Log ind

Ugens video

Ugens video giver en mængde tips og informationer, som du ikke finder samlet andre steder. For eksempel: Hvordan sår og prikler man? Hvordan lægger man løg og knolde, opbygger et staudebed og måske laver en havebuket?

I nogle uger vil videoerne være ‛rejsebreve’, som jeg selv optager.

Anden søndag i advent

06.12.2018 | Nu er det snart den anden søndag i advent, og i denne uge viser jeg, hvordan I nemt og hurtigt kan pynte en færdig grankrans. Desuden skal I med til England - til Dorset Walled Garden.

Første søndag i advent

29.11.2018 | 
… ja, det er det lige om lidt. Så det er tid til at få lavet en adventsdekoration og få fat i et kalenderlys, hvis det ikke allerede er sket. I denne uge har jeg indrettet juleværksted i køkkenet. Og desuden skal I med en tur til en af Englands skønneste haver.

Anders og Signe

22.11.2018 | I sidste uge var vi på besøg på Gartneriet Brændtvad på Djursland, hvor Anders fortalte om mistelten. Anders er en fantastisk fortæller, og han har meget på hjerte, så derfor besøger vi i denne video gartneriet igen. Og I skal også hilse på Anders' utrolige søster Signe.

Gartneriet Brændtvad

15.11.2018 | Julen står for døren, og snart skal jeg ikke alene til at lave dekorationer, men også buketter. Her bruger jeg rigtig gerne mistelten. Jeg er så heldig at have min egen private leverandør, nemlig Anders fra Gartneriet Brændtvad, og ham besøger vi i dag.

Ude med spaden

08.11.2018 | Det er da helt fantastisk, at vejret er så mildt. Og det er rigtig praktisk, når der er så meget, der stadig skal gøres. Jeg husker med gru nogle år, hvor jorden allerede blev dækket af sne på dette tidspunkt. Lad os håbe, at det varer noget endnu.

Meget at gøre

01.11.2018 | I den forløbne uge har vi haft frost, men nu er det igen ganske - for ikke at sige meget - mildt. Derfor er det en stor glæde at arbejde ude. Og heldigvis for det, for der er stadig meget at gøre.

Efterårsglæde

26.10.2018 | På det seneste har vi haft skønne og solrige efterårsdage, men også en del storm. Der er alligevel meget at glæde sig over. Blandt andet det sparsomme løv, der er tilbage på træer og buske, men også at dahliaknoldene nu står til vinteropbevaring i garagen.

Jeg ved, hvor der findes en have

18.10.2018 | Det er efterår, og der er meget at glæde sig over. Gyldne farver og smukt vejr … Men jeg tror alligevel, at vi er mange, der ser frem til, det igen bliver forår. I denne uge skal vi dog ikke kigge frem, men tilbage. Jeg inviterer jer nemlig med til Ivy Høghs fantastiske have ved Tange sø.

Koldt ude, varmt inde

11.10.2018 | Der er stadig meget at gøre i haven. Blandt andet er jeg ved at høste frø, og der bliver også plukket ind til buketter. I denne uge er det nogle små af slagsen, jeg laver.

Slut september

04.10.2018 | Det står mig helt klart, at man kalder september for en efterårsmåned. Det har jeg bare lidt svært ved at forlige mig med. Snart går vi ind i oktober, og det er for mig rigtigt efterår.

Smukke løvplanter

27.09.2018 | Når det handler om have, er det ofte blomster, der fokuseres på. Men jeg slår igen og igen et slag for de mange smukke løvplanter, der findes. Således også i denne uges video.

Solrig sensommer

20.09.2018 | Der har været nogle skønne og solrige dage på det seneste, men nu er det blevet koldere og mere regnfuldt. Vi må forberede os på, at efteråret er på vej. Så meget desto mere grund er der til at nyde de gode dage.
Preview

Skovhaven

13.09.2018 | Det er en stor glæde at bo klos op ad en skov med de muligheder, det giver. Herinde i halvskyggen kan man nemlig dyrke andre ting end på solrige steder i haven.
Preview

Et haverum

06.09.2018 | 'The Sunken Garden' er et af havens mange rum, og i denne video viser jeg, hvordan der ser ud netop nu, hvor løvplanterne og dahliaerne spiller hovedrollerne.

Abrikos, kobber, rust!

31.08.2018 | En farveskala, som jeg holder rigtig meget af, er abrikos, kobber og rust. I denne uge præsenterer jeg disse farver i en af mine krukkehaver. Desuden plukker jeg ind og arrangerer en buket.

Et smut til Holland

23.08.2018 | I denne uge er jeg ikke blot rundt i min egen have, men også et smut i Holland. I skal med og se, hvordan det ser ud, når forårsløgene bliver pakket, inden de sendes ud til butikkerne.

Ude med saksen

16.08.2018 | Da denne video blev optaget, var det stadig meget varmt og tørt. Nu er regnen heldigvis kommet, og det er ikke nær så hedt. Det er vi rigtig mange haveejere, der glæder os over.

David Austins Rosenhave

09.08.2018 | I denne video tager jeg jer med til det, som jeg uden at blinke vil kalde for verdens smukkeste rosenhave. David Austins rosenhave. Jeg besøgte den 10. juni, og jeg vil aldrig glemme det syn, der mødte mig.
Vis flere videoer