Log ind

Denne video kan ikke vises. Prøv at logge ind som medlem.

Tag med til Sverige

I denne uges video skal I med lille en tur til Sverige; til Sofiero Slot. Her var jeg forleden for sammen med en halv snes gartnere at lægge små ti tusind løg i krukker. Til foråret har jeg nemlig en stor udstilling på det sydsvenske slot, Sofiero. Det handler om forårsløg i krukker. Et arrangement, som jeg ser meget frem til.

.

Kommentarer
Iris 24 dag(e) siden
Kære Claus
Flot flot stykke arbejde på Sofiero. Glæder mig til at se det farverige resultat i April/ Maj.
GOD weekend
Knus Iris
Claus 18 dag(e) siden
Kære Iris, Du kan også tro, at jeg glæder mig. Det bliver en fest ... Kh Claus
Karen 24 dag(e) siden
Tak for en dejlig video, dejligt med at gøre haven klar til foråret. God weekend.
Mvh Karen
Claus 18 dag(e) siden
Kære Karen, ja, det er så skønt at få det hele gjort klar til en ny sæson. Dbh Claus
Tina 23 dag(e) siden
Kæreste Claus Årstiden nu er også skøn med farver og smukt forfald. Dejligt med inspiration til opgaver gøremål i haven. Det bliver da et helt fantastisk skue på Sofiero til næste år. Rigtig god weekend. Knus Tina
Claus 18 dag(e) siden
Kære Tina, du kan også tro, at jeg glæder mig til udstillingen på Sofiero Slot. Det bliver såspændende. Kh Claus
Anita 21 dag(e) siden
Kære Claus
Det er godt at se med beskæring , lærerigt .
Det bliver smukt på Sofiero , men ved ikke om det bliver en mulighed for mig at komme derover , tiden og tilrettelægning må afgøre det .
Jeg nåede at få nogle narcisløg til to krukker , så er alt jord brugt op , køber lige en lille pose hos købmanden af hans jord , skal også lige ha fat i nogle juleroser .
Tak for denne uges haveklub video , den var også god .
Rigtig god uge til dig og jer allesammen
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 18 dag(e) siden
Kære Anita, glæder mig til at høre mere om dine krukker. Du har lagt mange løg, ved jeg. Kh til jer begge fra Claus
Bonnie 18 dag(e) siden
Kære Claus.
Det bliver det vildeste flor på Sofiero. Jeg glæder mig til at opleve det. Det er jo ubeskriveligt mange potter.
Og sikke nogle fine store hasselgrene. De bliver perfekte som bønnestativer.
Kh. Bonnie
PS: Jeg synes altså den jakke er for fin til haven. Et enkelt møde med en rose, så er det slut :-)

En julekrans

05.12.2019 | Nu skal der jules. I denne uge har jeg indrettet mit juleværksted i køkkenet, hvor jeg dekorerer en julekrans, der skal pynte nede ved porten. Desuden skal I med til en drømmedejlig tysk forårshave.

Endnu en tur til Chelsea Flower Show

28.11.2019 | Atter en gang skal I med til det engelske Chelsea Flower Show, der afholdes midt i maj og besøges af haveelskere fra nær og fjern. I dag er det det store udstillingstelt, jeg besøger og kigger på nogle af de mange herligheder.

Tag med til England

21.11.2019 | Jeg tænker, at vi er mange, der her om efteråret og vinteren drømmer om forår og sommer. Også selvom det er en dejlig tid lige nu. I maj var jeg på det fantastiske Chelsea Flower Show i London, og i denne uges video, skal I med mig en tur derover.

Tag med til Sverige

14.11.2019 | I denne uges video skal I med lille en tur til Sverige; til Sofiero Slot. Her var jeg forleden for sammen med en halv snes gartnere at lægge små ti tusind løg i krukker. Til foråret har jeg nemlig en stor udstilling på det sydsvenske slot, Sofiero. Det handler om forårsløg i krukker. Et arrangement, som jeg ser meget frem til.

Narcisser i krukker

07.11.2019 | Der er meget at se til i haven, og heldigvis viser vejret sig endnu fra sin milde side. Vi mangler stadig af få lagt en del forårsløg i havens bede, og derfor er jeg så glad for, at jorden stadig er til at komme i. Det må gerne vente noget med frosten. For ikke at tale om sneen …

Løvfaldstid

31.10.2019 | Det er så smukt derude lige nu med alle de gyldne blade, der dækker jorden. På træerne er der ikke mange tilbage. Tænker hvert år på denne tid, at det er et af naturens store mirakler; at det hele om et halvt års tid grønnes igen.

Efterårssysler

24.10.2019 | Det har været et regnfuldt efterår, men de seneste dage har der været skønt her i haven. Jeg er ved at dele stauder - blandt andet floks. Det fortæller jeg om i denne uges video, hvor jeg også er i krukkekøkkehaven. Blandt andet med at lægge hvidløg i krukker.

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …
Vis flere videoer