Log ind

Du er ikke medlem, så du kan kun se et preview af klub-videoer. Men du kan altid se de gratis videoer nedenfor.

Roser i godt selskab

Jeg har mange - rigtig mange - roser i min have, og jeg elsker at kombinere dem med stauder og andre vækster. Derved undgår man at skulle se på rosernes bare ben. I denne video fortæller jeg om, hvorledes jeg kombinerer roser med forskellige vækster og hvilke, jeg blandt andet anvender.

-

Kommentarer
Tina for 2 måneder siden
Kæreste Claus Det indlæg har jeg glædet mig til, kan simpelthen ikke få nok af roser. Tak for en vidunderlig tur i rosernes verden. Dejligt at høre dit bud på selskabsplanter. Tak for en fantastisk rosen romantisk video. Fortsat dejlig tur i England. Knus Tina
Susanne for 2 måneder siden
Herlig video, jeg elsker selv roser og har blandet dem lidt med staudebedet. 1 rosen spørgsmål:
Du sagde at ud over et stor hul i jorden så skal der også være et stort hul i bedet, gælder det også de opstammede roser, er et stort hul i jorden nok? Hilsen Susanne
Karina for 2 måneder siden
Elsker også roser - og der mange favoritter blandt andet Augusta Louise, der changerer mellem rosa, orange og fersken og så dufter den tilmed så skønt. Fortsat god tur. Kh K
Karina for 2 måneder siden
Gik lige i i mine bede med stauder og roser og kom i tanke om noget; det kunne være spændende at lære mere om, hvilke overvejelser du gør dig, når du planter i gentagende grupper. Bedste havehilsner fra Karina
Helle for 2 måneder siden
Kære Claus.
Tusind tak for din altid inspirerende havevideo,glæder mig til hver eneste uge med nye ideer.
Tak for alle de vidunderlige billeder fra England, det er næsten som at være der selv.
Tænk hvis vi kunne få dig som guide.😀
Fortsat rigtig god tur.
Mange hilsner fra Helle.
Morten for 2 måneder siden
Kære Claus

Som altid var det en fornøjelse at følge med i haven og det er jo et sandt show at se dine roser og hvordan de trives.
Håber at det går godt i England, det ser i hvert fald sådan ud på alle de skønne billeder du poster på insta.

Knus Morten
Anita for 2 måneder siden
Kære Claus
Det er noget af det smukkeste du lige har vist os - tak - og dine hække som er klippet så flot altid flot for øjet - vi er lige kommet hjem fra ferie og jeg kan konstatere at 14 dage det er for længe at være væk fra haven - jeg har haft min søde nabo til at passe krukker med vanding - men det er jo noget andet en når vi gør det selv - men jeg er glad for at hun har gjordt det bedste hun kunne - skønt at følge med rundt på tur i England
Havearbejdet kalder
Kh Anita og Jørgen

I krukker og kasser

14.09.2017 | Helt fra det tidlige forår bestræber vi os på at have noget i blomst i sensommeren, især i krukker og kasser. Det er ikke svært, hvis blot man er ude i god tid; sår sommerblomster og lægger dahliaknolde.

Tulipaner i krukker

08.09.2017 | Gennem snart mange år har jeg praktiseret den disciplin, der går ud på lægge forårsløg, især tulipaner, i krukker. Det er på ingen måde svært, men kræver alligevel et par praktiske ting, som jeg vil forklare om her.

Sunken Garden

31.08.2017 | The Sunken Garden er et af havens femten rum, og jeg fornemmer, at mange er fascinerede af denne plads, tegnet af have- og landskabsarkitekt Kjeld Slot. Det var et spændende projekt, og undervejs kom jeg også med inputs.

Hortensiaer i hele haven

24.08.2017 | En busk, som jeg slet ikke kan forestille mig at undvære i haven, er hortensia. Med sit rige flor og sine flotte blomster er det en perfekt partner til for eksempel stauder og andre blomstrende vækster.

Violfrøstjerne - et højdepunkt

17.08.2017 | I augusthaven er der især en plante, der påkalder sig opmærksomheden. Det er den imponerende violfrøstjerne, Thalictrum, der fås i flere udgaver.
I denne uge viser jeg nogle af højdespringerne.

Chelsea Flower Show

10.08.2017 | En af de helt store begivenheder indenfor haveverdenen er Chelsea Flower Show, der finder sted i London hvert år i maj. Folk kommer hertil i tusindvis, og det er en event, der tales om over hele Europa.

Tre berømte haver

03.08.2017 | I denne uges video præsenterer jeg tre af Englands ikoniske haver - Sissinghurst Castle Garden, Hidcote Manor og Snowshill Manor - alle haver, der på en alle anden måde har inspireret mig.
Optagelserne er fra min Englandstur i maj.
Preview

Keukenhof

27.07.2017 | Jeg tror ikke, at der er nogen af jer, der er i tvivl om, at jeg elsker forårsløg. Tulipaner, narcisser, perlehyacinter, krokus og alle de andre skønne.

Nu skal vi en tur til Holland.

Med inspiration fra grøftekanten

20.07.2017 | Hvis man kan tale om havemode, er der ingen tvivl om, at det vilde look er i højsædet, og det er en stil, der er kommet for at blive. Det tør jeg godt garantere.

Roser i godt selskab

13.07.2017 | Mon ikke, at vi havefolk godt kan blive enige om, at det er noget helt særligt, når roserne folder sig ud i haven? For mig er det i hvert fald en fest, som jeg hvert år ser frem til.
Preview

Åben have

06.07.2017 | Rigtigt mange mennesker har gennem årene ønsket at opleve min have. Det har tidligere kun været muligt, hvad man vandt en billet i en af de årlige konkurrencer, jeg afholdt. Men nu kan det lade sig gøre, hvis man melder sig ind i min Haveklub som Guldmedlem.

I gang med Krukkehaven

29.06.2017 | År for år er krukkehaven vokset, og efterhånden er det svært at finde plads til alle væksterne. Alligevel bliver jeg ved med at skabe nye konstellationer.

I halvskygge

22.06.2017 | Min have er så stor, at der er partier med både sol og skygge - eller rettere halvskygge. The woodland garden vender øst/vest, og det betyder, at der både er morgen- og aftensol.

Mød mine gartnere

15.06.2017 | I denne uge vil jeg ikke alene præsentere nogle af havens bede, mens også mine gartnere - Preben, Mariann og Birthe. Uden dem, ingen have! Sådan er det ...

Lupiner og prydløg

08.06.2017 | I ugens video fortæller jeg det om det nyligt arrangerede krukkearrangement udenfor porten. Her spiller lupiner hovedrollen. Og indenfor porten, under alletræerne, blomstrer tusindvis af prydløg.

Støt stauderne

01.06.2017 | Rigtig mange drømmer om et staudebed med bølgende blomstring fra tidligt forår til ind i efteråret. Men ... et velfungerende staudebed kan være noget af en udfordring. Blandt andet, hvis høje stauder begynder at vælte.

Mageløse magnoliaer

25.05.2017 | Mon ikke, at de fleste vil give mig ret i, at magnoliaer er nogle af de smukkeste blomstrende træer i foråret? Jeg holder i hvert fald meget af dem og nyder, at blomsterne matcher floret i bedene.

Forårshaven

18.05.2017 | Bøgeskoven er sprunget ud, fuglene synger, og alt er fryd og gammen. Vi har tilmed fået lunere vejr. Hvad kan man forlange mere? Jeg er bare så tilfreds og glad.
Vis flere videoer