Log ind

Bær og blade

Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

.

Kommentarer
Tina 5 måneder siden
Kæreste Claus Det er altså et dejligt lyspunkt med dine videoer i en svær tid. Heldigvis har vi vores have som er COVID-19 fri. Men det er jo ikke alle der har have eller som har det som interesse. Det ser så flot
ud med lime light i indkørslen ! Knust Tina
Claus 5 måneder siden
Kære Tina, Tusind tak fordi, du altid skriver så søde kommentarer. De glæder i den grad. Jeg er også meget glad for 'Lime Light'-hortensiaerne. Kh Claus
Marianne 5 måneder siden
En vidunderlig og positiv lille video fra din deilige oktober have. Du er så dyktig til å gi oss en dose havevitaminer som vi absolutt trenger til nu. Her i Norge har vi hatt vores første frostnetter, så derfor er det ekstra deilig å få en kikk inn i din deilige efterårshave. Beste hilsen fra Marianne
Claus 5 måneder siden
Kære Marianne, tak for din hyggelige mail. Der er en dejlig tid; og så mild i denne dage. Klem fra Claus
Anita 5 måneder siden
Kære Claus
Tusinde tak for den søde oktober video det ser jo stadig flot ud i haven og de flotte glasbær er flotte i den violette farve . Er så sikker på det bliver en fryd for øjene med de mor barn de flotte bladrækker der er sammen med lime lite hortensia , de er nu flotte , nu vil jeg slutte skal se vild med dans .
Rigtig god weekend til jer og til alle i andre .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 5 måneder siden
Kære Anita, jeg tror også, at det bliver fint med 'mor og barn'-planterne. Kh Claus
Helle 5 måneder siden
Jeg nyder også dine dejlige videoer og ikke mindst den smukke musik, som er ren afslapning.
vh. Helle
Claus 5 måneder siden
Kære Helle, tusind tak skal du have. Dbh Claus
Iris 5 måneder siden
Kære Claus
Tusind tak for en herlig video. I 'disse tider' har vi alle brug for opmuntring, og det er der altid at hente hos dig og Haveklubben.
Mens efterårs regnen pisker ned og næsen løber, er det altid sommer hos dig. Her kan vi glædes helt uden mundbind.
Ønsker dig og dine en dejlig dag.
Kærlige hilsener Iris
Claus 5 måneder siden
Kære Iris, tak for din søde hilsen. Kh Claus
Anette 3 måneder siden
Härligt att se hur fint du har i din have Claus. Hoppas nu att vi snart blir vaccinerade så det går att komma o besöka den igen. Glädjer mig mycket . Anette i Skåne

Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.
Vis flere videoer