Log ind

Staudemarken

Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Kommentarer
Tina 4 måneder siden
Kæreste Claus, Fantastisk udsendelse, har lige været inde på hjemmesiden og bestille flere stauder til mit nye purpur og abrikos bed.
Det var spændende at høre om Tinas historie. Knus Tina
Claus 4 måneder siden
Kære Tina.
Mange tak for din søde kommentar - det glæder mig, at en erfaren dame som du bliver inspireret.
Rigtig god weekend og forsat god sommer.
Stort knus fra Claus
Anette 4 måneder siden
Har besökt Tina många gånger och bidragit till den goda omsättningen. Både hon och plantskolan är fantastiska och jag gör reklam för dom allt vad jag kan här i Sverige. 🤗🤗 till er båda. Anette i Skåne
Claus 4 måneder siden
Kære Anette.
Det må glæde Tina, at du kommer helt fra Sverige for at handle hos hende! Det siger da virkelig noget om, hvor fint et sted hun har.
Mange tak for din søde hilsen og rigtig god sommer til dig.
Pia 4 måneder siden
Tak for turen i staudemarken . Efterhånden er det nogen år siden vi har været der sidst, men står da på ønskeseddel når turen igen går den vej op på et tidspunkt. God sommer og weekend herfra det midtfynske, Pia
Claus 4 måneder siden
Tak til dig for at 'tage med' på turen. Også rigtig god weekend og god sommer til dig.
Jette 4 måneder siden
Hej Claus
Sikken en pragtfuld oplevelse, det frister virkelig til et besøg i staudemarken, og flot opnået at skabe en virksomhed fra “mangelfuld til pragtfuld”, stor ros herfra 💐👍
Tak for rundvisning mellem de smukke blomster.
Bedste sommerhilsner Jette
Bogense
Claus 4 måneder siden
Mange tak til dig for at kigge med, og ja - Tina har virkelig gjort det godt! Rigtig god weekend og god sommer til dig.
Jeppe 4 måneder siden
Kære Claus, Tusind tak for et fantastisk program , der var sjovt og lærerigt og fuld af gamle anekdoter! Kh Jeppe
Claus 4 måneder siden
Mange tak, Jeppe, for din fine kommentar - dejligt, at du nød at kigge med!
Anita 4 måneder siden
Kære Claus
Det er meget interesant , helt fantastisk , jeg ku da tænke mig den nye staude den er da så flot i den purpur farve , det er da også spændende at høre om hele historien bag de 25 år fra opstart .
Og så lige den sødeste hund og kat .
Jeg har været på havearbejde i dag så jeg syntes der er lidt bart men det kommer jo igen , har ikke nået så meget i de sidste par måneder , hold da op jeg har passet Josefine meget , der er brug for en mormor , Line er jo revisor så der er meget arbejde der skulle være færdigt men det har været så skønt .
Håber jeg når op til dig i Tivoli Friheden og ser dine smukt tilplantede krukker .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 4 måneder siden
Kære Anita.
Dejligt at høre, at du kunne lide at følge mit besøg hos Staudemarken.
Jeg kan forestille mig, at der, som du siger, er brug for en mormor, og det er jo også dejligt! Og jeg er sikker på, at din have stadig ser godt ud.
Jeg håber, at du når forbi i Friheden - det er jo nærmest blevet en tradition.
Kærlig hilsen til jer begge fra Claus.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?
Vis flere videoer