Log ind

Du er ikke medlem, så du kan kun se et preview af klub-videoer. Men du kan altid se de gratis videoer nedenfor.

Lisbet Kaare

I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Kommentarer
Astrid 12 måneder siden
Så sjovt at se Lisbeths kolonihave på film, husker også en fantastisk Korea kornel. Har også set Lisbeth skovhave her i Nødebo og så har vi glæde af alle Lisbeths kreative talenter til Nødebo Kros julemarked, hvor jeg elsker Lisbeths juledekorationer og frugtsnapse, med produkter fra egen kolonihave. Kan varmt anbefale besøg, hvis Lisbeth igen holder Åben Have - altid en hyggelig snak og super inspiration, bl.a med hendes indretning af terrassen. Hilsen Astrid i Nødebo👌🙂
Claus 12 måneder siden
Kære Astrid.

Hvor er det dejligt at høre, at du allerede kender Lisbeth, og at du har nydt at se filmen fra hendes vidunderlige have. Og så fint at du har mulighed for at nyde Lisbeths produkter fra haven.

Mange hilsner fra Claus
Jette 12 måneder siden
Hej claus
Tak for kig i småt, godt og imponerende. Det ser virkelig hyggeligt ud på videoen. En skøn tid haven, har vi foran os .
En havehilsen
Jette og Jørgen, Bogense
Claus 12 måneder siden
Kære Jette og Jørgen.

Mange tak fordi I kigger med - og dejligt at høre, at I også er begejstrede for Lisbeths smukke have.

Og ja - vi går en skøn tid i møde! Påskevejret har da også været helt fantastisk.

Mange hilsner fra Claus
Nette 12 måneder siden
Hold da op en dejlig have. Jeg besøgte haven sidste sommer, da der var åben have. Desværre var Lisbeth der ikke (tror hun var til begravelse), men en anden sød dame havde vagten. Inspirerende at se, og flot optaget video!
Claus 12 måneder siden
Kære Nette.

Mange tak for dine søde ord om videoen, og tak fordi du kigger med. Jeg kan godt forstå, at du allerede har besøgt Lisbeths fine have - den er så anbefalelsesværdig!

Mange hilsner fra Claus
Helle 12 måneder siden
Sikke da en fantastisk hyggelig og fin lille have. Den er jeg allerede helt vild med. Tak for rundturen Claus og Lisbeth. Lysegrønne havehilsner fra Sydfyn
Helle Aagaard
Claus 12 måneder siden
Kære Helle.

Ja, det er et rigtigt lille paradis, som Lisbeth har fået skabt - her er virkelig kælet for detaljerne! Tak til dig for at kigge med og dejligt at høre, at du også er begejstret.

Mange havehilsner fra Claus
Anita 12 måneder siden
Kære Claus
Det er en rigtig fin have , og sikke en begejstring
Er lidt stresset så skriver ikke så meget men fin have
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 12 måneder siden
Kære Anita.

Det er helt okay - dejligt at høre, at du både kan lide haven og mærke begejstringen!

Kærlig hilsen Claus
Morten 12 måneder siden
Kære Claus

Tusind tak for en fantastisk tur i Lisbeths skønne kolonihave, sikke en frodighed og intimitet.... man kan da virkelig blive inspireret der, fantastisk!
Hav en god dag.
Hilsen Morten
Claus 12 måneder siden
Kære Morten.

Det er mig, der takker, fordi du kigger med her - og så dejligt at høre, at du også synes, at Lisbeths kolonihave er helt vidunderlig.

De bedste hilsner fra Claus
Tina 12 måneder siden
Kæreste Claus
Det er så dejligt med disse videoer som jeg ser meget frem til. Der er dog travlt her på matriklen så jeg har ikke været så hurtig til at kommentere. Vi har lige fået 700m2 ekstra, som skal være skov have.
Det er en fantastisk idyllisk have som Lisbet har fået indrettet så skøn med alle de dejlige rum på relativt få kvm. Knus og god weekend Tina
Claus 12 måneder siden
Tusind tak for din søde kommentar, Tina - heldigvis løber videoerne her ingen steder, så dem kan du jo se, når du har tid.

Det lyder spændende med 700 m2 med skovehave - det kommer du forhåbentligt til at dele en masse om!

Mange kærlige hilsner fra Claus
Pia 9 måneder siden
Kære Claus
Et lille pip herfra det midtfynske, super skøn lille have lisbet har skabt og som du har valgt at besøge.
Følger stadig dine fodspor og nyder det hele, men tiden går her med optræning af 2 nye knæ fik det første i august sidste år og fik et mere her 1 juni. Ligeså var jeg igennem en lille operation med det første knæ i januar måneden, Så overskuet har ikke været det største have faktisk haft en ide om at vi skulle have besøgt dig iår, men må nok erkende at det når vi ikke pga min situation.
Håber du får en god sommer og får nogle gode åbne have dage
De bedste hilser herfra det midtfynske Jørgen og Pia
SusHaveDesign, 2 måneder siden
Kære Claus

Så fin en film fra Lisbets skønne have, der er så mange fine motiver og rum, var på besøg i haven sammen med Margit, de to damer kan noget med æstetik.

kh Susanne

Vinteropbevaring

03.11.2023 | Der er efterår, og vi er ved at pakke haven sammen. Der er meget at gøre, og i denne video, går jeg ’back stages’ og viser, hvordan der ser ud i væksthuset.

Jeg taler om vinteropbevaring af blandt andet dahliaer.

Oktoberhaven

06.10.2023 | Oktober er en travl måned her i haven, men der er alligevel tid til at nyde den blomstring, der stadig finder sted her sidst på havesæsonen.

I denne video præsenterer jeg nogle favoritter; ikke alene blomstrende, men også planter med smukt løv.

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.
Vis flere videoer