Log ind

Forårskrukker

Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

.

Kommentarer
Morten 3 måneder siden
Kære Claus

Det var rigtig fint at se dit arrangement udenfor haven, skønne forårs fornemmelser, bliver spændende at følge igennem sæsonen. Også en flot dekoration til bordet.

Ha en god weekend
Claus 3 måneder siden
Kære Morten, Tak for dine altid søde ord. Rigtig god weekend til jer. Kh Claus
Tina 3 måneder siden
Kæreste Claus Det er dejlige farver du har valgt til dette år krukkeopstilling, det bliver spændende at følge henover året. Fuldstændig forrygende dekoration frembragt! God weekend knus Tina
Claus 3 måneder siden
Kære Tina, Tak fordi, du altid er så positiv. Kh Claus
Anita 3 måneder siden
Kære Claus
Hvor er det fantastisk opstilling ved porten , der er så mange yndige blomster og inspiration , det bliver spændende hvad der følger over hele sæson , påske dekoration , den er da så flot . Lige et spørgsmål tror du der kommer oldemors duftpæoner i Bilka , har fundet på nettet , men nemmer hvis de kom i Bilka .
Kærlig Hilsen Anita og Jørgen
Claus 3 måneder siden
Kære Anita, Pæonplanter er på vej i Bilka, hvor du også kan finde knolde. Kh Claus
Ingegerd 3 måneder siden
Bästa Claus,
Tack för fantastisk inspiration! Där jag bor har det varit kallt och inte så mycket vårkänsla - det fick jag nu av dej. Hoppas att du får en härlig Påsk!
Mvh
Ingegerd
Claus 3 måneder siden
Kære Ingegerd, tusind tak. Også god påske til dig, Dbh Claus
Ninna 3 måneder siden
Kære Claus
Det er flotte farver du har på blomsterne i alle dine krukker, de er rigtig søde de lyse narcisser, og sikke en flot bord dekoration.
I år har jeg bestemt at alle mine pelargonier og fuchsiaer skal plantes i din krukkemuld. Det er et godt valg tror jeg, da den er dejlig at arbejde med.
Hilsen Ninna
Claus 3 måneder siden
Kære Ninna, jeg er ret sikker på, at du bliver glad for 'min' muld. Lad mig høre, lidt længere hen på sæsonen. Dbh Claus
Leif 3 måneder siden
Som altid ser det skønt ud foran porten. Smuk påskedekoration.
God påske til jer.
/Leif
Claus 3 måneder siden
Kære Leif, tusind tak. Kh Claus
Linda 3 måneder siden
Kære Claus
En ualmindelig dejlig lysegul tulipan, den der er groet lang i krukkenerne. Har du navnet på den..?
De venligste hilsner
Linda
Linda 3 måneder siden
Åhh det kom senere i videoen...😊 Er det til salg herhjemme..?

Linda
Claus 3 måneder siden
Kære Linda. hvis det er Claus Dalby-tulipanen, du mener, kan jeg fortælle, at der kommer løg i Bilka i sensommeren. Dbh Claus

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.

Forårsgøremål

18.04.2019 | I denne uge i Haveklubben planter jeg Myosotis, forglemmigej. Et skønt navn og en skøn plante. Og så skal I også lige se den første magnolie, der er sprunget ud i haven. Den er den, der hedder 'Leonard Messel'.

Forårskrukker

11.04.2019 | 
Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

Blomstrende grøntsager

04.04.2019 | I denne uge skal jeg vise jer, hvordan jeg planter grøntsager direkte i jorden. Porrer, pastinakker og gulerødder. Og hvorfor gør jeg så det, vil nogle måske spørge. Jo det handler om, at jeg gerne vil have dem til at blomstre.

Tid til at gøde

28.03.2019 | Marts måned er en god tid at gøde haven på, og det er bestemt en fordel, at marts i år har været en meget fugtig måned, for så går det hurtigt med at få gødningen opløst, når den ligger på jorden.

Grøntsager i krukker

21.03.2019 | I denne uge handler det om min helt nye passion: Grøntsager i krukker. Det er et emne, jeg i den grad ser frem til at fordybe mig i, og ugens video er startskuddet. Jeg er ret sikker på, at det bliver begyndelsen på noget rigtigt spændende.
Vis flere videoer