Log ind

Sommertravlhed

Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

.

Kommentarer
Karen 2 måneder siden
Smuk buket og flot plantekasse.
God weekend til dig.
Claus 1 måned siden
Kære Karen, Tusind tak. Kh Claus
Anette 2 måneder siden
Fint som vanligt både bukett och "kasser". Ser mycket fram emot mitt besök i augusti. Ha det gott!! 🌼
Claus 1 måned siden
Kære Anette, glæder mig til at se dig. Kh Claus
Bonnie 2 måneder siden
Kære Claus. Tak for endnu en dejlig video. Min forestillingsevne er jo ret veludviklet, som du ved - så jeg kan sagtens forestille mig, hvor smuk altankassen bliver. Jeg kunne godt tænke mig, at se hvor smuk den opstammet Hortensia var sidste år. Den havde i hvert fald en meget smuk grenstruktur. Jeg må lede i "gamle" havevideoer. Og så bemærker jeg, at du har plantet Lathyrus sammen med Cobaea. Snedigt. Det skulle jeg da også have gjort med mine (nu hvor jeg har fået reduceret antallet af Cobaea planter lidt - og givet dem et højere tårn). Mon kan kunne slippe afsted med at flytte Lathyrus-planterne? Det ville jo frigive en krukke, som jeg sagtens kan bruge til noget andet. Hilsen Bonnie
Claus 1 måned siden
Kære Bonnie, altid dejligt med dine kommentarer og skønt, at du suger til dig. Kh Claus
Kirsten 2 måneder siden
Kære Claus
Tak for endnu en skøn video fra din have, jeg plejer at sætte hornviolerne fra krukkerne ud i bedene i haven, men kan godt se det nok kniber med pladsen i dine bede 😉 God ide med at bruge dem i buketter.
Jeg glæder meget mig til at se din smukke have i morgen eftermiddag
Kærlig hilsen Kirsten
Claus 1 måned siden
Kære Kirsten, tak for din hilsen og besøg. Altid hyggeligt. Kh Claus
Lone 2 måneder siden
Kære Claus! Tak for en rundvisning i din skønne have. Dejlige blomster i kasserne under vinduerne og en sød lille buket. Det var dejligt at genhøre dit foredrag om små haver og store drømmer ved CPH Garden og hyggeligt at hilse på dig i morgenmadsrestauranten på vores fælles hotel Zleep Ballerup.
Vores hotelværelse lignede en mindre planteskole med alle de skønne planter, som vi måtte have med hjem fra CPH Garden. Kærlig hilsen Lone fra Silkebeorg.
Claus 1 måned siden
Kære Lone, ja, det var hyggeligt at hilse på i København. Herligt, at I fik købt nogle planter med hjem. Kærlige hilsner fra Claus
Anita 2 måneder siden
Kære Claus
Så yndig buket .
Dine altankasser foran køkkenvindue , de bliver så smukke .
Jeg skriver fra det Italienske , vi har det varmt , for varmt efter min mening , det var en skam jeg jo ikke ku deltage forleden til åben have , men er så glad for at jeg så har det til gode til August , dejligt med noget at se frem til .
Tak for denne uges video , jeg hilser fra hele familien .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 måned siden
Kære Anita, ja, jeg kan tænke mig, at det er meget varmt i Italien. Håber, at I kan komme i vandet. Nyd ferien. Kærlige hilsner fra Claus

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.
Vis flere videoer