Log ind

Sommertravlhed

Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

.

Kommentarer
Karen 2 år siden
Smuk buket og flot plantekasse.
God weekend til dig.
Claus 2 år siden
Kære Karen, Tusind tak. Kh Claus
Anette 2 år siden
Fint som vanligt både bukett och "kasser". Ser mycket fram emot mitt besök i augusti. Ha det gott!! 🌼
Claus 2 år siden
Kære Anette, glæder mig til at se dig. Kh Claus
Bonnie 2 år siden
Kære Claus. Tak for endnu en dejlig video. Min forestillingsevne er jo ret veludviklet, som du ved - så jeg kan sagtens forestille mig, hvor smuk altankassen bliver. Jeg kunne godt tænke mig, at se hvor smuk den opstammet Hortensia var sidste år. Den havde i hvert fald en meget smuk grenstruktur. Jeg må lede i "gamle" havevideoer. Og så bemærker jeg, at du har plantet Lathyrus sammen med Cobaea. Snedigt. Det skulle jeg da også have gjort med mine (nu hvor jeg har fået reduceret antallet af Cobaea planter lidt - og givet dem et højere tårn). Mon kan kunne slippe afsted med at flytte Lathyrus-planterne? Det ville jo frigive en krukke, som jeg sagtens kan bruge til noget andet. Hilsen Bonnie
Claus 2 år siden
Kære Bonnie, altid dejligt med dine kommentarer og skønt, at du suger til dig. Kh Claus
Kirsten 2 år siden
Kære Claus
Tak for endnu en skøn video fra din have, jeg plejer at sætte hornviolerne fra krukkerne ud i bedene i haven, men kan godt se det nok kniber med pladsen i dine bede 😉 God ide med at bruge dem i buketter.
Jeg glæder meget mig til at se din smukke have i morgen eftermiddag
Kærlig hilsen Kirsten
Claus 2 år siden
Kære Kirsten, tak for din hilsen og besøg. Altid hyggeligt. Kh Claus
Lone 2 år siden
Kære Claus! Tak for en rundvisning i din skønne have. Dejlige blomster i kasserne under vinduerne og en sød lille buket. Det var dejligt at genhøre dit foredrag om små haver og store drømmer ved CPH Garden og hyggeligt at hilse på dig i morgenmadsrestauranten på vores fælles hotel Zleep Ballerup.
Vores hotelværelse lignede en mindre planteskole med alle de skønne planter, som vi måtte have med hjem fra CPH Garden. Kærlig hilsen Lone fra Silkebeorg.
Claus 2 år siden
Kære Lone, ja, det var hyggeligt at hilse på i København. Herligt, at I fik købt nogle planter med hjem. Kærlige hilsner fra Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Så yndig buket .
Dine altankasser foran køkkenvindue , de bliver så smukke .
Jeg skriver fra det Italienske , vi har det varmt , for varmt efter min mening , det var en skam jeg jo ikke ku deltage forleden til åben have , men er så glad for at jeg så har det til gode til August , dejligt med noget at se frem til .
Tak for denne uges video , jeg hilser fra hele familien .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, ja, jeg kan tænke mig, at det er meget varmt i Italien. Håber, at I kan komme i vandet. Nyd ferien. Kærlige hilsner fra Claus

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer