Log ind

Bær og blade

Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

.

Kommentarer
Tina 1 måned siden
Kæreste Claus Det er altså et dejligt lyspunkt med dine videoer i en svær tid. Heldigvis har vi vores have som er COVID-19 fri. Men det er jo ikke alle der har have eller som har det som interesse. Det ser så flot
ud med lime light i indkørslen ! Knust Tina
Claus 1 måned siden
Kære Tina, Tusind tak fordi, du altid skriver så søde kommentarer. De glæder i den grad. Jeg er også meget glad for 'Lime Light'-hortensiaerne. Kh Claus
Marianne 1 måned siden
En vidunderlig og positiv lille video fra din deilige oktober have. Du er så dyktig til å gi oss en dose havevitaminer som vi absolutt trenger til nu. Her i Norge har vi hatt vores første frostnetter, så derfor er det ekstra deilig å få en kikk inn i din deilige efterårshave. Beste hilsen fra Marianne
Claus 1 måned siden
Kære Marianne, tak for din hyggelige mail. Der er en dejlig tid; og så mild i denne dage. Klem fra Claus
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Tusinde tak for den søde oktober video det ser jo stadig flot ud i haven og de flotte glasbær er flotte i den violette farve . Er så sikker på det bliver en fryd for øjene med de mor barn de flotte bladrækker der er sammen med lime lite hortensia , de er nu flotte , nu vil jeg slutte skal se vild med dans .
Rigtig god weekend til jer og til alle i andre .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 måned siden
Kære Anita, jeg tror også, at det bliver fint med 'mor og barn'-planterne. Kh Claus
Helle 1 måned siden
Jeg nyder også dine dejlige videoer og ikke mindst den smukke musik, som er ren afslapning.
vh. Helle
Claus 1 måned siden
Kære Helle, tusind tak skal du have. Dbh Claus
Iris 1 måned siden
Kære Claus
Tusind tak for en herlig video. I 'disse tider' har vi alle brug for opmuntring, og det er der altid at hente hos dig og Haveklubben.
Mens efterårs regnen pisker ned og næsen løber, er det altid sommer hos dig. Her kan vi glædes helt uden mundbind.
Ønsker dig og dine en dejlig dag.
Kærlige hilsener Iris
Claus 31 dag(e) siden
Kære Iris, tak for din søde hilsen. Kh Claus

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.

Septemberblomstring

10.09.2020 | Det kræver planlægning at opnå et rigt flor i eftersommeren og efteråret. En plantegruppe, der virkelig leverer varen, er dahliaerne. Dem har jeg i alle farveholdninger, og i dag gælder det de gule og hvide.

Sensommerdyrkning

03.09.2020 | Sensommeren er højsæson for mange spiselige afgrøder, og jeg høster da også løs i krukkekøkkenhaven, som det handler om i denne uge. Det er et virkelig spændende projekt.

Gartneriet 7'eren

27.08.2020 | Nu er det sensommer. Det er der ingen tvivl om. Vejret har ændret sig noget, og det er blevet koldere og mere regnfuldt. Snart skal der nyt i krukkerne, og i den sammenhæng har jeg besøgt et gartneri, der har spændende planter at tilbyde.

Plantenyheder

20.08.2020 | En gang om året afholdes der plantefagmesse for udendørsplanter i Odense. Jeg har gennem mange år været fast gæst for at se, hvad der er af nyheder og andre spændende ting. Det er altid interessant.

Jeg ser rødt!

13.08.2020 | Den lidt specielle overskrift henviser til denne ugens emne, der handler om dahliaer i røde toner. Desuden viser jeg en række selskabsplanter, der er fine sammen med de næsten selvlysende dahliaer.

Blomsterfestival i Tivoli Friheden

06.08.2020 | Gennem hele juli har gæsterne til Blomsterfestivalen i Tivoli Friheden kunnet opleve min Krukkehave foran Restaurant Terrassen. Blomsterfestivalen er gået og over al forventning, og Tivoli Friheden har aldrig tidligere haft så mange gæster i juli måned.

Stellas have

30.07.2020 | Også i denne uge skal I med mig på tur, og atter en gang går turen til Bornholm. Her skal I se Stellas have. Stella er en nær haveveninde, og hendes have er en ren eventyrverden. Et sted, som man i den grad kan gå på opdagelse i.
Vis flere videoer