Log ind

På blomstertorvet

I denne uge skal I med en tur på blomstertorvet her i Aarhus. Det er en grossist - Proflora, der sælger til professionelle blomsterfolk. Jeg elsker at komme derud, især ved vintertide, hvor der jo ikke er meget at plukke af i haven. Men på torvet bugner det med forårsblomster lige nu. Bare vent og se ….

Kommentarer
Helle 3 måneder siden
Smukt, enkelt og skønne farver👌
Tak for det 😊
Claus 2 måneder siden
Selv tak. Kh Claus
Helle 3 måneder siden
Kære Claus.
Tusind tak for besøg i et helt vidunderligt blomsterflor.
Det er som at komme ind i en bolchebutik med alle de smukke smukke farver og former.
Glæder mig så meget til foråret.
Mange hilsner fra Helle.
Claus 2 måneder siden
Kære Helle, ja, det er næsten ikke til at vente, til det bliver forår. Det er den skønneste tid, vi går i møde. Dbh Claus
mie 2 måneder siden
Jeg har aldrig hørt om staudeclematis før. Er de ikke rimelig ny på markedet? Mon planteskolerne har dem? Ranunkler er bare de skønneste forårsbebuder. Men besværlige selv at dyrke. Har du erfaring med dem? Tak endnu engang for inspiration! Mvh Mie.
Tina 2 måneder siden
Kære Mie Jeg har for første gang forsøgt mig med at sætte ranunkelknolde. De er så skønne så hvem ville ikke gerne have disse i haven? Jeg har købt dem hos Fuglebækgaardblomster, hun har også så vejledning. Men det går ud på at sætte dem i potter i udendørs men frostfrit. Jeg har de fineste små planter som venter på at de kan komme ud. Charlotte der har fuglebækgaard har de fineste planter og farver. God weekend kh Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Tina. Elsker ranunkler, men har ikke den store erfaring med dem. Jeg må have fat på Charlotte. Kh Claus
Tina 2 måneder siden
Hun har de skønneste farver, mine små planter står så fint i orangeriet! Så glæder mig vildt til at få dem ud i haven. Knus Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Mie, Ja, staudeklematis kan købes på planteskolen. Jeg har den i haven, men nænner ikke rigtigt at klippe ind af den. Ranunkler har jeg ikke den store erfaring med. Desværre, for de er SÅ skønne. Dbh Claus
Conni 2 måneder siden
Kære. Claus😊
Tusind tak for gode ideer med grene i vaserne til at holde blomsterne.
Utrolig flot farvesammensætning 🌷🌸🌷
mange hilsner
Conni Winther
Claus 2 måneder siden
Kære Conni, tusind tak for dine søde ord. Dbh Claus
Kicki 2 måneder siden
Njutbart! Jag undrar om man kan köpa vaserna hos dig när man kommer i vår?
Claus 2 måneder siden
Kære Kicki, nej desværre. Jeg sælger kun mine bøger. Dbh Claus
Tina 2 måneder siden
Kæreste Claus Uh et blomsterbuket indslag, det er lige hvad man kan bruge. 😉 hvor ser det bare yndigt ud med de brune grene til perlehyacinter eller nøgne drenge som svigermor altid kalder dem.
Jeg må altså have flere af de små vaser , tænk hvis de også kunne fås til vintergækker 🙏🏻 Hav en rigtig dejlig weekend knus Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Tina - 'Nøgne Drenge'. Det var da et herligt navn. Knus tilbage
Anita 2 måneder siden
Kære Claus
Det var så lige den smukkeste havevideo i denne uge .
Og inspirationen med bukketerne den er fantastisk , yndige er de lyseblå perlehyacinter med grene til . Alle farverne til buketerne er da lige til mit hjerte .
Jeg er jo lige kommet hjem fra kursus i København , godt kursus iøvrigt , vi skal til at være kort håret og med meget fylde i håret , var jo også lige et smut i torvehallerne , men min ynglingsbutik med krydderurter og lidt blomster , den var der ikke mere , ærgerligt , men de har jo fået nogle skønne telte mellem de store glashuse , der var også mange skønne ting .
Men tak for denne skønne video i denne uge , ha en dejlig weekend til dig og alle i andre også .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 måneder siden
Kære Anita, korthåret har jeg altid været, og mit hår har også en vis fylde! Og du har helt ret; der er en dejlig stemning i Torvehallerne. Kh til jer begge fra Claus
Joy 2 måneder siden
Har sagt det før, men elsker du får det til og se så legende let ud og med så fint et resultat
Har først for nyeligt fået øjnene op for ranunkler, og fik nogle i min julesok jeg glæder mig til og komme i gang med snart . Ha en skøn weekend kh Joy
Claus 2 måneder siden
Kære Joy, herlig gave i julesokken! Kh Claus
Kirsten 2 måneder siden
Hvor er det bare smukt !
Hvor kan man købe dine fine vaser?
Mvh Kirsten Jørck
Claus 2 måneder siden
Kære Kirsten, vaserne kan du købe hos forhandlere af Holmegaards produkter: Blandt andet Inspiration, Kop & kande, Imerco etc. etc. Dbh Claus
Jette 2 måneder siden
Så smukke buketter og harmoniske buketter i skønne, skønne farver tilsat en god musik. Det kan man kun blive glad af sådan en kold februaraften.
De bedste hilsener
Jette Boje
Claus 2 måneder siden
Kære Jette, tusind tak for dine søde ord. Dbh Claus

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.

Forårsgøremål

18.04.2019 | I denne uge i Haveklubben planter jeg Myosotis, forglemmigej. Et skønt navn og en skøn plante. Og så skal I også lige se den første magnolie, der er sprunget ud i haven. Den er den, der hedder 'Leonard Messel'.

Forårskrukker

11.04.2019 | 
Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

Blomstrende grøntsager

04.04.2019 | I denne uge skal jeg vise jer, hvordan jeg planter grøntsager direkte i jorden. Porrer, pastinakker og gulerødder. Og hvorfor gør jeg så det, vil nogle måske spørge. Jo det handler om, at jeg gerne vil have dem til at blomstre.

Tid til at gøde

28.03.2019 | Marts måned er en god tid at gøde haven på, og det er bestemt en fordel, at marts i år har været en meget fugtig måned, for så går det hurtigt med at få gødningen opløst, når den ligger på jorden.

Grøntsager i krukker

21.03.2019 | I denne uge handler det om min helt nye passion: Grøntsager i krukker. Det er et emne, jeg i den grad ser frem til at fordybe mig i, og ugens video er startskuddet. Jeg er ret sikker på, at det bliver begyndelsen på noget rigtigt spændende.

Herlige hornvioler

14.03.2019 | Der findes ikke mange forårsvækster, der er så herlige som hornvioler. Her i marts er de i handelen og klar til at blive plantet ud. De er så smukke og fås i mange farver. En stor fordel er desuden, at de også fint klarer nogle frostgrader.

Forårsbebudere

07.03.2019 | Primulaer er skønne, både ude og inde her i det tidlige forår. Der findes så mange forskellige arter og sorter i de mest indtagende farve. I denne uge besøger jeg Gartneriet Pedersen og får en snak med gartner Henning Pedersen.

Sørens vintergækker

28.02.2019 | I denne uge er jeg taget til Sorø for at besøge min gode ven Søren, som har den mest fantastiske kolonihave. Lige nu er der et overdådigt flor af vintergækker. Det er ikke mindre et mirakel!

Gartneriet Spiren

21.02.2019 | I denne uge skal I med en tur til Skælskør og på besøg hos Gartneriet Spiren, der er kendt viden om for det fantastiske udvalg af påskeklokker.
Det er ganske enkelt imponerende.

Et kig bag kulisserne

14.02.2019 | Det er stadig begrænset, hvor meget, der sker i haven, selv om det er mildt; ja ligefrem lunt!
Spændende er det at se, hvordan de næste uger bliver. Uanset hvad, står de sarte planter lunt og godt i det vinteropvarmede drivhus, som jeg I skal se i denne uges video.

Påskeklokker i bukketer

07.02.2019 | Der er endnu ikke mange blomster i haven. Erantis og vintergæk har blomstret i nogle uger, og de første påskeklokker er sprunget ud. Det drejer sig om nogle enkelte grupper, der er ekstra tidligt på dem. Sådan er det hvert år; mens de fleste stadig lader vente på sig.

På blomstertorvet

31.01.2019 | I denne uge skal I med en tur på blomstertorvet her i Aarhus. Det er en grossist - Proflora, der sælger til professionelle blomsterfolk. Jeg elsker at komme derud, især ved vintertide, hvor der jo ikke er meget at plukke af i haven. Men på torvet bugner det med forårsblomster lige nu. Bare vent og se …

Et nyt projekt

24.01.2019 | Selv om vi blot er først på året, er jeg allerede i gang med at gøre mig tanker omkring nye projekter. Og i denne uge løfter jeg sløret for, hvilke nye planer jeg har for mine krukkearrangementer. Det handler om, at jeg i år vil til at dyrke grøntsager.

En tur i skoven

17.01.2019 | I denne uge skal I med mig en tur i skoven. Ikke fordi, der er så meget at kigge på derovre rent blomstermæssigt - slet ikke. Nej; det handler om et par kæmpe maskiner, der har været i gang nogle måneder. Jeg tager Nero med, og sammen går vi over for at se, hvorfor det larmer.

Gensyn med Holland

10.01.2019 | I januarhaven er det mildt, og der er nogle ting, jeg endnu ikke har fået plantet. Derfor er det godt, at det stadig er plusgrader.
Også i denne uge besøger jeg Marieke Nolsens dejlige have i Holland.

Hos Marieke Nolsen

03.01.2019 | Så er vi i gang med et nyt haveår, og jeg glæder mig i den grad til at inspirere. Selv om det er koldt og råt, er der alligevel ting, der kan gøres derude.
Desuden skal I med til Holland, hvor jeg besøger Marieke Nolsens charmerende skærehave.

Rigtig godt nytår

27.12.2018 | Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.
Så er atter et år gået, og det har været en stor glæde for mig at guide jer gennem mit haveliv endnu en sæson. I denne uge dækker jeg nytårsbord, og så skal I med en tur til Holland.
Vis flere videoer