Log ind

Charlottes have

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Kommentarer
Birgitte 7 måneder siden
Virkelig en dejlig have, du har skabt Charlotte 👏 elsker farverne, den tætte beplantning og højderne, der får haven til at se “gammel” ud 🌸 og det er så skønt at se din ærlige og umiddelbare begejstring, Claus - selvom du sikkert har set tusindvis af haver 😁
Bedste havehilsner fra Birgitte @havenPaaTranemosevej
Bonnie 7 måneder siden
Tak for et dejligt kig indenfor i Charlottes skønne have.
Claus 7 måneder siden
Selv tak. Og tak for din hilsen.
Karen 7 måneder siden
Sikke en flot have … 1 år gl duperer da vist alle…
Claus 7 måneder siden
ja, det er imponerende ...
Jette 7 måneder siden
Hej Claus
Tak for en dejlig tur i en smuk og inspirerende have. Jeg har en enkelt blåregn i haven, som jeg lokker til at blomstre 3 gange ved klippe de lange nye skud tilbage til 2 blade. Den har så også den størrelse den være i forhold til placeringen.
Venlig hilsen
Jette Simonsen
Bogense
Claus 7 måneder siden
Hej Jette, tak for tippet med blåregnen. Det er altid dejligt at blive klogere. Dbh Claus
Vibeke 7 måneder siden
Hej.
Skøn have. Hvad hedder Charlotte på Instagram?
Venlig hilsen🌸
Vibeke
Claus 7 måneder siden
Charlottes konto hedder @gardenstorry.dk. Dbh Claus
Anita 7 måneder siden
Kære Claus
Det er imponerende den have , yndefuld den , og farveskift i planter osv . Det er rigtig vi ændre smag , jeg har lagt en koralfarvet knold i pæon , det ville jeg ikke ha gjordt for nogle år siden. Tusinde tak for turen i den søde have .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 7 måneder siden
Kære Anita, tak for din søde kommentar. Kh Claus
Tina 7 måneder siden
Kæreste Claus og Susanne,
Det er jo helt fantastisk alt det du har nået i haven og en en sådan elegance og brugbarhed. Respekt. Knus Tina
Claus 7 måneder siden
Kære Tina, ja Charlotte er utrolig ...
Sune 1 måned siden
Kære Claus
du kommer nok ikke til at læse dette, men med hensyn til beskæringen af blåregn, sa er det lige til.
blåregn skal beskares to gange om aret;
I august, beskæres skudne til 8 blad par, sa 8/8
og igen i februar, beskæres de samme skud til 2 blad par sa 2/2
Det er til at huske
mvh Sune
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?
Vis flere videoer