Log ind

Løvfaldstid

Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen..

Kommentarer
Annie 2 måneder siden
De er vel nok fine de smyrium , hvor tror du man kan købe frø henne
Vh Annie
Claus 2 måneder siden
Kære Annie, du kan købe frø hos Jelitto.com. Jeg har desværre ikke flere tilbage. Næste år kan jeg høste ekstra frø og tilbyde dem i Haveklubben. Dbh Claus
Anita 2 måneder siden
Kære Claus
Det er altid så hyggeligt når du går ordner gøremål i haven , dine lindetræer de står jo så som de fineste skulpturer her hen over vinter. Skønt at se billeder fra alle’ i sommers de smukkeste billeder og farver .
Vi kan se at vejret har været med jer , jeg syntes at det er første gang at i er så tidligt færdig i haven .
Lundgylden er så flotte , det er da noget jeg ku tænke mig , syntes de er kønne .
Så vil jeg lige spørge om du vil anbefale at ha Blodblomme træ i krukke , er jo klar over at krukken skal være stor , men det kan jo købes .
Kan i ha den dejligste weekend til jer allesammen og til dig og en luftkrammer til jer alle .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 måneder siden
Kære Anita, det kan godt gå med en blodblomme i krukke, men jeg tænker, at det vil være en god idé at plante træet ud i haven efter et par år eller tre. Det kan godt blive højt. Er du heldig at finde et træ, der er podet, vokser det ikke i højden. Kærlige hilsner fra Claus
Tina 2 måneder siden
Kæreste Claus Jamen den alle ser jo helt forrygende ud med alle de Limelight hortensia. Det bliver et syn for guder med Lungylden og Allium. Så hyggelig med juleindslag fra næste uge. Det er bare en af de skønneste tider. Jeg glæder mig til at se hvad dig og Hanne finder på . Knus Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Tina, ja, vi glæder os til jul. Vi 'ses' i næste uge. Kærlige hilsner fra Claus
Lotte 2 måneder siden
Kære Claus. Ja der er da stadig skønt i haverne. Inden vi går indendørs så har jeg lige et spørgsmål vedr. dine spejlbassiner med hostaer udenom, som du viste i din video om skovhaven for en måneds tid siden. Er der plast i bunden, eller er det formstøbte bassiner, du har? Jeg er meget betaget af dem. Mange hilsner Lotte
Claus 2 måneder siden
Kære Lotte, bassinerne er massive med jernbund, og du kan købe dem på Bilka.dk. Dbh Claus

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer