Log ind

Du er ikke medlem, så du kan kun se et preview af klub-videoer. Men du kan altid se de gratis videoer nedenfor.

The Sunken Garden

Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

 

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

Kommentarer
Jytte 8 måneder siden
Det er altså utroligt med dig, Claus, og din have! Nu har jeg kendt jer i en snes år , tror jeg, det er (siden din første havebog) og igennem årene bliver jeg gang på gang inspireret af dit gode humør og dine plantepåhit. Det står aldrig stille hos dig. Seneste so-ein-Ding-muss-ich-auch-haben er et par græsser i potter til at lette mine 5-6 halvstore, lidt tunge Hostaer. Men det er så heldigt, at jeg har en masse vilde græsser, som især vejer så graciøst i juni måned i den del af min have, som jeg kalder Sletten, så jeg tror, at jeg bare graver et par stykker op og parrer dem med Hostaerne, og så må jeg finde ud af, hvor den meget spændende båndgræs, som du kalder Hakonegræs, findes.
Tusind tak for al den inspiration og glæde, som du utrætteligt spreder,
og kærlig sommerhilsen
fra Jytte
Claus 8 måneder siden
Kære Jytte.

Tusind tak for dine utroligt positive og dejlige kommentar, hvor er det sødt af dig!

Du vil kunne finde Hakonegræs flere steder på nettet, og jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse med både den og dine andre græsser.

Kærlig hilsen Claus
Tina 8 måneder siden
Kæreste Claus, Stor var min lykke da jeg så, at denne måneds program var om The sunken garden. Det er bare et af de mest fortryllende haverum. Det er super delikate sammensætninger, jeg elsker dem. Jeg kom til at tænke, at nu må jeg altså få den hvide Annabelle igen. Jeg havde hende i haven på Amager, men ikke endnu her i Holmegaard, men jeg har den rosa. Tak for et superskønt indslag. Knus Tina
Claus 8 måneder siden
Kære Tina.

Hvor er det dejligt at læse din kommentar - tusind tak for dine smukke ord, og fordi du kigger med her. Du ved jo allerede, hvor fin den hvide Annabelle er, så den er jeg sikker på, at du nok skal få anskaffet igen!

Kærlig hilsen Claus
Anita 8 måneder siden
Kære Claus
Tusinde tak for en smuk have video , imponerende med de mange former og farver , det var hyggeligt at se fra i foråret også , og så sødt med Nero velklippet og i fin form .
Glæder mig til 19.8 der kommer Jørgen og jeg
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 8 måneder siden
Kære Anita.

Mange tak for din søde besked og på snarligt gensyn her i haven - det bliver hyggeligt at se jer igen.

Kærlig hilsen Claus
(medlem) 8 måneder siden
Kære Claus, et af de smukkeste områder i din have, meget romantisk. Knus Iris
Claus 8 måneder siden
Kære Iris -

tusind tak for dine søde ord om The Sunken Garden - det glæder mig meget, at du synes om lige netop det haverum.

Kærlig hilsen Claus
Helle 8 måneder siden
Tak for en dejlig gennemgang af the sunken garden. Claus. Der er så smukt. ..Tænkte på vedr Sedum sankt hans urt som du nævnte jo bliver rosa/purpur snart, så har jeg anskaffet mig en lys gul variant med ca samme højde - Sedum hybrida Honey Gold hedder den. blot en idé.
kærlige blæsende augusthilsener fra Helle Aagaard's have på Sydfyn
Claus 8 måneder siden
Tusind tak, Helle, for din søde kommentar og for at minde mig om Sedum hybrida Honey Gold.

De bedste hilsner fra et også meget vindomsust Risskov
Morten 8 måneder siden
Kære Claus

Tak for en skøn tur i the sunken garden, det er så fantastisk som altid, så frodigt og fyldigt, jeg elsker det.
Jeg må nu indrømme at det giver et stort sug i maven, når jeg ser forårsbillederne. Men det er altid det med forventningerne om en ny sæson og det at man glædes over alt det der vokser frem.
Ps. syntes måske det er en lidt fræk hund, at lette benet og tisse i baggrunden.... haha

Håber at haven kommer godt igennem stormen
Knus Morten
Claus 8 måneder siden
Kære Morten

Mange tak for din søde kommentar - det er så hyggeligt, at du har lyst til at kigge med her. Også selvom Nero er lidt fræk denne gang!

Vi slap stort set uskadt gennem stormen her, tak - jeg har jo set, at du havde lidt oprydningsarbejde.

De bedste hilsner fra Claus

Julie 3 dag(e) siden
Hej Claus. Jeg er i gang med at pløje mig gennem alle videoerne (og jeg nyder hvert et afsnit og suger alle dine guldkorn til mig). Er ikke nået igennem alle så tilgiv mig hvis du nævner det et sted: men hvor køber du dahliaknoldene (når du køber nye, ved godt at du graver dem op og gemmer mange) og hvor kæber du frø til sommerblomster osv? Hvilket frøfirma bestiller du fra og har de et katalog til vores vinter-armchairgardening?
Kh Julie
Claus 3 dag(e) siden
Hej Julie

Mange tak for din søde kommentar om mine videoer, og tak fordi du kigger med her.

Frø køber jeg primært hos Botania, Albinus og Spirekassen og min dahliaknolde hos Blomsterverdenen.

De bedste hilsner Claus

Vinteropbevaring

03.11.2023 | Der er efterår, og vi er ved at pakke haven sammen. Der er meget at gøre, og i denne video, går jeg ’back stages’ og viser, hvordan der ser ud i væksthuset.

Jeg taler om vinteropbevaring af blandt andet dahliaer.

Oktoberhaven

06.10.2023 | Oktober er en travl måned her i haven, men der er alligevel tid til at nyde den blomstring, der stadig finder sted her sidst på havesæsonen.

I denne video præsenterer jeg nogle favoritter; ikke alene blomstrende, men også planter med smukt løv.

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.
Vis flere videoer