Log ind

Du er ikke medlem, så du kan kun se et preview af klub-videoer. Men du kan altid se de gratis videoer nedenfor.

Haven på Skønager

Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Kommentarer
Anette 1 År siden
Tak for dejligt gensyn med Haven på Skønager, som vi besøgte for nogle år siden. Den er helt speciel med de muromkransede rum, der giver en særlig stemning. Og overdådigheden af roser er balsam for sjælen på en grå, kold og våd januardag. Kan næste ikke vente på, at det bliver sommer. Dejligt at se, at Lilian også bruger nelliker i sin have. Dem har jeg også mange af, men jeg ser dem ikke så meget, når jeg besøger andre haver.

Mange havehilsener
Anette
Claus 1 År siden
Tusind tak for din søde kommentar - dejligt at du kan lide gensynet. Og ja, det er en spændende idé med de fine nellikehække.

De bedste havehilsner fra Claus
Bonnie 1 År siden
Sikke en skøn have. En absolut oplevelse. Uha - ville gerne have en walled garden. Mange fine haverum. Tak for inspirationen. Hilsen Bonnie
Claus 1 År siden
Ja, det er virkelig en luksus med de smukke mure. Tak for din søde kommentar, Bonnie, og for at se med her.

Kærlig hilsen Claus
Anita 1 År siden
Kære Claus
Der findes da ikke nogen have magen til , det er fantastisk , et helt eventyr at se med - virkelig smukt og meget inspirende , ku da være jeg skulle finde en plads til et par nelliker sikke en smuk farve i løvet når de er nyklippet . Tror da jeg også skal se den igen her i weekend , jeg bliver i så godt humør .
Ved du Claus om de har tulipaner i haven i foråret ? Det ku jeg forestille mig de også har styr på og helt sikkert smukt også .
Rigtig god weekend til dig og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Kære Anita.

Hvor er det dejligt at høre, at du også er begejstret for denne fantastiske have. Men man kan da heller ikke være andet!

Med hensyn til tulipaner, så bliver jeg dig svar skyldig - men jeg kan næsten ikke forstille mig, at der ikke også er smukke tulipaner.

Kærlig hilsen til jer begge fra Claus
Jette 1 År siden
Hej Claus
Hvor er det skønt at følge turen i haven med skønne blomster/ roser og mange farver lige netop på en vinterdag præget af gråvejr, så glæder jeg mig til foråret. I haven kigger de små tazetter og hyacinter frem under de nedfaldne blade. I dag har jeg stynet mine kugleakacier og fjernet de visne blade i bunden af kronerne så vand kan løbe af - dejligt med noget havearbejde.
Glæder mig til at besøge din have i maj.
En vinterhilsen og tak for fin/ god juleinspiration og ønsker dig et godt et godt nytår 2023 med mange dejlige haveoplevelser.
Hilsen Jette
Bogense
Claus 1 År siden
Kære Jette.

Tusind tak for de pæne ord - hvor er det dejligt at høre, at du glæder dig til at besøge haven.

Sikke en aktivitet du lægger for dagen - det er virkelig beundringsværdigt.

De bedste hilsner fra Claus og på gensyn til maj.
Helle 1 År siden
Hvilken SKØNager oplevelse. Har stadig den smukke have til gode for besøg, hvis altså den bliver åben for offentligheden igen. SÅ smukt, kan godt forstå du har været der mere end én gang - og de der walls - de kan virkelig noget.
Rigtig godt nyt haveår til dig Claus og alle I andre fantastiske havemennesker, der ser med her.
Helle Aagaard's have på Sydfyn
Claus 1 År siden
Hvor er det dejligt at høre, at du også er begejstret for haven. Og ja - det er en helt fantastisk smuk indramning, som Lillian og Jens Peter sammen har skabt.

De bedste hilsner fra Claus og også rigtig godt haveår til dig
Tina 1 År siden
Kæreste Claus, Den have havde jeg glædet mig til at du besøgte. Den er fuldstændig forrygende med sine “Walls”. Hvilken eminent ide når man er ude på landet i åbent landskab hvor det kan blæse kraftigt op. Sikke roser 🌹🌹🌹🌹knus Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina.

Jeg kan kun give dig ret - det er en helt vidunderlig have! Hvor er det dejligt, at du har lyst til at se med.

Kærlig hilsen Claus
Pia 1 År siden
Der er da lagt umådelig meget arbejde og mange penge i haven . Sikke en oplevelse. Tusind tak for endnu mere haveglæde og inspiration. Også her de smukkeste bygninger !!!!
Nette 12 måneder siden
Noget ud over det sædvanlige!
Claus 12 måneder siden
Jeg kunne ikke være mere enig - et helt fantastisk sted! Tak, fordi du kigger med.

Vinteropbevaring

03.11.2023 | Der er efterår, og vi er ved at pakke haven sammen. Der er meget at gøre, og i denne video, går jeg ’back stages’ og viser, hvordan der ser ud i væksthuset.

Jeg taler om vinteropbevaring af blandt andet dahliaer.

Oktoberhaven

06.10.2023 | Oktober er en travl måned her i haven, men der er alligevel tid til at nyde den blomstring, der stadig finder sted her sidst på havesæsonen.

I denne video præsenterer jeg nogle favoritter; ikke alene blomstrende, men også planter med smukt løv.

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.
Vis flere videoer