Log ind

Det er helt vildt!

Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

.

Kommentarer
Bonnie 3 måneder siden
Tak for endnu en skøn video.
Meget smukke flasker - og en super god idé med få blomster i hver, der tilsammen giver en helhed.
Slangeurt og Allium er sådan en god kombi. Den idé vil jeg stjæle og lægge Allium i terrasse-bedet til efteråret, hvor jeg har Slangeurt. Rigtig god weekend.
/Bonnie
Claus 3 måneder siden
Kære Bonnie, jeg er rigtig glad for, at du kan lide kombien mellem slangeurt og allium. Kh Claus
Morten 3 måneder siden
Kære Claus
Hvor ser det fortryllende ud Claus, utroligt hvad vild kørvel /skærmplanter kan gøre ved en have.
Ha en rigtig god weekend
Claus 3 måneder siden
Kære Morten, ja, den vilde kørvel tilfører en egen poesi. Kh Claus
Jan 3 måneder siden
Hej Claus
Tak for en dejlig video.
Er det muligt snart at få et gensyn med "flammebedet", og gerne et par kloge ord om lucifer. Den har jeg forsøgt mig med flere gange, men desværre uden særlig held.
Mvh. Jan
Claus 3 måneder siden
Kære Jan, jeg skal nok vise flammebedet og 'Lucifer' senere. De bedste hilsner fra Claus
Anita 3 måneder siden
Kære Claus
Tak for en pragtfuld video , fatter mig i korthed i dag , jeg er stresset .
Sjovt nok tænkte jeg også på bryllup , med de skønne blomster opsatser i flasker , de er så kønne .
Jeg er meget ærgeligt over at jeg ikke kan komme til åben have her lige om lidt , men så nyder jeg når du viser fra dine bede , men jeg kommer jo til næste gang du har åben have , den vilde kørvel , den har jeg jo også , den er så fon i sit mønster den er jo helt i fint kniplings mønster .
Fortsat god weekend til dig og alle jer andre
PS mine kartofler i spande er fine
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 3 måneder siden
Kære Anita, dejligt, at du kan lide ideen med flaskerne. Kh Claus
Karen 1 måned siden
Kan det være rigtig at man her i sen forår / sommer ikke kan få pastinak . Jeg prøvede i en ellers meget assorteret Irma men de bedyrede at sæsonens var slut. Jeg har tænkt på om ikke krondild kunne erstatte pastinakken , den har lidt den samme farve og er jo også en skærmplante.Og den kan jo sås når man ønsker .
Dbh
Karen Bach

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.
Vis flere videoer