Log ind

Naturjul

Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

.

Kommentarer
Leif 1 måned siden
Det er da nogle fuldstændig fantastiske dekorationer. Enkle, men med meget stor effekt. Og så er jeg altså blevet fan af Hanne. Yderst charmerende. Sikke en positiv energi hun udsender.
Claus 1 måned siden
Tak Leif, ja Hanne er både sød og dygtig. Dejligt, at du kan lide modellerne. Kh Claus
Hanne 1 måned siden
Kære Leif,
bliver helt rørt af de fine komplimenter og meget taknemmelig for at kunne sprede lidt positiv energi.
God jul.
Kh Hanne
Reidun 1 måned siden
Jeg er helt enig i konklusjonen din Claus, dette var elegant og magisk! Utrolig hva hun får til av enkle materialer! Meget inspirerende! Adventshilsen fra Haugesund i Norge
Claus 1 måned siden
Kære Reidun, Tak for hyggelig hilsen fra Norge. Dbh Claus
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Oh hvor er det smukt og elegant og fyldt med magi , det kan jeg godt li .
Som du sagde hvis du havde været skallet , jamen så sku trådkransen da bare være malet helt flot sølvfarvet . Helt enkelt 🤫🤫🤫
Det bliver spændende med den røde farve nå Hanne kommer til det gælder mig .
Ha den dejligste weekend allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 måned siden
Kære Anita, ja Hannes ting er fortryllende. Tak for din hilsen. Kh Claus
Iris 1 måned siden
Kære Claus. Natur dekorationer er nu engang de smukkeste, og naturen bugner som et skatkammer, det er blot at kunne sætte dem sammen på smukkeste vis, og den kunst behersker du. Eventyr og jul hører sammen. God søndag.
Kh Iris
Tina 1 måned siden
Kæreste Claus og Hanne Helt eventyrlige dekorationer, fantastisk inspiration. Jeg synes at din krans ligner en kongekrone ;-) Ville være spændende at se hvorledes du dekorere den :-)
Claus 1 måned siden
Kære Tina, ja en kongekrone eller måske en prinsessekrone … Kh Claus

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer