Log ind

En sensommerbuket

Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes..

Kommentarer
Jørgen 2 år siden
Meget smukke faver du har sat sammen Nico
Marlene 2 år siden
Wouuu.......🌸🌺🌸💐🌸🌺🌸........super smuk buket🙏🏻🙏🏻
Bonnie 2 år siden
Kære Claus.
Dejligt gensyn med din smukke have og dine imponerende Dahliaer. Jeg må have den gode Dalby-muld næste år og se om jeg kan lykkes med mine. Og så kan du trylle den fineste buket frem på 3 min.
Mange hilsner fra New York
Claus 2 år siden
Kære Bonnie, tusind tak. Glæder mig meget til at høre om jeres tur. Kh Claus
Karen 2 år siden
Kære Claus Dalby,
Skøn video, jeg husker Ageratum fra min mors have da jeg var barn.Det var på midtsjælland i 50 erne. Vi købte udplantningsplanter hos den lokale gartner. Jeg vil huske Ageratum når jeg skal så.
Mvh
Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen, ja husk den. Du vil ikke blive skuffet. Dbh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Den smukkeste buket , kan da se allerede nu at til næste år vil jeg have de to Dahalia , de er så smukke farver . Det stormer og rusker godt her i Odense men der er forbavsende ro i orangeriet , skal i en tur i Bilka havecenter om lidt lidt og møde Jørgen der er lidt tulipaner som jeg mangler til krukkerne og så ku jeg se at der er kommet franske anemoner i dit sortiment , det er bare de bedste fra dit sortiment .
Tak for en fantastisk haveklub også i denne uge , rigti god weekend til jer allesammen og dig Claus .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, her har det sørme også rusket og stormet. Så er det dejligt at krybe i ly i orangeriet. God tur til Bilka. Kh Claus
Karen 2 år siden
Fantastisk som du altid præsenterer de smukke blomster, elsker også Dalia.
Mvh Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen, ja, dahliaer bliver man ikke træt af. Dbh Claus
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Vidunderligt indslag, jeg er imponeret over de blåkvast. Jeg husker dem så god fra barndomshjemmet. I den korset version. Jeg er helt pjattet med dem du har. Dem skal jeg bestemt have i min nye have. Knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina, glæder mig i den grad til at se din nye have. Kh Claus
Tina 2 år siden
Tak kære Claus , det bliver uden korset blomster som jeg fejlagtigt kom til at skrive 😅 den stavekontrol altså 😆

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer