l u k k e n d e grønt er ikke godt på den lange bane. På et tidspunkt bliver det vanskeligt at holde vægten og for den sags skyld også humøret! Og undervejs skal der virkelig stor indsigt til at supplere med emner, som tilgodeser alt det, kroppen behøver for at holde sig sund. Efter min bedste overbevisning (med mindre man er syg) står man sig bedst ved at spise meget varieret og i passende, små mængder - med andre ord lige som franskmændene fx: Forret, hovedret, (grøn) salat, frugt eller en lille dessert og eller måske også en smule ost H V E R dag, bare i SMÅ MÆNGDER! Og nej! Det er ikke forfærdelig besværligt. Forretten en måske et halvt hårdkogt æg og og en dukkeskefuld mayonnaise pyntet med et basilikumblad eller et par spsk saltet stenbiderrogn helt naturel, og en halv eller hel pære belaster heller ikke kalorieregnskabet i særlig grad. Og opvasken (hvis man ikke spiser det hele successivt af den samme tallerken (tørrer saucerester fra hovedretten af med en bid brød)) har vi jo nu om stunder opvaskemaskinen til at klare. Sådan har jeg levet i det meste af halvtreds år, og hverken jeg eller dem, jeg har haft ansvaret for i min familie, har nogensinde haft problemer med vægten. Man bliver nemlig også hurtigere psykologisk mæt af meget forskelligt, lige som spisehastigheden sættes ned, når familien sidder omkring spisebordet og kommenterer udbuddet og dagens begivenheder og, hvad har vi, undervejs i stedet for at have TV eller andre 'skærme' til at køre og stjæle de spisendes opmærksomhed.
Men foreløbig er jeg fuld sf beundring for din beslutsomhed og det fine vægtresultat
og ønsker
Bon Appetit
Tak for en fantastisk tur rund på blomstermessen, hvor er det flot med alle de skønne blomster længes helt vildt efter det bliver forå, så krukkerne kan blive fyldt med hornvioler som er en af mine yndlings blomster.
Det bliver spændende at følge din kostomlægning og vægttab, og rigtig godt og spændende hvis der kommer en kogebog ud af det.
Kærlig hilsen Kirsten