Log ind

Årets sidste tulipaner

Snart er foråret ovre og dermed også tulipanerne. Det har været et flot og langvarigt flor i år, hvilket selvfølgelig skyldes det noget kolde vejr. I denne uges video skal I blandt andet se årets sidste tulipaner.

.

Kommentarer
Bonnie 1 År siden
Tak for en skøn og inspirerende video. Jeg glæder mig til at se flere - er vild med kombinationen aubergine/lime - aubergine/rød Acer. Og så må jeg vist også hellere en tur ud i haven med saksen og se om jeg kan finde noget til en buket. Nu har du aldrig været omme bag i og se mit potting shed og "lager". Og det er vist også meget godt, nu hvor jeg har set, hvor skræmmende imponerende dit lager er :-)
/Bonnie
Claus 1 År siden
Kære Bonnie, grunden til, at I får lov til at komme med om 'bagved' i denne video, skyldes alene, at der lige nu ser hæderligt ud. På andre tidspunkter er det noget mere hektisk. Den flotte orden kan jeg takke mine gartnere for. Kh Claus
Anette 1 År siden
Er lige kommet hjem fra ferie hvor hele to afsnit, herfra haveklubben ventede. Så dejligt med dobbelt op af inspiration. Nu går jeg og venter på regnen stilner lidt af her i det sydjyske, så alt den motivation dine videoer giver kan blive godt brugt 😊
Dbh Anette
Claus 1 År siden
Kære Anette, er så glad for at kunne motivere. Dbh Claus
Morten 1 År siden
Kære Claus

Dejligt med kigget til dine sidste tulipaner, jeg var nemlig i gang med at evaluere forårs sæsonen og notere hvad der skulle bruges til næste år. Så det var godt med en sidste omgang inspiration, tak for det.
Ha en rigtig god weekend
Claus 1 År siden
Kære Morten, ja det er allerede nu, næste sæson skal forberedes. Rettidig omhu … Kh Claus
Karen 1 År siden
Hej Claus. Tak for endnu en dejlig video. Jeg skal holde min mands fødselsdag i morgen formiddag ( så kan dem med små børn også være med), men manglede inspiration til en buket til bordet. Det har du så lige givet, tak.
God weekend til dig.
Mvh Karen
Claus 1 År siden
Kære Karen, håber, at du får lavet en fin buket. Mon ikke …? Dbh Claus
Dorthe 1 År siden
Som altid skønt og få den ugentlige video 🌸🌸
Fornylig viste du hvordan du sætter stativer/holder omkring pæoner. Hvor kan jeg købe disse ?
Mange hilsner
Dorthe
Claus 1 År siden
Kære Dorthe, dem kan du købe på Bilka.dk som en del af mit sortiment. Dbh Claus
Mathias 1 År siden
Kære Claus,
Igen en hyggelig video fra dig. Tak for det :-)
Hvor er det smukt omkring det pyramideformede væksthus - så flot med de mørke ahorn og de pangfarvede tulipaner. Det er jo helt som en showhave fra Chelsea Flower Show.
Igen bliver jeg meget inspireret hos dig.
Kh fra Mathias
Claus 1 År siden
Kære Mathian Emil, tusind talk for roserne. Kh Claus
Nette 1 År siden
Kære Claus
Weekend morgener med en varm kop kaffe og Dalby videoer. Så bliver det ikke meget bedre ;)

Jeg lagde ingen løg i efteråret 18, så jeg må vist ud med løglæggeren til efteråret! Jeg har besluttet at nedlægge en del af mine krukker, og plante indholdet ud i bedene, men det er en vanskelig ting at føre ud i livet, når man ser dine videoer! Årsagen til beslutningen er helt enkelt, at jeg bruger så meget tid på at vande og plante om, at jeg ikke når alle de andre gøremål, der er i en have. Ikke fordi jeg ikke har lyst. Det er noget med tiden ...... For pokker da også Claus. Du er et farligt bekendskab! Nu vil jeg så gå ned i haven, og rulle min 80 meter haveslange ud. Ikke fordi min have er stor, men fordi jeg trækker vandet lang væk fra.
Claus 1 År siden
Kære Nette, ja, det er arbejdskrævende med krukker, men også skønt … God vanding. Kh Claus
Anita 1 År siden
Kære Claus
Som altid en fantastisk inspirende havevideo .
Tulipanerne du viser de er så skønne , kløverne er da så kønne , men jeg ved ikke om jeg kan tillade mig at plante i flere krukker , da min søde nabo skal passe min have og krukker når vi er på ferie , de tager på ferie før os , så passer jeg naturligvis hos dem , skønt med sådanne naboer .
Jeg er meget imponeret over nogle XXL pæonknolde som jeg købte i dit sortiment fra foråret , tænk der kommer blomster på 3 til 4 stængler på hver , det er flot , glæder mig til de blomstre .
Tak for denne uges video , skønt .
God søndag aften til dig og alle jer andre
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 1 År siden
Kære Anita, det glæder mig i den grad at høre, at du har held med pæonerne. Tak også for dine søde ord. Kh Claus
Tina 1 År siden
Kæreste Claus Superskønt med kig og inspiration til tulipaner. Her i haven er de forlængst væk. Synes ikke at jeg fik så meget ud af dem i år. Det gik så stærkt. Men nu står roserne allerede på spring , flere er sprunget ud. Jeg er jo igang med at flytte dem til den nye have ved Næstved.. ikke det bedste tidspunkt men håber, at de overlever. Fantastisk buket smuk ide med bronzeblad . Knus Tina
Claus 1 År siden
Kære Tina, det er så spændende med din nye have. Kh Claus
Kjeld 1 År siden
Kære Claus, flot flot flot, kærlig hilsen Kjeld og Lisbeth

Stellas have

30.07.2020 | Også i denne uge skal I med mig på tur, og atter en gang går turen til Bornholm. Her skal I se Stellas have. Stella er en nær haveveninde, og hendes have er en ren eventyrverden. Et sted, som man i den grad kan gå på opdagelse i.

Enghøj Staudehave

23.07.2020 | Ligesom alle andre har jeg holdt mig hjemme i dette forår, men omkring midsommer var jeg på min første tur udenfor parcellen. Jeg var på Bornholm, hvor jeg blandt andet besøgte Enghøj Staudehave, som jeg tager jer med til i denne uge.

Krukkekøkkenhaven

15.07.2020 | I denne uge handler det om spiselige afgrøder. Blandt andet skal I se min krukkekøkkenhave atter en gang, og desuden viser jeg nogle andre grøntsager, der ikke alene kan bruges kulinarisk, men også rent dekorativt.

Rosernes tid

09.07.2020 | Af alle havens blomster må jeg sige, at jeg holder mest af roser. Ingen anden blomst kan overgå den i skønhed og duft. Tænker, at mange har det ligesom jeg.

Ud med saksen

02.07.2020 | Så er vi kommet ind i juli måned, og lige nu er saksen det vigtigste værktøj. Mange stauder bliver klippet ned for at få frisk løv og måske endnu et flor. Det er rettidig omhu!
Preview

Midsommer

25.06.2020 | Midsommer er en utrolig dejlig tid; en tid, hvor man næsten ikke har lyst til at gå ind. Haven er så fantastisk frodig, og al det møje og besvær, man har haft tidligere på sæsonen, lønner sig virkelig nu.

Juniglæder

18.06.2020 | Der er meget at glæde sig over her i årets første sommermåned. Krukkevæksterne viser sig fra deres bedste side, og der er også gang i krukkekøkkenhaven. Det er en løfterig tid.

Blomstring i skyggen

11.06.2020 | Det sker ikke så sjældent, at folk siger til mig, at de har svært ved at finde ud af, hvad de skal plante i skyggen. Faktisk er det nu ikke så svært. Brug nettet - søg og du skal finde!

Nu er det sommer

04.06.2020 | Det er helt utroligt, så hurtigt det går i haven lige nu. Men vi har jo også haft pragtfulde dage med sol og megen varme. Det er noget, der behager både blomster og haveejere. Faktisk har maj måned været den mest solrige i over hundrede år, har vi lige fået at vide.

De sidste tulipaner

28.05.2020 | Om få dage er det sommer, i alt fald rent kalendermæssigt. De seneste dage har budt på nogen varme og sol, og nu er det ved at være uigenkaldeligt slut med tulipanerne. Men I får lige et sidste kig på mine …
Preview

Pangfarver

21.05.2020 | Mon ikke mange af jer ved, at jeg er vild med farver og at sætte dem sammen? Det er en stor, stor passion, som jeg altid har haft. Også inden jeg blev havemenneske for et kvart århundrede siden. Jeg var ikke et helt almindeligt barn!

Flere tulipaner

14.05.2020 | Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er vild med tulipaner. Og jeg har da heller aldrig hørt om nogle, der ikke kunne lide denne dejlige forårsblomst, som fås i alkens skønne farver.

Køkkenurter og blomster

07.05.2020 | Mange af de køkkenurter, vi dyrker til kulinarisk brug, er lige så smukke som blomster, og det er blevet en hel sport for mig at sætte dem sammen. Det er noget af det, jeg viser i denne uges video.

Planting og såning

30.04.2020 | Der er ingen tvivl om, at forårsmånederne er de travleste i haven. Sådan er det i hvert fald her. Men man skal som bekendt yde, før man kan nyde, og det har jeg heller ikke det fjerneste imod. I denne uge handler det om både plantning og såning.

Blomstrendre overdådighed

23.04.2020 | Foråret er for alvor kommet til Risskov. Bøgen er sprunget ud, og forårsløgvæksterne blomstrer, så det er en hel lyst; ikke blot i haven, men også udenfor porten. Der er så meget at glæde sig over ...

Kom med i drivhuset

16.04.2020 | Det er forår. Påskeklokkerne og narcisserne blomstrer. Der er skønt i skovhaven, men I skal også med ind i drivhuset og se, hvad jeg har gang i derinde. Og det er ikke så lidt; set i lyset af den periode vi er inde i, er der ekstra meningsfuldt at så og prikle.

Påsketravlhed

09.04.2020 | Det går rigtig hurtigt i haven lige nu, og det hele gror som en lyst. Selv om jeg har fået ekstra meget tid, er der masser at lave, og i den forløbne uge har vi haft rigtig travlt. Blandt andet med at potte dahliaer, og de står nu klar i drivhuset.

Nye forsyninger

02.04.2020 | I denne uge viser jeg nogle af de planter, jeg har modtaget fra en belgisk planteskole, som er min faste leverandør. Desuden har jeg købt barrodsroer, som jeg starter op i en krukke.
Vis flere videoer