Log ind

Tredje søndag i advent

Nu er vi næsten fremme ved tredje søndag i advent, og julen nærmer sig med hastige skridt. I denne uge sætter jeg fokus på hyacinter, der både pynter ude og inde, og så skal I også med til England.

.

Kommentarer
Morten 7 måneder siden
Kære Claus

Tak for endnu en dejlig havetur, det var en rigtig skøn have og så er det dejligt at se nogle sommerhaver på denne tid af året så man kan blive inspireret til næste sæson.

Ps det var en rigtig flot blomsterkasse du lavede, tror jeg skal ud og have nogle juleroser i weekenden til altanen.

Rigtig god weekend.

KH Morten
Claus 7 måneder siden
Kære Morten, tak for din trofasthed og mange hyggelige kommentarer gennem året. Kh Claus
Karen 7 måneder siden
Kære Claus. TAK er kun et fattigt ord, men ikke destro mindre velment. Skønt med ideer til pynt ude og inde og hyacinter er smukke. Dejlig video, nu glæder jeg mig endnu engang til næste sommer. Dejligt du vil dele. God weekend.
Mvh Karen
Claus 7 måneder siden
Kære Karen, det er dejligt at få respons. Tak for din hilsen. Dbh Claus
Anita 7 måneder siden
Kære Claus
Tak for endnu en skøn havevideo. Jeg skal da ud her i weekend og ha nogle hvide juleroser og lidt hyacinter og vedben og skimma , og vedben det er så kønt , ku jeg da lige bruge .
Og hvor er haven fantastisk som du viser rundt i , skønne figurer af hunde og en dejlig levende hund , og de kummer i det store haverum med de blomster som stod som et brus i krukkerne det var så bedårende , det er så skønt med særlig de videoer her lige for tiden så kan man glæde sig til den næste sommer sæson men foråretkommer først som også er skønt.
En fragtmand som kommer her , han er også haveintererseret , sagde at vi sku huske på at nyde tiden her også , for jo mere vi stræber efter at det skal blive det næste , så bliver vi jo ældre også , det kan han da ha ret i . Målet er så her i weekend at lave en altankasser med det samme pynt som du viste , det er så kønt .
Ha en dejlig weekend til dig og alle andre .
Kærlig hilsen Jørgen og Anita
Claus 7 måneder siden
Kære Anita, mon du har fået en altankasse i samme stil? Det tror jeg, for hos dig er der jo ikke langt fra tanke til handling. Tak endnu en gang for dine mange dejlige kommentarer. Kh Claus
Vibeke 7 måneder siden
Hej Claus.
Dejlig og anderledes julet med hyacinterne på bakken. Et helt igennem pragtfuld have du viser. Den vil jeg gerne besøge den kommende sommer.
Vh
Vibeke
Claus 7 måneder siden
Kære Vibeke, ja, den have er værd at besøge. Dbh Claus
Tina 7 måneder siden
Kæreste Claus Hvor smukt er det lige 👌🏻👌🏻👌🏻🤗 sikke skøn en kombination , man kan bare ikke få nok af de Helleborus . Jeg er så glad for dine videos fra England sikke haver, sikke inspiration. Rigtig glædelig 3 søndag i Advent . Knus Tina
Claus 7 måneder siden
Kære Tina, tusind tak … Kærlige hilsner fra Claus
Karen 7 måneder siden
Ja kære Claus Dalby hvor er de flotte Dine altankasser, sikke smukke nuancer. Ja det er noget af det jeg selv holder mest af at sammensætte farver .Jeg tænker altid på farverne når jeg skal dække bord , oftest vælger jeg en hvid dug selvom man godt kan vælge andre farver så er hvid en smuk baggrund for det grønne .
Bedste hilsner
Karen Bach
Claus 6 måneder siden
Kære Karen, man går aldrig fejl af en hvid dug. Dbh Claus
Agnete 6 måneder siden
Kære Claus. Får først set din video nu. Skøn altankasse - den vil jeg bruge som inspiration til et bed i haven - og vidunderlig engelsk have. Jeg kunne godt tænke mig navnet på den rose, som der er nærbillede af i slutningen af din velkomst - den er enkeltblomstrende med markante støvdragere.
Mange hilsener
Agnete
Claus 6 måneder siden
Kære Agnete, der er så mange tusind roser, og jeg kender ikke dem alle! Skyder dog på, at det er den, der hedder 'Morning Mist'. Dbh Claus

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.

Forårsgøremål

18.04.2019 | I denne uge i Haveklubben planter jeg Myosotis, forglemmigej. Et skønt navn og en skøn plante. Og så skal I også lige se den første magnolie, der er sprunget ud i haven. Den er den, der hedder 'Leonard Messel'.

Forårskrukker

11.04.2019 | 
Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

Blomstrende grøntsager

04.04.2019 | I denne uge skal jeg vise jer, hvordan jeg planter grøntsager direkte i jorden. Porrer, pastinakker og gulerødder. Og hvorfor gør jeg så det, vil nogle måske spørge. Jo det handler om, at jeg gerne vil have dem til at blomstre.

Tid til at gøde

28.03.2019 | Marts måned er en god tid at gøde haven på, og det er bestemt en fordel, at marts i år har været en meget fugtig måned, for så går det hurtigt med at få gødningen opløst, når den ligger på jorden.

Grøntsager i krukker

21.03.2019 | I denne uge handler det om min helt nye passion: Grøntsager i krukker. Det er et emne, jeg i den grad ser frem til at fordybe mig i, og ugens video er startskuddet. Jeg er ret sikker på, at det bliver begyndelsen på noget rigtigt spændende.
Vis flere videoer