Log ind

Margit Bruuns have

På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Kommentarer
Susanne 2 år siden
så smuk en have, så mange fine haverum, der må vist absolut sættes tid af til besøg hos kære Margit
Claus 2 år siden
Det vil du bestemt ikke fortryde, Margits have er unik. Dbh Claus
Mette 2 år siden
Virkelig en fin video, tak for den :-)
Claus 2 år siden
Selv tak, Mette. Dbh Claus
Karen 2 år siden
Ja det var dog en skøn have med en pragtfuld udsigt.Tænk at gå ude i sådan have , med så mange haverum , så dejligt.
Skønt mede så mange forskellige haver.
Bedste hilsner ,Karen Bach , Søborg

Claus 2 år siden
Tak. Jeg glæder mig i den grad over at have mulighed for at besøge alle disse skønne steder. Dbh Claus
Anette 2 år siden
Tak for et skønt gensyn med Margits have. Vi besøgte haven tidligere i år, og det var en kæmpe oplevelse. Ikke mindst de store, gamle træer og udsigten over engen ned mod Karup Å.

Mange hilsener
Anette
Claus 2 år siden
Sådan har jeg det også. De smukke gamle træer og udsigten betog mig i den grad. Dbh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Det er da noget af en fantastisk have , man bliver også blæst bag over af denne have , den har også Wau effekt og rigtig mange flotte kig til meget forskelligt grønt og den mest pragtfulde udsigt .
Så må jeg lige få set på det nye system med tilmelding til din fantastiske åben have til næste år , nåede det desværre ikke i år men så vil glæden være det meget større til næste år
Tak for turen i den fantastiske have
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, ja, det er en helt særlig have. Glæder mig til at se jer til åben have. Kh Claus
(medlem) 2 år siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Claus 2 år siden
Rigtig god tur. Kh Claus
(medlem) 2 år siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Claus 2 år siden
Ja, den er bestemt et besøg værd. Og I bor jo ikke så langt derfra. Kh Claus
(medlem) 2 år siden
Sikke en skøn have :-)
Den må vi bestemt ud at se næste sommer.
Knus fra Tonny og Susanne
Jette 2 år siden
Hej Claus
Tak for turen rundt i en dejlig have, den lever da i høj grad op til sangen: Jeg hvor der findes en have så skøn ......... Den kan også synges i Margits have. Det er så hyggeligt med rum, om de er stringente, vilde eller så meget andet, og afspejler hvem vi er.
Lad mig se dit køleskab, og jeg kan fortælle dig hvem du er - måske kan vi sige det samme om haverne.
Ser frem til kommende have besøg. Vi har netop lagt sidste hånd på et tiltag i haven. Godt efterår i haven.
Venlig hilsen
Jørgen og Jette Simonsen 🌷
Bogense
Claus 2 år siden
Hej Jette, Det er så fint, når en have afspejler ens personlighed. Og det er der i den grad tale om i Margits have. Dbh Claus
Tina 2 år siden
Kæreste Claus
Tak for rundvisning i Margits fantastiske have. Det er imponerende at se de store haver: hvorledes de er opdelt i unikke fantastiske rum. Supersmukt og imponerende. knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina. Ja, det er en i særklasse skøn have. Tak for din hilsen. Kh Claus

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.
Vis flere videoer