Log ind

Jeanett Fruergaards have

Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Kommentarer
Birgitte 1 År siden
Wauw nogle smukke bede med “naturligt” look 🌸 tak for en skøn rundtur 😊
Havehilsner fra Birgitte
Claus 1 År siden
Ja, det er så naturligt og smuk. Dbh Claus
Mette 1 År siden
Fineste video fra Jeanetts dejlige have - tak Til Jer begge :-)
Claus 1 År siden
Kan kun give dig ret, Mette ...
Margit 1 År siden
Fin video fra din skønne have Jeannett, tak for rundturen Claus 🤗
Claus 1 År siden
Selv tak, Maroit.
Mette 1 År siden
Wow så skønt! Tak for dejlig rundtur i Jeanetts smukke smukke have 🌻❤️ forårshilsner fra Mette
Claus 1 År siden
Så hyggeligt med en hilsen fra dig, Mette.
Jette 1 År siden
Hej Claus
Tak for en dejlig tur i en smuk og overdådig have. Jeg ønsker dig god fornøjelse med åben have den 14 maj, som vi desværre ikke kan opleve på grund af sygdom, men jeg ved at min mand ville være imponeret over din smukke forårhave, med alle de skønne tulipaner bl. a. God sommer.
Venlig hilsen Jette og Jørgen Simonsen
Claus 1 År siden
Mange tak for din søde hilsen - jeg håber, at I får mulighed for at deltage en anden gang. Jeg ønsker en rigtig god sommer til jer.
Leif 1 År siden
Tak for en dejlig rundvisning i Jeannetts smukke have. Må sige en sensommerhave virkelig kan noget. Meget meget smukt.
Ha en dejlig søndag.
Kh Leif
Claus 1 År siden
Tak til dig, fordi du så med.
Tina 1 År siden
Kæreste Claus Tak for endnu en skøn skøn video. Jeanetts have er helt forrygende, imponerende og naturlig på samme tid. Et vidunderligt skue. Knus Tina
Claus 1 År siden
Ja, det er en fantastisk have, Jeanett har.
Anita 1 År siden
Kære Claus
Altså det er da så flot med Jeanettes have , de store bede imponerende , når jeg om morgen nogen gange ser de haveudsendelser fra England med de store bede som Jeanette også har , jeg bliver lige imponeret hver gang , ku da godt bruge en skærehave også men har ikke mere plads , så nyder jeg at se dine videoer det er så dejligt . Ku da godt tænke mig at have et Bed and Breakfeast , hygge om kunderne og så lige have en imponerende have med blomstersalg ved vejen , det ville være guf .
Tak for endnu en en havevideo
Kh Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Ja, det er virkelig en skøn, skøn have. Endnu engang tak for sidst - så hyggeligt!
Mathias 1 År siden
Kære jer,
Jamen altså en have - og sikke nogle bede! Vildt skønt. Også med dronebillederne, de bidrager med mange smukke kig.
Jeanett du er så god, også til at binde buketter ved jeg. Jeg er fan! Håber, at du holder åben have og at vi kan kigge forbi en dag.
God bededagsferie,
Venlige havehilsner fra
Mathias Emil
Claus 1 År siden
Kære Mathias Emil. Jeg er helt enig - Jeanett er bare så dygtig. Mange tak for dit besøg her i haven i går.

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.
Vis flere videoer