Log ind

Lones have

Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Kommentarer
Anette 6 måneder siden
Det var verkligen ett glashus. Avsaknaden av profil mellan vägg och tak gör det hela tycker jag - jättefint. 👍😊
Claus 6 måneder siden
Du har helt ret. Det er et helt særligt glashus. Så smukt. Dbh Claus
Birgitte 6 måneder siden
Hej Claus og Lone
Tak for en skøn video og et virtuelt besøg i haven 😊
Lækker have 🌸 fedt glashus 👏 og smukt med et skrånende staudebed 🌸 ligner en have med fokus på ordenssans og rene linier krydret med lækre stauder.. 👌 glæder mig til at se baghaven i den kommende måneds video 😊
Bedste havehilsner fra Birgitte @havenpaatranemosevej
Claus 6 måneder siden
Hej Birgitte, tak for din hilsen. Ja, du kan godt glæde dig til baghaven. Det er en helt anden stil, men ligeså imponerende. Dbh Claus
Camilla 6 måneder siden
Tak for en meget dejlig havevandring i Lones smukke have. Kh. Camilla Gadsbøll
Claus 6 måneder siden
Selv tak. Det er en fantastisk have. Kh Claus
Anette 6 måneder siden
Kære Claus

Tak for at tage os med i denne skønne have. Jeg var vild med det skønne glashus, det sorte træværk (som jeg også har en del af), de rette linjer og de frodige bede. Fantastisk inspiration. Glæder mig til næste besøg i Lones have. Ved du, om hun holder åben have?

Og også tak for et rigtig godt og inspirerende foredrag i Brøndsalen forleden. Godt at det lykkedes at få billeder til 😃.

Mange havehilsener
Anette @udsigtshaven
Claus 6 måneder siden
Kære Anette, tak for din hilsen. Jeg er ikke helt klar over, om Lone holder Åben Have, men du kan jo prøve at kontakte hende, for eksempel via Instagram. Og du har helt ret; godt, at det lykkedes med teknikken forleden takket være stor hjælpsomhed. Dbh Claus
Tina 6 måneder siden
Sikken en dejlig have. Jeg glæder mig allerede til næste måned. Hilsen fra Tina
Claus 6 måneder siden
Det gør jeg bestemt også. Dbh Claus
Bonnie 6 måneder siden
Meget smuk og inspirerende have. Elsker havens linjer og stramme stil. Jeg vil glæde mig til at se mere i næste måned. Hilsen Bonnie
Claus 6 måneder siden
Ja, det er en skøn have med et gennemtænkt design. Dbh Claus
Lone 6 måneder siden
Kære Claus

Tak for besøget - det var så hyggeligt at have besøg af jer i haven.

Kh Lone
@havedagbogen
Louise 6 måneder siden
Sikke en smuk have du har Lone. Jeg har fulgt med længe hos dig på Instagram, men man får et helt andet indtryk på film.
Også dejlig at se hvem der normalt står bag kameraet.
Kh Louise
@pigenogskoven
Claus 6 måneder siden
Kære Lone og Louise, tak for kommentarer. Jeg glæder mig til at vise mere, Lone. Kh Claus
Anita 6 måneder siden
Kære Claus
Sikke da en imponerende have , den ku jeg da også rigtig godt li , piletræet hvor er det flot .
Og glashuset meget anderledes men meget inspirerende og hyggeligt . Så er det jo i dag at din net butik starter det bliver spændende , men har bare så meget selv . Og efter vi har brugt en månede på at pakke 25o kvm ned , min svigermor skulle flytte , så var der nogle ting som jo kom hjem til os , så vi er godt fyldt op men måske der bliver shoppet lidt .
Rigtig god weekend til dig og jer allesammen
Knus Anita og Jørgen
Claus 6 måneder siden
Kære Anita - og også Jørgen, Tak for hilsen. Dejligt at følge med i jeres gøren og laden. Også god weekend til jer. Kh Claus
Mette 6 måneder siden
Superflot film I har lavet - Lones have er top klasse landskabsarkitektur! :-)
Claus 6 måneder siden
Er sikker på, at Lone sætter stor pris på denne kommentar fra dig. Kh Claus

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Vis flere videoer