Log ind

Julebuketter

Nu er der ikke lang tid til jul. I denne uge skal det handle om friske blomster. Det er rigtig fint med gran og kogler, men når vi går ind i juledagene, er det altså også fint med noget friskt på bordet.

Kommentarer
Karen 8 måneder siden
Tak for en dejlig jule og sommer video, så kan vi glæde os til begge dele.
Ønsker dig og dine en glædelig jul og et godt nytår, år i kommer dertil.
Mvh. Karen
Claus 8 måneder siden
Kære Karen, tak og i lige måde. Dbh Claus
Lottie 8 måneder siden
Nu står vi här i den trevliga jultiden och blir samtidigt påminnda om ett annat härligt skede längre fram. God Jul och ett gott nytt år. Lottie Hermansson
Claus 8 måneder siden
Kære Lottie, Så hyggeligt med en hilsen fra dig. Håber, at vi ses i det nye år. Kh Claus
Anita 8 måneder siden
Kære Claus
Det er så fantastisk en have , jeg mangler ord for hvor smuk den er , jeg er imponeret igen , og så er jeg også træt , der er meget juletravlt på salon , men jeg skal lige arbejde i morgen lørdag og søndag formiddag , så er det tid til at jule herhjemme , men glæder mig.
Rigtig glædelig jul til dig og alle jer andre .
Kærlig julekram Anita og Jørgen
Claus 8 måneder siden
Kære Anita, tak for din hyggelige hilsen. Selv om du er træt, har du alligevel tid til at skrive her. Det glæder mig i den grad. Kh Claus
Kirsten 8 måneder siden
Kære Claus
Tak for endnu en dejlig og inspirerende video
Jeg vil også lige ønske dig og alle andre herinde, en rigtig glædelig jul 🎄
Kærlig hilsen Kirsten
Claus 8 måneder siden
Kære Kisten, tak og i lige måde. Dbh Claus
Tina 8 måneder siden
Kæreste Claus Tusinde tak for skøn buket inspiration og skøn skøn video. Rigtig glædelig jul til dig, din familie og hjælpere . Knus Tina
Claus 8 måneder siden
Kære Tina, det samme til dig. Kh Claus
Alicia 8 måneder siden
Hej Claus.Jeg kan ikke se din video,er det fordi jeg bor i Argentina?jeg ville saa gerne se din have....snift...
Hilsen Alicia ( a.bonaerensis)
Claus 8 måneder siden
Kære Alicia, det er jeg ked af at høre, Ved desværre ikke, hvad det skyldes. Dbh Claus

Stellas have

30.07.2020 | Også i denne uge skal I med mig på tur, og atter en gang går turen til Bornholm. Her skal I se Stellas have. Stella er en nær haveveninde, og hendes have er en ren eventyrverden. Et sted, som man i den grad kan gå på opdagelse i.

Enghøj Staudehave

23.07.2020 | Ligesom alle andre har jeg holdt mig hjemme i dette forår, men omkring midsommer var jeg på min første tur udenfor parcellen. Jeg var på Bornholm, hvor jeg blandt andet besøgte Enghøj Staudehave, som jeg tager jer med til i denne uge.

Krukkekøkkenhaven

15.07.2020 | I denne uge handler det om spiselige afgrøder. Blandt andet skal I se min krukkekøkkenhave atter en gang, og desuden viser jeg nogle andre grøntsager, der ikke alene kan bruges kulinarisk, men også rent dekorativt.

Rosernes tid

09.07.2020 | Af alle havens blomster må jeg sige, at jeg holder mest af roser. Ingen anden blomst kan overgå den i skønhed og duft. Tænker, at mange har det ligesom jeg.

Ud med saksen

02.07.2020 | Så er vi kommet ind i juli måned, og lige nu er saksen det vigtigste værktøj. Mange stauder bliver klippet ned for at få frisk løv og måske endnu et flor. Det er rettidig omhu!
Preview

Midsommer

25.06.2020 | Midsommer er en utrolig dejlig tid; en tid, hvor man næsten ikke har lyst til at gå ind. Haven er så fantastisk frodig, og al det møje og besvær, man har haft tidligere på sæsonen, lønner sig virkelig nu.

Juniglæder

18.06.2020 | Der er meget at glæde sig over her i årets første sommermåned. Krukkevæksterne viser sig fra deres bedste side, og der er også gang i krukkekøkkenhaven. Det er en løfterig tid.

Blomstring i skyggen

11.06.2020 | Det sker ikke så sjældent, at folk siger til mig, at de har svært ved at finde ud af, hvad de skal plante i skyggen. Faktisk er det nu ikke så svært. Brug nettet - søg og du skal finde!

Nu er det sommer

04.06.2020 | Det er helt utroligt, så hurtigt det går i haven lige nu. Men vi har jo også haft pragtfulde dage med sol og megen varme. Det er noget, der behager både blomster og haveejere. Faktisk har maj måned været den mest solrige i over hundrede år, har vi lige fået at vide.

De sidste tulipaner

28.05.2020 | Om få dage er det sommer, i alt fald rent kalendermæssigt. De seneste dage har budt på nogen varme og sol, og nu er det ved at være uigenkaldeligt slut med tulipanerne. Men I får lige et sidste kig på mine …
Preview

Pangfarver

21.05.2020 | Mon ikke mange af jer ved, at jeg er vild med farver og at sætte dem sammen? Det er en stor, stor passion, som jeg altid har haft. Også inden jeg blev havemenneske for et kvart århundrede siden. Jeg var ikke et helt almindeligt barn!

Flere tulipaner

14.05.2020 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med tulipaner. Og jeg har da heller aldrig hørt om nogle, der ikke kunne lide denne dejlige forårsblomst, som fås i alkens skønne farver.

Køkkenurter og blomster

07.05.2020 | Mange af de køkkenurter, vi dyrker til kulinarisk brug, er lige så smukke som blomster, og det er blevet en hel sport for mig at sætte dem sammen. Det er noget af det, jeg viser i denne uges video.

Planting og såning

30.04.2020 | Der er ingen tvivl om, at forårsmånederne er de travleste i haven. Sådan er det i hvert fald her. Men man skal som bekendt yde, før man kan nyde, og det har jeg heller ikke det fjerneste imod. I denne uge handler det om både plantning og såning.

Blomstrendre overdådighed

23.04.2020 | Foråret er for alvor kommet til Risskov. Bøgen er sprunget ud, og forårsløgvæksterne blomstrer, så det er en hel lyst; ikke blot i haven, men også udenfor porten. Der er så meget at glæde sig over ...

Kom med i drivhuset

16.04.2020 | Det er forår. Påskeklokkerne og narcisserne blomstrer. Der er skønt i skovhaven, men I skal også med ind i drivhuset og se, hvad jeg har gang i derinde. Og det er ikke så lidt; set i lyset af den periode vi er inde i, er der ekstra meningsfuldt at så og prikle.

Påsketravlhed

09.04.2020 | Det går rigtig hurtigt i haven lige nu, og det hele gror som en lyst. Selv om jeg har fået ekstra meget tid, er der masser at lave, og i den forløbne uge har vi haft rigtig travlt. Blandt andet med at potte dahliaer, og de står nu klar i drivhuset.

Nye forsyninger

02.04.2020 | I denne uge viser jeg nogle af de planter, jeg har modtaget fra en belgisk planteskole, som er min faste leverandør. Desuden har jeg købt barrodsroer, som jeg starter op i en krukke.
Vis flere videoer