Log ind

Medio maj

År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Kommentarer
Tina 2 måneder siden
Kæreste Claus Det arrangement på hovedetrappen er helt fantastisk i farverne, jeg kom aldrig videre hvis jeg sad der 👍🏻👍🏻 Jeg elsker de farver du har sat sammen. De er vidunderskønt.
Jeg håber I havde en fantastisk åben have sidste weekend. Det ser sådan ud fra alle de billeder folk har lagt ud. Her i haven synes jeg at tulipanerne er feset lidt hurtigt af, nok pga af tørke. Jeg har vandet men alligevel . Nå idag står den på flyt af flere planter til vores nye have. God store Bededagsferie ferie . Knus Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Tina, er glad for at høre, at du kan lide farverne på trappen. Jeg synes også, at de er helt vellykkede. Kh Claus
Karen 2 måneder siden
Fantastisk dejligt med dine arrangementer, jeg være der i flere timer om dagen, både synet men også duften.
Håber du får en dejlig Storbededagsferie.
Mvh Karen
Claus 2 måneder siden
Kære Karen tusind tak. Dbh Claus
Joy 2 måneder siden
Hvor er det smukt, og mine ynglingsfarver :) jeg er vild med gyldenlak’ken apricot twist men jeg kan ikke finde den online. Er den købt i udlandet Claus? Eller skal jeg søge på noget bestemt. Den er virkelig et must have. Ha en skøn lang weekend....håber vejret er bedre i Århus end i Værløse kh Joy
Jytte 2 måneder siden
Hej Joy! Hvis du googler Erysimum Apricot Twist seeds kommer der flere firmaer med denne gyldenlak op på skærmen. Det ser dog ud til, at de fleste har udsolgt, men en af de gigantisk store netudbydere har frøene . endda til en virkeligt billig pris.
Enjoy,
Jytte
Claus 2 måneder siden
Kære Jytte, tak for hjælpen. Kære Joy, håber, at du får heldet med dig. Kh Claus
Karen 2 måneder siden
Ja tusind tak for en flot video, jeg har altid en lille konkurrence med mig selv om navnet på de vækster du omtaler.så sjovt.Her i KBHN har vi idag styrtregn, afvekslende med mere stille regn og begge dele er meget velkommen, haven nærmest bukker som tak. Håber I i det Jyske også får del i goderne . God Bededagsferie. Mvh Karen
Claus 2 måneder siden
Kære Karen, ja, her er der også kommet en del regn. Herligt. Dbh Claus
Anita 2 måneder siden
Kærre Claus
Det er da så yndig en buket til gæsteværelset , og ja så er man da som gæst rigtig velkommen .
Ja jeg kom da heller ikke videre hvis jeg skulle forbi hovede trappen , så fantastisk det er , træet som står til venstre er det i en krukke eller sat i jorden ?
Haven er rigtig bedårende , både den bagved huset og nede i skovhaven og det er altid så skønt at høre naturens lyde på dine have videoer , her i Odense har det regnet det meste af dagen men det var tiltrængt .
Glæder mig til næste uges video altid skønt at se frem til .
God weekend til jer allesammen .
Kærlig Hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 måneder siden
Kære Anita, tak for alle dine roser. Kh Claus

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.

Forårsgøremål

18.04.2019 | I denne uge i Haveklubben planter jeg Myosotis, forglemmigej. Et skønt navn og en skøn plante. Og så skal I også lige se den første magnolie, der er sprunget ud i haven. Den er den, der hedder 'Leonard Messel'.

Forårskrukker

11.04.2019 | 
Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

Blomstrende grøntsager

04.04.2019 | I denne uge skal jeg vise jer, hvordan jeg planter grøntsager direkte i jorden. Porrer, pastinakker og gulerødder. Og hvorfor gør jeg så det, vil nogle måske spørge. Jo det handler om, at jeg gerne vil have dem til at blomstre.

Tid til at gøde

28.03.2019 | Marts måned er en god tid at gøde haven på, og det er bestemt en fordel, at marts i år har været en meget fugtig måned, for så går det hurtigt med at få gødningen opløst, når den ligger på jorden.

Grøntsager i krukker

21.03.2019 | I denne uge handler det om min helt nye passion: Grøntsager i krukker. Det er et emne, jeg i den grad ser frem til at fordybe mig i, og ugens video er startskuddet. Jeg er ret sikker på, at det bliver begyndelsen på noget rigtigt spændende.
Vis flere videoer