Log ind

Margit Bruuns have

På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Kommentarer
Susanne 17 dag(e) siden
så smuk en have, så mange fine haverum, der må vist absolut sættes tid af til besøg hos kære Margit
Claus 15 dag(e) siden
Det vil du bestemt ikke fortryde, Margits have er unik. Dbh Claus
Mette 17 dag(e) siden
Virkelig en fin video, tak for den :-)
Claus 15 dag(e) siden
Selv tak, Mette. Dbh Claus
Karen 16 dag(e) siden
Ja det var dog en skøn have med en pragtfuld udsigt.Tænk at gå ude i sådan have , med så mange haverum , så dejligt.
Skønt mede så mange forskellige haver.
Bedste hilsner ,Karen Bach , Søborg

Claus 15 dag(e) siden
Tak. Jeg glæder mig i den grad over at have mulighed for at besøge alle disse skønne steder. Dbh Claus
Anette 16 dag(e) siden
Tak for et skønt gensyn med Margits have. Vi besøgte haven tidligere i år, og det var en kæmpe oplevelse. Ikke mindst de store, gamle træer og udsigten over engen ned mod Karup Å.

Mange hilsener
Anette
Claus 15 dag(e) siden
Sådan har jeg det også. De smukke gamle træer og udsigten betog mig i den grad. Dbh Claus
Anita 14 dag(e) siden
Kære Claus
Det er da noget af en fantastisk have , man bliver også blæst bag over af denne have , den har også Wau effekt og rigtig mange flotte kig til meget forskelligt grønt og den mest pragtfulde udsigt .
Så må jeg lige få set på det nye system med tilmelding til din fantastiske åben have til næste år , nåede det desværre ikke i år men så vil glæden være det meget større til næste år
Tak for turen i den fantastiske have
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 13 dag(e) siden
Kære Anita, ja, det er en helt særlig have. Glæder mig til at se jer til åben have. Kh Claus
(medlem) 14 dag(e) siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Claus 13 dag(e) siden
Rigtig god tur. Kh Claus
(medlem) 14 dag(e) siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
(medlem) 14 dag(e) siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Jette 6 dag(e) siden
Hej Claus
Tak for turen rundt i en dejlig have, den lever da i høj grad op til sangen: Jeg hvor der findes en have så skøn ......... Den kan også synges i Margits have. Det er så hyggeligt med rum, om de er stringente, vilde eller så meget andet, og afspejler hvem vi er.
Lad mig se dit køleskab, og jeg kan fortælle dig hvem du er - måske kan vi sige det samme om haverne.
Ser frem til kommende have besøg. Vi har netop lagt sidste hånd på et tiltag i haven. Godt efterår i haven.
Venlig hilsen
Jørgen og Jette Simonsen 🌷
Bogense
Tina 18 timer siden
Kæreste Claus
Tak for rundvisning i Margits fantastiske have. Det er imponerende at se de store haver: hvorledes de er opdelt i unikke fantastiske rum. Supersmukt og imponerende. knus Tina

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.
Vis flere videoer