Log ind

Forårskrukker

Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

.

Kommentarer
Morten 1 måned siden
Kære Claus

Det var rigtig fint at se dit arrangement udenfor haven, skønne forårs fornemmelser, bliver spændende at følge igennem sæsonen. Også en flot dekoration til bordet.

Ha en god weekend
Claus 1 måned siden
Kære Morten, Tak for dine altid søde ord. Rigtig god weekend til jer. Kh Claus
Tina 1 måned siden
Kæreste Claus Det er dejlige farver du har valgt til dette år krukkeopstilling, det bliver spændende at følge henover året. Fuldstændig forrygende dekoration frembragt! God weekend knus Tina
Claus 1 måned siden
Kære Tina, Tak fordi, du altid er så positiv. Kh Claus
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Hvor er det fantastisk opstilling ved porten , der er så mange yndige blomster og inspiration , det bliver spændende hvad der følger over hele sæson , påske dekoration , den er da så flot . Lige et spørgsmål tror du der kommer oldemors duftpæoner i Bilka , har fundet på nettet , men nemmer hvis de kom i Bilka .
Kærlig Hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 måned siden
Kære Anita, Pæonplanter er på vej i Bilka, hvor du også kan finde knolde. Kh Claus
Ingegerd 1 måned siden
Bästa Claus,
Tack för fantastisk inspiration! Där jag bor har det varit kallt och inte så mycket vårkänsla - det fick jag nu av dej. Hoppas att du får en härlig Påsk!
Mvh
Ingegerd
Claus 1 måned siden
Kære Ingegerd, tusind tak. Også god påske til dig, Dbh Claus
Ninna 1 måned siden
Kære Claus
Det er flotte farver du har på blomsterne i alle dine krukker, de er rigtig søde de lyse narcisser, og sikke en flot bord dekoration.
I år har jeg bestemt at alle mine pelargonier og fuchsiaer skal plantes i din krukkemuld. Det er et godt valg tror jeg, da den er dejlig at arbejde med.
Hilsen Ninna
Claus 1 måned siden
Kære Ninna, jeg er ret sikker på, at du bliver glad for 'min' muld. Lad mig høre, lidt længere hen på sæsonen. Dbh Claus
Leif 1 måned siden
Som altid ser det skønt ud foran porten. Smuk påskedekoration.
God påske til jer.
/Leif
Claus 1 måned siden
Kære Leif, tusind tak. Kh Claus
Linda 1 måned siden
Kære Claus
En ualmindelig dejlig lysegul tulipan, den der er groet lang i krukkenerne. Har du navnet på den..?
De venligste hilsner
Linda
Linda 1 måned siden
Åhh det kom senere i videoen...😊 Er det til salg herhjemme..?

Linda
Claus 1 måned siden
Kære Linda. hvis det er Claus Dalby-tulipanen, du mener, kan jeg fortælle, at der kommer løg i Bilka i sensommeren. Dbh Claus
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.

Forårsgøremål

18.04.2019 | I denne uge i Haveklubben planter jeg Myosotis, forglemmigej. Et skønt navn og en skøn plante. Og så skal I også lige se den første magnolie, der er sprunget ud i haven. Den er den, der hedder 'Leonard Messel'.

Forårskrukker

11.04.2019 | 
Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

Blomstrende grøntsager

04.04.2019 | I denne uge skal jeg vise jer, hvordan jeg planter grøntsager direkte i jorden. Porrer, pastinakker og gulerødder. Og hvorfor gør jeg så det, vil nogle måske spørge. Jo det handler om, at jeg gerne vil have dem til at blomstre.

Tid til at gøde

28.03.2019 | Marts måned er en god tid at gøde haven på, og det er bestemt en fordel, at marts i år har været en meget fugtig måned, for så går det hurtigt med at få gødningen opløst, når den ligger på jorden.

Grøntsager i krukker

21.03.2019 | I denne uge handler det om min helt nye passion: Grøntsager i krukker. Det er et emne, jeg i den grad ser frem til at fordybe mig i, og ugens video er startskuddet. Jeg er ret sikker på, at det bliver begyndelsen på noget rigtigt spændende.

Herlige hornvioler

14.03.2019 | Der findes ikke mange forårsvækster, der er så herlige som hornvioler. Her i marts er de i handelen og klar til at blive plantet ud. De er så smukke og fås i mange farver. En stor fordel er desuden, at de også fint klarer nogle frostgrader.

Forårsbebudere

07.03.2019 | Primulaer er skønne, både ude og inde her i det tidlige forår. Der findes så mange forskellige arter og sorter i de mest indtagende farve. I denne uge besøger jeg Gartneriet Pedersen og får en snak med gartner Henning Pedersen.

Sørens vintergækker

28.02.2019 | I denne uge er jeg taget til Sorø for at besøge min gode ven Søren, som har den mest fantastiske kolonihave. Lige nu er der et overdådigt flor af vintergækker. Det er ikke mindre et mirakel!

Gartneriet Spiren

21.02.2019 | I denne uge skal I med en tur til Skælskør og på besøg hos Gartneriet Spiren, der er kendt viden om for det fantastiske udvalg af påskeklokker.
Det er ganske enkelt imponerende.

Et kig bag kulisserne

14.02.2019 | Det er stadig begrænset, hvor meget, der sker i haven, selv om det er mildt; ja ligefrem lunt!
Spændende er det at se, hvordan de næste uger bliver. Uanset hvad, står de sarte planter lunt og godt i det vinteropvarmede drivhus, som jeg I skal se i denne uges video.

Påskeklokker i bukketer

07.02.2019 | Der er endnu ikke mange blomster i haven. Erantis og vintergæk har blomstret i nogle uger, og de første påskeklokker er sprunget ud. Det drejer sig om nogle enkelte grupper, der er ekstra tidligt på dem. Sådan er det hvert år; mens de fleste stadig lader vente på sig.

På blomstertorvet

31.01.2019 | I denne uge skal I med en tur på blomstertorvet her i Aarhus. Det er en grossist - Proflora, der sælger til professionelle blomsterfolk. Jeg elsker at komme derud, især ved vintertide, hvor der jo ikke er meget at plukke af i haven. Men på torvet bugner det med forårsblomster lige nu. Bare vent og se …

Et nyt projekt

24.01.2019 | Selv om vi blot er først på året, er jeg allerede i gang med at gøre mig tanker omkring nye projekter. Og i denne uge løfter jeg sløret for, hvilke nye planer jeg har for mine krukkearrangementer. Det handler om, at jeg i år vil til at dyrke grøntsager.

En tur i skoven

17.01.2019 | I denne uge skal I med mig en tur i skoven. Ikke fordi, der er så meget at kigge på derovre rent blomstermæssigt - slet ikke. Nej; det handler om et par kæmpe maskiner, der har været i gang nogle måneder. Jeg tager Nero med, og sammen går vi over for at se, hvorfor det larmer.
Vis flere videoer