Log ind

Adventsinspiration

Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans..

Kommentarer
Katrine 2 måneder siden
Dejligt inspirerende afsnit, og spændende med gæster 😊
Claus 2 måneder siden
Tak for din søde besked. Dbh Claus
Synnøve 2 måneder siden
O fryd!
Claus 2 måneder siden
Tak … Dbh Claus
Lone 2 måneder siden
Sikke en smuk krans - dejlig inspiration. Tak til jer begge.
Claus 2 måneder siden
Kære Lone, så hyggeligt med en hilsen fra dig. Kh Claus


Hanne 1 måned siden
Tak for dine ord, dejligt at kunne inspirere.
God jul
Kh
Hanne
Anita 2 måneder siden
Kære Claus
Det er hvad jeg kalder en smuk video , det er perfekt med inspiration , hvor er det en smuk adventeskrans . Vi skal hygge os på søndag med at lave julerier , Camilla ,Line og Jørgen og så også mig , vi handeler ind på søndag formiddag , glæder mig det bliver så hyggeligt , så godt at fået lært noget .
Rigtig god weekend til jer og til allesammen.
Kærlig hilsen Anita og Jørgen
Claus 2 måneder siden
Kære Anita, dejligt at kunne inspirere. Jeg er sikker på, at Hanne læser med her. Det er sådan nogle flotte ting, hun laver. Kh Claus
Morten 2 måneder siden
Kære Claus
Sikke en fantastisk adventskrans, man bliver virkelig inspireret. Tror jeg skal samle en masse materialer når jeg er på Bornholm i næste uge.
Ha en rigtig god weekend.

Knus Morten
Claus 2 måneder siden
Kære Morten, god tur til Bornholm. Kh Claus

Jette 2 måneder siden
Kære Claus
En dejlig adventskrans af naturens eget flora. Det mintgrønne touch i lys og løv giver kransen en extra dimension. Tusind tak for dejlig og kreativ inspiration.
Dbh Jette Simonsen
Bogense
Claus 2 måneder siden
Kære Jette, du har helt ret. Dbh Claus

Tina 2 måneder siden
Kæreste Claus og Hanne Dejligt program med den mest vidunderlige adventskrans . Jeg glæder mig til næste uge. Knus Tina
Claus 2 måneder siden
Kære Tina, tak for din søde hilsen. Kh Claus
Hanne 1 måned siden
Tusind tak Tina.
Dejligt at du følger med.
Kh Hanne
Leif 2 måneder siden
Sikke en smuk krans. Lige så meget jeg elsker at se entusiaster, ‘amatører’, gør-det-selv-folk, for sådan een er jeg selv, arbejde med deres ting, så er det altså også en stor nydelse at se en professionel arbejde. I er et godt team 😉
Claus 2 måneder siden
Kære Leif, ja, du har helt ret. Det er en stor glæde at se professionelle arbejde. Uanset fag … Kh Claus
Jane 2 måneder siden
Sikke en inspirerende video. Hvor kan købe opsatsen som fadet står på
Claus 2 måneder siden
Kære Jane, du kan købe det hos Hanne - hanneutoft.dk. Dbh Claus
Hanne 1 måned siden
Kære Jane
Tak for dine ord.
Som du måske her erfaret, har jeg ikke web shop, men skriv eller ring endelig, hvis du vil hente eller have tilsendt et stativ. Det er et som jeg har fået produceret og sælger dem kun her fra.
Kh Hanne
Anne-Lise 2 måneder siden
Hej Claus ,hvor finder jeg vidion om juletræerne ,mvh Anne-Lise
Claus 2 måneder siden
Hej Anne-Lise, hvis det er dem med fyrrenålene, du mener, kan du finde dem på min Facebook-side. Dbh Claus
Helle 2 måneder siden
Tak for medlemskab af din have klub. Spændende at følge det kommende år 🌻
Claus 2 måneder siden
Kære Helle, tak for din søde hilsen. Dbh Claus
Vickie 2 måneder siden
Kære Claus.
Tusind tak for dejlig juleinspiration. Hvor var det sjovt at det var Hanne Utoft der var hos dig. Jeg fulgte hende i forvejen fordi det hun laver er så smukt, mildt og naturligt. Uden jeg kender hende personligt har jeg tænkt, at hendes arbejde sikkert afspejler hende som menneske, hun virker selv så mild og sød. Så skønt at se jer sammen, I var et rigtigt hygge kreativt par. Tak og glæder mig til mere i næste uge.. Kærlige hilsner Vickie
Claus 2 måneder siden
Kære Vickie, jeg lover dig, at Hanne er både sød og sympatisk. Tak for dine søde ord. Kh Claus
Jeanne 2 måneder siden
Sikken en flot naturkrans 👏🏻
Silvia 1 måned siden
I don't understand the language but I can't stop watching. It is so inspiring!
Anette 1 måned siden
Så har du en ny följare från Sverige. Hälsningar Anette i Skåne

Hannu Sarenström

14.01.2021 | På min tur rundt i landet er jeg nu nået til Langeland, hvor min gode ven Hannu Saranström bor. Hannu kommer oprindeligt fra Finland og har boet i Sverige i rigtig mange år. Men for et par år siden flyttede kan til det sydfynske øhav.
Preview

Solbakken

07.01.2021 | I denne og de næste uger besøger jeg en række danske haver. Her skal I med til Solbakken på Sydfyn og besøge Susanne Jensen og Thorben Faurby Stengaards have. Et rigtigt skønt sted med et imponerende nyt væksthus, smukke beplantninger og et storslået landskab.

Godt nytår

28.12.2020 | I denne uges video giver Hanne Utoft sit bud på, hvordan nytårsbordet dækkes. I den sammenhæng vil jeg takke Hanne for hendes store engagement her i Haveklubben. Gennem i alt syv uger har hun inspireret med sin kunnen.

Så er det Jul

21.12.2020 | Så er det - næsten jul, og i denne uge viser Hanne Utoft et forslag til pynt på julebordet. En ualmindelig smuk krans, som jeg sjældent har set mage til.

Snart er det Jul

17.12.2020 | Vi nærmer os julen med raske skridt, men der er stadig tid til at lave en eller flere dekorationer til jul. I denne uge viser Hanne Utoft, hvordan man kan fremstille en grenbase med mange anvendelsesmuligheder. Det bliver så smukt.

Jul i køkkenet

10.12.2020 | Også i denne uge bliver der julet. Hanne Utoft er på besøg i køkkenet, hvor hun pynter et fad og binder en krans. Ikke alene smukt, men også meget inspirerende.
Preview

Naturjul

03.12.2020 | Også i denne uge skal jules der i køkkenet. Jeg har atter en gang besøg af Hanne Utoft, der laver de fineste dekorationer. Blandt andet med fyrrenåle og andre materialer fra skoven.

Snart advent

26.11.2020 | Der er kun nogle få dage til advent, så i denne uge er det et par forholdsvis hurtige og nemme adventsdekorationer, Hanne Utoft kommer med forslag til.

Adventsinspiration

19.11.2020 | Julen nærmer sig, og måske er der nogle, der tænker, at der da er længe til. Men hvis man vil lave pynt til advent, er det ikke spor for tidligt at gå i gang. I denne og de næste uger har jeg besøg af Hanne Utoft, der vil give sit bud på en adventskrans.

Løvfaldstid

12.11.2020 | Så gik den altså ikke længere! Mange af havens træer har kastet løvet, og i lindealleen er der stort set ikke et blad tilbage. Nuvel, de ligger bare på jorden. Så nu skal der rives sammen.

Så blev det november

05.11.2020 | Det er svært at få armene ned … Efteråret viser sig stadig fra sin mildeste side, og det er så herligt, at vi stadig kan være ude og være i gang. Der er meget at glæde sig over.

En tur i drivhuset

29.10.2020 | I dag er jeg rykket ind i det vinteropvarmede drivhus, hvor jeg vil vise lidt rundt. Men jeg viser selvfølgelig også, hvad der sker i haven. Det lune vejr gør, at vi stadig kan lave meget derude.

Bær og blade

22.10.2020 | Det er stadig det skønneste vejr. Mildt og rart, så det er fint at gå i haven. Og der er så meget at glæde sig over. Ikke blot det gyldne løv. Dette fortæller jeg om i denne uge.

Efterår i skovhaven

15.10.2020 | Der er endnu blade på træer og buske, og skovhaven har stadig meget at byde på. Vi har haft travlt med at plante nyt, og det er dejligt at tænke på alt det, der vil pible frem til foråret.

Sensommerblomstrende stauder

08.10.2020 | Selvom vi er et godt stykke inde i oktober, og det med god ret kan kaldes efterår, er der stadig meget i blomst. I denne uge fortæller jeg om sensommerblomstrende stauder og andre vækster. Det er så dejligt, at der stadig er noget i blomst.

Nu er det efterår

01.10.2020 | Så er det for alvor efterår, men det betyder ikke, at blomstringen er ovre. Især sommerblomsterne, som vi såede i det tidlige forår, kvitterer stadig, og der bliver plukket mange buketter. Særligt af de smukke stolt kavaler.

Hvidt i hvidt

24.09.2020 | Snart er det efterår, og risikoen for nattefrost bliver større og større. Og med den bliver der sat et endeligt punktum for dahliablomstringen. Men heldigvis har vi dem endnu, og i denne uge handler det om de hvide.
Preview

Frodighed

17.09.2020 | Der er stadig frodigt i haven, og det er dejligt med de varme dage, vi har haft på det seneste. Faktisk synes jeg, at det har været en fin vækstsæson i år. Også i denne uge vil jeg vise nogle af mine dahliaer.
Vis flere videoer