Log ind

Lones Have 2

Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!

Kommentarer
Mette 1 måned siden
Kære Claus. TAK for endnu en virkelig fin udsendelse og så fra Lones top-smukke have. Det er bare en fornøjelse at følge :-)
Claus 1 måned siden
Kære Mette, Tak skal du have. Ja, Lones have er fantastisk. Kh Claus
Lone 23 dag(e) siden
Tak Mette. Du er så sød!
Jeg glæder mig til at du en dag lægger vejen forbi til en kop kaffe :)
Birgitte 1 måned siden
Hej Claus og Lone
Tak for endnu en dejlig haveoplevelse 🌸🌸🌸
Flot “rolig” have 🌸 pænt med det “luftige” sorte træværk 👏 og hyggeligt med de små rum 😊
Hilsen Birgitte @havenpaatranemosevej
Claus 1 måned siden
Hej Birgitte, Tak for din hilsen. Jeg er ret sikker på, at Lone følger med her. Og er glad for rosen. Dbh Claus
Lone 23 dag(e) siden
Mange tak, Birgitte. Det er et haverum, jeg holder rigtig meget af, så det er dejligt at kunne dele lidt ud af det :)
Bonnie 1 måned siden
Endnu en skøn video. Tak :-)
Claus 1 måned siden
Tak, Bonnie ...
Lone 23 dag(e) siden
også tak fra mig :) Det var en fornøjelse at lave TV med Claus.
Han er en dygtig herre!
Anette 1 måned siden
Dejlig video fra Lones smukke have. Elsker hendes minimalistiske stil, som jeg ville ønske, jeg selv kunne holde mig til i dele af haven. Desværre mestrer jeg åbenbart ikke begrænsningens kunst.

Mange hilsener fra det regnvåde Lolland
Claus 1 måned siden
Heller ikke jeg, bekræfter begrænsningens kunst. Godt, at vi er forskellige. Dbh Claus
Lone 23 dag(e) siden
Kære Anette
Det kan jeg søreme godt forstå. Det er altså også meget svært, når der er så meget man gerne vil.
Jeg har øvet mig i mange år - og gør det til stadighed :) Rydder ud flere gange om året, fordi det har det med at hobe sig lidt op :)))
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Det er en fantastisk have og kan rigtig godt li havevideo vi lige så , der er meget inspiration til mig i det vi så . Jeg forsøger nemlig på at udtænke at min have skal være mere enkel - jeg fik en del skæld ud af Line i sommers - mor du bliver nød til at tynde ud i alle dine krukker - jeg kan jo ikke komme rundt med Josefine i barnevognen - så ja ja alt for børn og barnebarn når det så er sagt så er det jo fantastisk at vores børn gerne vil komme . Jeg glæder mig meget over julekalender men har ikke nået at se det hele , men jeg ser hvad jeg kan .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 måned siden
Kære Anita, Tak for din søde hilsen. Du må have gjort plads til barnebarnet. Rigtig god jul. Kh Claus
Michael 1 måned siden
Hej Claus
Glædelig jul. Herlige klip fra de mange sommerhaver, vi længes mod forår. Men indtil da, kunne du så ikke vise lidt fra dine mange vinteropbevaringer stauder, forberedelser til det kommende forår. Måske kan du tage nogle temaområder op, som du så følger året igennem, til de igen står i vinterdrivhuset/teltet (Cyklusen). Det kunne være et fortema til dine mange herlige filmklip fra fremmede haver.
De bedste julehilsner fra Michael
Claus 1 måned siden
Hej Michael, tak for idé. Det bliver dog ikke i denne sæson, for vi har forproduceret programmer til og med foråret. God jul. Dbh Claus
Tina 16 dag(e) siden
Kæreste Claus Et fantastisk sted som Lone og familie har frembragt, superskøn indretning . Jeg har i den grad nydt begge programmer. Knus Tina

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.
Vis flere videoer