Log ind

Julebuketter

Nu er der ikke lang tid til jul. I denne uge skal det handle om friske blomster. Det er rigtig fint med gran og kogler, men når vi går ind i juledagene, er det altså også fint med noget friskt på bordet.

Kommentarer
Karen 2 år siden
Tak for en dejlig jule og sommer video, så kan vi glæde os til begge dele.
Ønsker dig og dine en glædelig jul og et godt nytår, år i kommer dertil.
Mvh. Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen, tak og i lige måde. Dbh Claus
Lottie 2 år siden
Nu står vi här i den trevliga jultiden och blir samtidigt påminnda om ett annat härligt skede längre fram. God Jul och ett gott nytt år. Lottie Hermansson
Claus 2 år siden
Kære Lottie, Så hyggeligt med en hilsen fra dig. Håber, at vi ses i det nye år. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Det er så fantastisk en have , jeg mangler ord for hvor smuk den er , jeg er imponeret igen , og så er jeg også træt , der er meget juletravlt på salon , men jeg skal lige arbejde i morgen lørdag og søndag formiddag , så er det tid til at jule herhjemme , men glæder mig.
Rigtig glædelig jul til dig og alle jer andre .
Kærlig julekram Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, tak for din hyggelige hilsen. Selv om du er træt, har du alligevel tid til at skrive her. Det glæder mig i den grad. Kh Claus
Kirsten 2 år siden
Kære Claus
Tak for endnu en dejlig og inspirerende video
Jeg vil også lige ønske dig og alle andre herinde, en rigtig glædelig jul 🎄
Kærlig hilsen Kirsten
Claus 2 år siden
Kære Kisten, tak og i lige måde. Dbh Claus
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Tusinde tak for skøn buket inspiration og skøn skøn video. Rigtig glædelig jul til dig, din familie og hjælpere . Knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina, det samme til dig. Kh Claus
Alicia 2 år siden
Hej Claus.Jeg kan ikke se din video,er det fordi jeg bor i Argentina?jeg ville saa gerne se din have....snift...
Hilsen Alicia ( a.bonaerensis)
Claus 2 år siden
Kære Alicia, det er jeg ked af at høre, Ved desværre ikke, hvad det skyldes. Dbh Claus

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer