Log ind

Du er ikke medlem, så du kan kun se et preview af klub-videoer. Men du kan altid se de gratis videoer nedenfor.

Hortensiaer i haven

.

Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

 

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

Kommentarer
Karen 7 måneder siden
Elsker hortensia og specielt syrenhortensia, de er vidunderlige. Tak for et genkik i din skønne have.
Claus 7 måneder siden
Mange tak for din søde kommentar og fordi du har lyst til at kigge med her. Og ja, hortensiaer er helt fantastiske - de er ikke til at undevære i haven.
Aud 7 måneder siden
Takk for hyggelig innslag fra hagen. (Har også Anna Bell, men flest Limelight) God helg!
Claus 7 måneder siden
Så hyggeligt, at du har lyst til at se med - og også rigtig god weekend til dig. Jeg håber, at du har lige så fint vejr, som vi har her i øjeblikket - en rigtig 'Indian summer'.
Jette 7 måneder siden
Hej Claus
Man bliver da glad af at se dine vidunderlige hortensiaer, der er imponerende smukke. Mine Run away Bride har stået så smukt hele sommeren. Haven har været besøgt i stort tal ifm Rosenfestivalen, så jeg holdt op med at tælle. Der har også været rigtig mange roser til mit design af haven foran rådhuset og en stor tak til mit team, vi er 16 personer. Der blev brugt flotte hortensia i dekorationer på lamper, i svungne hjerter og rosenkugler på rådhustrappen.
Hortensiaer er bare så skønne, og tusinde tak for en hydrangeatur i din smukke have.
De bedste sensommerhilsener
Jette Simonsen
Bogense
Claus 7 måneder siden
Hej Jette

Det lyder som, at det har været en begivenhedsrig sommer for dig! Og nu er vi så heldige at opleve den fineste 'Indian summer - der er så dejligt.

Mange tak fordi du kigger med her - og også mange sensommerhilsner til dig fra Claus
Anita 7 måneder siden
Kære Claus
Hvor er det fantastisk med din hortensiaer , dem har jeg altid været fascineret af når jeg er på havebesøg , altid godt med vejledning , lærte igen mere .
Ønsker god weekend til dig og jer allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 7 måneder siden
Kære Anita.

Tak for din søde hilsen - så dejligt at høre, at du synes, at du lærte lidt ved at se med. Det her med haver er jo en lang læringsproces.

Kærlig hilsen Claus

Vivi 7 måneder siden
Hej Claus Dalby Fantastisk at se din have med hortensiaer.Jeg har 2 stk der ikke er blomst i men store flotte blade. Hvad kan det skyldes?Jeg har alle dine bøger.Hilsen Vivi Schmidt
Claus 7 måneder siden
Kære Vivi Schmidt.

Jeg vil anbefale dig at se tiden an til næste år. Hvis der stadigt ikke kommer blomster, kan det være en idé at flytte hortensiaerne.
Det kan også være en idé at undlade at beskære dem næste år.

De bedste hilsner
Claus Dalby
Tina 4 måneder siden
Kæreste Claus Jeg så denne video tilbage i september, men fik ikke skrevet kommentar. Jeg har lige set den igen og hvor er jeg glad for al den information du giver. Jeg elsker simpelthen din udsendelser. Knus Tina

Vinteropbevaring

03.11.2023 | Der er efterår, og vi er ved at pakke haven sammen. Der er meget at gøre, og i denne video, går jeg ’back stages’ og viser, hvordan der ser ud i væksthuset.

Jeg taler om vinteropbevaring af blandt andet dahliaer.

Oktoberhaven

06.10.2023 | Oktober er en travl måned her i haven, men der er alligevel tid til at nyde den blomstring, der stadig finder sted her sidst på havesæsonen.

I denne video præsenterer jeg nogle favoritter; ikke alene blomstrende, men også planter med smukt løv.

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.
Vis flere videoer