Log ind

Lotte Bjarke

På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

.

Kommentarer
Lene 1 År siden
Superdejlig og inspirerende video. En stor tak for den og også for at give os en masse solskin på en grå januardag! Glæder mig til at se mere fra Lotte Bjarkes have i næste uge.
Claus 1 År siden
Kære Lene, tak for din hilsen. Jeg har det som dig: det er så skønt at kunne drømme sig hen til sol og sommer på denne årstid.
Karen 1 År siden
Spændende tur, glæder mig til næste uge.
Claus 1 År siden
Det gør jeg også, for der er mange spændende ting at se på.
Tina 1 År siden
Kæreste Claus Det var interessant at komme på virtuelt besøg hos Lotte og se hendes sommerblomster. Den nye bog må jeg have, hun er nemlig god til at lave hvordan gør du det. Glæder mig til næste uge. Knus Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina, jeg kan varmt anbefale Lottes bog. Hun ved i den grad, hvad hun taler - og skriver - om. Kh Claus
Tina 1 År siden
Kære Claus, endnu en dejlig havefilm. Jeg glædes hver uge over, at se dine videoer. De er en stor vitaminpille og giver mig megen inspiration. Hilsen fra Tina fra Haslev.
Claus 1 År siden
Kære Tina, ja, vitaminpiller kan vi ikke undvære. Tak for din søde hilsen. Dbh Claus
Jørgen 1 År siden
Kære Claus det var en meget smuk have lige min stil hvis jeg skulle prøve noget andet naturlig og enkelt ,men det bliver nok først i mit mæste liv. ,men meget oplivende her hvor længstes så mange ting ,.k.h. Til jer begge, Nico
Claus 1 År siden
Kære Nico, dejligt, at du synes om det. Du har helt ret i, at det er længslens tid. Men så må vi glædes over vore haver. Kh Claus
Anita 1 År siden
Kære Claus
Det er da en fortryllende have , eventyr have , en have med dejlig stemning , det ku da være at jeg skulle ha hendes bog , glæder mig til næste uge at se mere .
God weekend til jer og til jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Kære Anita, tak for din søde hilsen. Ja, det bliver dejligt at gense Lottes have i næste uge. Kh Claus
Inger 1 År siden
Vad kul att det kommer mer nästa vecka. Man blir så sugen på att så frö men man får vänta lite. Dock har min nysatta verbena bonariensis precis tittat upp. Ute har den första snödroppen slagit ut. Så hoppingivande
Claus 1 År siden
Kære Inger. Verena bonariensis er en plante, vi ikke kan undvære i haven. Jeg tror, at den overlever mange steder i denne milde vinter.
Leif 1 År siden
Skøn tour i Lottes smukke have. Har tilgode at se den ved selvsyn. Glæder mig til at se drivhuset i næste uge. Lottes bog er så skøn og lærerig (ps: herligt du lige får slået op på siden med min altankasse 🤗)
Claus 1 År siden
Kære Leif, Ja, du kan godt glæde dig til at se drivhuset. Det er helt fortryllende.
Jette 1 År siden
Kære Claus
Nøj, hvor er det skønt at se på sol og sommer, der bare bobler af alverdens farver. I Bogense kan man hos købe en buket blomster; der hedder: Glad i låget - det er som at kikke med ind i Lottes have. Karen Lund Andersen og jeg holder flere gange i løbet af vinteren nogle blomsterbindings dage; hvor vi inspirerer hinanden - skøn legeplads. Jeg har netop lavet to store borddekorationer i mix nuancer. Jeg er så heldig, at kunne gå på det gamle torv ved kirken og købe blomster om torsdagen til meget venlige priser. Glæder mig til at kigge indenfor i drivhuset i næste udsendelse. Dejligt med disse videos, mens vi venter på foråret.
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Jaume 1 År siden
Kære Jette - 'Glad i låget'! Sikke da en skøn betegnelse til en buket. Jeg forestiller mig, at den er rigtig farverig, ligesom hos Lotte. Tak for din hilsen. Dbh Claus
Bonnie 1 År siden
Kære Claus (og Lotte),
Sikke en skøn og inspirerende video. Man bliver helt i sommerhumør. Jeg glæder mig vildt til marts, hvor forspirring med varme og grolys går i gang. Og til næste uge, hvor vi kan se mere fra Lottes skønne have.
Mange hilsner Bonnie
Jaume 1 År siden
Kære Bonnie, Tak for din hilsen. Du kan godt glæde dig til gensynet med Lottes have. Især til at se hendes drivhus ... Kh Claus
Iris 1 År siden
Lotte Bjarke, en fantastisk og dygtig dame. Respekt. En rigtig eventyrhave fuldt af skønne overraskelser. Hendes bog står på ønskelisten. Tak fordi du tog os med til denne skønne have.
Kh Iris
Nette 1 År siden
Hold da helt op. Det ligner jo en blomstereng!
Dejlig med en sådan blomsterglæde.

KH
Nette

Haven i Hune 1 del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.
Vis flere videoer