Log ind

Susannes have

På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

.

Kommentarer
Susanne 2 måneder siden
Kære Claus
Tusind tak for besøget, det var en fornøjelse at få besøg af dig igen 🌸🌸
Kh Susanne
Claus 2 måneder siden
Kære Susanne, tusind tak fordi, jeg måtte komme. Din have er så skøn. Kh Claus
Karen 2 måneder siden
Tak for endnu en flot have. I morgen tager jeg til Bogense for at være med til at pynte Rådhuspladsen til Rosenfestival her i weekend.
Glæder mig til at se de mange blomster og roser.
God weekend.
Mvh Karen
Claus 2 måneder siden
Kære Karen, Håber, at du havde en god tur til Rosenfestivalen. Dbh Claus
Bonnie 2 måneder siden
Sikke en dejlig video af en dejlig have, som jeg selv elsker at besøge. Susannes have er så smuk - og hun er ufattelig god til at sætte planter sammen i de helt rigtige farvetoner. Og så er jeg vildt imponeret af alle hendes smukke roser. De står så godt. Et godt rosen-år - hmm, altså slet ikke hos mig. Her gik det helt forfærdeligt, men rosen-guden har da i den grad været med Susanne. Mange hilsner Bonnie
Claus 2 måneder siden
Kære Bonnie, du har helt ret; Susanne har en særlig evne for plantesammensætninger. Kh Claus
Tina 2 måneder siden
Kæreste. Claus Igen en vidunderlig video, elsker dine besøg i de underskønne haver. Helt fantastisk stemning i Susannes have , helt trylleri af planter med vidunderlige former. God weekend knus Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Tina, tusind tak for din hilsen. Kh Claus
Karen 2 måneder siden
Smuk smuk have. Jeg nyder rigtig meget at se haverne her på skærmen, og bagefter se dem i Dib bog "Små haver , store drømme". at drømme er jo heldigvis gratis . Jeg kan sige jeg har aldrig haft så mange skønne roser som i år og så så tidligt. Mange klager over diverse sygdomme men langt hovedparten er positive. Hvor må det have været en fantastisk oplevelse at se så mange haver, og opleve og møde så mange dejlige mennesker med "Jord under neglene og fred i sjælen" . Tak. stor stor ros til haveejeren -
mvh
Karen
Claus 2 måneder siden
Kære Karen. Du har helt ret; levende billeder 'kan' noget. Kh Claus
Anita 2 måneder siden
Kære Claus
Det er da så skøn en have , hun er bare så dygtig til at sætte planter sammen .
Men jeg tænker om der er forskel på vejr og vind , for hos mig får alle mine roser altså gule blade uanset hvad jeg gør , trods jeg følger alle dine råd , tænker lidt at jeg dropper blomster i krukker og så bruger vandpenge på at vande roser i stedet for , ikke for at lyde negativ , men bliver altså blæst bag over af begejstring når vi lige er på havebesøg og ser de smukke blomster uden gule blade , nå men i morgen kommer to af mine veninder , Herdis og Susanne , så køre vi til den Romantiske have ved Sanderumgaard , jeg vil gerne lære dem at de skal høre stilheden , roen og der er mange skønne siddepladser , hvor vi skal lytte til bladenes rislende og duftene fra det hele . Det glæder jeg mig til så går ture hertil igen hvor vi skal ha lidt frokost .
Tak for en fantastisk havetur igen i denne uge .
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 måneder siden
Kære Anita, 'At høre stilheden' … Hvor lyder det smukt. Ja, der er dejligt på Sanderumgaard. Jeg skal holde foredrag der den 2. september. Kh Claus

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.
Vis flere videoer