Log ind

Du er ikke medlem, så du kan kun se et preview af klub-videoer. Men du kan altid se de gratis videoer nedenfor.

Tivoli Friheden 2022

Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Kommentarer
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Så fantastiske blandinger og dejligt at få navnene på tulipanerne. Dejligt at se nogle af dine bede her i udsendelsen. Jeg var så glad for at jeg nåede at se dem sidste år i Tivoli Friheden. Det var en stor og dejlig oplevelse. Knus Tina 💐💐💐
Claus 2 år siden
Tusind tak for din søde kommentar - jeg er meget glad for at høre, at du også kan lide dette års beplantning. Jeg vil ønske dig en rigtig god pinse! Knus fra Claus
Jette 2 år siden
Hej Claus
Tak for et smukt kig i Tivoli friheden, man bliver i rigtig godt humør af alle de skønne nuancer, det er rigtig flot komponeret.
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Claus 2 år siden
Mange tak til dig for at kigge med - dejligt, at du kan lide farverne. Jeg vil ønske dig en rigtig god pinse.
Med venlig hilsen Claus.
Jette 2 år siden
Hej igen Claus
Lige en forespørgsel. Jeg havde tilmeldt to personer til åben have i foråret, men måtte melde fra grundet sygdom. Skulle der blive to ledige pladser den 13/8 kl 10 er jeg meget interesseret.
Venlig hilsen
Jette Simonsen
Bogense
Anita 2 år siden
Kære Claus
Det er dejligt at gense din smukke beplantning i Tivoli .
Det er sådan nogle fantastiske farver , dejligt med navne på.
Jeg har jo rent faktisk lovet min svigerinde en stor krukke i fødselsdags gave til september med farver som det lyserøde , det glæder jeg mig til at lave og ved godt at hun først får glæde af det til næste forår men det er dejligt at have noget smukt i vente. Jeg tog jo billeder da jeg var deroppe og ser gerne på dem og glæder mig over det.
Tak for den fine og skønne farvestrålende video
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita.
Tusind tak for din søde hilsen og dine flotte ord.
Det lyder som en skøn gave at forberede til din veninde - jeg kan næsten ikke forestille mig en skønnere gave!
Mange hilsner fra Claus.
Karen 2 år siden
Dejligt gensyn med alle de skønne løgplanter. Det var fantastisk at gå rundt i det blomstervæld. Du er slem for mine lommepenge, Claus, for jeg er nødt til at investere i tulipaner igen i efteråret. Der manglede noget i blomsterhaven i år, syntes jeg - efter at have været på besøg i Friheden :-) Men jeg holder mig til Darwinisterne, tror jeg. Fornuften skal også have lidt at skulle have sagt.
Glæder mig til Blomsterfestival. SIkke en haveshows-sommmer det bliver med CPH Garden og Friheden lige efter hinanden.
Kh, Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen, bedre sent end aldrig! Tak for din søde kommentar, som jeg helt havde overset. Herligt udtryk; 'Darwinisterne'. Ja, Darwin tulipanerne er trofaste. Kærlige hilsner herfra ...

Vinteropbevaring

03.11.2023 | Der er efterår, og vi er ved at pakke haven sammen. Der er meget at gøre, og i denne video, går jeg ’back stages’ og viser, hvordan der ser ud i væksthuset.

Jeg taler om vinteropbevaring af blandt andet dahliaer.

Oktoberhaven

06.10.2023 | Oktober er en travl måned her i haven, men der er alligevel tid til at nyde den blomstring, der stadig finder sted her sidst på havesæsonen.

I denne video præsenterer jeg nogle favoritter; ikke alene blomstrende, men også planter med smukt løv.

Hortensiaer i haven

06.09.2023 | Så er det blevet september, og hvis der er noget, jeg glæder mig over lige nu, så er det alle havens hortensiaer.

Jeg kan simpelthen ikke forestille mig en have uden. I månedens video viser jeg nogle af mine favoritter.

The Sunken Garden

04.08.2023 | Nu er sensommeren begyndt, og i denne måneds video viser jeg rundt i The Sunken Garden – et af havens mange rum.

Lige nu er ikke alene hvide blomster - men også løv i varierende toner og former - i højsædet. Det er en stor glæde.

De uundværlige hække

06.07.2023 | De seneste sæsoner har jeg besøgt haver rundtomkring i Danmark, men nu har jeg besluttet mig for igen at vise lidt fra egen matrikel. Der sker jo hele tiden noget nyt. Her fortæller jeg om havens hække og øvrige strukturgivere. De er helt uundværlige som faste holdepunkter i haven.

Overdam planteskole

01.06.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Poul Petersen, Overdam Planteskole, i Hørsholm.
Det er er en virkelig kapacitet, jeg gæster. For Poul er kendt Ikke blot i Danmark og Europa men også ude i verden.

Ghita Krage

04.05.2023 | I denne måneds video besøger jeg Ghita Krage i Nordsjælland, hvor hun har skabt et sandt paradis. Jeg er meget betaget af havens design; de mange rum – som perler på en snor – og den helt unikke stemning. Er sikker på, at mange af jer vil blive inspirerede

Lisbet Kaare

06.04.2023 | I denne måneds video er jeg på besøg hos Lisbet Kaare. Og jeg tænker, at I vil give mig ret i, at Lisbets have er en ren perle. Der er altså noget helt unikt over kolonihaver. Og med Lisbets særlige evne for at indrette sig, bliver det sublimt.

Den naturlige have

03.02.2023 | Jeg er ret sikker på, at denne have vil tale til mange. For den naturlige stil med mange hjemmehørende planter - der er Tony Skovsendes særkende - er virkelig oppe i tiden.

Esthers have

02.02.2023 | En dejlig sommerdag i august 2022 besøgte jeg Esthers Have i Nordsjælland. Sikke et sted ... Og sikke en kvinde! Jeg har kendt Esther en del år efterhånden og sætter så stor pris på hende. Esther er simpelthen et livstykke.

Haven på Skønager

05.01.2023 | Der findes så mange dejlige haver rundtomkring i landet, og en af de mest bemærkelsesværdige er Haven på Skønager, lidt uden for Ribe. Den besøgte jeg en dejlig sommerdag, hvor roserne stod i fuldt flor.

Birthe og Ernst' have

01.12.2022 | En dejlig sommerdag først i juli besøgte jeg mine venner Birthe og Ernst Jensens have i Ribe. Det er et sandt rosenparadis skabt at to meget passionerede mennesker. Jeg har kendt Birthe og Ernst i mange år, og det er altid en glæde at gæste dem.
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.
Vis flere videoer