Log ind

Årets sidste tulipaner

Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

.

Kommentarer
Bonnie 2 år siden
Tak for en skøn og inspirerende video. Jeg glæder mig til at se flere - er vild med kombinationen aubergine/lime - aubergine/rød Acer. Og så må jeg vist også hellere en tur ud i haven med saksen og se om jeg kan finde noget til en buket. Nu har du aldrig været omme bag i og se mit potting shed og "lager". Og det er vist også meget godt, nu hvor jeg har set, hvor skræmmende imponerende dit lager er :-)
/Bonnie
Claus 2 år siden
Kære Bonnie, grunden til, at I får lov til at komme med om 'bagved' i denne video, skyldes alene, at der lige nu ser hæderligt ud. På andre tidspunkter er det noget mere hektisk. Den flotte orden kan jeg takke mine gartnere for. Kh Claus
Anette 2 år siden
Er lige kommet hjem fra ferie hvor hele to afsnit, herfra haveklubben ventede. Så dejligt med dobbelt op af inspiration. Nu går jeg og venter på regnen stilner lidt af her i det sydjyske, så alt den motivation dine videoer giver kan blive godt brugt 😊
Dbh Anette
Claus 2 år siden
Kære Anette, er så glad for at kunne motivere. Dbh Claus
Morten 2 år siden
Kære Claus

Dejligt med kigget til dine sidste tulipaner, jeg var nemlig i gang med at evaluere forårs sæsonen og notere hvad der skulle bruges til næste år. Så det var godt med en sidste omgang inspiration, tak for det.
Ha en rigtig god weekend
Claus 2 år siden
Kære Morten, ja det er allerede nu, næste sæson skal forberedes. Rettidig omhu … Kh Claus
Karen 2 år siden
Hej Claus. Tak for endnu en dejlig video. Jeg skal holde min mands fødselsdag i morgen formiddag ( så kan dem med små børn også være med), men manglede inspiration til en buket til bordet. Det har du så lige givet, tak.
God weekend til dig.
Mvh Karen
Claus 2 år siden
Kære Karen, håber, at du får lavet en fin buket. Mon ikke …? Dbh Claus
Dorthe 2 år siden
Som altid skønt og få den ugentlige video 🌸🌸
Fornylig viste du hvordan du sætter stativer/holder omkring pæoner. Hvor kan jeg købe disse ?
Mange hilsner
Dorthe
Claus 2 år siden
Kære Dorthe, dem kan du købe på Bilka.dk som en del af mit sortiment. Dbh Claus
Mathias 2 år siden
Kære Claus,
Igen en hyggelig video fra dig. Tak for det :-)
Hvor er det smukt omkring det pyramideformede væksthus - så flot med de mørke ahorn og de pangfarvede tulipaner. Det er jo helt som en showhave fra Chelsea Flower Show.
Igen bliver jeg meget inspireret hos dig.
Kh fra Mathias
Claus 2 år siden
Kære Mathian Emil, tusind talk for roserne. Kh Claus
Nette 2 år siden
Kære Claus
Weekend morgener med en varm kop kaffe og Dalby videoer. Så bliver det ikke meget bedre ;)

Jeg lagde ingen løg i efteråret 18, så jeg må vist ud med løglæggeren til efteråret! Jeg har besluttet at nedlægge en del af mine krukker, og plante indholdet ud i bedene, men det er en vanskelig ting at føre ud i livet, når man ser dine videoer! Årsagen til beslutningen er helt enkelt, at jeg bruger så meget tid på at vande og plante om, at jeg ikke når alle de andre gøremål, der er i en have. Ikke fordi jeg ikke har lyst. Det er noget med tiden ...... For pokker da også Claus. Du er et farligt bekendskab! Nu vil jeg så gå ned i haven, og rulle min 80 meter haveslange ud. Ikke fordi min have er stor, men fordi jeg trækker vandet lang væk fra.
Claus 2 år siden
Kære Nette, ja, det er arbejdskrævende med krukker, men også skønt … God vanding. Kh Claus
Anita 2 år siden
Kære Claus
Som altid en fantastisk inspirende havevideo .
Tulipanerne du viser de er så skønne , kløverne er da så kønne , men jeg ved ikke om jeg kan tillade mig at plante i flere krukker , da min søde nabo skal passe min have og krukker når vi er på ferie , de tager på ferie før os , så passer jeg naturligvis hos dem , skønt med sådanne naboer .
Jeg er meget imponeret over nogle XXL pæonknolde som jeg købte i dit sortiment fra foråret , tænk der kommer blomster på 3 til 4 stængler på hver , det er flot , glæder mig til de blomstre .
Tak for denne uges video , skønt .
God søndag aften til dig og alle jer andre
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 år siden
Kære Anita, det glæder mig i den grad at høre, at du har held med pæonerne. Tak også for dine søde ord. Kh Claus
Tina 2 år siden
Kæreste Claus Superskønt med kig og inspiration til tulipaner. Her i haven er de forlængst væk. Synes ikke at jeg fik så meget ud af dem i år. Det gik så stærkt. Men nu står roserne allerede på spring , flere er sprunget ud. Jeg er jo igang med at flytte dem til den nye have ved Næstved.. ikke det bedste tidspunkt men håber, at de overlever. Fantastisk buket smuk ide med bronzeblad . Knus Tina
Claus 2 år siden
Kære Tina, det er så spændende med din nye have. Kh Claus
Kjeld 2 år siden
Kære Claus, flot flot flot, kærlig hilsen Kjeld og Lisbeth

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer