Log ind

Fjerde søndag i advent

Nu er der altså ikke længe til jul. Så i denne uge kommer jeg med inspiration til julebordet. Desuden skal I atter en gang med på haverejse. I denne uge er jeg i Tyskland.

.

Kommentarer
Leif 4 måneder siden
Kære Claus. Sikke et smukt julebord. Det har gennem året været nogle pragtfulde videoer med masser af tips, inspiration og smukke havebesøg. Tak for det. Så dig i Magasin i mandags, men du var for hurtigt til at løbe om hjørnet og ned ad rulletrappen til at jeg kunne nå at råbe dig an. I ønskes en rigtig glædelig jul samt et rigtigt godt nytår. Mange hilsner fra Jesper også. /Leif
Claus 4 måneder siden
Kære Leif, det ville have været hyggeligt at få hilst på dig forleden. Men ja, det var et hurtigt besøg. Kærlige hilsner til jer begge og god jul.
Karina 4 måneder siden
De abrikosfarvede julestjerner er virkelig smukke og total paskram med lysene. Glædelig jul Claus
Claus 4 måneder siden
Kære Karine, ønsker også dig en glædelig jul. Tak for din hilsen ...
Jeppe 4 måneder siden
Kære Claus, Tusind tak for endnu en dejlig video - rigtig glædelig jul ønskes her fra Hune
Claus 4 måneder siden
Kære Jeppe, det samme til dig. Kærlige hilsner fra Claus
Jette 4 måneder siden
Kære Claus.
Jeg tror ikke, jeg bliver fan af de farver i haven, men man ved aldrig om det lige så stille sniger sig ind på en. Julebordet er rigtig smukt, nogle skønne julestjerner. Men men men jeg savner at se dit julebord til medarbejdermiddagen. Du har garanteret vist det på de andre medier, men der kommer jeg ikke, såh …… måske du kunne få lyst til at kaste et enkelt billede herind?

Rigtig glædelig jul, Jette.
Claus 4 måneder siden
Kære Jette, tak for din søde hilsen. Dejligt, at du kunne lide julestjernerne. Jeg fik slet ikke taget nogle billeder af vores medarbejderkomsammen i år. Rigtig glædelig jul. Dbh Claus
Helle 4 måneder siden
Kære Claus.
Med ønsket om en rigtig glædelig jul og et godt nytår vil jeg gerne sige tusind tak for alle de oplevelser du har taget os med til i årets løb.
Tak for skønne billeder,videoer og fantastiske besøg både i ind og udland.
Tak for skøn musik der altid passer til oplevelserne og ikke mindst tak for de skønne billeder på instagram.
Glæder mig til din bog som er bestilt og til måske fantastiske oplevelser i 2019.
Mange julehilsner fra Helle.🎄☃️❄️🎄☃️❄️🎄
Claus 4 måneder siden
Kære Helle, tak for din positive respons. Den glæder i den grad. Ønsker dig en rigtig glædelig jul. Dbh Claus
Kicki 4 måneder siden
Jag vill tacka dig för alla fantastiska videoklipp du producerat och visat oss hela året! Varje fredag har jag sett fram emot att se veckans film. Jag kallar det för mitt "fredagsmys". Och varje vecka har jag konkluderat: ja, det var en fin trädgård, men inte lika fin som Claus´s egen... Det är inte sällan jag blir tårögd när jag tittar, men framför allt hör din entusiastiska stämma och ditt engagemang. Det är sällan man möter en sådan stor kompetens och kunnighet som du har, kopplat till en sådan värme och ödmjukhet. Du ger och ger och ger... tack för allt jag fått. Ser redan fram emot nästa års upplevelser och att få besöka ditt trädgårdsparadis igen. Jag önskar dig och de dina en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och hoppas du hinner njuta mycket av vacker inredning, blommor , mat och gemenskap.
Claus 4 måneder siden
Kære Kicki, jeg bliver da helt rørt over alle dine søde ord. Det er virkelig dejligt, at du kan lide de ting, jeg beskæftiger mig med. Jeg er så glad for taknemmelig for, at min nye kogebog er blevet så vel modtaget. Allerede inden udgivelsen ligger den nummer et på Saxos netboghandel. Det er fantastisk. Glæder mig meget til at se dig her til forår eller sommer. Ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul. NB. min nye bog kan købes på Adlibris, hvis du er interesseret i den.
Inger 4 måneder siden
Kære Claus Dalby. Skønt - skønt julebord. Tak for alle de mange smukke og oplysende videoer i årets løb. Eftersom jeg er tysklærer, glæder det mig rigtig meget, at du også viser haver i Tyskland, hvor jeg gerne vil rejse. Også tak for kigget i din have i efteråret - jeg vil forsøge at hoppe på et forårsbesøg hos dig i 2019...... Håber, at du kommer forbi Sanderumgårds Romantiske Have på et tidspunkt. God jul og godt nytår til dig ( i ny og slank udgave!) og dine nærmeste. Mange hilsner Inger Jespersen
Claus 4 måneder siden
Kære Inger, Tak for dine søde ord. Sanderumgårds Have er på listen næste år. Dbh Claus

Karen 4 måneder siden
Kære Claus,
Rigtig glædelig jul til dig og dine. Jeg er ikke så god til at få kommenteret, men du kan være helt sikker på, at jeg nyder hver en video og suger inspirationen til mig. Det var en rigtig god ide med den haveklub, og jeg glæder mig til at komme på besøg igen næste år.
Kærlig hilsen, Karen
Claus 4 måneder siden
Kære Karen, tak fordi, du altid er så positiv. Glæder mig til at se dig næste år. Rigtig glædelig jul. Kærlig hilsen Claus
Lene 4 måneder siden
Kære Claus
Også en rigtig glædelig jul til dig! En stor tak for al din smittende planteglæde og inspiration i det forløbne år- jeg glæder mig allerede til næste sæson.
Sjovt nok stiller min mand også altid det spørgsmål, når jeg har dækket bord til gæster😀
Familien kommer til juleaften hos os i år og jeg glæder mig allerede til at pynte bordet. Skønt med endnu et par gode ideer.
Kh. Lene Bøg
Claus 4 måneder siden
Kære Lene, ønsker jer en rigtig glædelig jul. Tak for din søde hilsen. Kh Claus
Kirsten 4 måneder siden
Kære Claus
Vil også ønske dig og din familie og alle her i havekluppen en rigtig glædelig jul 🎄
Tillykke med dit flotte vægttab, glæder mig til at se og læse din nye bog ...den er bestilt
Vil også sige tak for alle de dejlige og inspirerende videoer både fra din egen have, men også fra dine mange haverejser rundt omkring og ikke mindst tak for et dejlig besøg i din smukke have
Kærlig hilsen Kirsten
Claus 4 måneder siden
Kære Kirsten, glæder mig at høre, at du har bestilt min bog. Håber og tror, at du bliver glad for den. Ønsker dig en rigtig glædelig jul. Kh Claus
Herdis 4 måneder siden
Kære Claus.
Du og dine kære ønskes en rigtig glædelig og velsignet jul , samt et godt og lykkebringende nytår.
Tusind tak for et rigtig godt og meget belærende år i Haveklubben, jeg ser frem til et nyt og spændende
år, med alle dine gode tips og råd .
Kærlig hilsen Herdis
Claus 4 måneder siden
Kære Herdis, tusind tak og også gode ønsker til dig. Kh Claus
Tina 4 måneder siden
Kæreste Claus Hvor er det dejligt med den skønneste inspiration fra den tyske have. Jeg drømmer meget om nye tiltag i haven og skønt når man i disse dage kan hellige sig lidt armchairgardening .
Jeg elsker dine julefarver på bordet. Her bliver det hvidt og blåt i år.
Jeg glæder mig til torsdag der bliver din nye bog leveret. Så skal Hans og jeg i gang med det grønne køkken. Rigtig glædelig jul til dig og dine. Knus Tina
Claus 4 måneder siden
Kære Tina, lyder hyggeligt med det grønne køkken. Jeg vil også dele nogle af mine erfaringer i haveklubben næste år.
Glædelig jul og godt nytår til jer også. Kærlige hilsner
Vibeke 4 måneder siden
Kære Claus.
Du ønskes også en rigtig glædelig jul. Samtidig vil jeg takke dig for dine altid inspirerende og vidunderlige videoer.Du er i den grad til stor inspiration med dit "haveri". Jeg kan godt huske, du i foråret talte om omlægning af spisevaner og har da også luret på om det nu gik, som du havde planer om ! Jo det gjorde det ..så flot. Igen er du en inspiration. så jeg vil straks bestille din nye bog.
Det har været et dejligt år...altid dejligt, når vi kom til torsdag, for så kunne jeg nyde dine indslag. Jeg glæder mig til det kommende år og hvad du der kan byde på...
Kærlige hilsner
Vibeke
Bjæverskov
Claus 4 måneder siden
Kære Vibeke, også en stor tak til dig. Det glæder med alle dine positive ord. Er glad for, at jeg holdt ord angående vægttabet. Det har bogstavelig talt lettet mig. Kh Claus
Anita 4 måneder siden
Kære Claus
Rigtig glædelig jul til dig og dine kære
Tak for endnu en fantastisk have video , så flotte farver på en anden måde , den sidste søde gule blomst der var på billede , den er vel nok sød , jeg er lidt betaget af midten med den mørke bund og det gule på , fin er den .
Jeg skal til at lave julemad , and på grill og steg i ovnen og det traditionelle tilbehør , og så er det også mig der skal ha familien til julemad i morgen aften .
Glæder mig til haveklubben i næste uge og til næste år også .
Glædelig jul
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 4 måneder siden
Kære Anita, ønsker også jer en rigtig dejlig jul og et godt nytår. Og jeg er glad for at høre, at du ser frem til haveklubben aktiviteter. Det gør jeg også! Kh til jer begge fra Claus
Anita 4 måneder siden
PS smukt bord
Anita
Claus 4 måneder siden
Tak tak. Kh Claus
Pia 4 måneder siden
Kære Claus
Du ønskes en rigtig glædelig jul.
Ja, jeg er langt bagefter med alle dine videoer, men af en særlig grund, det har du måske hørt fra Mors, men der er heldigvis begyndt at komme lidt solskin i sprækkerne, så mon ikke jeg når dem her i løbet af den næste måneden tid.
Et lille pip herfra nu og glædelig jul til jer alle som jeg kender herfra det midtfynske, Pia
Claus 4 måneder siden
Kære Pia, Tak for din hilsen. Er glad for, at der nu begynder at være lyspunkter. Ønsker jer et godt nytår. Kh Claus
Irma 4 måneder siden
Tak for de skønne videoer. Mon der også kommer en med inspiration til nytårsbordet??
Mvh
Irma Schreiner
Claus 4 måneder siden
Kære Irma, ja bare vent. Dbh Claus

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.

Forårsgøremål

18.04.2019 | I denne uge i Haveklubben planter jeg Myosotis, forglemmigej. Et skønt navn og en skøn plante. Og så skal I også lige se den første magnolie, der er sprunget ud i haven. Den er den, der hedder 'Leonard Messel'.

Forårskrukker

11.04.2019 | 
Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

Blomstrende grøntsager

04.04.2019 | I denne uge skal jeg vise jer, hvordan jeg planter grøntsager direkte i jorden. Porrer, pastinakker og gulerødder. Og hvorfor gør jeg så det, vil nogle måske spørge. Jo det handler om, at jeg gerne vil have dem til at blomstre.

Tid til at gøde

28.03.2019 | Marts måned er en god tid at gøde haven på, og det er bestemt en fordel, at marts i år har været en meget fugtig måned, for så går det hurtigt med at få gødningen opløst, når den ligger på jorden.

Grøntsager i krukker

21.03.2019 | I denne uge handler det om min helt nye passion: Grøntsager i krukker. Det er et emne, jeg i den grad ser frem til at fordybe mig i, og ugens video er startskuddet. Jeg er ret sikker på, at det bliver begyndelsen på noget rigtigt spændende.

Herlige hornvioler

14.03.2019 | Der findes ikke mange forårsvækster, der er så herlige som hornvioler. Her i marts er de i handelen og klar til at blive plantet ud. De er så smukke og fås i mange farver. En stor fordel er desuden, at de også fint klarer nogle frostgrader.

Forårsbebudere

07.03.2019 | Primulaer er skønne, både ude og inde her i det tidlige forår. Der findes så mange forskellige arter og sorter i de mest indtagende farve. I denne uge besøger jeg Gartneriet Pedersen og får en snak med gartner Henning Pedersen.

Sørens vintergækker

28.02.2019 | I denne uge er jeg taget til Sorø for at besøge min gode ven Søren, som har den mest fantastiske kolonihave. Lige nu er der et overdådigt flor af vintergækker. Det er ikke mindre et mirakel!

Gartneriet Spiren

21.02.2019 | I denne uge skal I med en tur til Skælskør og på besøg hos Gartneriet Spiren, der er kendt viden om for det fantastiske udvalg af påskeklokker.
Det er ganske enkelt imponerende.

Et kig bag kulisserne

14.02.2019 | Det er stadig begrænset, hvor meget, der sker i haven, selv om det er mildt; ja ligefrem lunt!
Spændende er det at se, hvordan de næste uger bliver. Uanset hvad, står de sarte planter lunt og godt i det vinteropvarmede drivhus, som jeg I skal se i denne uges video.

Påskeklokker i bukketer

07.02.2019 | Der er endnu ikke mange blomster i haven. Erantis og vintergæk har blomstret i nogle uger, og de første påskeklokker er sprunget ud. Det drejer sig om nogle enkelte grupper, der er ekstra tidligt på dem. Sådan er det hvert år; mens de fleste stadig lader vente på sig.

På blomstertorvet

31.01.2019 | I denne uge skal I med en tur på blomstertorvet her i Aarhus. Det er en grossist - Proflora, der sælger til professionelle blomsterfolk. Jeg elsker at komme derud, især ved vintertide, hvor der jo ikke er meget at plukke af i haven. Men på torvet bugner det med forårsblomster lige nu. Bare vent og se …

Et nyt projekt

24.01.2019 | Selv om vi blot er først på året, er jeg allerede i gang med at gøre mig tanker omkring nye projekter. Og i denne uge løfter jeg sløret for, hvilke nye planer jeg har for mine krukkearrangementer. Det handler om, at jeg i år vil til at dyrke grøntsager.

En tur i skoven

17.01.2019 | I denne uge skal I med mig en tur i skoven. Ikke fordi, der er så meget at kigge på derovre rent blomstermæssigt - slet ikke. Nej; det handler om et par kæmpe maskiner, der har været i gang nogle måneder. Jeg tager Nero med, og sammen går vi over for at se, hvorfor det larmer.

Gensyn med Holland

10.01.2019 | I januarhaven er det mildt, og der er nogle ting, jeg endnu ikke har fået plantet. Derfor er det godt, at det stadig er plusgrader.
Også i denne uge besøger jeg Marieke Nolsens dejlige have i Holland.

Hos Marieke Nolsen

03.01.2019 | Så er vi i gang med et nyt haveår, og jeg glæder mig i den grad til at inspirere. Selv om det er koldt og råt, er der alligevel ting, der kan gøres derude.
Desuden skal I med til Holland, hvor jeg besøger Marieke Nolsens charmerende skærehave.

Rigtig godt nytår

27.12.2018 | Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.
Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.
Vis flere videoer