Log ind

Roser i godt selskab

Jeg har mange - rigtig mange - roser i min have, og jeg elsker at kombinere dem med stauder og andre vækster. Derved undgår man at skulle se på rosernes bare ben. I denne video fortæller jeg om, hvorledes jeg kombinerer roser med forskellige vækster og hvilke, jeg blandt andet anvender.

-

Kommentarer
Tina 6 måneder siden
Kæreste Claus Det indlæg har jeg glædet mig til, kan simpelthen ikke få nok af roser. Tak for en vidunderlig tur i rosernes verden. Dejligt at høre dit bud på selskabsplanter. Tak for en fantastisk rosen romantisk video. Fortsat dejlig tur i England. Knus Tina
Susanne 6 måneder siden
Herlig video, jeg elsker selv roser og har blandet dem lidt med staudebedet. 1 rosen spørgsmål:
Du sagde at ud over et stor hul i jorden så skal der også være et stort hul i bedet, gælder det også de opstammede roser, er et stort hul i jorden nok? Hilsen Susanne
Karina 6 måneder siden
Elsker også roser - og der mange favoritter blandt andet Augusta Louise, der changerer mellem rosa, orange og fersken og så dufter den tilmed så skønt. Fortsat god tur. Kh K
Karina 6 måneder siden
Gik lige i i mine bede med stauder og roser og kom i tanke om noget; det kunne være spændende at lære mere om, hvilke overvejelser du gør dig, når du planter i gentagende grupper. Bedste havehilsner fra Karina
Helle 6 måneder siden
Kære Claus.
Tusind tak for din altid inspirerende havevideo,glæder mig til hver eneste uge med nye ideer.
Tak for alle de vidunderlige billeder fra England, det er næsten som at være der selv.
Tænk hvis vi kunne få dig som guide.😀
Fortsat rigtig god tur.
Mange hilsner fra Helle.
Morten 6 måneder siden
Kære Claus

Som altid var det en fornøjelse at følge med i haven og det er jo et sandt show at se dine roser og hvordan de trives.
Håber at det går godt i England, det ser i hvert fald sådan ud på alle de skønne billeder du poster på insta.

Knus Morten
Anita 6 måneder siden
Kære Claus
Det er noget af det smukkeste du lige har vist os - tak - og dine hække som er klippet så flot altid flot for øjet - vi er lige kommet hjem fra ferie og jeg kan konstatere at 14 dage det er for længe at være væk fra haven - jeg har haft min søde nabo til at passe krukker med vanding - men det er jo noget andet en når vi gør det selv - men jeg er glad for at hun har gjordt det bedste hun kunne - skønt at følge med rundt på tur i England
Havearbejdet kalder
Kh Anita og Jørgen

Arne Maynard

18.01.2018 | I denne uge inviterer jeg jer med en tur til England. Det er tale om et tilbageblik til juli, hvor jeg var en tur i Wales og besøgte den verdensberømte have- og landskabsarkitekt Arne Maynard.
 

Hampton Court Flower Show

11.01.2018 | Vintertid er drømmetid, og det handler ikke kun om at se frem, men også tilbage. I dag mindes jeg den første weekend i juli, 2017. For da var jeg på Hampton Court Flower Show. Nu bliver I inviteret med.

Tilbageblik

04.01.2018 | Så skal vi i gang igen. Ikke alene et nyt år begynder, men også en helt jomfruelig havesæson lurer lige om hjørnet. På denne årstid er der ikke meget liv derude, men bare vent!

Godt Nytår

27.12.2017 | I denne årets sidste video regerer jeg i køkkenet. Der bliver pyntet bord til nytårsaften, og desuden er jeg i gang ved komfuret og kommer med to forholdsvis enkle opskrifter til nytårsmenuen.

Så er det Jul

19.12.2017 | Jeg glæder mig i denne tid! Det er ganske vist, at det snart er jul, og denne udsendelse er den sidste i en række af seks, hvor jeg har julet i den store stil. Og jeg må sige, at jeg i den grad har hygget mig.
Preview

Snart Jul

14.12.2017 | Nu kan det ikke skjules: Der er ikke lang tid til jul. Og I skal vide, at jeg i den grad har hygget mig med at jule her i Haveklubben. Og af jeres mange kommentarer kan jeg se, at det jeg laver, falder i god smag.
Preview

Hvid Jul

07.12.2017 | Lad mig slå det fast med det samme: Jeg elsker hvid jul, men desværre er det ikke så ofte, fænomenet opstår i form af sne over hele landet. Hvem ved? Måske bliver det i år, vi kan glæde os over et hvidt dække.

Snart advent

30.11.2017 | Her i huset begynder julen den første søndag i advent. Så begynder vi så småt at pynte op, og pyntningen skalerer gennem december. Julen er en dejlig tid.

Flere Julerier

24.11.2017 | Så er det atter blevet tid til at jule i Haveklubben. Det første program blev sendt i sidste uge, og jeg er glad for, at det er blevet taget så godt imod. Jeg hygger mig i den grad med at lave disse udsendelser.

Velkommen i juleværkstedet

16.11.2017 | Nu er det ved at være tid til at jule, i hvert fald hvis man vil lave dekorationerne selv. Jeg har pyntet op i det vinteropvarmede drivhus og er i fuld gang. Glæder mig til at inspirere jer.

Vinteropbevaring af planter

09.11.2017 | Jeg tænker, at mange af os har nogle sarte planter, som vi gerne vil bringe sikkert gennem vinteren. Det kan for eksempel være citrustræer, oliven og Agapanthus. De må helst ikke gå til.

Såning af rød kvan

02.11.2017 | I denne uge fortæller jeg, hvordan man sår frø til den røde kvan, Angelica gigas. Det er meget vigtigt, at frøene sås ret kort tid efter, at de er høstet, ellers mister de spireevnen.

Efterårskrukker

26.10.2017 | Efteråret viser sig stadig fra sin milde side, selvom der nu varsles storm og ligefrem sne. Her tager vi dog en dag af gangen og glæder os for eksempel over, at solen skinner i dag.

Vinteropbevaring af dahlia-knolde

19.10.2017 | Her i efteråret er der mange gøremål, og et af dem går ud på at gøre dahlia-knolde klar til vinteropbevaring. I sig selv er det rimelig enkelt, men der er alligevel nogle tips, som jeg vil dele med jer.

Toårige vækster

12.10.2017 | Jeg ved ikke hvor mange, der er ved at plante nu. Men vi er … Toårige planter som kvan, Angelica, og fingerbøl, Digitalis, bliver plantet i den nederste del af haven, hvor der i sidste uge blev lagt løg.

Skvalderkål og tulipaner

05.10.2017 | Det er vist de færreste havefolk, der mener, at man kan slappe af i oktober. Meget kan og skal gøres. Der er altid noget at give sig i kast med. I år har vi erklæret skvalderkålen krig, og desuden lægger vi tulipanløg i store mængder.

On the road

27.09.2017 | Gennem årene er jeg blevet stillet overfor mange spændende opgaver. En af dem går ud på at binde buketter for Flowr, der leverer buketter direkte døren. Her kan man købe en særlig Claus Dalby buket.

Glødende krukker

21.09.2017 | Jeg elsker orange, og det er ligegyldigt, om det er forår, sommer eller efterår. Det er en farve, jeg ligefrem tørster efter. Her i sensommeren er den orange særlig perfekt, fordi den i den grad matcher træernes løv, der snart begynder at gløde.
Vis flere videoer