Log ind

Ullas have

På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

.

Kommentarer
Vibeke 2 måneder siden
Hvor har det været dejligt, at se videoerne fra danske haver. Glæder mig allerede til du genoptager optagelserne fra smukke og inspirerende haver.
Claus 2 måneder siden
Kære Vibeke, mange tak for dine søde ord. Kh Claus
Ulla 2 måneder siden
Kære Claus. Tak for dine hyggelige besøg, det har været så inspirerende for mig at være sammen med dig. Du er så positiv og anerkendende og fuld af ideer og energi der smitter. Kærlig hilsen Ulla
Tina 2 måneder siden
Kære Ulla Tak for kigget i din have, det er en skøn perle du har skabt. Mvh Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Ulla, det er mig, der takker. Det har været en stor glæde af følge din have. Tak også for dine søde ord. Jeg kan kun sige i lige måde. Kærlig hilsen Claus
Tina 2 måneder siden
Kæreste Claus Jeg har virkelig nydt dine ture rundt i haverne. Det er altid så spændende at se ideer og udtryk. Skøn skøn have Ulla har. Mvh Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Tina, er glad for, at du kan lide mine havebesøg. Jeg har også nydt dem. Kh Claus
Pernille 2 måneder siden
Kære Claus - sikke en dejlig have og tak for den hyggelige rundtur. Jeg har lige forsøgt at finde Ulla Bergstrøm på Instagram, men det er ikke lykkes. Kan du lokkes til at linke til hendes profil?
God weekend, kh Pernille fra Backyard Stories
Claus 2 måneder siden
Køre Pernille, Selvfølgelig. Ullas profil hedder have02. Den er værd at følge. Kh Claus
Bonnie 2 måneder siden
Tak for et vidunderligt kig indenfor i Ullas have. Den er så fantastisk stilfuld og har en eminent afstemning af farvetoner. Mange hyggelige haverum og en masse inspiration. Tak for rundvisningen - selvom jeg kender haven i forvejen, så er det dejligt at se den på film. Mange hilsner Bonnie
Claus 2 måneder siden
Kære Bonnie, vi kan hurtigt blive enige om, at Ullas have er helt i særklasse. Kh Claus
Anita 2 måneder siden
Kære Claus
Tak for en fantastisk haveklub video , i den meget skønne have .
Besøget i den romantiske have i sidste weekend gik godt , bortset fra at hvad jeg ikke vidste var at den ene af mine veninder har angst for skruptusser , og det er der jo derude , men det gik ok og så ku vi jo lige sidde omme i rosen og frugthaven og snakke lidt . Hvor er det en skam jeg er i København på kursus den 2/9 når du skal holde foredrag derude , sku spørge fra Jørgen hvad det er du taler om den aften , han nævnte han måske ku tænke sig at komme .
Rigtig god weekend til dig og jer allesammen , gik lige lidt stærkt med at skrive , passer Lines hundehvalp
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 måneder siden
Kære Anita, altid hyggelig med en hilsen fra dig. Du kan fortælle Jørgen, at jeg fortæller om 'Selskabsplanter' på Sanderumgaard. Det foredrag har I vist begge hørt. Glæder mg til at se jer her i haven på lørdag. Kh Claus
Jytte 2 måneder siden
Sikke nogle dejlige haver du har vist os på det sidste. Især synes jeg godt om Ullas have: Den helt rigtige blanding af planter og æstetisk hygge, som hun taler om .... men du er altså også dygtig til at indfange stemninger med perspektiv og lys- og skyggefordeling. Se nu bare billedet med spanskrørsliggestolen og den store pude i den helt rigtige, en anelse douce-pink farve. Enkelt og utroligt smukt! Wauuw!
Med kærlig havehilsen
Jytte
Claus 2 måneder siden
Kære Jytte, så dejligt med nogle ord fra dig. Du har i den grad været savnet. Tak for din begejstring. Jeg giver dine roser videre til Katrine, min fotograf. Det er jo hende, der fører kameraet. Kh Claus
Morten 2 måneder siden
Kære Claus
Tak for turen i Ullas have, det er simpelthen en så skøn og inspirerende have hun har, altid sans for detaljen og det hyggelige element.
Det har været en fornøjelse at være på have tur hen oversommeren og se de forskellige haver du har besøgt.
Kærlig hilsen Morten
Claus 2 måneder siden
Kære Morten, tak for dine mange hyggelige kommentarer. Det er altid dejligt at løse dine begejstrede kommentarer. Kh Claus
Karen 15 dag(e) siden
Så skøn en have , stor ros til indehaverne, dejligt at se de forskellige vækster. Også et skønt lille havehus , ja det er dejligt at se at man genbruger tingene så smukt. Skøn video ,skøn video, tusind tak Claus Dalby - jeg ser videoerne flere x og suger til mig. Tak MVH Karen , Søborg

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.
Vis flere videoer