Log ind

Mette Fauerskov

Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Kommentarer
Bonnie 8 måneder siden
Åhh, hvor har jeg glædet mig til at se Mettes have jer i Haveklubben. Sikke en lækker video. Haven er så gemmentænkt og stilfuld. Jeg er vild med de store halvkugler, som jeg altid har troet var buksbom. Tænk engang - Liguster. Det havde jeg ikke gennemskuet. Meget spændende. Er vild med strukturen i haven. Tak for inspirationen.
Claus 8 måneder siden
Kære Bonnie, Vi er helt enige. Mette, og også hendes mand Jan, har skabt den skønneste have. Helt i særklasse.
Jette 8 måneder siden
Kære Claus
Hvor blev jeg glad, da jeg kom med på havebesøg i al den “ havekunst” som er så meget mig. Grundelementer som jeg selv har designet rigtig mange haver på, og samtidig grundliggende tanker, som min egen have er bygget op omkring. Megen fokus på form, grafik, de grønne nuancer og lige linjer tillige nye måder at bruge planter på for at opnå en særlig stemning, et bestemt udtryk. I skrivende stund er vores have klædt i den nyfaldne sne, og ganske bestemt utrolig smuk om vinteren, hvor de klippede designs virkelig træder frem, sammen med de mange stedsegrønne vækster. For mig udstråler “ den stringente have “ ro, som denne video osse viser på smukkeste vis. Tak for en pragtfuld havetur i Århus.
Lige et spørgsmål: Ganske almindelig liguster hækplanter til “ skildpadderne” eller?
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Claus 8 måneder siden
Kære Jette, Tak for din hyggelige hilsen. Og du har helt ret i, at den stringente have udstråler en særlig ro. Jeg er ret sikker på, at kuglerne er formet af almindelig 'hæk-liguster'. Dbh Claus
Karen 8 måneder siden
smukt smukt smukt meenn der går mange timer til i denne undeskønne have, hvor er den flot.
bedste hilsner
karen , søborg
Claus 8 måneder siden
Det gør jo ikke noget, at ting tager tid, hvis man har den eller tager den! Dbh Claus
Karen 8 måneder siden
Kære Claus. Tak for en fantastisk og inspirerende video fra Mettes have. Helt igennem en stringent, smuk og strålende have med mange mindre afsnit.
Min veninde Jette Simonsen, Bogense har en i samme stil og jeg elsker at komme der.
God weekend til dig.
Mvh Karen fra Bogense
Claus 8 måneder siden
Kære Karen, Tak for din hyggelige hilsen. Jeg er ret sikker på, at Mette læser med her og glædes ved jeres kommentarer. Dbh Claus
Iris 8 måneder siden
Stor flot landskabshave. Hvor er der mange og herlige måder at holde have på.
Tak fordi vi kom med på Have vandring.
Kh Iris
Claus 8 måneder siden
Kære Iris, du har helt ret. Det er så mange måder, vi kan skabe haver på. Herligt ... Kh Claus
Anita 8 måneder siden
Kære Claus
Så bliver man da blæst helt bag over , den haver da så imponerende , den er fantastisk og flot men jeg laver ikke lige om i min have , jeg kan rigtig godt li haven jeg ku ligefrem høre den fantastiske stemning , havestil er jo mange flotte forskellige måder . Lige et spørgsmål ser jo lidt haveudsendelser på TV2 fri , mange af de udsendelser fra England , så fra en som dyrkede ærteblomster / latyrus de giver tomatgødning , og høre det tit i de udsendelser tomatgødning , ved ikke hvorfor ? Ved du ?
Rigtig god weekend til jer og til jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 8 måneder siden
Kære Anita, ang. dit spørgsmål om tomatgødning: Jeg tror ikke, at at det har nogen betydning, om det er tomat- eller blomstergødning. Jeg planter i min egen næringsberigede muld, og her gror planterne som gale. Kh Claus
Ole 8 måneder siden
Kære Claus
Fantastisk og inspirerende besøg i en helt uimodståelig have. Jeg følger også Mettes have på Instagram, og det var så givende her at få et overblik, der satte sammenhæng på de forskellige elementer.
Mange havehilsener fra Ole, Køge
Claus 8 måneder siden
Kære Ole, tak for din hilsen. Ja det giver altså noget særligt at se levende billeder. Dbh Claus
Gert 8 måneder siden
Smuk have lige efter vores hjerter 💚 grøn og med mange detaljer. Tak for kikket. Kærlige hilsner fra C&G -Tulshøj
Claus 8 måneder siden

Kære Gert, tak for din hyggelige besked. Du/I har helt ret; det er en i særklasse fantastisk have. Kh Claus
Morten 8 måneder siden
Kære Claus
Den have er intet mindre end fantastisk, det er altid en fornøjelse at se billeder på instagram fra hendes have. Og at se denne video fra haven giver et virkelig skønt billede af helheden, tusind tak for oplevelsen.
God weekend
Claus 8 måneder siden
Kære Morten, jeg har også lært Mette at kende via Instagram. En stor inspiration. Kh Claus
Tina 8 måneder siden
Kæreste Claus Det fungerer da så godt, totalt flotte linjer i den have. Knus Tina
Sune 7 måneder siden
Dear Claus

What a clever use and design for this garden, in such a harmony to the house too.
You have to introduce me one day to Hanne, I would love to see it in person.
All the Best Sune

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Vis flere videoer