Log ind

Du er ikke medlem, så du kan kun se et preview af klub-videoer. Men du kan altid se de gratis videoer nedenfor.

Jeanett Fruergaards have

På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Kommentarer
Karen 3 år siden
Bedste hilsner
Karen Bach.SØBORG.
Claus 3 år siden
Tak for hilsen.
Jytte 3 år siden
Tusind, tusind tak for kigget hos Jeanett! Jeg elsker hende og hendes have og hendes strik, og nu glæder jeg mig helt vildt til næste besøg. Mine to haveguroer! What's not to like?
Claus 3 år siden
Dejligt, at du kunne lide filmen, Jytte. Altid dejligt med en hilsen fra dig.
Pia 3 år siden
Tusind tak for turen i Jeanette have, et skønt gensyn. Vi besøgte hende for 2 år siden selvom det var regnvejr var det en stor fornøjelse at se den. knus herfra det midtfynske pia
Claus 3 år siden
Jeanetts have er altid et besøg værd. Det kan vi snart blive enige om. Dejligt med en hilsen fra dig, Pia. Kh Claus
Morten 3 år siden
Det er og bliver en fantastisk have, virkelig smuk. Og man skal ikke kimse af at det er mere grønt på nogle tidspunkter, så ved man at der venter noget godt senere.
Rigtig god weekend og tak for haveturen
Claus 3 år siden
Dejligt også med en hilsen fra dig, Morten. Ja, der er meget i vente hos Jeanett, og vi har da også aftalt at besøge hende senere på sæsonen.
Josefine 3 år siden
Skøn have. Fornøjelse at komme med rundt på besøg.
Claus 3 år siden
Fornøjelsen er også på min side. Det er altid hyggeligt at komme rundt til andre haver.
Anita 3 år siden
Kære Claus
Det er en af de haver jeg bliver blæst bagover , hvor er Jeanette dygtig , hvor er jeg vild med køkkenhaven / skærehave , det er så hyggeligt , ville ønske jeg havde så meget plads , det er bare Wau
Og i klæder hinanden i havesnak som i går der , og hunden - det var bare så godt .
God weekend til alle
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 3 år siden
Kære Anita, dejligt med din begejstrede kommentar. Ja, Jeanetts have er i sandhed i særklasse. Kh Claus
Anette 3 år siden
Tusind tak for besøget i Jeanetts skønne have. Den må på besøgslisten

Mange hilsener
Anette
Claus 3 år siden
Det vil du ikke fortryde. Dbh Claus
Jette 3 år siden
Kære Claus
Først tak en dejlig tur i Jeanett's have, den er rigtig flot.
Også en hilsen med tak for at vi fik lov til at nyde din have, da vi besøgte den, den 22 august, hvor vi fik glæde af alle de smukke blomster arrangementer både i bede og krukker, hvor oplevelsen strækker sig det sarte look med bløde nuancer til sprudlende festfyrværkeri i intensive farver. Smuk grafik mellem de forskellige planter var også rigtig smukt at se. En have, der er tænkt over de valg, der er truffet, og meget gennemført. Tak for muligheden og fortsat god arbejdslyst i haven - det bliver man glad af.
De bedste hilsener
Jette og Jørgen Simonsen
Bogense
Claus 3 år siden
Kære Jette, tak for jeres besøg til åben have. Det er altid en stor glæde at afholde disse arrangementer. Dbh Claus
Tina 3 år siden
Kæreste Claus Når man ser Jeanette have får man lyst til at få en endnu større have. Allen med guldregn er helt fantastisk og de store staudebede jamen altså. Så fantastisk. Dejlig video. Knus Tina
Claus 3 år siden
Kære Tina, dejligt, at du altid er så positiv. Jeg kan kun tilslutte mig dine ord. Kh Claus

Vinteropbevaring

03.11.2023 | Der er efterår, og vi er ved at pakke haven sammen. Der er meget at gøre, og i denne video, går jeg ’back stages’ og viser, hvordan der ser ud i væksthuset.

Jeg taler om vinteropbevaring af blandt andet dahliaer.

Oktoberhaven

06.10.2023 | Oktober er en travl måned her i haven, men der er alligevel tid til at nyde den blomstring, der stadig finder sted her sidst på havesæsonen.

I denne video præsenterer jeg nogle favoritter; ikke alene blomstrende, men også planter med smukt løv.

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.
Vis flere videoer