Log ind

Efterårsglæde

På det seneste har vi haft skønne og solrige efterårsdage, men også en del storm. Der er alligevel meget at glæde sig over. Blandt andet det sparsomme løv, der er tilbage på træer og buske, men også at dahliaknoldene nu står til vinteropbevaring i garagen.

Kommentarer
Anita 10 måneder siden
Kære Claus
En god video i denne uge også , og så fik jeg lige lært med hortensia med at klippe til forår , vidste det jo godt , men altid godt at blive klog på det , troede bare at de måske også ku klippes nu , men godt at blive helt klog på det . Jeg skal da lige love for at der skal herre kræfter til med alle store krukker med Dahalia sjovt at se ,og så flot at se system i lager rummet .
Bliver nød til at stoppe nu , skal ha de sidste to kunder nu så er jeg færdig kl 18.30 , men godt at der kommer kunder Felix er lidt ustyrlig lige i skrivende stund , den ene vil så gerne lige nusse med ham .
Rigtig dejlig weekend til dig og alle andre .
Kærlig Hilsen Jørgen og Anita
Claus 10 måneder siden
Kære Anita, det er utroligt, at du både har tid til at se video, skrive her og arbejde i salonen. Endnu en gang for en hyggelig kommentar. Kh til jer begge fra Claus
Tina 10 måneder siden
Kæreste Claus Sikke skønne farver i din have, jeg elsker også efteråret. Bare farverne og duften af nyfaldne blade. Jeg må også hellere få taget Dalia op , men det er så svært nå de nu står så smukt . Men frosten er jo nok lige om hjørnet. Sådan et paradis æbletræ står på min ønskeliste, hvor er det smukt. God weekend knus Tina
Claus 10 måneder siden
Kære Tina, så hyggeligt med en hilsen fra dig. Kan fortælle, at vi har haft frost i nat, men nu står dahliaknoldene forsvarligt opbevarede. KH Claus
Tina 9 måneder siden
Jeg har desværre ikke fået alle Dahlia op endnu . Men fået plantet 3 nye Austin roset blandt andet en ny Emilily Bronte. Der ser så skøn udknus Tina
Lene 10 måneder siden
Kære Claus
Tak for endnu en opkvikkende video. Godt at høre fra en ekspert at det ikke er for sent med løgene. Jeg har nemlig gået og trukket det med at få lagt de sidste, fordi jeg ikke nænnede at fjerne dahliaerne fra der hvor de skulle ligge. Vi har dog lige haft den første frost i nat , så nu er det vist på tide at få dem op. Kh. Lene

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.
Vis flere videoer