Log ind

Medio maj

År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Kommentarer
Tina 6 måneder siden
Kæreste Claus Det arrangement på hovedetrappen er helt fantastisk i farverne, jeg kom aldrig videre hvis jeg sad der 👍🏻👍🏻 Jeg elsker de farver du har sat sammen. De er vidunderskønt.
Jeg håber I havde en fantastisk åben have sidste weekend. Det ser sådan ud fra alle de billeder folk har lagt ud. Her i haven synes jeg at tulipanerne er feset lidt hurtigt af, nok pga af tørke. Jeg har vandet men alligevel . Nå idag står den på flyt af flere planter til vores nye have. God store Bededagsferie ferie . Knus Tina
Claus 6 måneder siden
Kære Tina, er glad for at høre, at du kan lide farverne på trappen. Jeg synes også, at de er helt vellykkede. Kh Claus
Karen 6 måneder siden
Fantastisk dejligt med dine arrangementer, jeg være der i flere timer om dagen, både synet men også duften.
Håber du får en dejlig Storbededagsferie.
Mvh Karen
Claus 6 måneder siden
Kære Karen tusind tak. Dbh Claus
Joy 6 måneder siden
Hvor er det smukt, og mine ynglingsfarver :) jeg er vild med gyldenlak’ken apricot twist men jeg kan ikke finde den online. Er den købt i udlandet Claus? Eller skal jeg søge på noget bestemt. Den er virkelig et must have. Ha en skøn lang weekend....håber vejret er bedre i Århus end i Værløse kh Joy
Jytte 6 måneder siden
Hej Joy! Hvis du googler Erysimum Apricot Twist seeds kommer der flere firmaer med denne gyldenlak op på skærmen. Det ser dog ud til, at de fleste har udsolgt, men en af de gigantisk store netudbydere har frøene . endda til en virkeligt billig pris.
Enjoy,
Jytte
Claus 6 måneder siden
Kære Jytte, tak for hjælpen. Kære Joy, håber, at du får heldet med dig. Kh Claus
Karen 6 måneder siden
Ja tusind tak for en flot video, jeg har altid en lille konkurrence med mig selv om navnet på de vækster du omtaler.så sjovt.Her i KBHN har vi idag styrtregn, afvekslende med mere stille regn og begge dele er meget velkommen, haven nærmest bukker som tak. Håber I i det Jyske også får del i goderne . God Bededagsferie. Mvh Karen
Claus 6 måneder siden
Kære Karen, ja, her er der også kommet en del regn. Herligt. Dbh Claus
Anita 6 måneder siden
Kærre Claus
Det er da så yndig en buket til gæsteværelset , og ja så er man da som gæst rigtig velkommen .
Ja jeg kom da heller ikke videre hvis jeg skulle forbi hovede trappen , så fantastisk det er , træet som står til venstre er det i en krukke eller sat i jorden ?
Haven er rigtig bedårende , både den bagved huset og nede i skovhaven og det er altid så skønt at høre naturens lyde på dine have videoer , her i Odense har det regnet det meste af dagen men det var tiltrængt .
Glæder mig til næste uges video altid skønt at se frem til .
God weekend til jer allesammen .
Kærlig Hilsen Anita og Jørgen
Claus 6 måneder siden
Kære Anita, tak for alle dine roser. Kh Claus

Tag med til Sverige

14.11.2019 | I denne uges video skal I med lille en tur til Sverige; til Sofiero Slot. Her var jeg forleden for sammen med en halv snes gartnere at lægge små ti tusind løg i krukker. Til foråret har jeg nemlig en stor udstilling på det sydsvenske slot, Sofiero. Det handler om forårsløg i krukker. Et arrangement, som jeg ser meget frem til.

Narcisser i krukker

07.11.2019 | Der er meget at se til i haven, og heldigvis viser vejret sig endnu fra sin milde side. Vi mangler stadig af få lagt en del forårsløg i havens bede, og derfor er jeg så glad for, at jorden stadig er til at komme i. Det må gerne vente noget med frosten. For ikke at tale om sneen …

Løvfaldstid

31.10.2019 | Det er så smukt derude lige nu med alle de gyldne blade, der dækker jorden. På træerne er der ikke mange tilbage. Tænker hvert år på denne tid, at det er et af naturens store mirakler; at det hele om et halvt års tid grønnes igen.

Efterårssysler

24.10.2019 | Det har været et regnfuldt efterår, men de seneste dage har der været skønt her i haven. Jeg er ved at dele stauder - blandt andet floks. Det fortæller jeg om i denne uges video, hvor jeg også er i krukkekøkkehaven. Blandt andet med at lægge hvidløg i krukker.

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …
Vis flere videoer