Log ind

Forår i fuldt flor

Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.

Kommentarer
Tina 8 måneder siden
Hej Claus
Sikken en skøn film. Jeg holder så meget af forårsløg og glæder mig til at besøge dig den 15. Maj i din egen haven. Indstil da vil jeg nyde min egen have og lade mig inspirererer til løg køb i efteråret. For der er bestemt nogle fra denne film, der skal på ønskesedlen.
God fornøjelse med din udstilling.
Hilsen Tina
Claus 8 måneder siden
Hej Tina, Tak for hilsen. Jeg glæder mig til at se dig den 15. maj. Dbh Claus
Marianne 8 måneder siden
Tusen takk Claus. Hvilken vakker og inspirerende opplevelse denne videoen er. Riktig en maiglede. Vi nordmenn får nyde bildene inntil vi selv kan komme til Århus for å oppleve dette synet. Gratulerer med et fantastisk vellykket prosjekt.
Claus 8 måneder siden
Selv tak, Marianne. Som jeg altid siger: Vi ses, når vi ses! Dbh Claus
Jytte 8 måneder siden
Det er da helt utroligt, som du kan!!! Et vidunderligt syn, du denne gang præsenterer.
For nogle årtier siden boede jeg tæt på Friheden, men kom der ikke så meget, for dengang var der ikke så smukt som under din hånd. Bare skoven (som jeg også havde derhjemme i baghaven) og en masse gøgl. Men børnene elskede at rende rundt dernede. I dag kunne jeg imidlertid godt tænke mig at tage en tur over at se de anderledes herligheder på rigtigt. ... i begyndelsen af juni måske, hvis altså birken kan tage sig sammen til at blomstre af, og mit barnebarn når at komme hjem til sin fødselsdag fra sit højskoleophold på Færøerne. Det er meget længe siden, jeg har været ret langt fra matriklen her og min Hvide Have. Mirabellerne har aldrig blomstret så rigt og så overdådigt som i år (måske pga den manglende frugtsætning sidste år?), kirsebærtræerne og stjernemagnolierne har lige taget over og spredt rundt omkring i haven blomstrer de første Anemoner. En løfterig tid!
Happy Gardening,
og stort Til Lykke
Jytte
Claus 8 måneder siden
Så hyggeligt med din hilsen, Jytte. Hvis du kommer i Tivoli Friheden i begyndelsen af juni, vil du kunne opleve blomstrende allium i tusindvis. Ja; jeg har også lagt mærke til mirabellernes overdådige blomstring. Og så har blomsterne holdt længe på grund af kulden. Dbh Claus
Leif 8 måneder siden
Kan godt forstå det var et drømmejob at få tilbudt. Hvor ser det smukt ud. Sikker på mange vil lægge turen forbi for at nyde de smukke kombinationer.
Jeg vil ønske dig en god søndag. Min skal bruges på at lægge siveslanger i bedene i skærehaven og der skal plantes dahlia også.
Mange hilsner Leif
Claus 8 måneder siden
Ja, det er bestemt en skøn opgave, som jeg i den grad har nydt. Heldigvis er gæsterne også glade. Herligt. Dbh Claus
Anita 8 måneder siden
Kære Claus
Det er en fantastisk haveklub video fra Tivoli friheden smukt siger jeg bare , stor inspiration med farvevalg på en anden måde , spændende om det giver inspiration her hos mig til andet farvevalg til efteråret men først vil jeg nyde den tid der er her lige nu .
Fortsat god søndag til jer og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 8 måneder siden
Kære Anita, det ville være dejligt, hvis jeg på en eller anden måde kan inspirere. Kh Claus
Sune 8 måneder siden
Claus it looks to be a fantastik flowering show, and as I have seen on Instagram it really has lived up to its expectations. I love it make you so exiting too that you nearly wet your pants.
Wish I could have visit in person, but something to have to look forward too another time.
All the best from sunny Surrey England
Sune
Jørgen 8 måneder siden
Kære Claus det ser rigtig spændene ud i Friheden ,men jeg har set 3 forskellige vejrmeldeninger hvor regn og 11 -12 grader fredag så jeg syntes vi skal prøve at udsætte det lidt men ring lige til mig k.h. Nico

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.
Vis flere videoer