Log ind

Drømmer du om en drømmehave?

Så bliv medlem af Claus Dalbys Haveklub og få inspiration året rundt. Klubben er en eksklusiv mulighed for at få indblik i Claus Dalbys blomstrende univers i form af blandt andet ugentlige inspirationsvideoer, foredrag, nyhedsbreve og rabatter på Claus Dalbys bøger. Og som Guldmedlem bliver du inviteret til at besøge Claus Dalbys have en gang om året, ligesom du modtager en velkomstgave.

Tilmeld dig allerede i dag og få glæde af de mange fordele med det samme. Medlemskabet er gratis den første måned.

 

Kommentarer
for 1 måned siden
hurra!!! jeg er så glad for din haveklub kæreste Claus!!! Du er så god!!!👏👏👏🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Claus for 1 måned siden
Tusind tak skal du have ...
Conni for 29 dage siden
Jeg glæder mig rigtig meget til at besøge din have :-) og tak for al den inspiration, det kribler rigtig meget for at komme ud i haven igen. Videoerne er rigtig gode, da de kan ses igen og igen, hver gang er der lige en ny ting, jeg lægger mærke til eller får gentaget, så jeg husker navene og ideerne m.m. Mange hilsner Conni Winther
Claus for 28 dage siden
Kære Conni, dejligt, at du synes om videoerne. Kh Claus
Elsebet for 28 dage siden
Et riktigt spændene oplæg, otroligt smart lavet kan jeg jo allerede se her nogle dage før start skuddet går! Og hvor er vi heldige at få alle din viden serveret på skærmen når og hvor vi selv vil. Stort tak - glæder mig.
Kærlig hilsen
Elsebet fra Ystad
Claus for 28 dage siden
Kære Elsebet, hyggeligt med en hilsen fra Sverige. Velkommen i klubben. Kh Claus

Dahliaer i krukker

23.03.2017 | At dyrke dahliaer i krukker er en rigtig god idé. Her er de nemme at forkæle, så blomstringen bliver endnu mere overdådig. Og der er værd at huske på, at jo flere dahliaer, men plukker ind til buketter, desto flere kommer der.

Stiklingeformering af pelargonier

16.03.2017 | At man kan få et skud til at slå rod i fugtig jord, virker næsten som det rene trylleri. Det er noget, man kan blive helt bidt af. Marts er et rigtigt godt tidspunkt at formere pelargonier på, for det er på det er nu, de alligevel skal beskæres og plantes om.
Tidligt ude

09.03.2017 | ’Rettidig omhu’; det er ofte det, det handler om i haven. Hvis man først sakker bagud, kommer man nemt til at føle sig stresset. Det er en dejlig følelse at være med, eller ligefrem foran.Giv sommerblomsterne et forspring

01.03.2017 | Det sker ikke så sjældent, at man hører havefolk sige, at det med såning af sommerblomster driller. Især da, hvis man begynder inde i vindueskarmen. Men det er nu slet ikke så svært, hvis man følger Claus Dalbys råd og vejledning.

Den Frodige Have

Det kan ikke blive for meget! Det er et af Claus Dalbys valgsprog. Og det ses også tydeligt i hans have. Søren Ryge Petersen har i en anmeldelse af en af Claus Dalbys bøger skrevet: Man kan næsten ikke se haven for bar’ blomster!

3 Buketter

I denne video inviterer Claus Dalby indenfor i sit vinteropvarmede drivhus, der i dagens anledning næsten ligner en blomsterbutik. Her tryller Claus Dalby med blomster og skaber tre buketter af varierende sværhedsgrad.

Den Hvide Have

Claus Dalbys have er på godt og vel fire tusind kvadratmeter, og dens fortættede stemning understreges af det faktum, at der ikke er nogen plæne, men kun bede. Farveholdningen varierer, og der er hele tiden nye oplevelser. Her besøger vi Den Hvide Have.

Flammebedet

Det, der især har gjort Claus Dalbys have så kendt, er hans leg med farver. Haven igennem kommer han hele farvecirklen rundt, og et af de bede, der ofte vækker ekstra opmærksomhed, er Flammebedet med dets varme farver.

Sensommerhaven

Går man rundt og ser ind over folks hække i sensommeren, er der sjældent meget at kigge på. Og det er virkelig synd, siger Claus Dalby, for der er så mange fantastiske planter, der for alvor viser, hvad de dur til, på dette tidspunkt.

Sensommerkrukker

At Claus Dalby virkelig har forfinet det at plante i krukker, er man ikke et øjeblik i tvivl om, når man har besøgt haven. Om foråret begynder det med løgvækster. Senere tager sommerblomster og stauder over, og i sensommeren er det især dahliaerne, der vækker opmærksomhed.

Drømmer du om en drømmehave?

Så bliv medlem af Claus Dalbys Haveklub og få inspiration året rundt. Klubben er en eksklusiv mulighed for at få indblik i Claus Dalbys blomstrende univers.