Log ind

Godt nytår

I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

.

Kommentarer
Jette 7 måneder siden
Kære Hanne og Claus ✨🎉
Mange tak for mange dejlige kreationer, som spreder glæde i vintermånederne, det har været sjovt at følge jer. Spændende at se hvad 2021 gemmer på af havebesøg rundt i landet og i din egen smukke have, Claus. Tak for nu med ønsket om et godt og givtigt nytår 2021, osse i haven !
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Claus 6 måneder siden
Kære Jette, Tak for din søde hilsen. også godt nytår til dig. Dbh Claus
Iris 7 måneder siden
Kære Hanne og Claus
Mange tak for endnu en fin og inspirerende video.
Virkelig smuk opstilling. Tænk at du Claus har klokkeranke her sidst i december.
Kan godt lide ideen med Jasmin rankerne, som jeg kan bruge til foråret.
Den grønlige skål, hvor stammer den fra? Den er da bare skøøøn.
Vil ønske jer begge et godt og lykkebringende Nytår med tak for alt i året der snart rinder ud.
Tak Claus.
Knus Iris
Claus 6 måneder siden
Kære Iris, ja, er det ikke utroligt med klokkeranken? Det skyldes den historisk milde vinter. Hvis/når Hanne læser med her, vil hun sikkert svare dig på, hvor skåle stammer fra. Det er nemlig hendes. Kh Claus
Anita 7 måneder siden
Kære Claus og Hanne
Det er da en fuldstændig fortryllende opsats med de vaser det ser forrygende godt ud .
Det er godt at ha fået inspirationen , er sikker på jeg kommer til at bruge det , for til foråret ca 29 marts bliver vi en morfar og mormor , så ved jeg at jeg vil tilbyde min hjælp med dekoration ved en barnedåb på bordet . Skønt med alt hvad jeg har lært her de sidste uger .
Tak for alt spændende i året i haveklub , du laver lidt om , men det bliver jo ikke mindre lærerigt og spændende .
Tak for året og rigtig godt nytår til jer og til allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 6 måneder siden
Kære Anita, stort tillykke med, at I skal være morforældre. Det er da stort. Er sikker på, at du nok skal få lavet et smukt bord. Også godt nytår til jer. Kærlige hilsner fra Claus
Pernille 7 måneder siden
Altså hvor har det bare være hyggeligt at følge med i. Tak for al jeres skønne inspiration begge to - og super skøn humor. Rigtig godt nytår til jer begge. Kh pernille, Backyard Stories.
Claus 6 måneder siden
Kære Pernille, hvor er det hyggeligt, at du også kigger med. Du skal selvfølgelig også have et godt nytår. Kh Claus
Tina 7 måneder siden
Kæreste Claus og Hanne Tusinde tak for skøn skøn jule og nytårsinspiration. Det har været fantastisk at følge ddine tryllerier Hanne og lære af din viden. Tak Claus for dejlige programmer og rigtig godt nytår til jer begge. Knus Tina
Claus 6 måneder siden
Kære Tina, tak for din hilsen. Også godt nytår til jer. Hanne er bare så dygtig, og det har været en stor glæde at have hende med her. Kh Claus

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.
Vis flere videoer