Log ind

Margit Bruuns have

På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Kommentarer
Susanne 11 måneder siden
så smuk en have, så mange fine haverum, der må vist absolut sættes tid af til besøg hos kære Margit
Claus 11 måneder siden
Det vil du bestemt ikke fortryde, Margits have er unik. Dbh Claus
Mette 11 måneder siden
Virkelig en fin video, tak for den :-)
Claus 11 måneder siden
Selv tak, Mette. Dbh Claus
Karen 11 måneder siden
Ja det var dog en skøn have med en pragtfuld udsigt.Tænk at gå ude i sådan have , med så mange haverum , så dejligt.
Skønt mede så mange forskellige haver.
Bedste hilsner ,Karen Bach , Søborg

Claus 11 måneder siden
Tak. Jeg glæder mig i den grad over at have mulighed for at besøge alle disse skønne steder. Dbh Claus
Anette 11 måneder siden
Tak for et skønt gensyn med Margits have. Vi besøgte haven tidligere i år, og det var en kæmpe oplevelse. Ikke mindst de store, gamle træer og udsigten over engen ned mod Karup Å.

Mange hilsener
Anette
Claus 11 måneder siden
Sådan har jeg det også. De smukke gamle træer og udsigten betog mig i den grad. Dbh Claus
Anita 11 måneder siden
Kære Claus
Det er da noget af en fantastisk have , man bliver også blæst bag over af denne have , den har også Wau effekt og rigtig mange flotte kig til meget forskelligt grønt og den mest pragtfulde udsigt .
Så må jeg lige få set på det nye system med tilmelding til din fantastiske åben have til næste år , nåede det desværre ikke i år men så vil glæden være det meget større til næste år
Tak for turen i den fantastiske have
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 11 måneder siden
Kære Anita, ja, det er en helt særlig have. Glæder mig til at se jer til åben have. Kh Claus
(medlem) 11 måneder siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Claus 11 måneder siden
Rigtig god tur. Kh Claus
(medlem) 11 måneder siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Claus 11 måneder siden
Ja, den er bestemt et besøg værd. Og I bor jo ikke så langt derfra. Kh Claus
(medlem) 11 måneder siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Jette 11 måneder siden
Hej Claus
Tak for turen rundt i en dejlig have, den lever da i høj grad op til sangen: Jeg hvor der findes en have så skøn ......... Den kan også synges i Margits have. Det er så hyggeligt med rum, om de er stringente, vilde eller så meget andet, og afspejler hvem vi er.
Lad mig se dit køleskab, og jeg kan fortælle dig hvem du er - måske kan vi sige det samme om haverne.
Ser frem til kommende have besøg. Vi har netop lagt sidste hånd på et tiltag i haven. Godt efterår i haven.
Venlig hilsen
Jørgen og Jette Simonsen 🌷
Bogense
Claus 11 måneder siden
Hej Jette, Det er så fint, når en have afspejler ens personlighed. Og det er der i den grad tale om i Margits have. Dbh Claus
Tina 11 måneder siden
Kæreste Claus
Tak for rundvisning i Margits fantastiske have. Det er imponerende at se de store haver: hvorledes de er opdelt i unikke fantastiske rum. Supersmukt og imponerende. knus Tina
Claus 11 måneder siden
Kære Tina. Ja, det er en i særklasse skøn have. Tak for din hilsen. Kh Claus

Haven i Hune 1 del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.
Vis flere videoer