Log ind

Kommentarer
Birgitte 7 måneder siden

Sikke en smuk have 🌸🌸🌸 Æstetikken er helt i top og det hele harmonerer på en meget smuk og rolig måde. Tusind tak for rundvisningen og ikke mindst et dejligt gensyn med sommer 😊 Bedste havehilsner fra Birgitte, @havenpaatranemosevej
Claus 7 måneder siden
Selv tak. Forstår godt, at du er begejstret. Dbh Claus
(medlem) 7 måneder siden
Tusind tak for dit besøg Claus 🌿🌼👩🏼‍🌾🌸🌳 - Også stort tak for den fine film 📽💚🙏
Knus fra Tonny og Susanne
Claus 7 måneder siden
Det er mig, der takker, fordi I stillede op. I gør det så flot. Kh Claus
Helle 7 måneder siden
Hvor er det bare et skønt sted I har og så mange fine finesser 👌❤️ Og Claus, hvor er du god til at inkludere børnene.
Kram Helle
Claus 7 måneder siden
Du ved nok: 'Hvis man taget barnet ved hånden, tager man moderen ved hjertet!' Kh Claus
Karen 7 måneder siden
smuk smuk have,meget fint arrangeret, skøn base for børnene.
Bedste hilsner
Karen, Søborg
Claus 7 måneder siden
Tak for dine søde ord. Dbh Claus
Tina 7 måneder siden
Kæreste Claus Sikke et dejligt sted du har besøgt. Tonny og Susannes sted er virkelig gennemført hyggeligt og smukt samt børnevenligt. Et sted der har det hele. De har virkelig forstået at udnytte deres kvadratmeter på flotteste vis. Knus Tina
Claus 7 måneder siden
Kære Tina, tak fordi, du altid er så positiv. Kh Claus
Anette 7 måneder siden
Skøn og stemningsfuld have med mange hyggelige siddepladser. Dejligt at se, at der er andre som mig, der er vild med sorte drivehuse og sort træværk i haven.

Mange havehilsener
Anette
Claus 7 måneder siden
Sort er en smuk og neutral farve. Den holdning deler jeg også. Dbh Claus
Jytte 7 måneder siden
Tusind tak for endnu et inspirerende havebesøg med charmerende mennesker, bl.a.børnene. Som Helle Linde skriver, er du så god til også at inkludere børnene. Men det er alle, du kommunikerer så godt med som fx Mr Alan Gray på Talking Dirty. Jeg blev så begejstret for kemien imellem jer, at jeg kom alt for sent i seng i går aftes ... eller snarere sidste nat, for i pingpongede i en hel time samtidig med, at det ene tip og den ene inspiration fulgte efter hinanden.Til lykke med et meget vellykket interview og et meget vellykket havebesøg.
Claus 7 måneder siden
Selv tak, Jytte. Hyggeligt, at du også følger ´med på 'Talking Dirty'. Dbh Claus
Anita 7 måneder siden
Kære Claus
Sikke dog en smuk have den kan jeg da virkelig godt li , så smukt så kan jeg da se at jeg er alene om at passe det hele , men sådan er det bare . Men den yndigste have .
Det var en fantastisk livestreaming med Brooke fra USA , jeg fik jo 2 bøger i julegave med deres farm , det er meget inspirende at se i bøgerne flotte billeder og alle dyrende , også sødt med dyrende i denne måneders video , og så bliver det spændende med din web butik - men jeg kan næsten ikke proppe mere ind - men måske der kommer lidt alligevel , der er jo min fødselsdag om lidt og julegaver så vi får se
Fortsat god weekend til jer og til allesammen
Knus Anita
Claus 7 måneder siden
Tak Anita, for dine altid søde ord. Jeg kender ikke mange, der er så positiv som dig. Kh Claus
Lilbrith 7 måneder siden
Til Claus.Tusind tak for gode udsendelser og rundvisninger .Det er altid spændende ,hvor du fører os hen .Mvh Lilbrith
Sune 7 måneder siden
Hvilken charmerende have de har, det er simpelthen sa fint med alt træværket i sort. og ikke et blad vender den forkerte vej. De skal være stolte over deres have.
Mvh Sune
Lone 7 måneder siden
Lone Laursen lige nu
Kære Claus! Sikke en skøn have. Jeg håber Susanne og Tonny holder åben have til næste år, for det er da en have jeg kunne ha’ lyst til at besøge. Jeg glæder mig meget til foredraget til november, hvor er det skønt, at det endeligt er muligt at afholde det. Knus Lone fra Silkeborg
Jørgen 7 måneder siden
Kære Claus ,en dejlig anderledes have meget stilren og ordenlig og mange dejlige billeder. K h fra Sorø Nico

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?

Forår i fuldt flor

06.05.2021 | Under denne overskrift præsenterer jeg i maj måned forårsbeplantningen i Tivoli Friheden. Jeg har designet de farveafstemte bede, og i efteråret lagde parkens gartnere omkring 100.000 forårsløg. Her er en lille forsmag.
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Vis flere videoer