Log ind

På blomstertorvet

I denne uge skal I med en tur på blomstertorvet her i Aarhus. Det er en grossist - Proflora, der sælger til professionelle blomsterfolk. Jeg elsker at komme derud, især ved vintertide, hvor der jo ikke er meget at plukke af i haven. Men på torvet bugner det med forårsblomster lige nu. Bare vent og se ….

Kommentarer
Helle 16 dag(e) siden
Smukt, enkelt og skønne farver👌
Tak for det 😊
Claus 14 dag(e) siden
Selv tak. Kh Claus
Helle 16 dag(e) siden
Kære Claus.
Tusind tak for besøg i et helt vidunderligt blomsterflor.
Det er som at komme ind i en bolchebutik med alle de smukke smukke farver og former.
Glæder mig så meget til foråret.
Mange hilsner fra Helle.
Claus 14 dag(e) siden
Kære Helle, ja, det er næsten ikke til at vente, til det bliver forår. Det er den skønneste tid, vi går i møde. Dbh Claus
mie 16 dag(e) siden
Jeg har aldrig hørt om staudeclematis før. Er de ikke rimelig ny på markedet? Mon planteskolerne har dem? Ranunkler er bare de skønneste forårsbebuder. Men besværlige selv at dyrke. Har du erfaring med dem? Tak endnu engang for inspiration! Mvh Mie.
Tina 15 dag(e) siden
Kære Mie Jeg har for første gang forsøgt mig med at sætte ranunkelknolde. De er så skønne så hvem ville ikke gerne have disse i haven? Jeg har købt dem hos Fuglebækgaardblomster, hun har også så vejledning. Men det går ud på at sætte dem i potter i udendørs men frostfrit. Jeg har de fineste små planter som venter på at de kan komme ud. Charlotte der har fuglebækgaard har de fineste planter og farver. God weekend kh Tina
Claus 14 dag(e) siden
Kære Tina. Elsker ranunkler, men har ikke den store erfaring med dem. Jeg må have fat på Charlotte. Kh Claus
Tina 14 dag(e) siden
Hun har de skønneste farver, mine små planter står så fint i orangeriet! Så glæder mig vildt til at få dem ud i haven. Knus Tina
Claus 14 dag(e) siden
Kære Mie, Ja, staudeklematis kan købes på planteskolen. Jeg har den i haven, men nænner ikke rigtigt at klippe ind af den. Ranunkler har jeg ikke den store erfaring med. Desværre, for de er SÅ skønne. Dbh Claus
Conni 16 dag(e) siden
Kære. Claus😊
Tusind tak for gode ideer med grene i vaserne til at holde blomsterne.
Utrolig flot farvesammensætning 🌷🌸🌷
mange hilsner
Conni Winther
Claus 14 dag(e) siden
Kære Conni, tusind tak for dine søde ord. Dbh Claus
Kicki 16 dag(e) siden
Njutbart! Jag undrar om man kan köpa vaserna hos dig när man kommer i vår?
Claus 14 dag(e) siden
Kære Kicki, nej desværre. Jeg sælger kun mine bøger. Dbh Claus
Tina 15 dag(e) siden
Kæreste Claus Uh et blomsterbuket indslag, det er lige hvad man kan bruge. 😉 hvor ser det bare yndigt ud med de brune grene til perlehyacinter eller nøgne drenge som svigermor altid kalder dem.
Jeg må altså have flere af de små vaser , tænk hvis de også kunne fås til vintergækker 🙏🏻 Hav en rigtig dejlig weekend knus Tina
Claus 14 dag(e) siden
Kære Tina - 'Nøgne Drenge'. Det var da et herligt navn. Knus tilbage
Anita 15 dag(e) siden
Kære Claus
Det var så lige den smukkeste havevideo i denne uge .
Og inspirationen med bukketerne den er fantastisk , yndige er de lyseblå perlehyacinter med grene til . Alle farverne til buketerne er da lige til mit hjerte .
Jeg er jo lige kommet hjem fra kursus i København , godt kursus iøvrigt , vi skal til at være kort håret og med meget fylde i håret , var jo også lige et smut i torvehallerne , men min ynglingsbutik med krydderurter og lidt blomster , den var der ikke mere , ærgerligt , men de har jo fået nogle skønne telte mellem de store glashuse , der var også mange skønne ting .
Men tak for denne skønne video i denne uge , ha en dejlig weekend til dig og alle i andre også .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 14 dag(e) siden
Kære Anita, korthåret har jeg altid været, og mit hår har også en vis fylde! Og du har helt ret; der er en dejlig stemning i Torvehallerne. Kh til jer begge fra Claus
Joy 15 dag(e) siden
Har sagt det før, men elsker du får det til og se så legende let ud og med så fint et resultat
Har først for nyeligt fået øjnene op for ranunkler, og fik nogle i min julesok jeg glæder mig til og komme i gang med snart . Ha en skøn weekend kh Joy
Claus 14 dag(e) siden
Kære Joy, herlig gave i julesokken! Kh Claus
Kirsten 13 dag(e) siden
Hvor er det bare smukt !
Hvor kan man købe dine fine vaser?
Mvh Kirsten Jørck
Claus 9 dag(e) siden
Kære Kirsten, vaserne kan du købe hos forhandlere af Holmegaards produkter: Blandt andet Inspiration, Kop & kande, Imerco etc. etc. Dbh Claus
Jette 12 dag(e) siden
Så smukke buketter og harmoniske buketter i skønne, skønne farver tilsat en god musik. Det kan man kun blive glad af sådan en kold februaraften.
De bedste hilsener
Jette Boje
Claus 9 dag(e) siden
Kære Jette, tusind tak for dine søde ord. Dbh Claus

Et kig bag kulisserne

14.02.2019 | Det er stadig begrænset, hvor meget, der sker i haven, selv om det er mildt; ja ligefrem lunt!
Spændende er det at se, hvordan de næste uger bliver. Uanset hvad, står de sarte planter lunt og godt i det vinteropvarmede drivhus, som jeg I skal se i denne uges video.

Påskeklokker i bukketer

07.02.2019 | Der er endnu ikke mange blomster i haven. Erantis og vintergæk har blomstret i nogle uger, og de første påskeklokker er sprunget ud. Det drejer sig om nogle enkelte grupper, der er ekstra tidligt på dem. Sådan er det hvert år; mens de fleste stadig lader vente på sig.

På blomstertorvet

31.01.2019 | I denne uge skal I med en tur på blomstertorvet her i Aarhus. Det er en grossist - Proflora, der sælger til professionelle blomsterfolk. Jeg elsker at komme derud, især ved vintertide, hvor der jo ikke er meget at plukke af i haven. Men på torvet bugner det med forårsblomster lige nu. Bare vent og se …

Et nyt projekt

24.01.2019 | Selv om vi blot er først på året, er jeg allerede i gang med at gøre mig tanker omkring nye projekter. Og i denne uge løfter jeg sløret for, hvilke nye planer jeg har for mine krukkearrangementer. Det handler om, at jeg i år vil til at dyrke grøntsager.

En tur i skoven

17.01.2019 | I denne uge skal I med mig en tur i skoven. Ikke fordi, der er så meget at kigge på derovre rent blomstermæssigt - slet ikke. Nej; det handler om et par kæmpe maskiner, der har været i gang nogle måneder. Jeg tager Nero med, og sammen går vi over for at se, hvorfor det larmer.

Gensyn med Holland

10.01.2019 | I januarhaven er det mildt, og der er nogle ting, jeg endnu ikke har fået plantet. Derfor er det godt, at det stadig er plusgrader.
Også i denne uge besøger jeg Marieke Nolsens dejlige have i Holland.

Hos Marieke Nolsen

03.01.2019 | Så er vi i gang med et nyt haveår, og jeg glæder mig i den grad til at inspirere. Selv om det er koldt og råt, er der alligevel ting, der kan gøres derude.
Desuden skal I med til Holland, hvor jeg besøger Marieke Nolsens charmerende skærehave.

Rigtig godt nytår

27.12.2018 | Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.
Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.

Fjerde søndag i advent

20.12.2018 | Nu er der altså ikke længe til jul. Så i denne uge kommer jeg med inspiration til julebordet. Desuden skal I atter en gang med på haverejse. I denne uge er jeg i Tyskland.

Tredje søndag i advent

13.12.2018 | Nu er vi næsten fremme ved tredje søndag i advent, og julen nærmer sig med hastige skridt. I denne uge sætter jeg fokus på hyacinter, der både pynter ude og inde, og så skal I også med til England.

Anden søndag i advent

06.12.2018 | Nu er det snart den anden søndag i advent, og i denne uge viser jeg, hvordan I nemt og hurtigt kan pynte en færdig grankrans. Desuden skal I med til England - til Dorset Walled Garden.

Første søndag i advent

29.11.2018 | 
… ja, det er det lige om lidt. Så det er tid til at få lavet en adventsdekoration og få fat i et kalenderlys, hvis det ikke allerede er sket. I denne uge har jeg indrettet juleværksted i køkkenet. Og desuden skal I med en tur til en af Englands skønneste haver.

Anders og Signe

22.11.2018 | I sidste uge var vi på besøg på Gartneriet Brændtvad på Djursland, hvor Anders fortalte om mistelten. Anders er en fantastisk fortæller, og han har meget på hjerte, så derfor besøger vi i denne video gartneriet igen. Og I skal også hilse på Anders' utrolige søster Signe.

Gartneriet Brændtvad

15.11.2018 | Julen står for døren, og snart skal jeg ikke alene til at lave dekorationer, men også buketter. Her bruger jeg rigtig gerne mistelten. Jeg er så heldig at have min egen private leverandør, nemlig Anders fra Gartneriet Brændtvad, og ham besøger vi i dag.

Ude med spaden

08.11.2018 | Det er da helt fantastisk, at vejret er så mildt. Og det er rigtig praktisk, når der er så meget, der stadig skal gøres. Jeg husker med gru nogle år, hvor jorden allerede blev dækket af sne på dette tidspunkt. Lad os håbe, at det varer noget endnu.

Meget at gøre

01.11.2018 | I den forløbne uge har vi haft frost, men nu er det igen ganske - for ikke at sige meget - mildt. Derfor er det en stor glæde at arbejde ude. Og heldigvis for det, for der er stadig meget at gøre.

Efterårsglæde

26.10.2018 | På det seneste har vi haft skønne og solrige efterårsdage, men også en del storm. Der er alligevel meget at glæde sig over. Blandt andet det sparsomme løv, der er tilbage på træer og buske, men også at dahliaknoldene nu står til vinteropbevaring i garagen.

Jeg ved, hvor der findes en have

18.10.2018 | Det er efterår, og der er meget at glæde sig over. Gyldne farver og smukt vejr … Men jeg tror alligevel, at vi er mange, der ser frem til, det igen bliver forår. I denne uge skal vi dog ikke kigge frem, men tilbage. Jeg inviterer jer nemlig med til Ivy Høghs fantastiske have ved Tange sø.
Vis flere videoer