Log ind

Godt nytår

I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

.

Kommentarer
Jette 22 dag(e) siden
Kære Hanne og Claus ✨🎉
Mange tak for mange dejlige kreationer, som spreder glæde i vintermånederne, det har været sjovt at følge jer. Spændende at se hvad 2021 gemmer på af havebesøg rundt i landet og i din egen smukke have, Claus. Tak for nu med ønsket om et godt og givtigt nytår 2021, osse i haven !
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Claus 15 dag(e) siden
Kære Jette, Tak for din søde hilsen. også godt nytår til dig. Dbh Claus
Iris 22 dag(e) siden
Kære Hanne og Claus
Mange tak for endnu en fin og inspirerende video.
Virkelig smuk opstilling. Tænk at du Claus har klokkeranke her sidst i december.
Kan godt lide ideen med Jasmin rankerne, som jeg kan bruge til foråret.
Den grønlige skål, hvor stammer den fra? Den er da bare skøøøn.
Vil ønske jer begge et godt og lykkebringende Nytår med tak for alt i året der snart rinder ud.
Tak Claus.
Knus Iris
Claus 15 dag(e) siden
Kære Iris, ja, er det ikke utroligt med klokkeranken? Det skyldes den historisk milde vinter. Hvis/når Hanne læser med her, vil hun sikkert svare dig på, hvor skåle stammer fra. Det er nemlig hendes. Kh Claus
Anita 22 dag(e) siden
Kære Claus og Hanne
Det er da en fuldstændig fortryllende opsats med de vaser det ser forrygende godt ud .
Det er godt at ha fået inspirationen , er sikker på jeg kommer til at bruge det , for til foråret ca 29 marts bliver vi en morfar og mormor , så ved jeg at jeg vil tilbyde min hjælp med dekoration ved en barnedåb på bordet . Skønt med alt hvad jeg har lært her de sidste uger .
Tak for alt spændende i året i haveklub , du laver lidt om , men det bliver jo ikke mindre lærerigt og spændende .
Tak for året og rigtig godt nytår til jer og til allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 15 dag(e) siden
Kære Anita, stort tillykke med, at I skal være morforældre. Det er da stort. Er sikker på, at du nok skal få lavet et smukt bord. Også godt nytår til jer. Kærlige hilsner fra Claus
Pernille 22 dag(e) siden
Altså hvor har det bare være hyggeligt at følge med i. Tak for al jeres skønne inspiration begge to - og super skøn humor. Rigtig godt nytår til jer begge. Kh pernille, Backyard Stories.
Claus 15 dag(e) siden
Kære Pernille, hvor er det hyggeligt, at du også kigger med. Du skal selvfølgelig også have et godt nytår. Kh Claus
Tina 20 dag(e) siden
Kæreste Claus og Hanne Tusinde tak for skøn skøn jule og nytårsinspiration. Det har været fantastisk at følge ddine tryllerier Hanne og lære af din viden. Tak Claus for dejlige programmer og rigtig godt nytår til jer begge. Knus Tina
Claus 15 dag(e) siden
Kære Tina, tak for din hilsen. Også godt nytår til jer. Hanne er bare så dygtig, og det har været en stor glæde at have hende med her. Kh Claus

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer