Log ind

Margit Bruuns have

På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Kommentarer
Susanne 4 måneder siden
så smuk en have, så mange fine haverum, der må vist absolut sættes tid af til besøg hos kære Margit
Claus 4 måneder siden
Det vil du bestemt ikke fortryde, Margits have er unik. Dbh Claus
Mette 4 måneder siden
Virkelig en fin video, tak for den :-)
Claus 4 måneder siden
Selv tak, Mette. Dbh Claus
Karen 4 måneder siden
Ja det var dog en skøn have med en pragtfuld udsigt.Tænk at gå ude i sådan have , med så mange haverum , så dejligt.
Skønt mede så mange forskellige haver.
Bedste hilsner ,Karen Bach , Søborg

Claus 4 måneder siden
Tak. Jeg glæder mig i den grad over at have mulighed for at besøge alle disse skønne steder. Dbh Claus
Anette 4 måneder siden
Tak for et skønt gensyn med Margits have. Vi besøgte haven tidligere i år, og det var en kæmpe oplevelse. Ikke mindst de store, gamle træer og udsigten over engen ned mod Karup Å.

Mange hilsener
Anette
Claus 4 måneder siden
Sådan har jeg det også. De smukke gamle træer og udsigten betog mig i den grad. Dbh Claus
Anita 4 måneder siden
Kære Claus
Det er da noget af en fantastisk have , man bliver også blæst bag over af denne have , den har også Wau effekt og rigtig mange flotte kig til meget forskelligt grønt og den mest pragtfulde udsigt .
Så må jeg lige få set på det nye system med tilmelding til din fantastiske åben have til næste år , nåede det desværre ikke i år men så vil glæden være det meget større til næste år
Tak for turen i den fantastiske have
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 4 måneder siden
Kære Anita, ja, det er en helt særlig have. Glæder mig til at se jer til åben have. Kh Claus
(medlem) 4 måneder siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Claus 4 måneder siden
Rigtig god tur. Kh Claus
(medlem) 4 måneder siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Claus 4 måneder siden
Ja, den er bestemt et besøg værd. Og I bor jo ikke så langt derfra. Kh Claus
(medlem) 4 måneder siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Jette 4 måneder siden
Hej Claus
Tak for turen rundt i en dejlig have, den lever da i høj grad op til sangen: Jeg hvor der findes en have så skøn ......... Den kan også synges i Margits have. Det er så hyggeligt med rum, om de er stringente, vilde eller så meget andet, og afspejler hvem vi er.
Lad mig se dit køleskab, og jeg kan fortælle dig hvem du er - måske kan vi sige det samme om haverne.
Ser frem til kommende have besøg. Vi har netop lagt sidste hånd på et tiltag i haven. Godt efterår i haven.
Venlig hilsen
Jørgen og Jette Simonsen 🌷
Bogense
Claus 4 måneder siden
Hej Jette, Det er så fint, når en have afspejler ens personlighed. Og det er der i den grad tale om i Margits have. Dbh Claus
Tina 4 måneder siden
Kæreste Claus
Tak for rundvisning i Margits fantastiske have. Det er imponerende at se de store haver: hvorledes de er opdelt i unikke fantastiske rum. Supersmukt og imponerende. knus Tina
Claus 4 måneder siden
Kære Tina. Ja, det er en i særklasse skøn have. Tak for din hilsen. Kh Claus

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.
Vis flere videoer