Log ind

Mette Krull

I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Kommentarer
Lise-Lotte 1 År siden
I love all your gardens on your tour! This one is so closely inspiring to what I am trying to create in my little city garden - what perfect timing to see this today. Thank you so much, Lise-Lotte
Claus 1 År siden
Thank you so much. Great to hear from you. Kh Claus
Karen 1 År siden
Endnu en meget fin have - og så dejligt at se sommerfrodighed nu, hvor man ser ud på grågule marker og bare grene. Det var også sjovt at se Mette Krull i 'virkeligheden' - jeg har fulgt hende længe på Instagram. Rigtig god weekend!
Kh, Karen
Claus 1 År siden
Ja, det er en rigtig skøn have. Og som du siger, er det skønt at kunne drømme sig hen på dette tidspunkt af året. Kh Claus
Anita 1 År siden
Kære Claus
Tak for en fantastisk tur i Mettes søde have og med dejlige skyggepladser , og drivhuset er bare så sødt , hele tiden med detaljer og dejlige farver .
Så lige et spørgsmål , så lige på Instagram at din gartner er ved at sprede topdresing , vander du når det er spredt ud ? For det var for stor en portion at købe på Bilka dk , så jeg har købt noget andet , men der står ikke at det skal vandes . Og hvornår kommer dit krukkemuld i Bilka havecenter ? Plejer jo at købe 10 til 12 poser , har faktisk altid været heldig at købe når det kom på bud , mener at huske det er 2 poser for 100kr det er noget jeg sætter højt på listen over hvad der skal købes .
Tak for denne uges video , var så hyggeligt at se den smukke have .
Rigtig god weekend til jer og alle jer andre
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Kære Anita, vi vander ikke efter spredning af topdressing. Regnen kommer jo på et tidspunkt. Min krukkemuld er i butikkerne sidst i denne uge. Og som medlem af Bilkas GardenClub får man en graftis pose. Kh Claus
Susanne 1 År siden
Sikke en skøn film fra Mette´s have, lige hvad vi har brug for på en blæsende og lidt kold dag.
Hvor er det bare smukt det hele - havehuset, hækkene og alle krukkerne.
IIIhhh... hvor jeg glæder mig til sommer.
Knus og god weekend fra Susanne (Fra Gjessø)
Claus 1 År siden
Vi er vist mange, der glæder os til sommer, Susanne. Jeg gør også i den grad. Kh Claus
Mathias 1 År siden
Kære Claus og Mette,
Hvor hyggeligt sådan at komme på besøg i min hjemby Odense. Jeg er så ærgerlig over, at jeg ikke nåede at få fingrene i Mettes nye havevenner-bog inden den blev udsolgt. Håber, at den kommer igen.
Dejlige billeder fra en dejlig have.
God weekend,
Kh fra Mathias Emil
Nette 1 År siden
Hej Mathias Emil

Jeg har fra pålidelig kilde, at der igen skulle være bøger fra på mandag, så det er bare med at taste sig ind mandag, inden den igen bliver udsolgt ;)
Claus 1 År siden
Kære Mathias Emil, som Nette skriver, er Mettes skønne bog snart på lager igen. Kh Claus
Nette 1 År siden
Kære Claus
Sikke en dejlig overraskelse at få en video fra Mette Krulls have. Jeg er så heldig at have besøgt haven et par gange, men det er en have, som man kan se mange gange, for hun finder vist hele tiden på noget nyt. Jeg er begejstret for hendes finurligheder og sammensætninger. Hvert eneste år fortæller jeg mig selv, at jeg må skære ned på mine krukker, men så ser jeg dine eller Mettes krukkebede, og er igen solgt som stanglakrids. I har begge rigtig gode forhold med drivhuse, drivgarager osv., så forholdene er i orden. Rigtig dejlig video!
Claus 1 År siden
Kære Nette, krukker er ikke til at undvære. Og ja, Mette finder hele tiden på noget nyt. Tak for hilsen. Kh Claus
Morten 1 År siden
Kære Claus
Det er en rigtig vidunderlig have Mette har, tusind tak for rundvisningen. Der er virkelig mange skønne oplevelser og fantastiske ideer, man selv kan gøre brug af.
Ha en rigtig god weekend
Claus 1 År siden
Kære Morten, ja, her er der meget, som inspirer. Hvis man kan gør-det-selv. Og sikke et drivhus. Kh Claus
Bonnie 1 År siden
Sikke en dejlig tur rundt i Mettes have. Jeg har altid ønske mig at komme en tur rundt i den, da jeg ikke helt kan overskue, hvordan der ser ud som helhed. Virkelig skøn have - og ikke mindst alle de lækre små huse. Jeg mistede helt overblikket over, hvor mange der var. Super æstetisk og lækkert.
Claus 1 År siden
Kære Bonnie, det kan nogle gange godt være svært at overskue haver. Næste gang må vi have en drone med. Kh Claus
Tina 1 År siden
Kæreste Claus Det var endnu en smuk perle du har besøgt. Det er en hel vidunderlig have Mette har. Hvilken inspiration. Sikke havehuse så flotte og idylliske. Knus Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina, jeg kan kun give dig ret. Kh Claus

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Vis flere videoer