Log ind

Anette Holm


Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Kommentarer
Helle 1 måned siden
Tak for endnu et dejlig havebesøg her foran skærmen Claus. Sikke mange skønne indslag i Annettes have og så velplejet overalt. Er særlig vild med drivhuset og dets indretning .
Dejlige havehilsner fra
Helle Aagaard
Claus 1 måned siden
Kære Helle.

Hvor er det dejligt at høre, og så hyggeligt at du har lyst til at se med.

De bedste hilsner fra Claus
Morten 1 måned siden
Tak for turen i Anettes have, sikke et charmerende sted og dejlig frodigt.
Rigtig god weekend
Knus Morten
Claus 1 måned siden
Mange tak, Morten, fordi du har lyst til at se med!

De bedste hilsner fra Claus
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Sikke da en smuk have , så enkle smukke lyse farver smukt smukt , det er bare en flot have .
Glæder mig til på søndag hvor vi ser hvad Hanne Utoft tryller med og så glæder jeg mig til mine solcellelamper kommer.
God weekend til jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 måned siden
Kære Anita.

Tak for din søde hilsen og for trofast at følge med - både her og på mine andre sociale medier.

Kærlig hilsen Claus
Jette 1 måned siden
Hej Claus
Tusinde tak for en dejlig havetur og i en skøn een af slagsen. Dine video er en dejlig lille pause i hverdagen, som jeg nyder hver gang. Altid sjovt at se hvorledes havefolket gør tingene så forskelligt, så kan man rigtig blive inspireret.
Ha’ et godt efterår i haven.
Kærlig hilsen
Jette, Bogense
Claus 1 måned siden
Kære Jette

Mange tak for din søde kommentar.
Som haveentusiaster bliver vi heldigvis aldrig trætte af at se, hvordan andre gør i deres haver!

Jeg vil også ønske dig et rigtig godt efterår i haven, der er jo stadig meget at tage sig til.

Kærlig hilsen Claus
Anette 1 måned siden
Kære Claus

Tak for endnu en inspirerende video. Fantastisk flot og velplejet have. Jeg er også til sort i haven og har to sorte drivhuse, men ikke så smukke som dette og slet ikke så smukt indrettet. Hun kan virkelig noget med indretning og sammensætning af smukke ting.

God dag fra Lolland

Kh Anette
Claus 1 måned siden
Kære Anette.

Mange tak for din fine kommentar! Annette Holm har en smuk og sikker stil, som man jo heldigvis kan lade sig inspirere af, så meget som man lyster!

De bedste hilsner fra Claus
Tina 1 måned siden
Kæreste Claus,
Hvilket vidunderligt positivt indslag , noget af det bedste er næsten at se haveejerens ægte begejstring. Det kommer virkelig til udtryk hos Annette. Det er tydeligt at se hendes passion er ført ud i haven. En meget unik og smuk have. Knus Tina
Claus 1 måned siden
Kære Tina,

tusind tak for din søde kommentar - den håber jeg også, at Annette ser!

Kærlig hilsen Claus
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?
Vis flere videoer