Log ind

Du er ikke medlem, så du kan kun se et preview af klub-videoer. Men du kan altid se de gratis videoer nedenfor.

Ghita Krage

I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Kommentarer
Birgitte 11 måneder siden
Tak for rundvisningen 😊 virkelig en skøn have og det ses tydeligt at den har nogle år på bagen. Den skak-ternede græs/flise-gang er helt fantastisk 👏
Kh Birgitte @havenpaatranemosevej
Claus 11 måneder siden
Det er mig, der takker - så hyggeligt at du havde lyst til at se med. Og ja, den skakternede belægning er noget helt særligt.
De bedste hilsner fra Claus
Tina 11 måneder siden
Kæreste Claus Tusinde tak for en skøn udsendelse fra Githas have . Hvor er den skønt indrettet med alle de vidunderlige haverum og med masser af inspiration. Knus Tina
Claus 11 måneder siden
Tusind tak for din søde kommentar, Tina. Så dejligt at høre, at du følte dig inspireret af Ghitas smukke have.
Kærlig hilsen Claus
Helle 11 måneder siden
Endnu en dejlig have - er vild med de små opdelinger og hyggelige haverum. Tak for den skønneste tur rundt i Ghitas have. - Instagramprofilen har jeg fulgt et stykke tid allerede med stor fornøjelse.
Bedste havehilsener fra
Helle - @helleaagaardshavepaasydfyn
Claus 11 måneder siden
Hvor er det dejligt, at du kigger med her , Helle - og også dejligt at høre, at du er begejstret for Ghita smukke have, som jeg jo kan forstå, at du allerede kender særdeles godt!
De bedste hilsner fra Claus
Anita 11 måneder siden
Kære Claus
Det virkelig en skøn have , den har en yndefuld indretning .
Jeg har stadig mega travlt på arbejde og i haven syntes jeg er konstant bag ud i år , men således bliver det så i år .
Tak for den dejlige lille video .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 11 måneder siden
Kære Anita -
ud fra dine billeder på Instagram at dømme, går det da rigtig fint i din have!

Tak, fordi du tog dig tid til at kigge med her -
de bedste hilsner fra Claus
Jette 11 måneder siden
Kære Claus
Så dejligt at se en meget varieret have på en forholdvis almindelig størrelse matrikel til et parcel.
Min have er nogenlunde samme størrelse og et nyt og afsluttet projekt åbner ofte op for andre ideer i relation dertil - det er ren sukkertøj !!!
Smukke sammensætninger på grønne nuancer og grafik. Tak for at se med.
De bedste havehilsener
Jette Simonsen
Bogense
Claus 11 måneder siden
Kære Jette.

Ja, det er en virkelig skøn have, som Ghita har fået skabt! Så dejligt at høre, at du nød at kigge med.

Som du selv er inde på, så er en have aldrig statisk - der dukker hele tiden nye idéer op.

De bedste hilsner fra Claus

Vinteropbevaring

03.11.2023 | Der er efterår, og vi er ved at pakke haven sammen. Der er meget at gøre, og i denne video, går jeg ’back stages’ og viser, hvordan der ser ud i væksthuset.

Jeg taler om vinteropbevaring af blandt andet dahliaer.

Oktoberhaven

06.10.2023 | Oktober er en travl måned her i haven, men der er alligevel tid til at nyde den blomstring, der stadig finder sted her sidst på havesæsonen.

I denne video præsenterer jeg nogle favoritter; ikke alene blomstrende, men også planter med smukt løv.

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.
Vis flere videoer