Log ind

Jeanett Fruergaards have

På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Kommentarer
Karen 1 måned siden
Bedste hilsner
Karen Bach.SØBORG.
Claus 1 måned siden
Tak for hilsen.
Jytte 1 måned siden
Tusind, tusind tak for kigget hos Jeanett! Jeg elsker hende og hendes have og hendes strik, og nu glæder jeg mig helt vildt til næste besøg. Mine to haveguroer! What's not to like?
Claus 1 måned siden
Dejligt, at du kunne lide filmen, Jytte. Altid dejligt med en hilsen fra dig.
Pia 1 måned siden
Tusind tak for turen i Jeanette have, et skønt gensyn. Vi besøgte hende for 2 år siden selvom det var regnvejr var det en stor fornøjelse at se den. knus herfra det midtfynske pia
Claus 1 måned siden
Jeanetts have er altid et besøg værd. Det kan vi snart blive enige om. Dejligt med en hilsen fra dig, Pia. Kh Claus
Morten 1 måned siden
Det er og bliver en fantastisk have, virkelig smuk. Og man skal ikke kimse af at det er mere grønt på nogle tidspunkter, så ved man at der venter noget godt senere.
Rigtig god weekend og tak for haveturen
Claus 1 måned siden
Dejligt også med en hilsen fra dig, Morten. Ja, der er meget i vente hos Jeanett, og vi har da også aftalt at besøge hende senere på sæsonen.
Josefine 1 måned siden
Skøn have. Fornøjelse at komme med rundt på besøg.
Claus 1 måned siden
Fornøjelsen er også på min side. Det er altid hyggeligt at komme rundt til andre haver.
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Det er en af de haver jeg bliver blæst bagover , hvor er Jeanette dygtig , hvor er jeg vild med køkkenhaven / skærehave , det er så hyggeligt , ville ønske jeg havde så meget plads , det er bare Wau
Og i klæder hinanden i havesnak som i går der , og hunden - det var bare så godt .
God weekend til alle
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 måned siden
Kære Anita, dejligt med din begejstrede kommentar. Ja, Jeanetts have er i sandhed i særklasse. Kh Claus
Anette 1 måned siden
Tusind tak for besøget i Jeanetts skønne have. Den må på besøgslisten

Mange hilsener
Anette
Claus 25 dag(e) siden
Det vil du ikke fortryde. Dbh Claus
Jette 27 dag(e) siden
Kære Claus
Først tak en dejlig tur i Jeanett's have, den er rigtig flot.
Også en hilsen med tak for at vi fik lov til at nyde din have, da vi besøgte den, den 22 august, hvor vi fik glæde af alle de smukke blomster arrangementer både i bede og krukker, hvor oplevelsen strækker sig det sarte look med bløde nuancer til sprudlende festfyrværkeri i intensive farver. Smuk grafik mellem de forskellige planter var også rigtig smukt at se. En have, der er tænkt over de valg, der er truffet, og meget gennemført. Tak for muligheden og fortsat god arbejdslyst i haven - det bliver man glad af.
De bedste hilsener
Jette og Jørgen Simonsen
Bogense
Claus 20 dag(e) siden
Kære Jette, tak for jeres besøg til åben have. Det er altid en stor glæde at afholde disse arrangementer. Dbh Claus
Tina 20 dag(e) siden
Kæreste Claus Når man ser Jeanette have får man lyst til at få en endnu større have. Allen med guldregn er helt fantastisk og de store staudebede jamen altså. Så fantastisk. Dejlig video. Knus Tina
Claus 20 dag(e) siden
Kære Tina, dejligt, at du altid er så positiv. Jeg kan kun tilslutte mig dine ord. Kh Claus

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.
Vis flere videoer