Log ind

Årets sidste tulipaner

Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

.

Kommentarer
Bonnie 6 måneder siden
Tak for en skøn og inspirerende video. Jeg glæder mig til at se flere - er vild med kombinationen aubergine/lime - aubergine/rød Acer. Og så må jeg vist også hellere en tur ud i haven med saksen og se om jeg kan finde noget til en buket. Nu har du aldrig været omme bag i og se mit potting shed og "lager". Og det er vist også meget godt, nu hvor jeg har set, hvor skræmmende imponerende dit lager er :-)
/Bonnie
Claus 6 måneder siden
Kære Bonnie, grunden til, at I får lov til at komme med om 'bagved' i denne video, skyldes alene, at der lige nu ser hæderligt ud. På andre tidspunkter er det noget mere hektisk. Den flotte orden kan jeg takke mine gartnere for. Kh Claus
Anette 6 måneder siden
Er lige kommet hjem fra ferie hvor hele to afsnit, herfra haveklubben ventede. Så dejligt med dobbelt op af inspiration. Nu går jeg og venter på regnen stilner lidt af her i det sydjyske, så alt den motivation dine videoer giver kan blive godt brugt 😊
Dbh Anette
Claus 6 måneder siden
Kære Anette, er så glad for at kunne motivere. Dbh Claus
Morten 6 måneder siden
Kære Claus

Dejligt med kigget til dine sidste tulipaner, jeg var nemlig i gang med at evaluere forårs sæsonen og notere hvad der skulle bruges til næste år. Så det var godt med en sidste omgang inspiration, tak for det.
Ha en rigtig god weekend
Claus 6 måneder siden
Kære Morten, ja det er allerede nu, næste sæson skal forberedes. Rettidig omhu … Kh Claus
Karen 6 måneder siden
Hej Claus. Tak for endnu en dejlig video. Jeg skal holde min mands fødselsdag i morgen formiddag ( så kan dem med små børn også være med), men manglede inspiration til en buket til bordet. Det har du så lige givet, tak.
God weekend til dig.
Mvh Karen
Claus 6 måneder siden
Kære Karen, håber, at du får lavet en fin buket. Mon ikke …? Dbh Claus
Dorthe 6 måneder siden
Som altid skønt og få den ugentlige video 🌸🌸
Fornylig viste du hvordan du sætter stativer/holder omkring pæoner. Hvor kan jeg købe disse ?
Mange hilsner
Dorthe
Claus 6 måneder siden
Kære Dorthe, dem kan du købe på Bilka.dk som en del af mit sortiment. Dbh Claus
Mathias 6 måneder siden
Kære Claus,
Igen en hyggelig video fra dig. Tak for det :-)
Hvor er det smukt omkring det pyramideformede væksthus - så flot med de mørke ahorn og de pangfarvede tulipaner. Det er jo helt som en showhave fra Chelsea Flower Show.
Igen bliver jeg meget inspireret hos dig.
Kh fra Mathias
Claus 6 måneder siden
Kære Mathian Emil, tusind talk for roserne. Kh Claus
Nette 5 måneder siden
Kære Claus
Weekend morgener med en varm kop kaffe og Dalby videoer. Så bliver det ikke meget bedre ;)

Jeg lagde ingen løg i efteråret 18, så jeg må vist ud med løglæggeren til efteråret! Jeg har besluttet at nedlægge en del af mine krukker, og plante indholdet ud i bedene, men det er en vanskelig ting at føre ud i livet, når man ser dine videoer! Årsagen til beslutningen er helt enkelt, at jeg bruger så meget tid på at vande og plante om, at jeg ikke når alle de andre gøremål, der er i en have. Ikke fordi jeg ikke har lyst. Det er noget med tiden ...... For pokker da også Claus. Du er et farligt bekendskab! Nu vil jeg så gå ned i haven, og rulle min 80 meter haveslange ud. Ikke fordi min have er stor, men fordi jeg trækker vandet lang væk fra.
Claus 5 måneder siden
Kære Nette, ja, det er arbejdskrævende med krukker, men også skønt … God vanding. Kh Claus
Anita 5 måneder siden
Kære Claus
Som altid en fantastisk inspirende havevideo .
Tulipanerne du viser de er så skønne , kløverne er da så kønne , men jeg ved ikke om jeg kan tillade mig at plante i flere krukker , da min søde nabo skal passe min have og krukker når vi er på ferie , de tager på ferie før os , så passer jeg naturligvis hos dem , skønt med sådanne naboer .
Jeg er meget imponeret over nogle XXL pæonknolde som jeg købte i dit sortiment fra foråret , tænk der kommer blomster på 3 til 4 stængler på hver , det er flot , glæder mig til de blomstre .
Tak for denne uges video , skønt .
God søndag aften til dig og alle jer andre
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 5 måneder siden
Kære Anita, det glæder mig i den grad at høre, at du har held med pæonerne. Tak også for dine søde ord. Kh Claus
Tina 5 måneder siden
Kæreste Claus Superskønt med kig og inspiration til tulipaner. Her i haven er de forlængst væk. Synes ikke at jeg fik så meget ud af dem i år. Det gik så stærkt. Men nu står roserne allerede på spring , flere er sprunget ud. Jeg er jo igang med at flytte dem til den nye have ved Næstved.. ikke det bedste tidspunkt men håber, at de overlever. Fantastisk buket smuk ide med bronzeblad . Knus Tina
Claus 5 måneder siden
Kære Tina, det er så spændende med din nye have. Kh Claus
Kjeld 5 måneder siden
Kære Claus, flot flot flot, kærlig hilsen Kjeld og Lisbeth

Tag med til Sverige

14.11.2019 | I denne uges video skal I med lille en tur til Sverige; til Sofiero Slot. Her var jeg forleden for sammen med en halv snes gartnere at lægge små ti tusind løg i krukker. Til foråret har jeg nemlig en stor udstilling på det sydsvenske slot, Sofiero. Det handler om forårsløg i krukker. Et arrangement, som jeg ser meget frem til.

Narcisser i krukker

07.11.2019 | Der er meget at se til i haven, og heldigvis viser vejret sig endnu fra sin milde side. Vi mangler stadig af få lagt en del forårsløg i havens bede, og derfor er jeg så glad for, at jorden stadig er til at komme i. Det må gerne vente noget med frosten. For ikke at tale om sneen …

Løvfaldstid

31.10.2019 | Det er så smukt derude lige nu med alle de gyldne blade, der dækker jorden. På træerne er der ikke mange tilbage. Tænker hvert år på denne tid, at det er et af naturens store mirakler; at det hele om et halvt års tid grønnes igen.

Efterårssysler

24.10.2019 | Det har været et regnfuldt efterår, men de seneste dage har der været skønt her i haven. Jeg er ved at dele stauder - blandt andet floks. Det fortæller jeg om i denne uges video, hvor jeg også er i krukkekøkkehaven. Blandt andet med at lægge hvidløg i krukker.

Farvel til dahliaerne

10.10.2019 | I dag har vi gang i det tunge maskineri. Vi er ved at tømme krukker for blandt andet dahliaer. De skal jo pakkes ned, inden det begynder at blive alt for koldt i vejret. Og det handler altså også om, at vi skal have krukkerne klar til alle forårsløgene.

Så blev det oktober

03.10.2019 | Selv om det for alvor er blevet efterår med blæst og en del regn, er der stadig meget, der skal gøres i haven. Her ligger vi ikke på den lade side!

Hvidt og grønt er altid godt

26.09.2019 | Lige nu glæder jeg mig over, at haven stadig er rig på løv. Og at det varer lidt, før de gyldne farver indfinder sig. Grøn er endnu den overvejende farve. Og de hvide blomster lyser op.

Dahliaer i krukker

19.09.2019 | Her i sensommeren glæder jeg mig i den grad over de farvestrålende dahliaer, der frembyder en blomsterrigdom, som ikke andre planter kan på denne årstid. De leverer et sandt festfyrværkeri.

En sensommerbuket

12.09.2019 | Her i sensommeren bugner haven af blomster, der kan bruges til buketter. Ikke mindst dahliaerne er fantastiske. Men de skal have selskab af andre vækster, når de bindes.

Den kulinariske køkkenhave

05.09.2019 | Som jeg før har fortalt, er min nye store passion at dyrke køkkenurter. Ikke blot i drivhusene, men også i potter og krukker. I denne uges video viser jeg, hvordan det går. Slet ikke så tosset endda …

Skønne solsikker

29.08.2019 | I denne uges video viser jeg nogle af de solsikker, som jeg i år dyrker i krukker. Det er første gang, jeg prøver at så dem direkte i krukker. Det virker rigtig godt og skaber højde og blikfang.

Ude godt, men hjemme bedst

22.08.2019 | Efter en sommerturne rundt til skønne danske haver, er jeg nu tilbage i min egen have. Og jeg glæder mig naturligvis rigtig meget til at vise jer rundt. Det er som bekendt sensommer, og det jeg blandt andet vil fortælle om, er mit røde krukkearrangement, som mange så i sidste weekend, hvor jeg havde åben have.

Lottes have

15.08.2019 | Lotte er endnu en af de haveejere, jeg præsenterer i min bog: 'Små haver. Store drømme'. Og hendes have i Valby er i sin egen klasse. Tænk en gang; blot 70 kvadratmeter og ikke mindre end syv haverum. Det er helt fortryllende.
Preview

Ullas have

08.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg nu nået til Virum, hvor jeg besøger Ulla Bergstrøm. Hun har en drømmedejlig have.

Susannes have

01.08.2019 | På min lille sommerturne rundt til skønne danske haver er jeg i denne uge kommet til Susanne Gerlows rækkehushave i Dyssegård nord for København. En have på blot 150 kvadratmeter …

Bonnies have

25.07.2019 | Det er helt ubegribeligt, at Bonnie Hall på blot få år har skabt den skønne kolonihave, jeg i denne uge besøger i Haveklubben. Det, der begyndte som en muddermark, er i dag et blomstrende paradis.

Sus og Børges have

18.07.2019 | Også i denne uge er jeg på besøg i en skøn dansk have, nemlig hos Børge og Sus Jacobi i Græsted. Her er frodighed og blomsterglæde ud over det sædvanlige.

Alices' have

11.07.2019 | På min havetur rundt i landet for at besøge skønne haver er jeg i denne uge kommet til Alices' rækkehushave på blot 150 kvadratmeter. Den er ganske enkelt imponerende …
Vis flere videoer