Log ind

Helle Troelsen

På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.

 

Kommentarer
Karen 1 År siden
En helt igennem fantastisk dejlig have med masser af smukke blomster og planter.
Jeg glæder mig til at se med næste uge.
God weekend til dig.
Mvh Karen
Claus 1 År siden
Kære Karen, ja glæd dig. Helles have er så skøn Dbh Claus
Gunilla 1 År siden
Bare så fin en have og stemningsfulde omgivelser på Tåsinge, var der i sommers i perfekt vejr :-)
Claus 1 År siden
Kære Gunilla, vi var også heldige, at vejret var så fint, da vi var der. Dbh Claus
Tina 1 År siden
Kæreste Claus Hvor spændende med en tur i Helles have. Jeg har nemlig kun stået udenfor og kigget ind da vi var på ferie i Svendborg og tog en tur til Troense. Det er et utroligt idyllisk sted.
Sikke en vidunderlig have. Jeg glæder mig til køkkenhaven og æbletræerne. God weekend. PS: Har hentet krukkemuld men så og priklemuld var ikke til at opdrive i Bilka . Jeg kan ikke huske om du har lavet din egen udgave%? Knus Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina, det var da surt at stå udenfor. Priklemuld er ikke en del af mit sortiment, men det undrer mig i den grad, at Bilka ikke havde det. Måske var det udsolgt. Det er meget i tiden. Kh Claus
Anita 1 År siden
Kære Claus
Det er en fin og fantastisk have , svært at beskrive med ord hvor flot den er , har været der en gang for to år siden . Glæder mig til at se flere video derfra . Turen går til Bilka i weekend og skal ha din krukke muld , Jørgen har regnet ud at hvis jeg køber 3 poser så får jeg jo som beskrevet en pose gratis og de andre kommer jo derved ned ned på 50kr for styk af poser det er jo flot , glæder mig til næste uge af havevideo det bliver også spændende . Rigtig god weekend til jer allesammen
Kærlig hilsen Anita
Claus 1 År siden
Kære Anita, tak for hyggelig hilsen. Du må tage ned og se Helles have igen. Den er skøn på alle årstider. Kh Claus
Bonnie 1 År siden
Tak for en dejlig tur i Helles skønne have. Jeg vil glæde mig til at se mere i næste uge.
Kh. Bonnie
Claus 1 År siden
Kære Bonnie, du kan roligt glæde dig. Kh Claus
Karen 1 År siden
Ja tak Claus Dalby for en underskøn tur i en vidunderlig have. Jeg har desværre aldrig oplevet haven in natura men har intensivt læst Helles bog om haven og det var næsten som at være der . Så smukt. Stor ros til hende og til Dig for at tage os med på endnu en skøn havevandring. Bedste hilsner Karen , Søborg
Claus 1 År siden
Kære Karen, tak for hilsen. Jeg er ret sikker på, at Helle læser med her, og hun bliver helt sikkert glad for dine roser. De er velfortjente. Dbh Claus
Nette 1 År siden
Kære Claus
Dette er da i sandhed en havejuvel! SÅ dejlig en have. Jeg vil glæde mig til fortsættelsen i næste uge.
Claus 1 År siden
Kære Nette, du har fuldstændig ret. Tak ...
Ellen 1 År siden
Hejsa. Fik ikke hørt hvordan Helle passede sine agapanthus. ?
Kanon flot have👍
Bedste hilsner Ellen
Claus 1 År siden
Kære Elle, nej, det kom Helle ikke ind på. Det må vi vende tilbage til. Dbh Claus
Morten 1 År siden
Kære Claus
Det er altså en helt fantastisk have hos Helle, dejligt med en rundvisning og glæder mig til turen i næste uge. Men jeg bliver nødt til at opleve den i virkeligheden..... Og de der agapanthus er da virkelig misundelig værdige, wow siger jeg bare.
Rigtig god weekend
Knus Morten
Claus 1 År siden
Kære Morten, ja I må en tur til Troense. Den have er i den grad en omvej værd! Kh Claus
Vibeke 1 År siden
Hej.
Dejligt besøg i Troensehaven. Meget inspirerende. Glæder mig til at min mand kan komme med over at se din have, han plejer at sidde i bilen mens jeg er på besøg, så tusind tak for dette nye initiativ.
Jeg beundrer altid dine smukke opstammede Nordens oliven, og de står højt på min ønskeliste. Mon jeg er så heldig, at det bliver en del af Bilkas sortiment?
Jeg har desværre heller ikke fået fat i din pottemuld, det var udsolgt i Bilka Hundige.
Nyder det skønne solskin, hvor jeg kan komme i haven, og mon ikke du har det ligeså?
Mange hilsner
Vibeke
Claus 1 År siden
Kære Vibeke, jeg tror, at Nordens oliven kommer i Bilka senere, men det er svært at få varer lige nu. For så meget er udsolgt. Beklager også, at mulden var udsolgt. Men den er på vej igen. Dbh Claus
Sune 1 År siden
Hvor er det bare en sa fin have Claus.
Den passer jo helt perfekt til huset med stråtaget, hvor er det dog et romantisk sted.
Ser frem til næste video, specielt de gamle æbletræer, og hvordan kokkenhaven er tilpasset ind i helheden.
mvh Sune
Claus 1 År siden
Kære Sune, så hyggeligt med din hilsen. Ja, du kan godt glæde dig til 'næste afsnit'. Dbh Claus

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Vis flere videoer