Log ind

Naturjul

Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

.

Kommentarer
Leif 4 måneder siden
Det er da nogle fuldstændig fantastiske dekorationer. Enkle, men med meget stor effekt. Og så er jeg altså blevet fan af Hanne. Yderst charmerende. Sikke en positiv energi hun udsender.
Claus 4 måneder siden
Tak Leif, ja Hanne er både sød og dygtig. Dejligt, at du kan lide modellerne. Kh Claus
Hanne 4 måneder siden
Kære Leif,
bliver helt rørt af de fine komplimenter og meget taknemmelig for at kunne sprede lidt positiv energi.
God jul.
Kh Hanne
Reidun 4 måneder siden
Jeg er helt enig i konklusjonen din Claus, dette var elegant og magisk! Utrolig hva hun får til av enkle materialer! Meget inspirerende! Adventshilsen fra Haugesund i Norge
Claus 4 måneder siden
Kære Reidun, Tak for hyggelig hilsen fra Norge. Dbh Claus
Anita 4 måneder siden
Kære Claus
Oh hvor er det smukt og elegant og fyldt med magi , det kan jeg godt li .
Som du sagde hvis du havde været skallet , jamen så sku trådkransen da bare være malet helt flot sølvfarvet . Helt enkelt 🤫🤫🤫
Det bliver spændende med den røde farve nå Hanne kommer til det gælder mig .
Ha den dejligste weekend allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 4 måneder siden
Kære Anita, ja Hannes ting er fortryllende. Tak for din hilsen. Kh Claus
Iris 4 måneder siden
Kære Claus. Natur dekorationer er nu engang de smukkeste, og naturen bugner som et skatkammer, det er blot at kunne sætte dem sammen på smukkeste vis, og den kunst behersker du. Eventyr og jul hører sammen. God søndag.
Kh Iris
Tina 4 måneder siden
Kæreste Claus og Hanne Helt eventyrlige dekorationer, fantastisk inspiration. Jeg synes at din krans ligner en kongekrone ;-) Ville være spændende at se hvorledes du dekorere den :-)
Claus 4 måneder siden
Kære Tina, ja en kongekrone eller måske en prinsessekrone … Kh Claus
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.
Vis flere videoer