Log ind

Kommentarer
Anette 14 dag(e) siden
Kære Claus

Juni er også min yndlingsmåned i haven, hvor alt står friskt og grønt. Og med al den regn vi har fået, er der ekstra frodigt i år. Jeg glæder mig til at se videoer fra besøg i andre haver.

Hilsen
Anette
Claus 12 dag(e) siden
Kære Anette, Tak for din hilsen. Jeg glæder mig også over frodigheden. Dbh Claus
Joy 13 dag(e) siden
Kære Claus,
Kommer da til og savne video'erne fra din smukke have men glæder mig samtidig til og se andres dejlige haver. Sjovt I snakker om masser af regn - i Værløse er der ret tørt. Pas på dig selv, KH Joy
Claus 12 dag(e) siden
Kære Joy, Det er dejligt at være savnet. Men jeg tænker, at du blot kan dykke ned i de videoer, der er produceret. Der er fra fire årstider her i haven. Kh Claus
Anita 11 dag(e) siden
Kære Claus
Som altid en spændende video og du finder altid på noget andet end jeg lige selv ku finde på . Lige nu har jeg besøg af de unge mennesker og vores lille barnebarn så dejligt .
Så har jeg lige konstateret at jeg har to buskbom foran huset som er gået ud efter den vinter , men sådan er livet , der er så lige en opgave med at få dem væk i morgen tidlig når Jørgen køre afsted kl ca 6 tiden , men kan godt li at komme op og få noget ud af dagen , jeg sætter så lige i første omgang nogle forskellige storkenæb der hvor der bliver bart efter buskbom og måske en hosta .
Jeg har ferie i uge 26 , så er det godt at ha alle haveklub video med , så kan jeg lige dykke ned og se interresant
Fortsat god weekend til dig og jer allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 11 dag(e) siden
Kære Anita, som altid så hyggeligt med en hilsen fra dig. Du må hilse de unge mennesker. Stakkels Jørgen, kan han ikke vente med at grave buksbommene op, til han kommer hjem? Kh Claus
Anita 7 dag(e) siden
Nej det er nu mig der står for den slags ting , men jeg klarede det og det gik snildt
Kærlig hilsen Anita
Tina 9 dag(e) siden
Kæreste Claus Så skønt med en video igen, for så er der en god grund til at holde pause i havearbejdet. Al fritid bliver brugt derude for at blive færdig.
Jeg vil nappe ideen med et æbletræ krukke det vil passe godt i mit område hvor jeg har køkkenhave og skal have drivhus. Det er altså en super ide. Knus Tina
Claus 2 dag(e) siden
Kære Tina, tak for hyggelig hilsen. Frugttræer kan man ikke få for mange af. Heller ikke i krukker. Kh Claus

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.



Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.
Vis flere videoer