Log ind

Snart er det Jul

Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Kommentarer
Lene 7 måneder siden
Endnu en virkelig smuk dekoration! Meget inspirerende.
Hanne 7 måneder siden
Tusind tak Lene.
Dejligt at dette kan inspirere.
God fornøjelse og god jul.
Kh Hanne
Karen 7 måneder siden
Fantastisk inspirerende, tak for en dejlig video.
Mvh Karen
Hanne 7 måneder siden
Tak for dine kære ord Karen.
God jul
Kh Hanne
Reidun 7 måneder siden
Det var et nydelig resultat! Virkelig flott med de gamle fruktgrenene som start på dekorasjonen og spennende med tilbehøret som avskårne julestjerner, burgunder juleroser og røde kålblader. Dette er kreativt. Jeg blei helt fascinert.
Hanne 7 måneder siden
Tak Reidun.
Kombinationen af det gamle solide og de friske mere midlertidige blomster, giver mig fornemmelsen af samhørigheden i livet af stærke rødder og alt det nye som kan vokse op og blomstre under gode betingelser.
God jul.
Kh Hanne
Iris 7 måneder siden
Kære Claus Jeg er virkelig imponeret over denne smukke grenbase. Hvor er det lækkert med naturgrene, og din idé med dør dekoration er da sublim, med nogle Echeveria, kogler ell lignende, det ville da være fascinerende.
Tænker også at med en sådan grenbase kunne man sagtens lave til Påske også og pynte med forårets blomster.
Hannes dekoration er vildt flot, tusind tak for inspiration. Og Claus, det klæder dig med 'sølvstænk' : )
Tak til jer begge to, det har været hyggeligt at følge jer.
Knus Iris
Hanne 7 måneder siden
Kære Iris
Tak for dine kære ord.
Ja denne teknik med grene, kan bruges til uendeligt meget og for os der har have, er det let at anvende de kortstilkede haveblomster. Den kan snildt laves med ganske få blomster.
Små forårs blomster som f.eks. perlehyacinter og vibeæg ( fritillaria meleagris), som smyger sig i grenene og sammen med vagtelæg, er en af mine forårsfavoritter.
God jul.
Kh Hanne
Iris 7 måneder siden
Mange tak for herlig inspiration.
Kh Iris
Kirsten 7 måneder siden
Kære Claus og Hanne
Tak for de dejlige inspirerende videoer i har lavet her op til jul, de er så flotte, det er skønt at se hvad man kan bruge af naturens materiale
Rigtig god weekend
Kh Kirsten
Hanne 7 måneder siden
Tak for din hilsen Kirsten.
Dejligt at vi kan bringe lidt inspiration.
God jul.
Kh Hanne
Inger 7 måneder siden
Åh, hvor jeg nyder julevideoerne. Tak for inspirationen. Og god jul. Mvh Inger Jespersen
Hanne 7 måneder siden
Det glæder mig Inger, tak for dine ord.
God jul til dig også.
Kh Hanne
Karen 7 måneder siden
Hvor skønt. Jeg har set alle dine videoer med Hanne Utoft i streg den anden dag, hvor jeg var alene hjemme med yngstehunden, mens husbonden var på andejagt med den gamle. Det er videoer, jeg vil vende tilbage til. Så mange gode fif! Hanne er fantastisk. Det har jeg syntes, lige siden jeg så hendes dekorationer med roser og bark hos Rosenposten for et par år siden. Rigtig god ide at invitere hende med - I har det så hyggeligt sammen, mens I laver de fineste ting, kan man mærke. Rigtig god jul til dig og manden og hunden :-)
Kh, Karen
Hanne 7 måneder siden
Kære Karen
Tusind tak, det rører mig at høre.
Det var også nogle dejlige kreative år med masser af roser hos Rosenposten i Harlev.
Ja, vi hyggede os virkelig meget og det er vidunderligt at arbejde sammen med Claus.
Måske skulle vi lave nogle live shows når det igen bliver muligt at samles.
God jul.
Kh Hanne
Pernille 7 måneder siden
Altså hvor er det bare nogle skønne ting I laver - jeg føler mig meget inspireret. Tusind tak. Kh Pernille, Backyard Stories
Hanne 7 måneder siden
Tusind tak for dine ord Pernille.
God jul.
Kh Hanne
Pernille 7 måneder siden
Mange tak i lige måde, Hanne :-)
Anita 7 måneder siden
Kære Claus
Hvor er det en fantastisk gren dekoration , noget af de smukkeste og iderigt , det ku jeg tænke at prøve , Hanne er da bare så dygtig , og farverne er så skønne . Men må se om det lykkedes mig at få lavet en flot dekoration , der er jo lige pludselig blev lukket ned , så jeg skal nå at arbejde alt ind på salon inden weekend er ovre men til gengæld får jeg noget jeg ikke har prøvet i hele mit arbejdsliv - jeg får juleferie . Og Claus tak for de flotte ord du skriver til mig , bliver da glad .
Og en rigtig glædelig jul til dig og til alle jer andre , glæder mig til at se med på mandag .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 7 måneder siden
Kære Anita, mine ord til dig, kommer fra hjertet. Det ved du. Rigtig god juleferie til jer. Kh Claus
Jette 7 måneder siden
Hej Hanne og Claus
Tak for spændende inspiration i de forløbne videos, jeg synes personligt skønt med de friske blomster til jul, mens vi venter på de helt tidlige forårsblomster - dog titter hyacinterne allerede op ad jorden derude. Glæder mig til at se julebordet med pynt og pragt.
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Tina 7 måneder siden
Kæreste Hanne og Claus Tak for fantastisk inspiration til julebordet. Nu ved jeg hvordan mit julebordspynt skal gribes an. 🙌🏻 Jeg er så heldig at haven en kæmpe korkelm som drysser grene af sig. Dem vil jeg prøve at lave en basis af .
Jeg glæder mig til næste afsnit knus Tina
Anne-Kathrine 7 måneder siden
Smukt, smukt - elsker når du kombinere grene og smukke blomster. Det grove og det fine fremhæver hinanden så smukt

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.
Vis flere videoer