Log ind

Tivoli Friheden 2022

Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Kommentarer
Tina 5 måneder siden
Kæreste Claus Så fantastiske blandinger og dejligt at få navnene på tulipanerne. Dejligt at se nogle af dine bede her i udsendelsen. Jeg var så glad for at jeg nåede at se dem sidste år i Tivoli Friheden. Det var en stor og dejlig oplevelse. Knus Tina 💐💐💐
Claus 5 måneder siden
Tusind tak for din søde kommentar - jeg er meget glad for at høre, at du også kan lide dette års beplantning. Jeg vil ønske dig en rigtig god pinse! Knus fra Claus
Jette 5 måneder siden
Hej Claus
Tak for et smukt kig i Tivoli friheden, man bliver i rigtig godt humør af alle de skønne nuancer, det er rigtig flot komponeret.
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Claus 5 måneder siden
Mange tak til dig for at kigge med - dejligt, at du kan lide farverne. Jeg vil ønske dig en rigtig god pinse.
Med venlig hilsen Claus.
Jette 5 måneder siden
Hej igen Claus
Lige en forespørgsel. Jeg havde tilmeldt to personer til åben have i foråret, men måtte melde fra grundet sygdom. Skulle der blive to ledige pladser den 13/8 kl 10 er jeg meget interesseret.
Venlig hilsen
Jette Simonsen
Bogense
Anita 5 måneder siden
Kære Claus
Det er dejligt at gense din smukke beplantning i Tivoli .
Det er sådan nogle fantastiske farver , dejligt med navne på.
Jeg har jo rent faktisk lovet min svigerinde en stor krukke i fødselsdags gave til september med farver som det lyserøde , det glæder jeg mig til at lave og ved godt at hun først får glæde af det til næste forår men det er dejligt at have noget smukt i vente. Jeg tog jo billeder da jeg var deroppe og ser gerne på dem og glæder mig over det.
Tak for den fine og skønne farvestrålende video
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 4 måneder siden
Kære Anita.
Tusind tak for din søde hilsen og dine flotte ord.
Det lyder som en skøn gave at forberede til din veninde - jeg kan næsten ikke forestille mig en skønnere gave!
Mange hilsner fra Claus.
Karen 5 måneder siden
Dejligt gensyn med alle de skønne løgplanter. Det var fantastisk at gå rundt i det blomstervæld. Du er slem for mine lommepenge, Claus, for jeg er nødt til at investere i tulipaner igen i efteråret. Der manglede noget i blomsterhaven i år, syntes jeg - efter at have været på besøg i Friheden :-) Men jeg holder mig til Darwinisterne, tror jeg. Fornuften skal også have lidt at skulle have sagt.
Glæder mig til Blomsterfestival. SIkke en haveshows-sommmer det bliver med CPH Garden og Friheden lige efter hinanden.
Kh, Karen
Claus 4 måneder siden
Kære Karen, bedre sent end aldrig! Tak for din søde kommentar, som jeg helt havde overset. Herligt udtryk; 'Darwinisterne'. Ja, Darwin tulipanerne er trofaste. Kærlige hilsner herfra ...
Preview

Iris have

03.11.2022 | 
I denne måneds video er jeg på besøg hos Iris i Esbjerg. Vi har kendt hinanden i rigtig mange år efterhånden, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til at kommen indenfor havelågen og besøge hendes lille paradis.

Anette Holm

06.10.2022 | Så er turen kommet til Anette Holms charmerende have i Grindsted. Jeg må indrømme, at jeg ikke tidligere havde besøgt Anettes have, men jeg følte, at jeg kendte den, fordi Anette og jeg følger hinanden på Instagram. Og jeg blev i hvert fald ikke skuffet.

Haven i Hune 2. del

01.09.2022 | Min forrige film handlede om Anne Just og Claus Bonderups have - Haven i Hune. Der fortalte jeg om mit første møde med haven, Anne og Claus. Også denne måneds video har Haven i Hune som omdrejningspunkt, og her taler jeg med Erik og Lene - to af ildsjælene bag stedet.

Haven i Hune 1. del

04.08.2022 | Det er med særlig stor glæde, at jeg her præsenterer haven, der blev startskuddet til min haveinteresse. Nemlig Haven i Hune, skabt af Anne Just og Claus Bonderup. Glæd jer ...

Staudemarken

07.07.2022 | Det er altid dejligt at gæste ’gamle’ plantevenner, og det var da også et herligt gensyn med Tina fra Staudemarken, som jeg sammen med min fotograf, Katrine, besøgte for en uges tid siden. Her blev det til en herlig snak om planter og ’gamle dage’. Faktisk har Tina og jeg kendt hinanden i omkring 25 år.

Tivoli Friheden 2022

02.06.2022 | Denne måneds video handler Tivoli Friheden og den forårsbeplantning, som jeg for andet år i træk har skabt sammen med med parkens gartnere. Det er en stor glæde på den måde at få lov til at lege udenfor min egen parcel, og jeg er glad for de mange positive tilkendegivelser, jeg får, når jeg besøger parken.

Jeanett Fruergaards have

05.05.2022 | Det er altid dejligt at komme tilbage til haver, man holder af. Og sådan forholder det sig bestemt med Jeanetts have, som jeg også besøgte sidste forår. Her ser I, hvordan den tager sig ud en solrig augustdag.

Charlottes have

07.04.2022 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret imponeret oven den have, jeg præsenterer i dag. Nemlig Charlottes have i Silkeborg. Det er helt utroligt, at denne have kun har et år på bagen.

Staudeblomsten

03.03.2022 | Atter en gang er jeg på besøg hos Staudeblomsten i Harlev lidt udenfor Aarhus. Et fantastisk sted med en overdådig blomstring.

Jens Oles have

03.02.2022 | Også denne gang skal vi på tur til det nordjyske, hvor jeg besøger Jens Ole og Sannes have med de mest fantastiske drivhuse. Det ene fine end det andet. I kan godt glæde jer.

Thyboesminde Stauder

06.01.2022 | Er der noget skønnere end at drømme sig hen til sol og sommer? Jeg kan ikke komme i tanke om meget. I denne årets første video skal I med nordpå til Thyboesminde Stauder og se de skønneste floks.

Lones Have 2

02.12.2021 | Atter en gang er jeg tilbage i Lones have. Mange af jer vil sikkert huske, at jeg viste dette skønne sted forrige gang, og da lovede jeg at komme igen. Det gør jeg så nu!
Preview

Lones have

04.11.2021 | Er det ikke utroligt så mange måder, man kan indrette og dyrke sin have på? Jeg synes, at det er fascinerende. Og når jeg nævner dette, er det fordi jeg i denne måneds video er i en have i en helt særlig klasse; nemlig Lone Biehls have i Skanderborg. Følg Lone på Instagram - @havedagbogen

Susanne og Tonnys Have

07.10.2021 | I dag er jeg på besøg i Susanne og Tonnys skønne have i Silkeborg. Det er sommer og sol og en herlig aften.

Margit Bruuns have

31.08.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Margit Bruuns fantastiske have i Midtjylland. Det er et sandt paradis med mange små haverum og den smukkeste udsigt. Så dejligt, at jeg måtte komme forbi.

Jeanett Fruergaards have

05.08.2021 | På min tur rundt til skønne danske haver er jeg nu kommet til Jeanett Fruergaard, der bor nær Stoholm i Vestjylland. Hun har skabt en helt særlig have, ikke blot med staudebede, men også med skære- og køkkenhave.

Staudeblomsten

01.07.2021 | 
I denne uge er jeg på tur, og jeg besøger en fantastisk have i Harlev en halv sens kilometer vest for Aarhus. Havens navn er Staudeblomsten, og det giver i den grad mening, når man ser haven fra luften.

Så blev det juni

03.06.2021 | Juni er en af mine yndlingsmåneder i haven. Alt er så frisk og grønt, og der er så meget i vente. Mon ikke, at mange har det som jeg?
Vis flere videoer