Log ind

Snart er det Jul

Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Kommentarer
Lene 1 måned siden
Endnu en virkelig smuk dekoration! Meget inspirerende.
Hanne 1 måned siden
Tusind tak Lene.
Dejligt at dette kan inspirere.
God fornøjelse og god jul.
Kh Hanne
Karen 1 måned siden
Fantastisk inspirerende, tak for en dejlig video.
Mvh Karen
Hanne 1 måned siden
Tak for dine kære ord Karen.
God jul
Kh Hanne
Reidun 1 måned siden
Det var et nydelig resultat! Virkelig flott med de gamle fruktgrenene som start på dekorasjonen og spennende med tilbehøret som avskårne julestjerner, burgunder juleroser og røde kålblader. Dette er kreativt. Jeg blei helt fascinert.
Hanne 1 måned siden
Tak Reidun.
Kombinationen af det gamle solide og de friske mere midlertidige blomster, giver mig fornemmelsen af samhørigheden i livet af stærke rødder og alt det nye som kan vokse op og blomstre under gode betingelser.
God jul.
Kh Hanne
Iris 1 måned siden
Kære Claus Jeg er virkelig imponeret over denne smukke grenbase. Hvor er det lækkert med naturgrene, og din idé med dør dekoration er da sublim, med nogle Echeveria, kogler ell lignende, det ville da være fascinerende.
Tænker også at med en sådan grenbase kunne man sagtens lave til Påske også og pynte med forårets blomster.
Hannes dekoration er vildt flot, tusind tak for inspiration. Og Claus, det klæder dig med 'sølvstænk' : )
Tak til jer begge to, det har været hyggeligt at følge jer.
Knus Iris
Hanne 1 måned siden
Kære Iris
Tak for dine kære ord.
Ja denne teknik med grene, kan bruges til uendeligt meget og for os der har have, er det let at anvende de kortstilkede haveblomster. Den kan snildt laves med ganske få blomster.
Små forårs blomster som f.eks. perlehyacinter og vibeæg ( fritillaria meleagris), som smyger sig i grenene og sammen med vagtelæg, er en af mine forårsfavoritter.
God jul.
Kh Hanne
Iris 22 dag(e) siden
Mange tak for herlig inspiration.
Kh Iris
Kirsten 1 måned siden
Kære Claus og Hanne
Tak for de dejlige inspirerende videoer i har lavet her op til jul, de er så flotte, det er skønt at se hvad man kan bruge af naturens materiale
Rigtig god weekend
Kh Kirsten
Hanne 1 måned siden
Tak for din hilsen Kirsten.
Dejligt at vi kan bringe lidt inspiration.
God jul.
Kh Hanne
Inger 1 måned siden
Åh, hvor jeg nyder julevideoerne. Tak for inspirationen. Og god jul. Mvh Inger Jespersen
Hanne 1 måned siden
Det glæder mig Inger, tak for dine ord.
God jul til dig også.
Kh Hanne
Karen 1 måned siden
Hvor skønt. Jeg har set alle dine videoer med Hanne Utoft i streg den anden dag, hvor jeg var alene hjemme med yngstehunden, mens husbonden var på andejagt med den gamle. Det er videoer, jeg vil vende tilbage til. Så mange gode fif! Hanne er fantastisk. Det har jeg syntes, lige siden jeg så hendes dekorationer med roser og bark hos Rosenposten for et par år siden. Rigtig god ide at invitere hende med - I har det så hyggeligt sammen, mens I laver de fineste ting, kan man mærke. Rigtig god jul til dig og manden og hunden :-)
Kh, Karen
Hanne 1 måned siden
Kære Karen
Tusind tak, det rører mig at høre.
Det var også nogle dejlige kreative år med masser af roser hos Rosenposten i Harlev.
Ja, vi hyggede os virkelig meget og det er vidunderligt at arbejde sammen med Claus.
Måske skulle vi lave nogle live shows når det igen bliver muligt at samles.
God jul.
Kh Hanne
Pernille 1 måned siden
Altså hvor er det bare nogle skønne ting I laver - jeg føler mig meget inspireret. Tusind tak. Kh Pernille, Backyard Stories
Hanne 1 måned siden
Tusind tak for dine ord Pernille.
God jul.
Kh Hanne
Pernille 1 måned siden
Mange tak i lige måde, Hanne :-)
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Hvor er det en fantastisk gren dekoration , noget af de smukkeste og iderigt , det ku jeg tænke at prøve , Hanne er da bare så dygtig , og farverne er så skønne . Men må se om det lykkedes mig at få lavet en flot dekoration , der er jo lige pludselig blev lukket ned , så jeg skal nå at arbejde alt ind på salon inden weekend er ovre men til gengæld får jeg noget jeg ikke har prøvet i hele mit arbejdsliv - jeg får juleferie . Og Claus tak for de flotte ord du skriver til mig , bliver da glad .
Og en rigtig glædelig jul til dig og til alle jer andre , glæder mig til at se med på mandag .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 måned siden
Kære Anita, mine ord til dig, kommer fra hjertet. Det ved du. Rigtig god juleferie til jer. Kh Claus
Jette 30 dag(e) siden
Hej Hanne og Claus
Tak for spændende inspiration i de forløbne videos, jeg synes personligt skønt med de friske blomster til jul, mens vi venter på de helt tidlige forårsblomster - dog titter hyacinterne allerede op ad jorden derude. Glæder mig til at se julebordet med pynt og pragt.
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Tina 30 dag(e) siden
Kæreste Hanne og Claus Tak for fantastisk inspiration til julebordet. Nu ved jeg hvordan mit julebordspynt skal gribes an. 🙌🏻 Jeg er så heldig at haven en kæmpe korkelm som drysser grene af sig. Dem vil jeg prøve at lave en basis af .
Jeg glæder mig til næste afsnit knus Tina
Anne-Kathrine 30 dag(e) siden
Smukt, smukt - elsker når du kombinere grene og smukke blomster. Det grove og det fine fremhæver hinanden så smukt

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer