Log ind

Mette Fauerskov

Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Kommentarer
Bonnie 1 År siden
Åhh, hvor har jeg glædet mig til at se Mettes have jer i Haveklubben. Sikke en lækker video. Haven er så gemmentænkt og stilfuld. Jeg er vild med de store halvkugler, som jeg altid har troet var buksbom. Tænk engang - Liguster. Det havde jeg ikke gennemskuet. Meget spændende. Er vild med strukturen i haven. Tak for inspirationen.
Claus 1 År siden
Kære Bonnie, Vi er helt enige. Mette, og også hendes mand Jan, har skabt den skønneste have. Helt i særklasse.
Jette 1 År siden
Kære Claus
Hvor blev jeg glad, da jeg kom med på havebesøg i al den “ havekunst” som er så meget mig. Grundelementer som jeg selv har designet rigtig mange haver på, og samtidig grundliggende tanker, som min egen have er bygget op omkring. Megen fokus på form, grafik, de grønne nuancer og lige linjer tillige nye måder at bruge planter på for at opnå en særlig stemning, et bestemt udtryk. I skrivende stund er vores have klædt i den nyfaldne sne, og ganske bestemt utrolig smuk om vinteren, hvor de klippede designs virkelig træder frem, sammen med de mange stedsegrønne vækster. For mig udstråler “ den stringente have “ ro, som denne video osse viser på smukkeste vis. Tak for en pragtfuld havetur i Århus.
Lige et spørgsmål: Ganske almindelig liguster hækplanter til “ skildpadderne” eller?
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Claus 1 År siden
Kære Jette, Tak for din hyggelige hilsen. Og du har helt ret i, at den stringente have udstråler en særlig ro. Jeg er ret sikker på, at kuglerne er formet af almindelig 'hæk-liguster'. Dbh Claus
Karen 1 År siden
smukt smukt smukt meenn der går mange timer til i denne undeskønne have, hvor er den flot.
bedste hilsner
karen , søborg
Claus 1 År siden
Det gør jo ikke noget, at ting tager tid, hvis man har den eller tager den! Dbh Claus
Karen 1 År siden
Kære Claus. Tak for en fantastisk og inspirerende video fra Mettes have. Helt igennem en stringent, smuk og strålende have med mange mindre afsnit.
Min veninde Jette Simonsen, Bogense har en i samme stil og jeg elsker at komme der.
God weekend til dig.
Mvh Karen fra Bogense
Claus 1 År siden
Kære Karen, Tak for din hyggelige hilsen. Jeg er ret sikker på, at Mette læser med her og glædes ved jeres kommentarer. Dbh Claus
Iris 1 År siden
Stor flot landskabshave. Hvor er der mange og herlige måder at holde have på.
Tak fordi vi kom med på Have vandring.
Kh Iris
Claus 1 År siden
Kære Iris, du har helt ret. Det er så mange måder, vi kan skabe haver på. Herligt ... Kh Claus
Anita 1 År siden
Kære Claus
Så bliver man da blæst helt bag over , den haver da så imponerende , den er fantastisk og flot men jeg laver ikke lige om i min have , jeg kan rigtig godt li haven jeg ku ligefrem høre den fantastiske stemning , havestil er jo mange flotte forskellige måder . Lige et spørgsmål ser jo lidt haveudsendelser på TV2 fri , mange af de udsendelser fra England , så fra en som dyrkede ærteblomster / latyrus de giver tomatgødning , og høre det tit i de udsendelser tomatgødning , ved ikke hvorfor ? Ved du ?
Rigtig god weekend til jer og til jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Kære Anita, ang. dit spørgsmål om tomatgødning: Jeg tror ikke, at at det har nogen betydning, om det er tomat- eller blomstergødning. Jeg planter i min egen næringsberigede muld, og her gror planterne som gale. Kh Claus
Ole 1 År siden
Kære Claus
Fantastisk og inspirerende besøg i en helt uimodståelig have. Jeg følger også Mettes have på Instagram, og det var så givende her at få et overblik, der satte sammenhæng på de forskellige elementer.
Mange havehilsener fra Ole, Køge
Claus 1 År siden
Kære Ole, tak for din hilsen. Ja det giver altså noget særligt at se levende billeder. Dbh Claus
Gert 1 År siden
Smuk have lige efter vores hjerter 💚 grøn og med mange detaljer. Tak for kikket. Kærlige hilsner fra C&G -Tulshøj
Claus 1 År siden

Kære Gert, tak for din hyggelige besked. Du/I har helt ret; det er en i særklasse fantastisk have. Kh Claus
Morten 1 År siden
Kære Claus
Den have er intet mindre end fantastisk, det er altid en fornøjelse at se billeder på instagram fra hendes have. Og at se denne video fra haven giver et virkelig skønt billede af helheden, tusind tak for oplevelsen.
God weekend
Claus 1 År siden
Kære Morten, jeg har også lært Mette at kende via Instagram. En stor inspiration. Kh Claus
Tina 1 År siden
Kæreste Claus Det fungerer da så godt, totalt flotte linjer i den have. Knus Tina
Sune 1 År siden
Dear Claus

What a clever use and design for this garden, in such a harmony to the house too.
You have to introduce me one day to Hanne, I would love to see it in person.
All the Best Sune

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Vis flere videoer