Log ind

Forår i The Sunken Garden

Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Kommentarer
Anette 2 måneder siden
Tack för turen. Allra vackrast var blomsamlingen på slutet med olika rosa toner men också ljusgult. Otippad kombination men så fin.🌸 🌼🌸
Claus 2 måneder siden
Kære Anette, tusind tak for dine søde ord. Kh Claus
Lene 2 måneder siden
Kære Claus
Hold da op hvor er jeg misundelig på dem der skal til åben have i weekenden🙂 - det bliver vist en magisk oplevelse! Jeg håber vi andre får lidt flere film fra forårshaven, så vi kan sidde ved skærmen og suge energien til os. Tak for den vitaminindsprøjtning. Skønne,skønne tulipaner👍
Kh. Lene Bøg
Claus 2 måneder siden
Kære Lene, lover, at der kommer flere film fra både min og andres forårshaver. Kh Claus
Trine 2 måneder siden
Kære Claus
Du viste i sidste uge en planskovl på lang skaft. Hvor kan man købe denne. Hlsen Trine Boese
Claus 2 måneder siden
Kære Trine, den er købt i England. Dbh Claus
Jytte 2 måneder siden
Prøv at google 'English garden tools'. Så kommer der en masse forslag op, både velkendte og mindre velkendte firmaer. Sådan en throwel/planteske skal jeg også have og en virkelig effektiv kantstikker til græsplænen.
God jagft
Jytte
Karen 2 måneder siden
Kære Claus,
Jeg glæder mig rigtig meget til næste lørdag - og jeg kan se, at der er masser at glæde sig til. Håber, haglene i dag ikke er for onde ved haven. Margit og Jeannett kommer til frokost hos mig inden - snak lige om præstationsangst - det er jo som at være en gademusikant, der skal være opvarmningsband for Mark Knopfler - eller noget lignende :-) Men så må de trøste øjnene hos dig :D
Kh, Karen
Claus 2 måneder siden
Kære Karen - jeg glæder mig rigtig meget til at se jer på lørdag. Sikke en humoristisk metafor!
Kh Claus
Anita 2 måneder siden
Kære Claus
Det er en meget køn haveklub video i denne , smukt i den nedsunkne have , og sååå lige henne ved din havestue , Wau siger jeg bare , jeg ved da lige hvad der skal være i mine krukker til næste sæson , håber at de pink dobbelte tulipaner kommer i dit løg sortiment i Bilka . Men jeg vil nyde tiden som er nu og bare skrive mig bag øret hvad jeg vil når det bliver tid at købe løg . Jeg ønsker jer allesammen god tur i haven i næste weekend . Jeg har mange kunder der skal ha ordnet hår til konfirmation både lørdag og søndag formiddag , glæder mig til det . Claus vil da lige pippe lidt , de har ikke fået mormors duftpæoner endnu i Bilka havecenter , venter spændt .
Kan i ha en dejlig weekend allesammen , også jer Claus .
Knus Anita og Jørgen
Claus 2 måneder siden
Kære Anita, har lige tjekket: Pæonerne kom ud i butikkerne midt i april. Ved ikke, om de måske er udsolgte nu. Kh Claus
Tina 2 måneder siden
Kæreste Claus skønt med et indslag om The sunken garden, den kan jeg ikke få nok af at se på. Elsker når du fortæller om dine forskellige vækster der. For det giver så megen inspiration til egne bede. Purissima tulipanen har jeg allerede taget til mig efter jeg fik min første bog : Den levende have. Den har ikke svigtet men tværtimod været robust og formeret sig. Den skal helt sikkert have plads i min nye have.
Rigtig godt åben have på lørdag d 11 maj, er sikker på at alle får en forrygende dag. Knus Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Tina, du har helt ret; 'Purissima' er en skøn tulipan, der er vældig flink til at komme tilbage. Kh Claus
Nette 2 måneder siden
Kære Claus
Jeg var kommet lidt bagud med videoerne. Og det var da en fejl! For jeg eeeeeeelsker dine videoer, som kan ses igen og igen. Du kan om nogen inspirere mig. Så her til formiddag har jeg svælget rundt i disse fortræffelige videoer, som er så velgjorte, at det er en sand fryd. Både du og din fotograf får fulde 5 af mig!
Claus 2 måneder siden
Kære Nette, dejligt, at du er tilbage og har 'svælget' i videoerne. Kh Claus
Ninna 2 måneder siden
Endnu en dejlig video til inspiration til egen have, selv om det er i meget mindre format. Her venter jeg på byggetilladelse til et nyt drivhus, som jeg glæder mig til at "flytte ind i" med alle mine pelargonier.
De bedste havehilsner Ninna
Claus 2 måneder siden
Kære Ninna, det lyder herligt med drivhuset. Kan godt forstå, at du er spændt. Dbh Claus
Bonnie 2 måneder siden
Tak for en dejlig video. Som du ved, så ELSKER jeg det haverum. Det er så smukt, stilfuldt og roligt. Hver gang jeg ser det tænker jeg, at mine to små Acer Shirasawanum Aureum skal tilbage i potter. Det får de jo ikke samme format af, men.....
Mange hilsner Bonnie
Claus 2 måneder siden
Kære Bonnie, har gennem årene fået megen positiv respons på The Sunken Garden. Det er også et rum, jeg selv er meget glad for. Kh Claus

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.

Forårsgøremål

18.04.2019 | I denne uge i Haveklubben planter jeg Myosotis, forglemmigej. Et skønt navn og en skøn plante. Og så skal I også lige se den første magnolie, der er sprunget ud i haven. Den er den, der hedder 'Leonard Messel'.

Forårskrukker

11.04.2019 | 
Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

Blomstrende grøntsager

04.04.2019 | I denne uge skal jeg vise jer, hvordan jeg planter grøntsager direkte i jorden. Porrer, pastinakker og gulerødder. Og hvorfor gør jeg så det, vil nogle måske spørge. Jo det handler om, at jeg gerne vil have dem til at blomstre.

Tid til at gøde

28.03.2019 | Marts måned er en god tid at gøde haven på, og det er bestemt en fordel, at marts i år har været en meget fugtig måned, for så går det hurtigt med at få gødningen opløst, når den ligger på jorden.

Grøntsager i krukker

21.03.2019 | I denne uge handler det om min helt nye passion: Grøntsager i krukker. Det er et emne, jeg i den grad ser frem til at fordybe mig i, og ugens video er startskuddet. Jeg er ret sikker på, at det bliver begyndelsen på noget rigtigt spændende.
Vis flere videoer