Log ind

Løvfaldstid

Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen..

Kommentarer
Annie 5 måneder siden
De er vel nok fine de smyrium , hvor tror du man kan købe frø henne
Vh Annie
Claus 5 måneder siden
Kære Annie, du kan købe frø hos Jelitto.com. Jeg har desværre ikke flere tilbage. Næste år kan jeg høste ekstra frø og tilbyde dem i Haveklubben. Dbh Claus
Anita 5 måneder siden
Kære Claus
Det er altid så hyggeligt når du går ordner gøremål i haven , dine lindetræer de står jo så som de fineste skulpturer her hen over vinter. Skønt at se billeder fra alle’ i sommers de smukkeste billeder og farver .
Vi kan se at vejret har været med jer , jeg syntes at det er første gang at i er så tidligt færdig i haven .
Lundgylden er så flotte , det er da noget jeg ku tænke mig , syntes de er kønne .
Så vil jeg lige spørge om du vil anbefale at ha Blodblomme træ i krukke , er jo klar over at krukken skal være stor , men det kan jo købes .
Kan i ha den dejligste weekend til jer allesammen og til dig og en luftkrammer til jer alle .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 5 måneder siden
Kære Anita, det kan godt gå med en blodblomme i krukke, men jeg tænker, at det vil være en god idé at plante træet ud i haven efter et par år eller tre. Det kan godt blive højt. Er du heldig at finde et træ, der er podet, vokser det ikke i højden. Kærlige hilsner fra Claus
Tina 5 måneder siden
Kæreste Claus Jamen den alle ser jo helt forrygende ud med alle de Limelight hortensia. Det bliver et syn for guder med Lungylden og Allium. Så hyggelig med juleindslag fra næste uge. Det er bare en af de skønneste tider. Jeg glæder mig til at se hvad dig og Hanne finder på . Knus Tina
Claus 5 måneder siden
Kære Tina, ja, vi glæder os til jul. Vi 'ses' i næste uge. Kærlige hilsner fra Claus
Lotte 5 måneder siden
Kære Claus. Ja der er da stadig skønt i haverne. Inden vi går indendørs så har jeg lige et spørgsmål vedr. dine spejlbassiner med hostaer udenom, som du viste i din video om skovhaven for en måneds tid siden. Er der plast i bunden, eller er det formstøbte bassiner, du har? Jeg er meget betaget af dem. Mange hilsner Lotte
Claus 5 måneder siden
Kære Lotte, bassinerne er massive med jernbund, og du kan købe dem på Bilka.dk. Dbh Claus
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.
Vis flere videoer