Log ind

Drømmer du om en drømmehave?

Så bliv medlem af Claus Dalbys Haveklub og få inspiration året rundt. Klubben er en eksklusiv mulighed for at få indblik i Claus Dalbys blomstrende univers i form af blandt andet ugentlige inspirationsvideoer, foredrag, nyhedsbreve og rabatter på Claus Dalbys bøger. Og som Guldmedlem bliver du inviteret til at besøge Claus Dalbys have en gang om året, ligesom du modtager en velkomstgave.

Tilmeld dig allerede i dag og få glæde af de mange fordele med det samme. Medlemskabet er gratis den første måned.

 

Kommentarer
1 År siden
hurra!!! jeg er så glad for din haveklub kæreste Claus!!! Du er så god!!!👏👏👏🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Claus 1 År siden
Tusind tak skal du have ...
Conni 1 År siden
Jeg glæder mig rigtig meget til at besøge din have :-) og tak for al den inspiration, det kribler rigtig meget for at komme ud i haven igen. Videoerne er rigtig gode, da de kan ses igen og igen, hver gang er der lige en ny ting, jeg lægger mærke til eller får gentaget, så jeg husker navene og ideerne m.m. Mange hilsner Conni Winther
Claus 1 År siden
Kære Conni, dejligt, at du synes om videoerne. Kh Claus
Elsebet 1 År siden
Et riktigt spændene oplæg, otroligt smart lavet kan jeg jo allerede se her nogle dage før start skuddet går! Og hvor er vi heldige at få alle din viden serveret på skærmen når og hvor vi selv vil. Stort tak - glæder mig.
Kærlig hilsen
Elsebet fra Ystad
Claus 1 År siden
Kære Elsebet, hyggeligt med en hilsen fra Sverige. Velkommen i klubben. Kh Claus

Solrig sensommer

20.09.2018 | Der har været nogle skønne og solrige dage på det seneste, men nu er det blevet koldere og mere regnfuldt. Vi må forberede os på, at efteråret er på vej. Så meget desto mere grund er der til at nyde de gode dage.
Preview

Skovhaven

13.09.2018 | Det er en stor glæde at bo klos op ad en skov med de muligheder, det giver. Herinde i halvskyggen kan man nemlig dyrke andre ting end på solrige steder i haven.
Preview

Et haverum

06.09.2018 | 'The Sunken Garden' er et af havens mange rum, og i denne video viser jeg, hvordan der ser ud netop nu, hvor løvplanterne og dahliaerne spiller hovedrollerne.

Abrikos, kobber, rust!

31.08.2018 | En farveskala, som jeg holder rigtig meget af, er abrikos, kobber og rust. I denne uge præsenterer jeg disse farver i en af mine krukkehaver. Desuden plukker jeg ind og arrangerer en buket.

Et smut til Holland

23.08.2018 | I denne uge er jeg ikke blot rundt i min egen have, men også et smut i Holland. I skal med og se, hvordan det ser ud, når forårsløgene bliver pakket, inden de sendes ud til butikkerne.

Ude med saksen

16.08.2018 | Da denne video blev optaget, var det stadig meget varmt og tørt. Nu er regnen heldigvis kommet, og det er ikke nær så hedt. Det er vi rigtig mange haveejere, der glæder os over.

David Austins Rosenhave

09.08.2018 | I denne video tager jeg jer med til det, som jeg uden at blinke vil kalde for verdens smukkeste rosenhave. David Austins rosenhave. Jeg besøgte den 10. juni, og jeg vil aldrig glemme det syn, der mødte mig.

Rockliffe Gardens

03.08.2018 | I England findes et utal af de skønneste haver. Ingen andre steder i verden møder man denne rige tradition for dyrkning af skønhed. I denne uge skal I med til fantastiske Rockliffe Gardens.

Cotton Manor

27.07.2018 | Også i denne uge går turen til England, nærmere betegnet Cotton Manor. Ikke mange haver er så engelske som den, og et underskønt hus understreger i den grad stemingen. Det er sådan et sted, man går og drømmer om.

Cottage haven

20.07.2018 | I denne uge skal I med mig til England, hvor jeg præsenterer den fineste lille cottage have. En havestil, som mange - også herhjemme, er fascineret af. Men jeg begynder i min egen have.

Højsommertid

13.07.2018 | 
Nu er det højsommer, og der er stadig meget at gøre i haven. Nogle få toårige planter mangler endnu at blive plantet ud. Det gælder blandt andet gyldenlak, som jeg viser i denne uges video. I skal også se alle pelargonierne i væksthuset og den nye terrassehave.

Afdæmpede toner

05.07.2018 | I denne uges video er emnet planter fra den afdæmpede toneskala i kasser, krukker og potter. Vi har travlt med at vande, men planterne strutter. De fleste elsker solen og varmen.

Sommertravlhed

29.06.2018 | Det er svært at sige, hvornår der er mest travlt i haven. Der er dog ingen tvivl om, at vi havefolk har nok at se til gennem hele sæsonen. I år er vi ekstra udfordret på grund af den ekstreme varme, og især vanding af krukkerne har taget megen tid.

Det store rosenflor

21.06.2018 | Tror, at vi er mange haveejere, der godt kan blive enige om, at det er en helt særlig tid, når roserne står i fuldt flor. Det er et virkelig højdepunkt, og jeg bliver nærmest salig.

De første roser

15.06.2018 | Det er hvert år en helt særlig tid, når roserne begynder at springe ud. I denne uges video præsenterer jeg den særligt smukke 'Aicha', der altid er den første til at åbenbare sine fine blomster.

Haven i forandring

07.06.2018 | Haven forandrer sig fra dag til dag. Og i denne sæson går det ekstra hurtigt på grund af den megen varme. Jeg glæder mig over, at der hele tiden er noget til at tage over.

De sidste tulipaner

31.05.2018 | Dette års tulipanblomstring var noget kortere end sædvanligt. Det hænger selvfølgelig sammen med den megen varme. Med denne video ser jeg tilbage på årets sidste flor. Et dejligt minde …

Et hyggeligt besøg

24.05.2018 | I sidste uge havde jeg et hyggeligt besøg af den engelske havefotograf, Clive Nichols. Det var en stor glæde at opleve, hvor begejstret han var for haven, og jeg må sige, at de billeder, Clive tog her, blev helt fortryllende.
Vis flere videoer