Log ind

Adventsinspiration

Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans..

Kommentarer
Katrine 5 måneder siden
Dejligt inspirerende afsnit, og spændende med gæster 😊
Claus 5 måneder siden
Tak for din søde besked. Dbh Claus
Synnøve 5 måneder siden
O fryd!
Claus 5 måneder siden
Tak … Dbh Claus
Lone 5 måneder siden
Sikke en smuk krans - dejlig inspiration. Tak til jer begge.
Claus 5 måneder siden
Kære Lone, så hyggeligt med en hilsen fra dig. Kh Claus


Hanne 4 måneder siden
Tak for dine ord, dejligt at kunne inspirere.
God jul
Kh
Hanne
Anita 5 måneder siden
Kære Claus
Det er hvad jeg kalder en smuk video , det er perfekt med inspiration , hvor er det en smuk adventeskrans . Vi skal hygge os på søndag med at lave julerier , Camilla ,Line og Jørgen og så også mig , vi handeler ind på søndag formiddag , glæder mig det bliver så hyggeligt , så godt at fået lært noget .
Rigtig god weekend til jer og til allesammen.
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 5 måneder siden
Kære Anita, dejligt at kunne inspirere. Jeg er sikker på, at Hanne læser med her. Det er sådan nogle flotte ting, hun laver. Kh Claus
Morten 5 måneder siden
Kære Claus
Sikke en fantastisk adventskrans, man bliver virkelig inspireret. Tror jeg skal samle en masse materialer når jeg er på Bornholm i næste uge.
Ha en rigtig god weekend.

Knus Morten
Claus 5 måneder siden
Kære Morten, god tur til Bornholm. Kh Claus

Jette 5 måneder siden
Kære Claus
En dejlig adventskrans af naturens eget flora. Det mintgrønne touch i lys og løv giver kransen en extra dimension. Tusind tak for dejlig og kreativ inspiration.
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Claus 5 måneder siden
Kære Jette, du har helt ret. Dbh Claus

Tina 5 måneder siden
Kæreste Claus og Hanne Dejligt program med den mest vidunderlige adventskrans . Jeg glæder mig til næste uge. Knus Tina
Claus 5 måneder siden
Kære Tina, tak for din søde hilsen. Kh Claus
Hanne 4 måneder siden
Tusind tak Tina.
Dejligt at du følger med.
Kh Hanne
Leif 5 måneder siden
Sikke en smuk krans. Lige så meget jeg elsker at se entusiaster, ‘amatører’, gør-det-selv-folk, for sådan een er jeg selv, arbejde med deres ting, så er det altså også en stor nydelse at se en professionel arbejde. I er et godt team 😉
Claus 5 måneder siden
Kære Leif, ja, du har helt ret. Det er en stor glæde at se professionelle arbejde. Uanset fag … Kh Claus
Jane 5 måneder siden
Sikke en inspirerende video. Hvor kan købe opsatsen som fadet står på
Claus 5 måneder siden
Kære Jane, du kan købe det hos Hanne - hanneutoft.dk. Dbh Claus
Hanne 4 måneder siden
Kære Jane
Tak for dine ord.
Som du måske her erfaret, har jeg ikke web shop, men skriv eller ring endelig, hvis du vil hente eller have tilsendt et stativ. Det er et som jeg har fået produceret og sælger dem kun her fra.
Kh Hanne
Anne-Lise 5 måneder siden
Hej Claus ,hvor finder jeg vidion om juletræerne ,mvh Anne-Lise
Claus 5 måneder siden
Hej Anne-Lise, hvis det er dem med fyrrenålene, du mener, kan du finde dem på min Facebook-side. Dbh Claus
Helle 5 måneder siden
Tak for medlemskab af din have klub. Spændende at følge det kommende år 🌻
Claus 5 måneder siden
Kære Helle, tak for din søde hilsen. Dbh Claus
Vickie 5 måneder siden
Kære Claus.
Tusind tak for dejlig juleinspiration. Hvor var det sjovt at det var Hanne Utoft der var hos dig. Jeg fulgte hende i forvejen fordi det hun laver er så smukt, mildt og naturligt. Uden jeg kender hende personligt har jeg tænkt, at hendes arbejde sikkert afspejler hende som menneske, hun virker selv så mild og sød. Så skønt at se jer sammen, I var et rigtigt hygge kreativt par. Tak og glæder mig til mere i næste uge.. Kærlige hilsner Vickie
Claus 5 måneder siden
Kære Vickie, jeg lover dig, at Hanne er både sød og sympatisk. Tak for dine søde ord. Kh Claus
Jeanne 5 måneder siden
Sikken en flot naturkrans 👏🏻
Silvia 4 måneder siden
I don't understand the language but I can't stop watching. It is so inspiring!
Anette 4 måneder siden
Så har du en ny följare från Sverige. Hälsningar Anette i Skåne
Preview

God påske

01.04.2021 | Påsketid er havetid, og jeg har da også været ude hele dagen. Herligt. I denne uge er jeg igen tilbage på min egen matrikel efter en turne rundt til skønneste danske sommerhaver.

Enghøj Staudehave

25.03.2021 | I denne uge bringer jeg et lille sommerminde fra Enghøj Staudehave på Bornholm, som jeg besøgte midt i juni sidste år. Det er en frodig have ud over det almindelige. Glæd jer.

Mathias Emil

18.03.2021 | På min lille sommerturne er jeg nu nået til Odense for at besøge Mathias Emil, der har den mest charmerende kolonihave med et bugnende blomsterhav. Et hyggeligt fortættet univers.

Endnu et besøg hos Helle Troelsen

11.03.2021 | Også i denne uge skal I se Helle Troelsens fantastiske have i Troense. Rundvisningen begyndte jo i sidste uge, og først var der blot planlagt en udsendelse. Men Helle havde så meget at byde på og tale om, at Katrine og jeg besluttede os for endnu et program

Helle Troelsen

04.03.2021 | På Tåsinge i det sydfynske øhav ligger Troense; en af Danmarks mest idylliske byer. Og midt i byen findes Troensehaven, skabt af Helle Troelsen. Det er et underskønt sted, som jeg besøger i denne uge.Mette Krull

25.02.2021 | I denne uge er jeg i Odense, hvor jeg besøger Mette Krull, der blandet andet er kendt af mange fra sin Instagramside @krullskrukker. Det er en drømmedejlig have, og desuden er Mette et skønt menneske.

Den Gamle By

18.02.2021 | På min tur rundt i landet, er jeg ny kommet tilbage til Aarhus. Her besøgte jeg i Aarhus Den Gamle By, hvor den ledende gartner Gitte Kidmose Røn viste rundt. Det var en herlig eftermiddag.

Staudestedet

11.02.2021 | På min tur rundt i sommerlandet er jeg i denne uge kommet til Staudestedet på Norddjursland. Her besøger jeg Anne Svane og ser nogle af planteskolens skønne sentblomstrende stauder.

Mette Fauerskov

04.02.2021 | Det er så interessant at se på hvor mange forskellige måder, man kan skabe haver. I denne uge skal I se en grøn have, helt i særklasse. Den er skabt af Mette Fauerskov, der er landskabsarkitekt.

Endnu et besøg hos Lotte Bjarke

28.01.2021 | Også i denne uge skal I se Lotte Bjarkes fortryllende have. Blandt andet krukker og siddepladser og sidst men ikke mindst Lottes fantastiske drivhus, som Lottes mand – Søren – har bygget.

Lotte Bjarke

21.01.2021 | På min tur rundt i Danmark er jeg nu kommet til Lotte Bjarke, der bor i Hundslund omkring 15 kilometer øst for Horsens. Her har Lotte den skønneste have med udsigt til Horsens Fjord.

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.
Vis flere videoer