Log ind

Lones Have 2

Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!

Kommentarer
Mette 11 måneder siden
Kære Claus. TAK for endnu en virkelig fin udsendelse og så fra Lones top-smukke have. Det er bare en fornøjelse at følge :-)
Claus 11 måneder siden
Kære Mette, Tak skal du have. Ja, Lones have er fantastisk. Kh Claus
Lone 10 måneder siden
Tak Mette. Du er så sød!
Jeg glæder mig til at du en dag lægger vejen forbi til en kop kaffe :)
Birgitte 11 måneder siden
Hej Claus og Lone
Tak for endnu en dejlig haveoplevelse 🌸🌸🌸
Flot “rolig” have 🌸 pænt med det “luftige” sorte træværk 👏 og hyggeligt med de små rum 😊
Hilsen Birgitte @havenpaatranemosevej
Claus 11 måneder siden
Hej Birgitte, Tak for din hilsen. Jeg er ret sikker på, at Lone følger med her. Og er glad for rosen. Dbh Claus
Lone 10 måneder siden
Mange tak, Birgitte. Det er et haverum, jeg holder rigtig meget af, så det er dejligt at kunne dele lidt ud af det :)
Bonnie 11 måneder siden
Endnu en skøn video. Tak :-)
Claus 11 måneder siden
Tak, Bonnie ...
Lone 10 måneder siden
også tak fra mig :) Det var en fornøjelse at lave TV med Claus.
Han er en dygtig herre!
Anette 11 måneder siden
Dejlig video fra Lones smukke have. Elsker hendes minimalistiske stil, som jeg ville ønske, jeg selv kunne holde mig til i dele af haven. Desværre mestrer jeg åbenbart ikke begrænsningens kunst.

Mange hilsener fra det regnvåde Lolland
Claus 11 måneder siden
Heller ikke jeg, bekræfter begrænsningens kunst. Godt, at vi er forskellige. Dbh Claus
Lone 10 måneder siden
Kære Anette
Det kan jeg søreme godt forstå. Det er altså også meget svært, når der er så meget man gerne vil.
Jeg har øvet mig i mange år - og gør det til stadighed :) Rydder ud flere gange om året, fordi det har det med at hobe sig lidt op :)))
Anita 11 måneder siden
Kære Claus
Det er en fantastisk have og kan rigtig godt li havevideo vi lige så , der er meget inspiration til mig i det vi så . Jeg forsøger nemlig på at udtænke at min have skal være mere enkel - jeg fik en del skæld ud af Line i sommers - mor du bliver nød til at tynde ud i alle dine krukker - jeg kan jo ikke komme rundt med Josefine i barnevognen - så ja ja alt for børn og barnebarn når det så er sagt så er det jo fantastisk at vores børn gerne vil komme . Jeg glæder mig meget over julekalender men har ikke nået at se det hele , men jeg ser hvad jeg kan .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 11 måneder siden
Kære Anita, Tak for din søde hilsen. Du må have gjort plads til barnebarnet. Rigtig god jul. Kh Claus
Michael 11 måneder siden
Hej Claus
Glædelig jul. Herlige klip fra de mange sommerhaver, vi længes mod forår. Men indtil da, kunne du så ikke vise lidt fra dine mange vinteropbevaringer stauder, forberedelser til det kommende forår. Måske kan du tage nogle temaområder op, som du så følger året igennem, til de igen står i vinterdrivhuset/teltet (Cyklusen). Det kunne være et fortema til dine mange herlige filmklip fra fremmede haver.
De bedste julehilsner fra Michael
Claus 11 måneder siden
Hej Michael, tak for idé. Det bliver dog ikke i denne sæson, for vi har forproduceret programmer til og med foråret. God jul. Dbh Claus
Tina 10 måneder siden
Kæreste Claus Et fantastisk sted som Lone og familie har frembragt, superskøn indretning . Jeg har i den grad nydt begge programmer. Knus Tina
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?
Vis flere videoer