Log ind

Jeanett Fruergaards have

Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Kommentarer
Birgitte 6 måneder siden
Wauw nogle smukke bede med “naturligt” look 🌸 tak for en skøn rundtur 😊
Havehilsner fra Birgitte
Claus 6 måneder siden
Ja, det er så naturligt og smuk. Dbh Claus
Mette 6 måneder siden
Fineste video fra Jeanetts dejlige have - tak Til Jer begge :-)
Claus 6 måneder siden
Kan kun give dig ret, Mette ...
Margit 6 måneder siden
Fin video fra din skønne have Jeannett, tak for rundturen Claus 🤗
Claus 6 måneder siden
Selv tak, Maroit.
Mette 6 måneder siden
Wow så skønt! Tak for dejlig rundtur i Jeanetts smukke smukke have 🌻❤️ forårshilsner fra Mette
Claus 6 måneder siden
Så hyggeligt med en hilsen fra dig, Mette.
Jette 6 måneder siden
Hej Claus
Tak for en dejlig tur i en smuk og overdådig have. Jeg ønsker dig god fornøjelse med åben have den 14 maj, som vi desværre ikke kan opleve på grund af sygdom, men jeg ved at min mand ville være imponeret over din smukke forårhave, med alle de skønne tulipaner bl. a. God sommer.
Venlig hilsen Jette og Jørgen Simonsen
Claus 6 måneder siden
Mange tak for din søde hilsen - jeg håber, at I får mulighed for at deltage en anden gang. Jeg ønsker en rigtig god sommer til jer.
Leif 6 måneder siden
Tak for en dejlig rundvisning i Jeannetts smukke have. Må sige en sensommerhave virkelig kan noget. Meget meget smukt.
Ha en dejlig søndag.
Kh Leif
Claus 6 måneder siden
Tak til dig, fordi du så med.
Tina 6 måneder siden
Kæreste Claus Tak for endnu en skøn skøn video. Jeanetts have er helt forrygende, imponerende og naturlig på samme tid. Et vidunderligt skue. Knus Tina
Claus 6 måneder siden
Ja, det er en fantastisk have, Jeanett har.
Anita 6 måneder siden
Kære Claus
Altså det er da så flot med Jeanettes have , de store bede imponerende , når jeg om morgen nogen gange ser de haveudsendelser fra England med de store bede som Jeanette også har , jeg bliver lige imponeret hver gang , ku da godt bruge en skærehave også men har ikke mere plads , så nyder jeg at se dine videoer det er så dejligt . Ku da godt tænke mig at have et Bed and Breakfeast , hygge om kunderne og så lige have en imponerende have med blomstersalg ved vejen , det ville være guf .
Tak for endnu en en havevideo
Kh Anita og Jørgen
Claus 6 måneder siden
Ja, det er virkelig en skøn, skøn have. Endnu engang tak for sidst - så hyggeligt!
Mathias 6 måneder siden
Kære jer,
Jamen altså en have - og sikke nogle bede! Vildt skønt. Også med dronebillederne, de bidrager med mange smukke kig.
Jeanett du er så god, også til at binde buketter ved jeg. Jeg er fan! Håber, at du holder åben have og at vi kan kigge forbi en dag.
God bededagsferie,
Venlige havehilsner fra
Mathias Emil
Claus 6 måneder siden
Kære Mathias Emil. Jeg er helt enig - Jeanett er bare så dygtig. Mange tak for dit besøg her i haven i går.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?
Vis flere videoer