Log ind

Forårskrukker

Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

.

Kommentarer
Morten 5 måneder siden
Kære Claus

Det var rigtig fint at se dit arrangement udenfor haven, skønne forårs fornemmelser, bliver spændende at følge igennem sæsonen. Også en flot dekoration til bordet.

Ha en god weekend
Claus 5 måneder siden
Kære Morten, Tak for dine altid søde ord. Rigtig god weekend til jer. Kh Claus
Tina 5 måneder siden
Kæreste Claus Det er dejlige farver du har valgt til dette år krukkeopstilling, det bliver spændende at følge henover året. Fuldstændig forrygende dekoration frembragt! God weekend knus Tina
Claus 5 måneder siden
Kære Tina, Tak fordi, du altid er så positiv. Kh Claus
Anita 5 måneder siden
Kære Claus
Hvor er det fantastisk opstilling ved porten , der er så mange yndige blomster og inspiration , det bliver spændende hvad der følger over hele sæson , påske dekoration , den er da så flot . Lige et spørgsmål tror du der kommer oldemors duftpæoner i Bilka , har fundet på nettet , men nemmer hvis de kom i Bilka .
Kærlig Hilsen Anita og Jørgen
Claus 5 måneder siden
Kære Anita, Pæonplanter er på vej i Bilka, hvor du også kan finde knolde. Kh Claus
Ingegerd 5 måneder siden
Bästa Claus,
Tack för fantastisk inspiration! Där jag bor har det varit kallt och inte så mycket vårkänsla - det fick jag nu av dej. Hoppas att du får en härlig Påsk!
Mvh
Ingegerd
Claus 5 måneder siden
Kære Ingegerd, tusind tak. Også god påske til dig, Dbh Claus
Ninna 5 måneder siden
Kære Claus
Det er flotte farver du har på blomsterne i alle dine krukker, de er rigtig søde de lyse narcisser, og sikke en flot bord dekoration.
I år har jeg bestemt at alle mine pelargonier og fuchsiaer skal plantes i din krukkemuld. Det er et godt valg tror jeg, da den er dejlig at arbejde med.
Hilsen Ninna
Claus 5 måneder siden
Kære Ninna, jeg er ret sikker på, at du bliver glad for 'min' muld. Lad mig høre, lidt længere hen på sæsonen. Dbh Claus
Leif 5 måneder siden
Som altid ser det skønt ud foran porten. Smuk påskedekoration.
God påske til jer.
/Leif
Claus 5 måneder siden
Kære Leif, tusind tak. Kh Claus
Linda 5 måneder siden
Kære Claus
En ualmindelig dejlig lysegul tulipan, den der er groet lang i krukkenerne. Har du navnet på den..?
De venligste hilsner
Linda
Linda 5 måneder siden
Åhh det kom senere i videoen...😊 Er det til salg herhjemme..?

Linda
Claus 5 måneder siden
Kære Linda. hvis det er Claus Dalby-tulipanen, du mener, kan jeg fortælle, at der kommer løg i Bilka i sensommeren. Dbh Claus

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.
Vis flere videoer