Log ind

Drømmer du om en drømmehave?

Så bliv medlem af Claus Dalbys Haveklub og få inspiration året rundt. Klubben er en eksklusiv mulighed for at få indblik i Claus Dalbys blomstrende univers i form af blandt andet ugentlige inspirationsvideoer, foredrag, nyhedsbreve og rabatter på Claus Dalbys bøger. Og som Guldmedlem bliver du inviteret til at besøge Claus Dalbys have en gang om året, ligesom du modtager en velkomstgave.

Tilmeld dig allerede i dag og få glæde af de mange fordele med det samme. Medlemskabet er gratis den første måned.

 

Kommentarer
for 3 måneder siden
hurra!!! jeg er så glad for din haveklub kæreste Claus!!! Du er så god!!!👏👏👏🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Claus for 3 måneder siden
Tusind tak skal du have ...
Conni for 3 måneder siden
Jeg glæder mig rigtig meget til at besøge din have :-) og tak for al den inspiration, det kribler rigtig meget for at komme ud i haven igen. Videoerne er rigtig gode, da de kan ses igen og igen, hver gang er der lige en ny ting, jeg lægger mærke til eller får gentaget, så jeg husker navene og ideerne m.m. Mange hilsner Conni Winther
Claus for 3 måneder siden
Kære Conni, dejligt, at du synes om videoerne. Kh Claus
Elsebet for 3 måneder siden
Et riktigt spændene oplæg, otroligt smart lavet kan jeg jo allerede se her nogle dage før start skuddet går! Og hvor er vi heldige at få alle din viden serveret på skærmen når og hvor vi selv vil. Stort tak - glæder mig.
Kærlig hilsen
Elsebet fra Ystad
Claus for 3 måneder siden
Kære Elsebet, hyggeligt med en hilsen fra Sverige. Velkommen i klubben. Kh Claus

Forårshaven

18.05.2017 | Bøgeskoven er sprunget ud, fuglene synger, og alt er fryd og gammen. Vi har tilmed fået lunere vejr. Hvad kan man forlange mere? Jeg er bare så tilfreds og glad.

Tulipaner i massevis

11.05.2017 | .
Det er vist en kendt sag, at jeg holder så utroligt meget af tulipaner, og at vi hvert efterår lægger adskillige tusind forårsløg i haven. Hver sæson kommer nye sorter til.

Forår i krukker

05.05.2017 | .Vi er kommet ind i maj, og heldigvis er det begyndt at blive lidt lunere i vejret. Det er vi vist mange, der har ventet på. Det kribler i fingrene for at komme i gang derude.

Blomstrende buske og buketter

27.04.2017 | Det er sidst I april, og snart springer bøgeskoven ud. Vi er så heldige at bo med Riis skov som nabo, og det er en fest, når bagtæppet grønnes. I haven blomstrer buskene og narcisserne, og det er dem, det handler om i denne uge.

Jord under neglene

20.04.2017 | Nu glæder jeg mig til at høre, hvor mange af jer, der har fået lavet pelargoniestiklinger, som jeg forklarede for nogle uger siden. For hvis I ikke tøvede for længe, kan jeg regne ud, at stiklingerne nu har slået rod. Det er næsten det rene trylleri.

Påskeklokker og andet godt

13.04.2017 | Der er en blomst, som jeg i den grad glæder mig over lige nu, og det er påskeklokke, Helleborus orientalis.

Det er et navn, jeg har været med til at introducere, da jeg skrev min bog, Juleroser og påskeklokker, for nogle år siden. Tidligere er de i flæng blevet kaldt juleroser.

Plantning af pæoner

06.04.2017 | Tror ikke, at jeg tager fejl, hvis jeg antager, at mange drømmer om en have med masser af pæoner. Kun få blomster er så elsket som den, og selv om pæonen ser så fin og spæd ud, er det en af havens stærkeste vækster, der troligt der kommer igen år for år.

Beskæring af roser

30.03.2017 | Det er ved at være tid til beskæring af roser. Måske har nogle af jer allerede været i gang. Her har vi ikke nået det endnu; der har været så meget andet! Det er et lidt komplekst emne, og i ugens video fortæller jeg om de forskellige rosentyper: Buskroser, moderne roser og slyng-/klatreroser.

Dahliaer i krukker

23.03.2017 | At dyrke dahliaer i krukker er en rigtig god idé. Her er de nemme at forkæle, så blomstringen bliver endnu mere overdådig. Og der er værd at huske på, at jo flere dahliaer, men plukker ind til buketter, desto flere kommer der.

Stiklingeformering af pelargonier

16.03.2017 | At man kan få et skud til at slå rod i fugtig jord, virker næsten som det rene trylleri. Det er noget, man kan blive helt bidt af. Marts er et rigtigt godt tidspunkt at formere pelargonier på, for det er på det er nu, de alligevel skal beskæres og plantes om.
Tidligt ude

09.03.2017 | ’Rettidig omhu’; det er ofte det, det handler om i haven. Hvis man først sakker bagud, kommer man nemt til at føle sig stresset. Det er en dejlig følelse at være med, eller ligefrem foran.Giv sommerblomsterne et forspring

01.03.2017 | Det sker ikke så sjældent, at man hører havefolk sige, at det med såning af sommerblomster driller. Især da, hvis man begynder inde i vindueskarmen. Men det er nu slet ikke så svært, hvis man følger Claus Dalbys råd og vejledning.

Den Frodige Have

Det kan ikke blive for meget! Det er et af Claus Dalbys valgsprog. Og det ses også tydeligt i hans have. Søren Ryge Petersen har i en anmeldelse af en af Claus Dalbys bøger skrevet: Man kan næsten ikke se haven for bar’ blomster!

3 Buketter

I denne video inviterer Claus Dalby indenfor i sit vinteropvarmede drivhus, der i dagens anledning næsten ligner en blomsterbutik. Her tryller Claus Dalby med blomster og skaber tre buketter af varierende sværhedsgrad.

Den Hvide Have

Claus Dalbys have er på godt og vel fire tusind kvadratmeter, og dens fortættede stemning understreges af det faktum, at der ikke er nogen plæne, men kun bede. Farveholdningen varierer, og der er hele tiden nye oplevelser. Her besøger vi Den Hvide Have.

Flammebedet

Det, der især har gjort Claus Dalbys have så kendt, er hans leg med farver. Haven igennem kommer han hele farvecirklen rundt, og et af de bede, der ofte vækker ekstra opmærksomhed, er Flammebedet med dets varme farver.

Sensommerhaven

Går man rundt og ser ind over folks hække i sensommeren, er der sjældent meget at kigge på. Og det er virkelig synd, siger Claus Dalby, for der er så mange fantastiske planter, der for alvor viser, hvad de dur til, på dette tidspunkt.

Sensommerkrukker

At Claus Dalby virkelig har forfinet det at plante i krukker, er man ikke et øjeblik i tvivl om, når man har besøgt haven. Om foråret begynder det med løgvækster. Senere tager sommerblomster og stauder over, og i sensommeren er det især dahliaerne, der vækker opmærksomhed.
Vis flere videoer