Log ind

Lones have

Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Kommentarer
Anette 25 dag(e) siden
Det var verkligen ett glashus. Avsaknaden av profil mellan vägg och tak gör det hela tycker jag - jättefint. 👍😊
Claus 23 dag(e) siden
Du har helt ret. Det er et helt særligt glashus. Så smukt. Dbh Claus
Birgitte 25 dag(e) siden
Hej Claus og Lone
Tak for en skøn video og et virtuelt besøg i haven 😊
Lækker have 🌸 fedt glashus 👏 og smukt med et skrånende staudebed 🌸 ligner en have med fokus på ordenssans og rene linier krydret med lækre stauder.. 👌 glæder mig til at se baghaven i den kommende måneds video 😊
Bedste havehilsner fra Birgitte @havenpaatranemosevej
Claus 23 dag(e) siden
Hej Birgitte, tak for din hilsen. Ja, du kan godt glæde dig til baghaven. Det er en helt anden stil, men ligeså imponerende. Dbh Claus
Camilla 25 dag(e) siden
Tak for en meget dejlig havevandring i Lones smukke have. Kh. Camilla Gadsbøll
Claus 23 dag(e) siden
Selv tak. Det er en fantastisk have. Kh Claus
Anette 25 dag(e) siden
Kære Claus

Tak for at tage os med i denne skønne have. Jeg var vild med det skønne glashus, det sorte træværk (som jeg også har en del af), de rette linjer og de frodige bede. Fantastisk inspiration. Glæder mig til næste besøg i Lones have. Ved du, om hun holder åben have?

Og også tak for et rigtig godt og inspirerende foredrag i Brøndsalen forleden. Godt at det lykkedes at få billeder til 😃.

Mange havehilsener
Anette @udsigtshaven
Claus 23 dag(e) siden
Kære Anette, tak for din hilsen. Jeg er ikke helt klar over, om Lone holder Åben Have, men du kan jo prøve at kontakte hende, for eksempel via Instagram. Og du har helt ret; godt, at det lykkedes med teknikken forleden takket være stor hjælpsomhed. Dbh Claus
Tina 25 dag(e) siden
Sikken en dejlig have. Jeg glæder mig allerede til næste måned. Hilsen fra Tina
Claus 23 dag(e) siden
Det gør jeg bestemt også. Dbh Claus
Bonnie 25 dag(e) siden
Meget smuk og inspirerende have. Elsker havens linjer og stramme stil. Jeg vil glæde mig til at se mere i næste måned. Hilsen Bonnie
Claus 23 dag(e) siden
Ja, det er en skøn have med et gennemtænkt design. Dbh Claus
Lone 25 dag(e) siden
Kære Claus

Tak for besøget - det var så hyggeligt at have besøg af jer i haven.

Kh Lone
@havedagbogen
Louise 25 dag(e) siden
Sikke en smuk have du har Lone. Jeg har fulgt med længe hos dig på Instagram, men man får et helt andet indtryk på film.
Også dejlig at se hvem der normalt står bag kameraet.
Kh Louise
@pigenogskoven
Claus 23 dag(e) siden
Kære Lone og Louise, tak for kommentarer. Jeg glæder mig til at vise mere, Lone. Kh Claus
Anita 25 dag(e) siden
Kære Claus
Sikke da en imponerende have , den ku jeg da også rigtig godt li , piletræet hvor er det flot .
Og glashuset meget anderledes men meget inspirerende og hyggeligt . Så er det jo i dag at din net butik starter det bliver spændende , men har bare så meget selv . Og efter vi har brugt en månede på at pakke 25o kvm ned , min svigermor skulle flytte , så var der nogle ting som jo kom hjem til os , så vi er godt fyldt op men måske der bliver shoppet lidt .
Rigtig god weekend til dig og jer allesammen
Knus Anita og Jørgen
Claus 23 dag(e) siden
Kære Anita - og også Jørgen, Tak for hilsen. Dejligt at følge med i jeres gøren og laden. Også god weekend til jer. Kh Claus
Mette 24 dag(e) siden
Superflot film I har lavet - Lones have er top klasse landskabsarkitektur! :-)
Claus 23 dag(e) siden
Er sikker på, at Lone sætter stor pris på denne kommentar fra dig. Kh Claus
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.
Vis flere videoer