Log ind

Kommentarer
Anette 2 år siden
Kære Claus

Juni er også min yndlingsmåned i haven, hvor alt står friskt og grønt. Og med al den regn vi har fået, er der ekstra frodigt i år. Jeg glæder mig til at se videoer fra besøg i andre haver.

Hilsen
Anette
Claus 2 år siden
Kære Anette, Tak for din hilsen. Jeg glæder mig også over frodigheden. Dbh Claus
Joy 2 år siden
Kære Claus,
Kommer da til og savne video'erne fra din smukke have men glæder mig samtidig til og se andres dejlige haver. Sjovt I snakker om masser af regn - i Værløse er der ret tørt. Pas på dig selv, KH Joy
Claus 2 år siden
Kære Joy, Det er dejligt at være savnet. Men jeg tænker, at du blot kan dykke ned i de videoer, der er produceret. Der er fra fire årstider her i haven. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Som altid en spændende video og du finder altid på noget andet end jeg lige selv ku finde på . Lige nu har jeg besøg af de unge mennesker og vores lille barnebarn så dejligt .
Så har jeg lige konstateret at jeg har to buskbom foran huset som er gået ud efter den vinter , men sådan er livet , der er så lige en opgave med at få dem væk i morgen tidlig når Jørgen køre afsted kl ca 6 tiden , men kan godt li at komme op og få noget ud af dagen , jeg sætter så lige i første omgang nogle forskellige storkenæb der hvor der bliver bart efter buskbom og måske en hosta .
Jeg har ferie i uge 26 , så er det godt at ha alle haveklub video med , så kan jeg lige dykke ned og se interresant
Fortsat god weekend til dig og jer allesammen .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, som altid så hyggeligt med en hilsen fra dig. Du må hilse de unge mennesker. Stakkels Jørgen, kan han ikke vente med at grave buksbommene op, til han kommer hjem? Kh Claus
Anita 2 år siden
Nej det er nu mig der står for den slags ting , men jeg klarede det og det gik snildt
Kærlig hilsen Anita
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Så skønt med en video igen, for så er der en god grund til at holde pause i havearbejdet. Al fritid bliver brugt derude for at blive færdig.
Jeg vil nappe ideen med et æbletræ krukke det vil passe godt i mit område hvor jeg har køkkenhave og skal have drivhus. Det er altså en super ide. Knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina, tak for hyggelig hilsen. Frugttræer kan man ikke få for mange af. Heller ikke i krukker. Kh Claus

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.
Vis flere videoer