Log ind

Jeanett Fruergaards have

På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Kommentarer
Karen 1 År siden
Bedste hilsner
Karen Bach.SØBORG.
Claus 1 År siden
Tak for hilsen.
Jytte 1 År siden
Tusind, tusind tak for kigget hos Jeanett! Jeg elsker hende og hendes have og hendes strik, og nu glæder jeg mig helt vildt til næste besøg. Mine to haveguroer! What's not to like?
Claus 1 År siden
Dejligt, at du kunne lide filmen, Jytte. Altid dejligt med en hilsen fra dig.
Pia 1 År siden
Tusind tak for turen i Jeanette have, et skønt gensyn. Vi besøgte hende for 2 år siden selvom det var regnvejr var det en stor fornøjelse at se den. knus herfra det midtfynske pia
Claus 1 År siden
Jeanetts have er altid et besøg værd. Det kan vi snart blive enige om. Dejligt med en hilsen fra dig, Pia. Kh Claus
Morten 1 År siden
Det er og bliver en fantastisk have, virkelig smuk. Og man skal ikke kimse af at det er mere grønt på nogle tidspunkter, så ved man at der venter noget godt senere.
Rigtig god weekend og tak for haveturen
Claus 1 År siden
Dejligt også med en hilsen fra dig, Morten. Ja, der er meget i vente hos Jeanett, og vi har da også aftalt at besøge hende senere på sæsonen.
Josefine 1 År siden
Skøn have. Fornøjelse at komme med rundt på besøg.
Claus 1 År siden
Fornøjelsen er også på min side. Det er altid hyggeligt at komme rundt til andre haver.
Anita 1 År siden
Kære Claus
Det er en af de haver jeg bliver blæst bagover , hvor er Jeanette dygtig , hvor er jeg vild med køkkenhaven / skærehave , det er så hyggeligt , ville ønske jeg havde så meget plads , det er bare Wau
Og i klæder hinanden i havesnak som i går der , og hunden - det var bare så godt .
God weekend til alle
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Kære Anita, dejligt med din begejstrede kommentar. Ja, Jeanetts have er i sandhed i særklasse. Kh Claus
Anette 1 År siden
Tusind tak for besøget i Jeanetts skønne have. Den må på besøgslisten

Mange hilsener
Anette
Claus 1 År siden
Det vil du ikke fortryde. Dbh Claus
Jette 1 År siden
Kære Claus
Først tak en dejlig tur i Jeanett's have, den er rigtig flot.
Også en hilsen med tak for at vi fik lov til at nyde din have, da vi besøgte den, den 22 august, hvor vi fik glæde af alle de smukke blomster arrangementer både i bede og krukker, hvor oplevelsen strækker sig det sarte look med bløde nuancer til sprudlende festfyrværkeri i intensive farver. Smuk grafik mellem de forskellige planter var også rigtig smukt at se. En have, der er tænkt over de valg, der er truffet, og meget gennemført. Tak for muligheden og fortsat god arbejdslyst i haven - det bliver man glad af.
De bedste hilsener
Jette og Jørgen Simonsen
Bogense
Claus 1 År siden
Kære Jette, tak for jeres besøg til åben have. Det er altid en stor glæde at afholde disse arrangementer. Dbh Claus
Tina 1 År siden
Kæreste Claus Når man ser Jeanette have får man lyst til at få en endnu større have. Allen med guldregn er helt fantastisk og de store staudebede jamen altså. Så fantastisk. Dejlig video. Knus Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina, dejligt, at du altid er så positiv. Jeg kan kun tilslutte mig dine ord. Kh Claus
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?
Vis flere videoer