Log ind

Medio maj

År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Kommentarer
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Det arrangement på hovedetrappen er helt fantastisk i farverne, jeg kom aldrig videre hvis jeg sad der 👍🏻👍🏻 Jeg elsker de farver du har sat sammen. De er vidunderskønt.
Jeg håber I havde en fantastisk åben have sidste weekend. Det ser sådan ud fra alle de billeder folk har lagt ud. Her i haven synes jeg at tulipanerne er feset lidt hurtigt af, nok pga af tørke. Jeg har vandet men alligevel . Nå idag står den på flyt af flere planter til vores nye have. God store Bededagsferie ferie . Knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina, er glad for at høre, at du kan lide farverne på trappen. Jeg synes også, at de er helt vellykkede. Kh Claus
Karen 2 år siden
Fantastisk dejligt med dine arrangementer, jeg være der i flere timer om dagen, både synet men også duften.
Håber du får en dejlig Storbededagsferie.
Mvh Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen tusind tak. Dbh Claus
Joy 2 år siden
Hvor er det smukt, og mine ynglingsfarver :) jeg er vild med gyldenlak’ken apricot twist men jeg kan ikke finde den online. Er den købt i udlandet Claus? Eller skal jeg søge på noget bestemt. Den er virkelig et must have. Ha en skøn lang weekend....håber vejret er bedre i Århus end i Værløse kh Joy
Jytte 2 år siden
Hej Joy! Hvis du googler Erysimum Apricot Twist seeds kommer der flere firmaer med denne gyldenlak op på skærmen. Det ser dog ud til, at de fleste har udsolgt, men en af de gigantisk store netudbydere har frøene . endda til en virkeligt billig pris.
Enjoy,
Jytte
Claus 2 år siden
Kære Jytte, tak for hjælpen. Kære Joy, håber, at du får heldet med dig. Kh Claus
Karen 2 år siden
Ja tusind tak for en flot video, jeg har altid en lille konkurrence med mig selv om navnet på de vækster du omtaler.så sjovt.Her i KBHN har vi idag styrtregn, afvekslende med mere stille regn og begge dele er meget velkommen, haven nærmest bukker som tak. Håber I i det Jyske også får del i goderne . God Bededagsferie. Mvh Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen, ja, her er der også kommet en del regn. Herligt. Dbh Claus
Anita 2 år siden
Kærre Claus
Det er da så yndig en buket til gæsteværelset , og ja så er man da som gæst rigtig velkommen .
Ja jeg kom da heller ikke videre hvis jeg skulle forbi hovede trappen , så fantastisk det er , træet som står til venstre er det i en krukke eller sat i jorden ?
Haven er rigtig bedårende , både den bagved huset og nede i skovhaven og det er altid så skønt at høre naturens lyde på dine have videoer , her i Odense har det regnet det meste af dagen men det var tiltrængt .
Glæder mig til næste uges video altid skønt at se frem til .
God weekend til jer allesammen .
Kærlig Hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, tak for alle dine roser. Kh Claus

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer