Log ind

En sensommerbuket

Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes..

Kommentarer
Jørgen 31 dag(e) siden
Meget smukke faver du har sat sammen Nico
Marlene 30 dag(e) siden
Wouuu.......🌸🌺🌸💐🌸🌺🌸........super smuk buket🙏🏻🙏🏻
Bonnie 30 dag(e) siden
Kære Claus.
Dejligt gensyn med din smukke have og dine imponerende Dahliaer. Jeg må have den gode Dalby-muld næste år og se om jeg kan lykkes med mine. Og så kan du trylle den fineste buket frem på 3 min.
Mange hilsner fra New York
Claus 25 dag(e) siden
Kære Bonnie, tusind tak. Glæder mig meget til at høre om jeres tur. Kh Claus
Karen 29 dag(e) siden
Kære Claus Dalby,
Skøn video, jeg husker Ageratum fra min mors have da jeg var barn.Det var på midtsjælland i 50 erne. Vi købte udplantningsplanter hos den lokale gartner. Jeg vil huske Ageratum når jeg skal så.
Mvh
Karen
Claus 25 dag(e) siden
Kære Karen, ja husk den. Du vil ikke blive skuffet. Dbh Claus
Anita 28 dag(e) siden
Kære Claus
Den smukkeste buket , kan da se allerede nu at til næste år vil jeg have de to Dahalia , de er så smukke farver . Det stormer og rusker godt her i Odense men der er forbavsende ro i orangeriet , skal i en tur i Bilka havecenter om lidt lidt og møde Jørgen der er lidt tulipaner som jeg mangler til krukkerne og så ku jeg se at der er kommet franske anemoner i dit sortiment , det er bare de bedste fra dit sortiment .
Tak for en fantastisk haveklub også i denne uge , rigti god weekend til jer allesammen og dig Claus .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 25 dag(e) siden
Kære Anita, her har det sørme også rusket og stormet. Så er det dejligt at krybe i ly i orangeriet. God tur til Bilka. Kh Claus
Karen 28 dag(e) siden
Fantastisk som du altid præsenterer de smukke blomster, elsker også Dalia.
Mvh Karen
Claus 25 dag(e) siden
Kære Karen, ja, dahliaer bliver man ikke træt af. Dbh Claus
Tina 27 dag(e) siden
Kæreste Claus Vidunderligt indslag, jeg er imponeret over de blåkvast. Jeg husker dem så god fra barndomshjemmet. I den korset version. Jeg er helt pjattet med dem du har. Dem skal jeg bestemt have i min nye have. Knus Tina
Claus 24 dag(e) siden
Kære Tina, glæder mig i den grad til at se din nye have. Kh Claus
Tina 15 dag(e) siden
Tak kære Claus , det bliver uden korset blomster som jeg fejlagtigt kom til at skrive 😅 den stavekontrol altså 😆

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.
Vis flere videoer