Log ind

Lotte Bjarke

På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

.

Kommentarer
Lene 9 måneder siden
Superdejlig og inspirerende video. En stor tak for den og også for at give os en masse solskin på en grå januardag! Glæder mig til at se mere fra Lotte Bjarkes have i næste uge.
Claus 9 måneder siden
Kære Lene, tak for din hilsen. Jeg har det som dig: det er så skønt at kunne drømme sig hen til sol og sommer på denne årstid.
Karen 9 måneder siden
Spændende tur, glæder mig til næste uge.
Claus 9 måneder siden
Det gør jeg også, for der er mange spændende ting at se på.
Tina 9 måneder siden
Kæreste Claus Det var interessant at komme på virtuelt besøg hos Lotte og se hendes sommerblomster. Den nye bog må jeg have, hun er nemlig god til at lave hvordan gør du det. Glæder mig til næste uge. Knus Tina
Claus 9 måneder siden
Kære Tina, jeg kan varmt anbefale Lottes bog. Hun ved i den grad, hvad hun taler - og skriver - om. Kh Claus
Tina 9 måneder siden
Kære Claus, endnu en dejlig havefilm. Jeg glædes hver uge over, at se dine videoer. De er en stor vitaminpille og giver mig megen inspiration. Hilsen fra Tina fra Haslev.
Claus 9 måneder siden
Kære Tina, ja, vitaminpiller kan vi ikke undvære. Tak for din søde hilsen. Dbh Claus
Jørgen 9 måneder siden
Kære Claus det var en meget smuk have lige min stil hvis jeg skulle prøve noget andet naturlig og enkelt ,men det bliver nok først i mit mæste liv. ,men meget oplivende her hvor længstes så mange ting ,.k.h. Til jer begge, Nico
Claus 9 måneder siden
Kære Nico, dejligt, at du synes om det. Du har helt ret i, at det er længslens tid. Men så må vi glædes over vore haver. Kh Claus
Anita 9 måneder siden
Kære Claus
Det er da en fortryllende have , eventyr have , en have med dejlig stemning , det ku da være at jeg skulle ha hendes bog , glæder mig til næste uge at se mere .
God weekend til jer og til jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 9 måneder siden
Kære Anita, tak for din søde hilsen. Ja, det bliver dejligt at gense Lottes have i næste uge. Kh Claus
Inger 9 måneder siden
Vad kul att det kommer mer nästa vecka. Man blir så sugen på att så frö men man får vänta lite. Dock har min nysatta verbena bonariensis precis tittat upp. Ute har den första snödroppen slagit ut. Så hoppingivande
Claus 9 måneder siden
Kære Inger. Verena bonariensis er en plante, vi ikke kan undvære i haven. Jeg tror, at den overlever mange steder i denne milde vinter.
Leif 9 måneder siden
Skøn tour i Lottes smukke have. Har tilgode at se den ved selvsyn. Glæder mig til at se drivhuset i næste uge. Lottes bog er så skøn og lærerig (ps: herligt du lige får slået op på siden med min altankasse 🤗)
Claus 9 måneder siden
Kære Leif, Ja, du kan godt glæde dig til at se drivhuset. Det er helt fortryllende.
Jette 9 måneder siden
Kære Claus
Nøj, hvor er det skønt at se på sol og sommer, der bare bobler af alverdens farver. I Bogense kan man hos købe en buket blomster; der hedder: Glad i låget - det er som at kikke med ind i Lottes have. Karen Lund Andersen og jeg holder flere gange i løbet af vinteren nogle blomsterbindings dage; hvor vi inspirerer hinanden - skøn legeplads. Jeg har netop lavet to store borddekorationer i mix nuancer. Jeg er så heldig, at kunne gå på det gamle torv ved kirken og købe blomster om torsdagen til meget venlige priser. Glæder mig til at kigge indenfor i drivhuset i næste udsendelse. Dejligt med disse videos, mens vi venter på foråret.
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Jaume 9 måneder siden
Kære Jette - 'Glad i låget'! Sikke da en skøn betegnelse til en buket. Jeg forestiller mig, at den er rigtig farverig, ligesom hos Lotte. Tak for din hilsen. Dbh Claus
Bonnie 9 måneder siden
Kære Claus (og Lotte),
Sikke en skøn og inspirerende video. Man bliver helt i sommerhumør. Jeg glæder mig vildt til marts, hvor forspirring med varme og grolys går i gang. Og til næste uge, hvor vi kan se mere fra Lottes skønne have.
Mange hilsner Bonnie
Jaume 9 måneder siden
Kære Bonnie, Tak for din hilsen. Du kan godt glæde dig til gensynet med Lottes have. Især til at se hendes drivhus ... Kh Claus
Iris 8 måneder siden
Lotte Bjarke, en fantastisk og dygtig dame. Respekt. En rigtig eventyrhave fuldt af skønne overraskelser. Hendes bog står på ønskelisten. Tak fordi du tog os med til denne skønne have.
Kh Iris
Nette 8 måneder siden
Hold da helt op. Det ligner jo en blomstereng!
Dejlig med en sådan blomsterglæde.

KH
Nette

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Vis flere videoer