Log ind

Haven i Hune 2. del

Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Kommentarer
Jette 4 måneder siden
Hej Claus
Mange varme hilsner til dig med tak for en tur i: Haven i Hune, og nogle skønne stunder i din vidunderlige have, hvor jeg havde min veninde med på sommerbesøg hos dig. Hun har stor rose til dig, og følte sig meget inspireret af din kreativitet. Jeg glæder mig til at se dig i Bogense, når det er belejligt. Vi ser frem til hvad du har i programmet til os, når juletiden nærmer sig. Lige en forespørgsel: Hvad hedder bregnen (grøn/ lilla) der stod i krukke ved hoveddøren.
De bedste her fra Bogense
Jette og Helle
Claus 4 måneder siden
Kære Jette og Helle.

Mange tak for alle de fine ord! Det glæder mig meget at læse. Og jeg håber selvfølgelig, at I vil føle jer inspirerede, når vi begynder at vise ting til jul.

Jeg håber på at kunne besøge jer til næste år.

De bedste hilsner Claus
Tina 4 måneder siden
Kæreste Claus,
Tusinde tak for del 2. Hvor var det godt, at se indslag med de der driver det videre. Hvor er det godt, at de gør det. De 2 topiaries Wow hvor er de flotte🙏🏻 Knus Tina
Claus 3 måneder siden
Kære Tina.

Det er mig, der takker, ford du har lyst til at se med her! Og jeg er helt enig med dig - der er fantastisk, at denne vidunderlige have bliver drevet videre.

Kærlig hilsen Claus
Anita 4 måneder siden
Kære Claus
Det er da en have jeg må overtale Jørgen til at komme med i også når vi kan sover der.
Men ved bare ikke hvornår
Jamen jeg har da ikke ord for hvor jeg kan mærke stemning bare ved at se og høre lyde fra video stemning stemning siger jeg bare .
Jeg skal til høstmarked på den Romantiske have på søndag , har ikke været der de sidste par år men det glæder jeg mig til , det er altid fantastisk , og så glæder jeg mig til i eftermiddag at se video fra i aftes med Hanne Utoft , havde famillien til at spise i aftes så vi var ikke færdige , men så har jeg jo lidt at se frem til .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 4 måneder siden
Kære Anita.

Jeg kan på det varmeste anbefale jer at besøge Haven i Hune - det er en vidunderlig have.

Det er rigtig 'plantemarkesdtid' - jeg ved, at der er marked i Botanisk Have på nu på søndag her i Aarhus. Rigtig god fornøjelse til dig med Den Romantiske Have.

Tak, fordi du følger så trofast med - og som du selv er inde på, så kan vi jo heldigvis se rigtig mange ting, når vi har tid, og det passer os.

Kærlig hilsen
Claus
Helle 4 måneder siden
Tak for endnu en dejlig og indholdsrig havetur fyldt med god havehygge og information fra "vores allesammens" have i Hune, Claus!
Tomheden i haven lige efter Annes bortgang husker jeg faktisk tydeligt, da vi samme sensommer - kun måneder efter Annes død, havde vores første overnatning i Havehotellet. Husker vovserne rendte hyggeligt rundt, men hvor var deres "mor" henne ? Det er virkelig glædeligt at haven består og heldigvis fortsat i Annes fantastiske ånd og med bank-Erik som the boss. Er så taknemmelig over at Hune kom på landkortet dengang i form af de mange udsendelser.. det var i VHS båndenes tid og jeg siger dig - samtlige udsendelser blev optaget og set og set og set og kunne næsten det hele ordret uden ad - (vist have-tv-nørderi) men så blev videobåndene slidt og afspilleren ligeså..heldigt der vist ligger noget på DR tv stadigvæk. Det er GULD

De allerbedste havehilsener fra
@Helle Aagaard´s have på Sydfyn
Claus 4 måneder siden
Tusind tak for din fine besked! Og også en stor tak for dine søde ord om TV-udsendelserne - så hyggeligt at høre, hvordan du ivrigt fulgte med.

De bedste hilsner fra Claus
Jeppe 7 dag(e) siden
Fin film fra Haven

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.
Vis flere videoer