Log ind

Ullas have

På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

.

Kommentarer
Vibeke 2 år siden
Hvor har det været dejligt, at se videoerne fra danske haver. Glæder mig allerede til du genoptager optagelserne fra smukke og inspirerende haver.
Claus 2 år siden
Kære Vibeke, mange tak for dine søde ord. Kh Claus
Ulla 2 år siden
Kære Claus. Tak for dine hyggelige besøg, det har været så inspirerende for mig at være sammen med dig. Du er så positiv og anerkendende og fuld af ideer og energi der smitter. Kærlig hilsen Ulla
Tina 2 år siden
Kære Ulla Tak for kigget i din have, det er en skøn perle du har skabt. Mvh Tina
Claus 2 år siden
Kære Ulla, det er mig, der takker. Det har været en stor glæde af følge din have. Tak også for dine søde ord. Jeg kan kun sige i lige måde. Kærlig hilsen Claus
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Jeg har virkelig nydt dine ture rundt i haverne. Det er altid så spændende at se ideer og udtryk. Skøn skøn have Ulla har. Mvh Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina, er glad for, at du kan lide mine havebesøg. Jeg har også nydt dem. Kh Claus
Pernille 2 år siden
Kære Claus - sikke en dejlig have og tak for den hyggelige rundtur. Jeg har lige forsøgt at finde Ulla Bergstrøm på Instagram, men det er ikke lykkes. Kan du lokkes til at linke til hendes profil?
God weekend, kh Pernille fra Backyard Stories
Claus 2 år siden
Køre Pernille, Selvfølgelig. Ullas profil hedder have02. Den er værd at følge. Kh Claus
Bonnie 2 år siden
Tak for et vidunderligt kig indenfor i Ullas have. Den er så fantastisk stilfuld og har en eminent afstemning af farvetoner. Mange hyggelige haverum og en masse inspiration. Tak for rundvisningen - selvom jeg kender haven i forvejen, så er det dejligt at se den på film. Mange hilsner Bonnie
Claus 2 år siden
Kære Bonnie, vi kan hurtigt blive enige om, at Ullas have er helt i særklasse. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Tak for en fantastisk haveklub video , i den meget skønne have .
Besøget i den romantiske have i sidste weekend gik godt , bortset fra at hvad jeg ikke vidste var at den ene af mine veninder har angst for skruptusser , og det er der jo derude , men det gik ok og så ku vi jo lige sidde omme i rosen og frugthaven og snakke lidt . Hvor er det en skam jeg er i København på kursus den 2/9 når du skal holde foredrag derude , sku spørge fra Jørgen hvad det er du taler om den aften , han nævnte han måske ku tænke sig at komme .
Rigtig god weekend til dig og jer allesammen , gik lige lidt stærkt med at skrive , passer Lines hundehvalp
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, altid hyggelig med en hilsen fra dig. Du kan fortælle Jørgen, at jeg fortæller om 'Selskabsplanter' på Sanderumgaard. Det foredrag har I vist begge hørt. Glæder mg til at se jer her i haven på lørdag. Kh Claus
Jytte 2 år siden
Sikke nogle dejlige haver du har vist os på det sidste. Især synes jeg godt om Ullas have: Den helt rigtige blanding af planter og æstetisk hygge, som hun taler om .... men du er altså også dygtig til at indfange stemninger med perspektiv og lys- og skyggefordeling. Se nu bare billedet med spanskrørsliggestolen og den store pude i den helt rigtige, en anelse douce-pink farve. Enkelt og utroligt smukt! Wauuw!
Med kærlig havehilsen
Jytte
Claus 2 år siden
Kære Jytte, så dejligt med nogle ord fra dig. Du har i den grad været savnet. Tak for din begejstring. Jeg giver dine roser videre til Katrine, min fotograf. Det er jo hende, der fører kameraet. Kh Claus
Morten 2 år siden
Kære Claus
Tak for turen i Ullas have, det er simpelthen en så skøn og inspirerende have hun har, altid sans for detaljen og det hyggelige element.
Det har været en fornøjelse at være på have tur hen oversommeren og se de forskellige haver du har besøgt.
Kærlig hilsen Morten
Claus 2 år siden
Kære Morten, tak for dine mange hyggelige kommentarer. Det er altid dejligt at løse dine begejstrede kommentarer. Kh Claus
Karen 2 år siden
Så skøn en have , stor ros til indehaverne, dejligt at se de forskellige vækster. Også et skønt lille havehus , ja det er dejligt at se at man genbruger tingene så smukt. Skøn video ,skøn video, tusind tak Claus Dalby - jeg ser videoerne flere x og suger til mig. Tak MVH Karen , Søborg

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer