Log ind

Roser i godt selskab

Jeg har mange - rigtig mange - roser i min have, og jeg elsker at kombinere dem med stauder og andre vækster. Derved undgår man at skulle se på rosernes bare ben. I denne video fortæller jeg om, hvorledes jeg kombinerer roser med forskellige vækster og hvilke, jeg blandt andet anvender.

-

Kommentarer
Tina 9 måneder siden
Kæreste Claus Det indlæg har jeg glædet mig til, kan simpelthen ikke få nok af roser. Tak for en vidunderlig tur i rosernes verden. Dejligt at høre dit bud på selskabsplanter. Tak for en fantastisk rosen romantisk video. Fortsat dejlig tur i England. Knus Tina
Susanne 9 måneder siden
Herlig video, jeg elsker selv roser og har blandet dem lidt med staudebedet. 1 rosen spørgsmål:
Du sagde at ud over et stor hul i jorden så skal der også være et stort hul i bedet, gælder det også de opstammede roser, er et stort hul i jorden nok? Hilsen Susanne
Karina 9 måneder siden
Elsker også roser - og der mange favoritter blandt andet Augusta Louise, der changerer mellem rosa, orange og fersken og så dufter den tilmed så skønt. Fortsat god tur. Kh K
Karina 9 måneder siden
Gik lige i i mine bede med stauder og roser og kom i tanke om noget; det kunne være spændende at lære mere om, hvilke overvejelser du gør dig, når du planter i gentagende grupper. Bedste havehilsner fra Karina
Helle 9 måneder siden
Kære Claus.
Tusind tak for din altid inspirerende havevideo,glæder mig til hver eneste uge med nye ideer.
Tak for alle de vidunderlige billeder fra England, det er næsten som at være der selv.
Tænk hvis vi kunne få dig som guide.😀
Fortsat rigtig god tur.
Mange hilsner fra Helle.
Morten 9 måneder siden
Kære Claus

Som altid var det en fornøjelse at følge med i haven og det er jo et sandt show at se dine roser og hvordan de trives.
Håber at det går godt i England, det ser i hvert fald sådan ud på alle de skønne billeder du poster på insta.

Knus Morten
Anita 9 måneder siden
Kære Claus
Det er noget af det smukkeste du lige har vist os - tak - og dine hække som er klippet så flot altid flot for øjet - vi er lige kommet hjem fra ferie og jeg kan konstatere at 14 dage det er for længe at være væk fra haven - jeg har haft min søde nabo til at passe krukker med vanding - men det er jo noget andet en når vi gør det selv - men jeg er glad for at hun har gjordt det bedste hun kunne - skønt at følge med rundt på tur i England
Havearbejdet kalder
Kh Anita og Jørgen

Forårs-sysler

19.04.2018 | At foråret er en rigtig skøn tid, tror jeg ikke, at vi er nogen, der kan være uenige om. Men for os haveejere er det også en rigtig travl tid. Alt ude gror, så det er en lyst. Ih hvor vi glæder os …

Hektisk aktivitet

12.04.2018 | Så kom foråret og med det en masse aktiviteter ude. Og det er det, denne uges video handler om. Ikke alene mine egne gartnere, men også ekstra indkaldte, har utrolig travlt.

På besøg i drivhusene

05.04.2018 | 
Vi er i fuld gang med at prikle planter ud. Et rigtigt hyggeligt arbejde, og det er da også det, det blandt andet handler om i denne uges video. Desuden skal I se, hvad der sker i drivhusene.

Pynt til påske

29.03.2018 | Så er det påske. Og nu, hvor det ikke er det bedste havevejr, må vi skabe det hyggeligt indendøre. I denne uges video kommer jeg med et par forslag til buketter, og jeg pynter også op med primulaer og hornvioler.

Pink påske

22.03.2018 | Nu er der kun en uge til påske, og nogle skal sikkert have gæster. Så er det hyggeligt at dække et bord med forårsblomster. Jeg kommer med ideer til to forskellige borddækninger, der også vil kunne bruges til andre forårsfester. For eksempel konfirmation eller bryllup.

Såning af store frø

15.03.2018 | I denne uge handler det om såning af store frø. Dem behandler jeg på en særlig måde, og i denne video viser jeg, hvordan jeg sår snerler, solsikker og tallerkensmækker. Desuden skal I se, hvad gartnerne har haft travlt med, hvad såning angår.

Venter på forår

08.03.2018 | Mon ikke, at mange har det som jeg; vi venter på foråret. Ude er der sne, men nu er det begyndt at tø, og vejrudsigten siger, at det i næste uge skal blive mere mildt. Det glæder jeg mig så meget til. Jeg har så mange nye og spændende projekter, som vi skal i gang med.

Såning af sommerblomster

01.03.2018 | Siden jeg blev havemenneske for godt og vel tyve år siden, har jeg elsket at dyrke planter fra frø. Og jeg tror, at jeg har lavet alle de fejl, man kan lave. Dem har jeg imidlertid lært af, og som årene har gået, har jeg tilegnet mig en viden, som jeg vil dele ud af i denne video.

Forspiring

22.02.2018 | Frøformering er en af haveverdenens mest spændende discipliner. Men for at lykkes, er det vigtigt at have de rigtige hjælpemidler ved hånden. Og det er dem denne uges video handler om.

IPM-messe i Essen

15.02.2018 | For et par uger siden var jeg sammen med Bilkas indkøbere i Essen, Tyskland, for at gæste The world's leading trade fair for horticulture - Die Internationale Pflanzenmesse - IPM. Jeg havde kameraet med, så nu vil jeg invitere jer på en tur.

Michael Trapp

08.02.2018 | I september sidste år var jeg i New England, USA, hvor jeg besøgte mange fantastiske haver. Blandt andet én var helt i særklasse. Det handler om Michael Trapps have, som jeg præsenterer i denne uges video.
Preview

Kifsgate

01.02.2018 | Også i denne uge vil jeg invitere jer en tur til England; til en af de kendteste haver, nemlig Kifsgate. Dette ikoniske sted er skabt gennem tre generationer af tre kvinder over snart hundrede år. Et helt fortryllende sted.

The Wild Side

25.01.2018 | Døgnet er tiltaget med mere end en time, og det er noget, der kan mærkes. I haven er der stadig noget at gøre, og i denne video fortæller jeg om beskæring af Klematis. Og så skal vi en tur til England: til en ganske særlig have - The Wild Side.

Arne Maynard

18.01.2018 | I denne uge inviterer jeg jer med en tur til England. Det er tale om et tilbageblik til juli, hvor jeg var en tur i Wales og besøgte den verdensberømte have- og landskabsarkitekt Arne Maynard.
 

Hampton Court Flower Show

11.01.2018 | Vintertid er drømmetid, og det handler ikke kun om at se frem, men også tilbage. I dag mindes jeg den første weekend i juli, 2017. For da var jeg på Hampton Court Flower Show. Nu bliver I inviteret med.

Tilbageblik

04.01.2018 | Så skal vi i gang igen. Ikke alene et nyt år begynder, men også en helt jomfruelig havesæson lurer lige om hjørnet. På denne årstid er der ikke meget liv derude, men bare vent!

Godt Nytår

27.12.2017 | I denne årets sidste video regerer jeg i køkkenet. Der bliver pyntet bord til nytårsaften, og desuden er jeg i gang ved komfuret og kommer med to forholdsvis enkle opskrifter til nytårsmenuen.

Så er det Jul

19.12.2017 | Jeg glæder mig i denne tid! Det er ganske vist, at det snart er jul, og denne udsendelse er den sidste i en række af seks, hvor jeg har julet i den store stil. Og jeg må sige, at jeg i den grad har hygget mig.
Vis flere videoer