Log ind

Iris have

 

I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Kommentarer
Pia 24 dag(e) siden
Kære Claus og Iris,
Tusind tak for en hel fantastisk tur rundt i et imponerende paradis. Sikken en have Iris har skabt, viste godt at hun gemte på noget imponerede efter vi jo har kendt hinanden i mange år, men er virkelig overrasket over at det er så flot. Hun kan virkelig være stolt over det store flotte resultat hun har skabt. KÆMPE SKULDREKLAP herfra og tak claus fordi du tog os med ind i denne have.
Rigtig god weekend til jer begge herfra det midtfynske Pia
Claus 24 dag(e) siden
Tusind tak, Pia, for dine flotte ord - jeg håber, at Iris kigger forbi her og ser din fine besked. Det er en meget smuk have, Iris har skabt - dejligt at du havde lyst til at kigge med.

Også rigtig god weekend til dig.
Anita 23 dag(e) siden
Kære Claus
Det er den mest yndige have jeg længe har set og med høns og gelænder meget hyggeligt miljø - små væresteder m soveplads og symaskine , siddepladser , jamen Claus og ikke mindst dig Iris hvor er det yndigt og bedårende det hele og så lige holde op hvor er de flotte dine roser smukke blade , smukt smukt .
Fortsat god weekend til jer allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 21 dag(e) siden
Kære Anita.

Mange tak for din søde kommentar. Jeg kunne ikke være mere enig - Iris har skabt en helt eventyrlig have, som det er en fornøjelse at besøge. Dejligt, at I havde lyst til at se med.

Kærlig hilsen Claus
Tina 22 dag(e) siden
Kæreste Claus,
Tusinde tak for at vise Iris have. Den har jeg længe ønsket at se, men har jo de seneste 3 år ligget underdrejet med at lave ny have og dermed brugt al fritid. Det er helt fantastisk at se alle de roser, der trives så smukt i Iris have. Sikke en frodighed. Dejligt indslag. God søndag. Knus Tina
Claus 21 dag(e) siden
Kære Tina.

Så dejligt, du har lyst til at se med her og måske få lidt inspiration, når nu al din tid går med selv at lave have.

Du har helt ret - det er fantastisk at se så mange skønne roser samlet i én have. Og ikke mindst en fornøjelse at tale med Iris om hendes smukke roser.

De kærligste hilsner fra Claus
Mathias 22 dag(e) siden
Kære Claus,
Hvor sjovt at se Iris´ have i panorama og sikke en masse hyggelige detaljer, smukke solitære roser, pynt og pift. Føler jo, at jeg har kendt Iris i årevis fordi, at vi alle var så aktive på bloggen i sin tid. Ja, det går vel ti år tilbage. Herligt, at det kan leve videre her.
Sender en kærlig hilsen til jer begge,
/Mathias Emil
Claus 21 dag(e) siden
Kære Mathias Emil.

Så hyggeligt, at du ser med her - og ja, jeg kan forestille mig, at dette besøg i Iris' have vækker gode minder.

Kærlig hilsen Claus
Morten 20 dag(e) siden
Kære Claus

Tusind tak for en fantastisk tur rundt i iris have, sikke en frodighed og hold op hvor var der mange skønne roser. Sikke en duft der må være i haven
Man kan virkelig fornemme og føle havepassionen her, så tak for turen.

Kærlig hilsen
Morten
Claus 19 dag(e) siden
Kære Morten.

Hvor er det dejligt at høre, at Iris' passion skinner igennem i videoen - hun har jo en helt fantastisk have. Jeg siger mange tak, fordi du kigger med, og også endnu engang tak, fordi du var med i Brøndsalen i går.

Kærlig hilsen Claus
(medlem) 10 dag(e) siden
Kære Pia, Tina, Anita, Morten og Matthias Emil.
Hjertelig tak for søde og rosende kommentarer.
Glæder mig meget.
Stor tak også til dig Claus og Kathrine, for jeres kostbare tid, og interesse, ikke kun her i haven, men også med at redigere og tilrettelægge videoen.
Jeg er jer alle meget taknemmelig. Knus Iris
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?
Vis flere videoer