Log ind

Susannes have

På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

.

Kommentarer
Susanne 2 år siden
Kære Claus
Tusind tak for besøget, det var en fornøjelse at få besøg af dig igen 🌸🌸
Kh Susanne
Claus 2 år siden
Kære Susanne, tusind tak fordi, jeg måtte komme. Din have er så skøn. Kh Claus
Karen 2 år siden
Tak for endnu en flot have. I morgen tager jeg til Bogense for at være med til at pynte Rådhuspladsen til Rosenfestival her i weekend.
Glæder mig til at se de mange blomster og roser.
God weekend.
Mvh Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen, Håber, at du havde en god tur til Rosenfestivalen. Dbh Claus
Bonnie 2 år siden
Sikke en dejlig video af en dejlig have, som jeg selv elsker at besøge. Susannes have er så smuk - og hun er ufattelig god til at sætte planter sammen i de helt rigtige farvetoner. Og så er jeg vildt imponeret af alle hendes smukke roser. De står så godt. Et godt rosen-år - hmm, altså slet ikke hos mig. Her gik det helt forfærdeligt, men rosen-guden har da i den grad været med Susanne. Mange hilsner Bonnie
Claus 2 år siden
Kære Bonnie, du har helt ret; Susanne har en særlig evne for plantesammensætninger. Kh Claus
Tina 2 år siden
Kæreste. Claus Igen en vidunderlig video, elsker dine besøg i de underskønne haver. Helt fantastisk stemning i Susannes have , helt trylleri af planter med vidunderlige former. God weekend knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina, tusind tak for din hilsen. Kh Claus
Karen 2 år siden
Smuk smuk have. Jeg nyder rigtig meget at se haverne her på skærmen, og bagefter se dem i Dib bog "Små haver , store drømme". at drømme er jo heldigvis gratis . Jeg kan sige jeg har aldrig haft så mange skønne roser som i år og så så tidligt. Mange klager over diverse sygdomme men langt hovedparten er positive. Hvor må det have været en fantastisk oplevelse at se så mange haver, og opleve og møde så mange dejlige mennesker med "Jord under neglene og fred i sjælen" . Tak. stor stor ros til haveejeren -
mvh
Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen. Du har helt ret; levende billeder 'kan' noget. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Det er da så skøn en have , hun er bare så dygtig til at sætte planter sammen .
Men jeg tænker om der er forskel på vejr og vind , for hos mig får alle mine roser altså gule blade uanset hvad jeg gør , trods jeg følger alle dine råd , tænker lidt at jeg dropper blomster i krukker og så bruger vandpenge på at vande roser i stedet for , ikke for at lyde negativ , men bliver altså blæst bag over af begejstring når vi lige er på havebesøg og ser de smukke blomster uden gule blade , nå men i morgen kommer to af mine veninder , Herdis og Susanne , så køre vi til den Romantiske have ved Sanderumgaard , jeg vil gerne lære dem at de skal høre stilheden , roen og der er mange skønne siddepladser , hvor vi skal lytte til bladenes rislende og duftene fra det hele . Det glæder jeg mig til så går ture hertil igen hvor vi skal ha lidt frokost .
Tak for en fantastisk havetur igen i denne uge .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, 'At høre stilheden' … Hvor lyder det smukt. Ja, der er dejligt på Sanderumgaard. Jeg skal holde foredrag der den 2. september. Kh Claus
Karen 11 måneder siden
Underskøn have , og en entusiasme uden lige og et bed jeg mærke i , Susanne kunne alle navnene og det er skønt , jeg har altid papir og blyant liggende ved siden af mig når jeg ser Dine videoer. Tusind tak. Bedste hilsner

Karen Søborg
Claus 11 måneder siden
Kære Karen, herligt, at du suger til dig. Dbh Claus

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer