Log ind

Du er ikke medlem, så du kan kun se et preview af klub-videoer. Men du kan altid se de gratis videoer nedenfor.

Esthers have

En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Kommentarer
Sarah 1 År siden
Hej Claus, sikke en skøn have og lige et par kilometer fra vores døtre. Vi vil glæde os til at besøge haven til sommer . Tak for alle de dejlige haver du deler med os her. Med venlig hilsen, Sarah
Claus 1 År siden
Kære Sarah.

Ja, det er en helt fantastisk have, som Esther har fået skabt, og den er bestemt et besøg værd.
Mange tak for dine søde ord om videoerne her - det er dejligt, at du har lyst til at se med.

Med venlig hilsen Claus
Helle 1 År siden
Tak for en skøn skøn tur til "Provence" via Esthers have. Det ser da fortryllende, fransk og autentisk ud
Lillae hilsner fra Helle Aagaard´s have på Sydfyn
Claus 1 År siden
Kære Helle.

Tak til dig for at se med! Esthers have er noget helt særligt, og hvis du har mulighed for det, er den bestemt værd at besøge.


Med venlig hilsen Claus
asger 1 År siden
jeg elsker det grønne jeg
har selv en have og koldinghave og min koldinghave ligger ikke lang væk jeg kan gå lige ned til den
og jeg arbejder i den gammel by
Claus 1 År siden
Kære Asger.

Hvor er du heldig at have at have grønne områder så tæt på dig - det lyder skønt.

Med venlig hilsen Claus
Jette 1 År siden
Hej Claus
Tak for en dejlig tur i “Lavendelskolen” det var meget givtigt og lærerigt, man kan næsten forstille sig den fortryllende duft, der må være i have i mange uger.
De franske lavendelmarker er et imponerende syn.
Dejligt med et sommerstrejf, mens vi venter på foråret - eranthis og vintergækker er begyndt st vise deres smukke blomster.
De bedste forårshilsner
Jette Simonsen
Bogense
Claus 1 År siden
Kære Jette.

Tak til dig, fordi du havde lyst til at være med på 'turen' i Esthers fantastiske have. Og ja - det er dejligt at tage lidt forskud på foråret, som jo heldigvis kommer stadigt tættere på.

Med venlig hilsen Claus
Bonnie 1 År siden
Sikke et dejligt gensyn med Esther og hendes smukke have. En skøn gave her på en grå februar-dag. Jeg må tilbage og besøge Esther i næste sæson. Og sikke nogle smukke og lækre ting, hun laver af lavendel. Jeg er kæmpe fan.
Claus 1 År siden
Kære Bonnie.

Så hyggeligt, at du også har været med 'på besøg' i Esthers vidunderlige have! Og ja - det er en have som bestemt tåler at blive set mange gange, og man kan næsten ikke undgå at blive fan af Esther, som du selv skriver.

Kærlig hilsen Claus
Anita 1 År siden
Kære Claus
Hvor er det en fantastisk have Ester har , følger jo også Ester på Instagram
Er lige færdig med at ryde op efter barnebarn weekend
Glæder mig over at dagende er blevet lysere og foråret nærmere .
Kh Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Kære Anita.

Ja, det er en helt vidunderlig have, som Esther har fået skabt! Tak, fordi du havde lyst til at kigge med.

Det er virkelig mærkbart nu, at dagene er blevet længere, og ja - foråret nærmer sig.

Kærlig hilsen Claus
Morten 1 År siden
Kære Claus

Tusind tak for en dejlig tur i Esthers have. Det er virkelig et fantastisk sted og ligger så smukt i det nordsjællandske, man kan ikke andet end at elske det.
Rigtig god weekend.

Knus Morten
Claus 1 År siden
Kære Morten.

Mange tak til dig for at tage med på tur til Esthers have! Det er et skønt sted, Esther har skabt, og hun er jo også selv et vidunderligt menneske!

Jeg håber, at alt er vel hos dig - du går vel og glæder dig til at tage hul på en ny sæson.

De bedste hilsner fra Claus
Pia 1 År siden
Sikke en skøn kvinde. Og have. Og Claus. Lige til at blive i godt humør af . Tusind tak.......
Tina 1 År siden
Kæreste Claus Jeg er lidt bagud med at se videoer, der har været meget planlægning mht vores have. Men nu fik jeg set din vidunderlige video fra Esthers have. Sikken skøn ide med alle de lavendler og alle de andre smukke områder hun har skabt. Det er virkelig haveentusiasme og sprudlende glæde at se Esther . Knus Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina.

Det gode ved dette medie er jo netop, at man kan se tingene, præcis når det passer ind i ens tidsplan! Det lyder spændende med din egen have.

Både Esther og hendes have er helt vidunderlige - det glæder mig, at du kan se hendes entusiasme skinne igennem i videoen.

Mange kærlige hilsner fra Claus

Vinteropbevaring

03.11.2023 | Der er efterår, og vi er ved at pakke haven sammen. Der er meget at gøre, og i denne video, går jeg ’back stages’ og viser, hvordan der ser ud i væksthuset.

Jeg taler om vinteropbevaring af blandt andet dahliaer.

Oktoberhaven

06.10.2023 | Oktober er en travl måned her i haven, men der er alligevel tid til at nyde den blomstring, der stadig finder sted her sidst på havesæsonen.

I denne video præsenterer jeg nogle favoritter; ikke alene blomstrende, men også planter med smukt løv.

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.
Vis flere videoer