Log ind

Iris have

 

I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Kommentarer
Pia 1 År siden
Kære Claus og Iris,
Tusind tak for en hel fantastisk tur rundt i et imponerende paradis. Sikken en have Iris har skabt, viste godt at hun gemte på noget imponerede efter vi jo har kendt hinanden i mange år, men er virkelig overrasket over at det er så flot. Hun kan virkelig være stolt over det store flotte resultat hun har skabt. KÆMPE SKULDREKLAP herfra og tak claus fordi du tog os med ind i denne have.
Rigtig god weekend til jer begge herfra det midtfynske Pia
Claus 1 År siden
Tusind tak, Pia, for dine flotte ord - jeg håber, at Iris kigger forbi her og ser din fine besked. Det er en meget smuk have, Iris har skabt - dejligt at du havde lyst til at kigge med.

Også rigtig god weekend til dig.
Anita 1 År siden
Kære Claus
Det er den mest yndige have jeg længe har set og med høns og gelænder meget hyggeligt miljø - små væresteder m soveplads og symaskine , siddepladser , jamen Claus og ikke mindst dig Iris hvor er det yndigt og bedårende det hele og så lige holde op hvor er de flotte dine roser smukke blade , smukt smukt .
Fortsat god weekend til jer allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Kære Anita.

Mange tak for din søde kommentar. Jeg kunne ikke være mere enig - Iris har skabt en helt eventyrlig have, som det er en fornøjelse at besøge. Dejligt, at I havde lyst til at se med.

Kærlig hilsen Claus
Tina 1 År siden
Kæreste Claus,
Tusinde tak for at vise Iris have. Den har jeg længe ønsket at se, men har jo de seneste 3 år ligget underdrejet med at lave ny have og dermed brugt al fritid. Det er helt fantastisk at se alle de roser, der trives så smukt i Iris have. Sikke en frodighed. Dejligt indslag. God søndag. Knus Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina.

Så dejligt, du har lyst til at se med her og måske få lidt inspiration, når nu al din tid går med selv at lave have.

Du har helt ret - det er fantastisk at se så mange skønne roser samlet i én have. Og ikke mindst en fornøjelse at tale med Iris om hendes smukke roser.

De kærligste hilsner fra Claus
Mathias 1 År siden
Kære Claus,
Hvor sjovt at se Iris´ have i panorama og sikke en masse hyggelige detaljer, smukke solitære roser, pynt og pift. Føler jo, at jeg har kendt Iris i årevis fordi, at vi alle var så aktive på bloggen i sin tid. Ja, det går vel ti år tilbage. Herligt, at det kan leve videre her.
Sender en kærlig hilsen til jer begge,
/Mathias Emil
Claus 1 År siden
Kære Mathias Emil.

Så hyggeligt, at du ser med her - og ja, jeg kan forestille mig, at dette besøg i Iris' have vækker gode minder.

Kærlig hilsen Claus
Morten 1 År siden
Kære Claus

Tusind tak for en fantastisk tur rundt i iris have, sikke en frodighed og hold op hvor var der mange skønne roser. Sikke en duft der må være i haven
Man kan virkelig fornemme og føle havepassionen her, så tak for turen.

Kærlig hilsen
Morten
Claus 1 År siden
Kære Morten.

Hvor er det dejligt at høre, at Iris' passion skinner igennem i videoen - hun har jo en helt fantastisk have. Jeg siger mange tak, fordi du kigger med, og også endnu engang tak, fordi du var med i Brøndsalen i går.

Kærlig hilsen Claus
(medlem) 1 År siden
Kære Pia, Tina, Anita, Morten og Matthias Emil.
Hjertelig tak for søde og rosende kommentarer.
Glæder mig meget.
Stor tak også til dig Claus og Kathrine, for jeres kostbare tid, og interesse, ikke kun her i haven, men også med at redigere og tilrettelægge videoen.
Jeg er jer alle meget taknemmelig. Knus Iris

Vinteropbevaring

03.11.2023 | Der er efterår, og vi er ved at pakke haven sammen. Der er meget at gøre, og i denne video, går jeg ’back stages’ og viser, hvordan der ser ud i væksthuset.

Jeg taler om vinteropbevaring af blandt andet dahliaer.

Oktoberhaven

06.10.2023 | Oktober er en travl måned her i haven, men der er alligevel tid til at nyde den blomstring, der stadig finder sted her sidst på havesæsonen.

I denne video præsenterer jeg nogle favoritter; ikke alene blomstrende, men også planter med smukt løv.

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.
Vis flere videoer