Log ind

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Kommentarer
Tina 9 måneder siden
Kæreste Claus Et inspirerende besøg man får lyst til at se mere af Lottes have. Sikke mange skønne planter og vidunderligt drivhus. Meget inspirerende, tusinde tak. Knus Tina
Claus 9 måneder siden
Kære Tina, du er ikke den eneste, der er begejstret for Lottes have. Det er vi sørme også andre, der er. Kh Claus
Karen 9 måneder siden
Hej Claus. Fantastisk sted ved Lotte og hendes sommerblomster og et helt fantastisk drivhus.
Tak for en inspirerende video igen og god weekend til dig.
Mvh Karen fra Bogense
Claus 9 måneder siden
Kære Karen, tak for din søde kommentar. Kh Claus
Lene 9 måneder siden
Tak for endnu en dejlig video! SÅ megen viden og kærlighed til planter samlet i jer to.
Claus 9 måneder siden
Tusind tak, Lene. Hyggeligt med en hilsen fra dig.
Karen 9 måneder siden
Tak Claus Dalby og til Lotte . Hvor er det dejligt at se andres måde at holde en have på ,inspirerende og dejligt at se hvordan Du altid nedrives af andres entusiasme.
Bedste hilsner
Karen, Søborg
Claus 9 måneder siden
Kære Karen, jeg vil ikke sige, at jeg er nem at begejstre. Men når jeg ser og oplever noget smukt som her, lader jeg mig i den grad rive med og kan ikke lade være med at smile. Dbh Claus
Anita 9 måneder siden
Kære Claus , hold da op , det er da en fin lille have med muren og mange spændende ting , det bliver spændende om dahlia klare det i år , vi har jo fået en del regn og nu frost.
Sikke et fantastisk drivhus og nord med varme i ,og det lille sidehus , jamen altså så lækkert .
Tak for denne uges havevideo og så fik jeg jo lige 4 uger mere fri , som jeg sagde til kunderne i dag da de skulle flyttes 4 uger frem , så må jeg finde et skab mere at ryde op i og så kan vi jo snart få begyndt at forspire , så ting kan jeg godt finde på at lave men savner mit almindelige liv.
Rigtig god weekend til jer og jer allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 9 måneder siden
Kære Anita, hvad jeg ved, og måske ikke så mange er klar over, er jo, at du er frisør, og det er derfor, at du har fået nogle ekstra ugers fritid. Jeg tænker, at du får rigtig travlt, når du igen åbner. Det er flot, at du ser positivt på det hele. Men det bliver vi jo nødt til, hvis vi skal have bugt med den trælse virus. Kh Claus
Michael 9 måneder siden
Hej Claus. Kigger lidt i gamle videoklip fra din have. Hvad er den botaniske navn på de kæmpe elefantøre du har? Skal de opbevares opgravet som daliaknolde?
Claus 9 måneder siden
Hej Michael, hyggeligt, at du kigger på gamle videoer. Elefantøres botaniske navn er Alocasia, og knoldene opbevares på samme måde som dahliaknolde. Det vil sige frostfrit. Dbh Claus
Morten 9 måneder siden
Kære Claus
Sikke en fantastisk havetur hos Lotte, det er absolut fortryllende og skønt. Og sikke et dejligt drivhus.
God søndag.
Knus Morten
Claus 8 måneder siden
Kære Morten, tak for din søde hilsen. Ja, det er et rigtigt dejligt sted, Lotte har skabt. Kh Claus
Bonnie 8 måneder siden
Endnu en skøn video. En meget dejlig have. Og lækkert drivhus. Hvem, der bare have 30 kvm drivhus. Så fantastisk.
Kh. Bonnie
Claus 8 måneder siden
Ja, det er er utrolig dejligt drivhus. Kh Claus
Karen 8 måneder siden
Det var to dejlige besøg i Lottes have - den er altså også helt unik. Vi var der også i august, og sikke et blomstervæld. Her inde i landet bliver det for koldt til alle de eksotiske, og så er det jo dejligt at besøge dem hos Lotte :-)
Kh, Karen
Claus 8 måneder siden
Jeg er så heldig at bo ved kysten, så er heldig at bo ved kysten. Så her er også lunt. Jeg skønner ofte på det. Kh Claus
Iris 8 måneder siden
Hvor er det skønt at se at alt kan lade sig gøre i en have, at der ikke er grænser eller opstillede regler for hvordan en have skal/bør se ud.
Vidunderlig frodig have. Tusind tak for invitationen til Lotte's have.
Kh Iris
Claus 8 måneder siden
Kære Iris, ja mulighederne er så mange, selv om vi anvender de samme planter. Kh Claus
Nette 8 måneder siden
Det ville da være sjovt at få en opfølgning på Lottes eksperimentarium, når vi er kommet godt ind i foråret. Hvad har mon overlevet denne vinter? Vi er nok mange der går og kigger i jord og krukker for at se, hvad der mon har tænkt sig at komme igen. Og måske også at se lidt på hendes frøsånings projekter.
Vild luksus. Rustikt varmebord og super dejligt drivhus. Dejlige forhold.

KH
Nette

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Vis flere videoer