Log ind

Lones have

Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Kommentarer
Anette 2 år siden
Det var verkligen ett glashus. Avsaknaden av profil mellan vägg och tak gör det hela tycker jag - jättefint. 👍😊
Claus 2 år siden
Du har helt ret. Det er et helt særligt glashus. Så smukt. Dbh Claus
Birgitte 2 år siden
Hej Claus og Lone
Tak for en skøn video og et virtuelt besøg i haven 😊
Lækker have 🌸 fedt glashus 👏 og smukt med et skrånende staudebed 🌸 ligner en have med fokus på ordenssans og rene linier krydret med lækre stauder.. 👌 glæder mig til at se baghaven i den kommende måneds video 😊
Bedste havehilsner fra Birgitte @havenpaatranemosevej
Claus 2 år siden
Hej Birgitte, tak for din hilsen. Ja, du kan godt glæde dig til baghaven. Det er en helt anden stil, men ligeså imponerende. Dbh Claus
Camilla 2 år siden
Tak for en meget dejlig havevandring i Lones smukke have. Kh. Camilla Gadsbøll
Claus 2 år siden
Selv tak. Det er en fantastisk have. Kh Claus
Anette 2 år siden
Kære Claus

Tak for at tage os med i denne skønne have. Jeg var vild med det skønne glashus, det sorte træværk (som jeg også har en del af), de rette linjer og de frodige bede. Fantastisk inspiration. Glæder mig til næste besøg i Lones have. Ved du, om hun holder åben have?

Og også tak for et rigtig godt og inspirerende foredrag i Brøndsalen forleden. Godt at det lykkedes at få billeder til 😃.

Mange havehilsener
Anette @udsigtshaven
Claus 2 år siden
Kære Anette, tak for din hilsen. Jeg er ikke helt klar over, om Lone holder Åben Have, men du kan jo prøve at kontakte hende, for eksempel via Instagram. Og du har helt ret; godt, at det lykkedes med teknikken forleden takket være stor hjælpsomhed. Dbh Claus
Tina 2 år siden
Sikken en dejlig have. Jeg glæder mig allerede til næste måned. Hilsen fra Tina
Claus 2 år siden
Det gør jeg bestemt også. Dbh Claus
Bonnie 2 år siden
Meget smuk og inspirerende have. Elsker havens linjer og stramme stil. Jeg vil glæde mig til at se mere i næste måned. Hilsen Bonnie
Claus 2 år siden
Ja, det er en skøn have med et gennemtænkt design. Dbh Claus
Lone 2 år siden
Kære Claus

Tak for besøget - det var så hyggeligt at have besøg af jer i haven.

Kh Lone
@havedagbogen
Louise 2 år siden
Sikke en smuk have du har Lone. Jeg har fulgt med længe hos dig på Instagram, men man får et helt andet indtryk på film.
Også dejlig at se hvem der normalt står bag kameraet.
Kh Louise
@pigenogskoven
Claus 2 år siden
Kære Lone og Louise, tak for kommentarer. Jeg glæder mig til at vise mere, Lone. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Sikke da en imponerende have , den ku jeg da også rigtig godt li , piletræet hvor er det flot .
Og glashuset meget anderledes men meget inspirerende og hyggeligt . Så er det jo i dag at din net butik starter det bliver spændende , men har bare så meget selv . Og efter vi har brugt en månede på at pakke 25o kvm ned , min svigermor skulle flytte , så var der nogle ting som jo kom hjem til os , så vi er godt fyldt op men måske der bliver shoppet lidt .
Rigtig god weekend til dig og jer allesammen
Knus Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita - og også Jørgen, Tak for hilsen. Dejligt at følge med i jeres gøren og laden. Også god weekend til jer. Kh Claus
Mette 2 år siden
Superflot film I har lavet - Lones have er top klasse landskabsarkitektur! :-)
Claus 2 år siden
Er sikker på, at Lone sætter stor pris på denne kommentar fra dig. Kh Claus

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.
Vis flere videoer