Log ind

Ullas have

På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

.

Kommentarer
Vibeke 12 måneder siden
Hvor har det været dejligt, at se videoerne fra danske haver. Glæder mig allerede til du genoptager optagelserne fra smukke og inspirerende haver.
Claus 12 måneder siden
Kære Vibeke, mange tak for dine søde ord. Kh Claus
Ulla 12 måneder siden
Kære Claus. Tak for dine hyggelige besøg, det har været så inspirerende for mig at være sammen med dig. Du er så positiv og anerkendende og fuld af ideer og energi der smitter. Kærlig hilsen Ulla
Tina 12 måneder siden
Kære Ulla Tak for kigget i din have, det er en skøn perle du har skabt. Mvh Tina
Claus 12 måneder siden
Kære Ulla, det er mig, der takker. Det har været en stor glæde af følge din have. Tak også for dine søde ord. Jeg kan kun sige i lige måde. Kærlig hilsen Claus
Tina 12 måneder siden
Kæreste Claus Jeg har virkelig nydt dine ture rundt i haverne. Det er altid så spændende at se ideer og udtryk. Skøn skøn have Ulla har. Mvh Tina
Claus 12 måneder siden
Kære Tina, er glad for, at du kan lide mine havebesøg. Jeg har også nydt dem. Kh Claus
Pernille 12 måneder siden
Kære Claus - sikke en dejlig have og tak for den hyggelige rundtur. Jeg har lige forsøgt at finde Ulla Bergstrøm på Instagram, men det er ikke lykkes. Kan du lokkes til at linke til hendes profil?
God weekend, kh Pernille fra Backyard Stories
Claus 12 måneder siden
Køre Pernille, Selvfølgelig. Ullas profil hedder have02. Den er værd at følge. Kh Claus
Bonnie 12 måneder siden
Tak for et vidunderligt kig indenfor i Ullas have. Den er så fantastisk stilfuld og har en eminent afstemning af farvetoner. Mange hyggelige haverum og en masse inspiration. Tak for rundvisningen - selvom jeg kender haven i forvejen, så er det dejligt at se den på film. Mange hilsner Bonnie
Claus 12 måneder siden
Kære Bonnie, vi kan hurtigt blive enige om, at Ullas have er helt i særklasse. Kh Claus
Anita 12 måneder siden
Kære Claus
Tak for en fantastisk haveklub video , i den meget skønne have .
Besøget i den romantiske have i sidste weekend gik godt , bortset fra at hvad jeg ikke vidste var at den ene af mine veninder har angst for skruptusser , og det er der jo derude , men det gik ok og så ku vi jo lige sidde omme i rosen og frugthaven og snakke lidt . Hvor er det en skam jeg er i København på kursus den 2/9 når du skal holde foredrag derude , sku spørge fra Jørgen hvad det er du taler om den aften , han nævnte han måske ku tænke sig at komme .
Rigtig god weekend til dig og jer allesammen , gik lige lidt stærkt med at skrive , passer Lines hundehvalp
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 12 måneder siden
Kære Anita, altid hyggelig med en hilsen fra dig. Du kan fortælle Jørgen, at jeg fortæller om 'Selskabsplanter' på Sanderumgaard. Det foredrag har I vist begge hørt. Glæder mg til at se jer her i haven på lørdag. Kh Claus
Jytte 12 måneder siden
Sikke nogle dejlige haver du har vist os på det sidste. Især synes jeg godt om Ullas have: Den helt rigtige blanding af planter og æstetisk hygge, som hun taler om .... men du er altså også dygtig til at indfange stemninger med perspektiv og lys- og skyggefordeling. Se nu bare billedet med spanskrørsliggestolen og den store pude i den helt rigtige, en anelse douce-pink farve. Enkelt og utroligt smukt! Wauuw!
Med kærlig havehilsen
Jytte
Claus 12 måneder siden
Kære Jytte, så dejligt med nogle ord fra dig. Du har i den grad været savnet. Tak for din begejstring. Jeg giver dine roser videre til Katrine, min fotograf. Det er jo hende, der fører kameraet. Kh Claus
Morten 12 måneder siden
Kære Claus
Tak for turen i Ullas have, det er simpelthen en så skøn og inspirerende have hun har, altid sans for detaljen og det hyggelige element.
Det har været en fornøjelse at være på have tur hen oversommeren og se de forskellige haver du har besøgt.
Kærlig hilsen Morten
Claus 12 måneder siden
Kære Morten, tak for dine mange hyggelige kommentarer. Det er altid dejligt at løse dine begejstrede kommentarer. Kh Claus
Karen 11 måneder siden
Så skøn en have , stor ros til indehaverne, dejligt at se de forskellige vækster. Også et skønt lille havehus , ja det er dejligt at se at man genbruger tingene så smukt. Skøn video ,skøn video, tusind tak Claus Dalby - jeg ser videoerne flere x og suger til mig. Tak MVH Karen , Søborg

Stellas have

30.07.2020 | Også i denne uge skal I med mig på tur, og atter en gang går turen til Bornholm. Her skal I se Stellas have. Stella er en nær haveveninde, og hendes have er en ren eventyrverden. Et sted, som man i den grad kan gå på opdagelse i.

Enghøj Staudehave

23.07.2020 | Ligesom alle andre har jeg holdt mig hjemme i dette forår, men omkring midsommer var jeg på min første tur udenfor parcellen. Jeg var på Bornholm, hvor jeg blandt andet besøgte Enghøj Staudehave, som jeg tager jer med til i denne uge.

Krukkekøkkenhaven

15.07.2020 | I denne uge handler det om spiselige afgrøder. Blandt andet skal I se min krukkekøkkenhave atter en gang, og desuden viser jeg nogle andre grøntsager, der ikke alene kan bruges kulinarisk, men også rent dekorativt.

Rosernes tid

09.07.2020 | Af alle havens blomster må jeg sige, at jeg holder mest af roser. Ingen anden blomst kan overgå den i skønhed og duft. Tænker, at mange har det ligesom jeg.

Ud med saksen

02.07.2020 | Så er vi kommet ind i juli måned, og lige nu er saksen det vigtigste værktøj. Mange stauder bliver klippet ned for at få frisk løv og måske endnu et flor. Det er rettidig omhu!
Preview

Midsommer

25.06.2020 | Midsommer er en utrolig dejlig tid; en tid, hvor man næsten ikke har lyst til at gå ind. Haven er så fantastisk frodig, og al det møje og besvær, man har haft tidligere på sæsonen, lønner sig virkelig nu.

Juniglæder

18.06.2020 | Der er meget at glæde sig over her i årets første sommermåned. Krukkevæksterne viser sig fra deres bedste side, og der er også gang i krukkekøkkenhaven. Det er en løfterig tid.

Blomstring i skyggen

11.06.2020 | Det sker ikke så sjældent, at folk siger til mig, at de har svært ved at finde ud af, hvad de skal plante i skyggen. Faktisk er det nu ikke så svært. Brug nettet - søg og du skal finde!

Nu er det sommer

04.06.2020 | Det er helt utroligt, så hurtigt det går i haven lige nu. Men vi har jo også haft pragtfulde dage med sol og megen varme. Det er noget, der behager både blomster og haveejere. Faktisk har maj måned været den mest solrige i over hundrede år, har vi lige fået at vide.

De sidste tulipaner

28.05.2020 | Om få dage er det sommer, i alt fald rent kalendermæssigt. De seneste dage har budt på nogen varme og sol, og nu er det ved at være uigenkaldeligt slut med tulipanerne. Men I får lige et sidste kig på mine …
Preview

Pangfarver

21.05.2020 | Mon ikke mange af jer ved, at jeg er vild med farver og at sætte dem sammen? Det er en stor, stor passion, som jeg altid har haft. Også inden jeg blev havemenneske for et kvart århundrede siden. Jeg var ikke et helt almindeligt barn!

Flere tulipaner

14.05.2020 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med tulipaner. Og jeg har da heller aldrig hørt om nogle, der ikke kunne lide denne dejlige forårsblomst, som fås i alkens skønne farver.

Køkkenurter og blomster

07.05.2020 | Mange af de køkkenurter, vi dyrker til kulinarisk brug, er lige så smukke som blomster, og det er blevet en hel sport for mig at sætte dem sammen. Det er noget af det, jeg viser i denne uges video.

Planting og såning

30.04.2020 | Der er ingen tvivl om, at forårsmånederne er de travleste i haven. Sådan er det i hvert fald her. Men man skal som bekendt yde, før man kan nyde, og det har jeg heller ikke det fjerneste imod. I denne uge handler det om både plantning og såning.

Blomstrendre overdådighed

23.04.2020 | Foråret er for alvor kommet til Risskov. Bøgen er sprunget ud, og forårsløgvæksterne blomstrer, så det er en hel lyst; ikke blot i haven, men også udenfor porten. Der er så meget at glæde sig over ...

Kom med i drivhuset

16.04.2020 | Det er forår. Påskeklokkerne og narcisserne blomstrer. Der er skønt i skovhaven, men I skal også med ind i drivhuset og se, hvad jeg har gang i derinde. Og det er ikke så lidt; set i lyset af den periode vi er inde i, er der ekstra meningsfuldt at så og prikle.

Påsketravlhed

09.04.2020 | Det går rigtig hurtigt i haven lige nu, og det hele gror som en lyst. Selv om jeg har fået ekstra meget tid, er der masser at lave, og i den forløbne uge har vi haft rigtig travlt. Blandt andet med at potte dahliaer, og de står nu klar i drivhuset.

Nye forsyninger

02.04.2020 | I denne uge viser jeg nogle af de planter, jeg har modtaget fra en belgisk planteskole, som er min faste leverandør. Desuden har jeg købt barrodsroer, som jeg starter op i en krukke.
Vis flere videoer