Log ind

Årets sidste tulipaner

Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

.

Kommentarer
Bonnie 2 måneder siden
Tak for en skøn og inspirerende video. Jeg glæder mig til at se flere - er vild med kombinationen aubergine/lime - aubergine/rød Acer. Og så må jeg vist også hellere en tur ud i haven med saksen og se om jeg kan finde noget til en buket. Nu har du aldrig været omme bag i og se mit potting shed og "lager". Og det er vist også meget godt, nu hvor jeg har set, hvor skræmmende imponerende dit lager er :-)
/Bonnie
Claus 2 måneder siden
Kære Bonnie, grunden til, at I får lov til at komme med om 'bagved' i denne video, skyldes alene, at der lige nu ser hæderligt ud. På andre tidspunkter er det noget mere hektisk. Den flotte orden kan jeg takke mine gartnere for. Kh Claus
Anette 2 måneder siden
Er lige kommet hjem fra ferie hvor hele to afsnit, herfra haveklubben ventede. Så dejligt med dobbelt op af inspiration. Nu går jeg og venter på regnen stilner lidt af her i det sydjyske, så alt den motivation dine videoer giver kan blive godt brugt 😊
Dbh Anette
Claus 2 måneder siden
Kære Anette, er så glad for at kunne motivere. Dbh Claus
Morten 2 måneder siden
Kære Claus

Dejligt med kigget til dine sidste tulipaner, jeg var nemlig i gang med at evaluere forårs sæsonen og notere hvad der skulle bruges til næste år. Så det var godt med en sidste omgang inspiration, tak for det.
Ha en rigtig god weekend
Claus 2 måneder siden
Kære Morten, ja det er allerede nu, næste sæson skal forberedes. Rettidig omhu … Kh Claus
Karen 2 måneder siden
Hej Claus. Tak for endnu en dejlig video. Jeg skal holde min mands fødselsdag i morgen formiddag ( så kan dem med små børn også være med), men manglede inspiration til en buket til bordet. Det har du så lige givet, tak.
God weekend til dig.
Mvh Karen
Claus 2 måneder siden
Kære Karen, håber, at du får lavet en fin buket. Mon ikke …? Dbh Claus
Dorthe 2 måneder siden
Som altid skønt og få den ugentlige video 🌸🌸
Fornylig viste du hvordan du sætter stativer/holder omkring pæoner. Hvor kan jeg købe disse ?
Mange hilsner
Dorthe
Claus 2 måneder siden
Kære Dorthe, dem kan du købe på Bilka.dk som en del af mit sortiment. Dbh Claus
Mathias 2 måneder siden
Kære Claus,
Igen en hyggelig video fra dig. Tak for det :-)
Hvor er det smukt omkring det pyramideformede væksthus - så flot med de mørke ahorn og de pangfarvede tulipaner. Det er jo helt som en showhave fra Chelsea Flower Show.
Igen bliver jeg meget inspireret hos dig.
Kh fra Mathias
Claus 2 måneder siden
Kære Mathian Emil, tusind talk for roserne. Kh Claus
Nette 1 måned siden
Kære Claus
Weekend morgener med en varm kop kaffe og Dalby videoer. Så bliver det ikke meget bedre ;)

Jeg lagde ingen løg i efteråret 18, så jeg må vist ud med løglæggeren til efteråret! Jeg har besluttet at nedlægge en del af mine krukker, og plante indholdet ud i bedene, men det er en vanskelig ting at føre ud i livet, når man ser dine videoer! Årsagen til beslutningen er helt enkelt, at jeg bruger så meget tid på at vande og plante om, at jeg ikke når alle de andre gøremål, der er i en have. Ikke fordi jeg ikke har lyst. Det er noget med tiden ...... For pokker da også Claus. Du er et farligt bekendskab! Nu vil jeg så gå ned i haven, og rulle min 80 meter haveslange ud. Ikke fordi min have er stor, men fordi jeg trækker vandet lang væk fra.
Claus 1 måned siden
Kære Nette, ja, det er arbejdskrævende med krukker, men også skønt … God vanding. Kh Claus
Anita 1 måned siden
Kære Claus
Som altid en fantastisk inspirende havevideo .
Tulipanerne du viser de er så skønne , kløverne er da så kønne , men jeg ved ikke om jeg kan tillade mig at plante i flere krukker , da min søde nabo skal passe min have og krukker når vi er på ferie , de tager på ferie før os , så passer jeg naturligvis hos dem , skønt med sådanne naboer .
Jeg er meget imponeret over nogle XXL pæonknolde som jeg købte i dit sortiment fra foråret , tænk der kommer blomster på 3 til 4 stængler på hver , det er flot , glæder mig til de blomstre .
Tak for denne uges video , skønt .
God søndag aften til dig og alle jer andre
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 måned siden
Kære Anita, det glæder mig i den grad at høre, at du har held med pæonerne. Tak også for dine søde ord. Kh Claus
Tina 1 måned siden
Kæreste Claus Superskønt med kig og inspiration til tulipaner. Her i haven er de forlængst væk. Synes ikke at jeg fik så meget ud af dem i år. Det gik så stærkt. Men nu står roserne allerede på spring , flere er sprunget ud. Jeg er jo igang med at flytte dem til den nye have ved Næstved.. ikke det bedste tidspunkt men håber, at de overlever. Fantastisk buket smuk ide med bronzeblad . Knus Tina
Claus 1 måned siden
Kære Tina, det er så spændende med din nye have. Kh Claus
Kjeld 1 måned siden
Kære Claus, flot flot flot, kærlig hilsen Kjeld og Lisbeth

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …

Vibekes have

04.07.2019 | Nu er det ved at være ferietid, og i denne og de næste seks uger besøger jeg en række danske haver. I denne uge, skal I med til Vibekes lille charmerende have i Hellerup.

Sommertravlhed

27.06.2019 | Der er travlt i haven, og i denne video skal I blandt andet se, hvordan jeg planter kasserne ud for køkkenet til. Som vanligt er farveholdningen creme og hvid. Sådan har det været i mange år. Det er toner, jeg aldrig bliver træt af.

Krukkekøkkenhaven

20.06.2019 | I denne uges video viser jeg, hvordan jeg planter tomater i væksthuset og salat i krukkekøkkenhaven. Spændende projekter for sådan én som mig, der aldrig rigtigt har haft køkkenhave.

Det er helt vildt!

13.06.2019 | Det er det, der er lige nu; altså helt vildt … På den gode måde! Jeg elsker havens vilde udtryk. Den må gerne minde lidt om en frodig grøftekant. Holdt i skak af de stramme takshække.

Nu er det sommer

06.06.2019 | Som bekendt er juni årets første måned, og alting går så utrolig stærkt i haven. Planterne vokser og gror, så det er en hel lyst. At vi nu også har sommervejr, gør bare det hele endnu skønnere.

Årets sidste tulipaner

30.05.2019 | Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

Planter, der slynger

23.05.2019 | I denne uges video er jeg i gang i væksthuset. Jeg planter slyngplanter - blandt andet den, der hedder Prinsesseskørt eller Rosenslynger. Jeg har også jordbærplanter klar, og der skal plantes bønner op ad espaliererne. Desuden skal I lige se nogle af tulipanerne igen.
Preview

Medio maj

16.05.2019 | År for år kan det svinge meget med tulipanblomstringen. Det handler naturligvis om, hvordan vejret arter sig. Det kolde forår, som vi har haft i år, gør, at tulipanerne stadig står i fuldt flor. I denne video skal I blandt andet se arrangementet på hovedtrappen.

Krukkekøkkenhaven

09.05.2019 | I denne uge skal I blandt andet ind i drivhuset. Vi har rigtig meget stående til udplantning i krukkekøkkenhaven. Der er kål og salat og også ærter, som jeg skal have plantet. Jeg ser i den grad frem til dette nye, spændende projekt.

Forår i The Sunken Garden

02.05.2019 | Der hersker stor aktivitet i haven. Vi har travlt, så alt tager sig ud fra sin bedste side til åben have for Haveklubbens Guldmedlemmer den 11. maj. The Sunken Garden er klar med masser af forårsvækster i krukker. Det er en stor glæde.

Havens redskaber

25.04.2019 | Det er en kendt sag, at det gør arbejdet noget lettere, når man har de rette hjælpemidler til rådighed. Her i haven har vi ikke den store 'maskinpark', men forskellige enkle redskaber, som jeg vil præsentere i denne uge.

Forårsgøremål

18.04.2019 | I denne uge i Haveklubben planter jeg Myosotis, forglemmigej. Et skønt navn og en skøn plante. Og så skal I også lige se den første magnolie, der er sprunget ud i haven. Den er den, der hedder 'Leonard Messel'.

Forårskrukker

11.04.2019 | 
Forårskrukkerne er sat frem nede ved vejen. Det er en fast tradition, og i denne uges video viser jeg, hvordan de tager sig ud her forholdsvist tidligt på sæsonen.

Blomstrende grøntsager

04.04.2019 | I denne uge skal jeg vise jer, hvordan jeg planter grøntsager direkte i jorden. Porrer, pastinakker og gulerødder. Og hvorfor gør jeg så det, vil nogle måske spørge. Jo det handler om, at jeg gerne vil have dem til at blomstre.

Tid til at gøde

28.03.2019 | Marts måned er en god tid at gøde haven på, og det er bestemt en fordel, at marts i år har været en meget fugtig måned, for så går det hurtigt med at få gødningen opløst, når den ligger på jorden.

Grøntsager i krukker

21.03.2019 | I denne uge handler det om min helt nye passion: Grøntsager i krukker. Det er et emne, jeg i den grad ser frem til at fordybe mig i, og ugens video er startskuddet. Jeg er ret sikker på, at det bliver begyndelsen på noget rigtigt spændende.
Vis flere videoer